Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός: «Η Δύση θα καταρρεύσει κάτω από την επίθεση του ISIS και των gay»

Ρωσία εναντίον Δύσης
O Dmitry Rogozin, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, πήγε στο Twitter και έγραψε κάτι για να ξεκαθαρίσει κάποια σύγχυση:

«Η Ρωσία δεν απειλεί τη Δύση. Τα θεμέλιά της θα καταρρεύσουν κάτω από την επίθεση του ISIS και των gay». 


Το άρθρο της Washington Post που βάζει σε σύνδεσμο λέει εκεί ότι η Ρωσία έχασε στην Eurovision επειδή αντιτίθεται στους ομοφυλόφιλους που έχουν στόχο τα παιδιά και υποστηρίζει μια ανεξάρτητη Ανατολική Ουκρανία.

Το άρθρο αποφάνθηκε ότι η Ρωσία, η οποία κοντραρίστηκε με τη Σουηδία για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, δεν είδε την προσπάθειές της να ευοδώνονται λόγω της «αντι-γκέι» στάσης της και του ρόλου της στη διαμάχη της Ουκρανίας. Αυτό, παρά το ότι το τραγούδι της Polina Gagarina και αρκετά multicultiήταν και τόνιζε την «ειρήνη» και την «ανεκτικότητα». Κάτι που όμως οι "κριτικοί" δεν δέχτηκαν, λόγω της «ρωσικής επιθετικότητας έναντι της Ουκρανίας».


Κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ακουγόντουσαν αποδοκιμασίες από το ακροατήριο στην Αυστρία, όταν δίνονταν βαθμοί στη Ρωσία. Η Eurovision είναι γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικά «gay-friendly» show και η Ρωσία αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο - με αρνητικές αντιδράσεις από μέλη του κοινού - και στην περσινή εκδήλωση, η οποία ήταν η πρώτη Eurovision μετά το νόμο της χώρας που απαγορεύει την «γκέι προπαγάνδα» (σε νέους & παιδιά). Όταν ο γενειοφόρος τραβεστί “Conchita Wurst” κέρδισε το διαγωνισμό του 2014, η Ρωσία απείλησε να αποχωρήσει από το διαγωνισμό, αν και τελικά συνθηκολόγησε.

Όταν η Σουηδία κέρδισε την πρώτη θέση, ο τραγουδιστής της, Mans Zelmerlow είπε κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως μια νύξη για την πολιτική της Ρωσίας έναντι των ομοφυλόφιλων. «Είμαστε όλοι ήρωες, δεν έχει σημασία ποιον αγαπάμε», δήλωσε ο Zelmerlow.  (O Zelmerlow - που αρχικά από μία δήλωσή του τον φοβήθηκαν ότι είναι "ομοφοβικός" - έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να κάνει δεσμό με έναν άνδρα, ενώ έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και πάρτι της "gay κοινότητας").


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο ο Ζελμέρλοου φοράει ρόζ ιμάτια οδαλίσκης (κίναιδος) κει εχει μπροστα του το 666 του σατανικού κύκλου.