Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α΄ είχε επαινέσει τον σατανιστή Carducci


Το παρακάτω είναι από το 'TradCatNight', ένα μαχητικό ‘παραδοσιακό’ καθολικό blog:

 Πρόσφατα ήρθε στο φως στο διαδίκτυο ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α΄, κατά κόσμον Albino Luciano, βρήκε έναν τρόπο να επαινέσει τον σατανιστή Giosue Carducci (Τζιόζουε Καρντούτσι, Ιταλός λογοτέχνης, βραβείο Νόμπελ 1906), ο οποίος ήταν ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ιταλικού σατανισμού και του ιταλικού Risorgimento (“il Risorgimento”, η ιταλική ενοποίηση), του μασονικού κινήματος που πήρε τα ποντιφικά εδάφη στην Ιταλία και τις παπικές ιδιοκτησίες στη Ρώμη.

Το πιο διάσημο έργο Καρντούτσι είναι ο «Ύμνος στο Σατανά» ή «Ωδή στον Σατανά», ("Inno a Satana"), το οποίο συνέθεσε σε μια εποχή που ο Τεκτονισμός μπορούσε να μην κρύβεται για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις του και να δείχνει το μίσος του εναντίον του Θεού και της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο Καρντούτσι (1835-1907)
Παρακάτω, δείχνουμε φωτοτυπίες:

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 1978, κατά την ομιλία “First of the Angelus”, ο Ιωάννης Παύλος Α΄ εξήρε τον Καρντούτσι ως πρότυπο για τους καθηγητές πανεπιστημίου. Το κείμενο στην ιταλική γλώσσα (ιστοσελίδα του Βατικανού) που αναφέρεται σε αυτό υπογραμμίζεται με πράσινο.

Δεύτερον, το κείμενο του ίδιου εγγράφου έχει μεταφραστεί στα αγγλικά από ένα δικτυακό τόπο που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Ιωάννη Παύλου Α΄. και εκεί το κείμενο είναι στα πράσινα.

Τρίτον, πάνω είναι μια φωτογραφία του Καρντούτσι μαζί με ένα από τα βιβλία του, το οποίο περιλαμβάνει τον «Ύμνο στον Σατανά».

Τέταρτον, ολόκληρος ο «Ύμνος», τόσο στα ιταλικά όσο και στα αγγλικά μπορεί να διαβαστεί στα αρχεία μας εδώ, που έχουν ληφθεί από την «Εκκλησία του Σατανά» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολλά συγχαρητήρια στο blog ‘Call Me Jorge’, (ένα καθολικό μπλογκ που ασκεί σκληρή κριτική στα «έργα και τις ημέρες του Jorge Bergoglio» - κοινώς Πάπα Φραγκίσκου), όπου πρώτη φορά το διαβάσαμε.

Βίντεο - Η κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Α΄:

* Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α΄, κατά κόσμον Αλμπίνο Λουτσιάνι (Albino Luciani), εξελέγη Πάπας, τον Αύγουστο του 1978, μετά το θάνατο του Πάπα Παύλου ΣΤ'. Στις 27 Αυγούστου ανακοινώθηκε η εκλογή του και στις 3 Σεπτεμβρίου ενθρονίστηκε επισήμως. Ήταν ο πρώτος που επέλεξε διπλό όνομα, προκειμένου να τιμήσει τους δύο προκατόχους του. Πέθανε στις 29 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, μένοντας λιγότερο από ένα μήνα (πρόκειται για ένα από τα συντομότερα ποντιφικάτα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας). Το συντομότατο ποντιφικάτο του, ο αιφνίδιος θάνατος και η έλλειψη νεκροψίας δημιούργησαν μια έντονη φημολογία γύρω από τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.
Σφραγίδες των Καρμπονάρων - από εδώ
** Ο Καρντούτσι δήλωνε άθεος, αντιχριστιανός και είχε μεγάλο μίσος για την καθολική εκκλησία. Θεωρούσε ότι ο κλήρος ήταν «οι εχθροί της Ιταλίας». Ο πατέρας του ανήκε στους Καρμπονάρους, στην μασονικής δομής, μυστική οργάνωση που αγωνίστηκε κατά «της φεουδαρχίας και του συντηρητισμού» και συνέβαλε στην ενοποίηση της Ιταλίας το 1861 (Risorgimento). Η συντριπτική πλειονότητα των Καρμπονάρων ήταν μασόνοι. Ουσιαστικά η Μασονία αποτελούσε τη θεωρία και η Καρμποναρία τη δράση. Ο Τεκτονισμός διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ενοποίηση της Ιταλίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: