Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχει κανένας «ανθρωπισμός» στους εχθρούς του ανθρώπου


Από πότε έχουν «ανθρωπιστικά συναισθήματα» οι επικυρίαρχοι; Αλήθεια, «πονάνε» για το «δράμα των προσφύγων» οι εκφραστές της παγκόσμιας ελίτ; Οι πλουτοκράτες με «φιλάνθρωπο» πρόσωπο και με «προοδευτικό» πρόσημο; Οι χτίστες της ανθρωποκτόνου Νέας Τάξης; Οι άνθρωποι των «Λεσχών» και των Στοών; Αυτοί για τους οποίους η ανθρώπινη ύπαρξη δεν έχει καμία σημασία; Που ο άνθρωπος και η ξεχωριστή ταυτότητά του δεν αξίζουν τίποτα άλλο, παρά μόνο ως υλικό για άλεσμα στο multi culti μπλέντερ τους; Κι όμως βάλθηκαν όλοι να μας κάνουν «μαθήματα ανθρωπισμού». Επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια με ρυθμό πολυβόλου. Με τον ανάλογο πακτωλό χρημάτων για να πετύχει το σχέδιο. Είναι εκεί κάθε ημέρα. Και έχουν στόχο το θυμικό σου. Θέλουν να αλώσουν τον εσωτερικό σου κόσμο. Το νου σου και την καρδιά σου. Να σου αφαιρέσουν κάθε επιθυμία αντίστασης. Να ενοχοποιήσουν ή και ακόμα να ποινικοποιήσουν το «ΟΧΙ» σου. Να σε «επαναπρογραμματίσουν». Να σε κάνουν διαχειρίσιμο και μέρος του όλου project. Και είναι περίεργο, αλλά αληθινό. Να τους βλέπεις όλους εκεί. Άξιο θαυμασμού πράγματι. Συνασπισμένα και έτοιμα για δουλειά όλα τα εργαλεία του συστήματος. Διεθνείς οργανισμοί και υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. «Δημοκρατικά» κόμματα, «ιδρύματα», «δεξαμενές σκέψης», ΜΚΟ και λοιποί μηχανισμοί ωραιοποίησης της νεοταξικής λαίλαπας. «Ισχυροί οικονομικοί παράγοντες», μεγαλοεπενδυτές, μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι και κάθε είδους παλιοί και νέοι εντολοδόχοι. Ασπόνδυλοι πολιτικάντηδες, εκτελεστές όλων των απάνθρωπων νεοταξικών σχεδίων, μαριονέτες που όμως, έχουν "κοινό που τους ακολουθεί" γιατί παίζουν καλά το ρόλο τους, ξέροντας ότι απευθύνονται σε αποσβολωμένη ανθρωπομάζα. Νομοθέτες του ιδεολογικού bullying, οργουελικής έμπνευσης λεξιπλάστες, τσιράκια του Μεγάλου Αδελφού και έμμισθα όργανα επιβολής του (νεοταξικού) νόμου. Και από κοντά κάθε είδους κολαούζοι του συστήματος. «Θεωρητικοί» της παγκοσμιοποίησης και «θεολόγοι» της πολτοποίησης των λαών, που έχουν μάθει όμως να μιλάνε κωδικοποιημένα. Εκεί κοντά και οι μεγαλομανείς θιασώτες του τίποτα, ανθυπομετριότητες του δήθεν «πνεύματος» και της δήθεν «τέχνης», φτιασιδωμένες κινούμενες αποτυχίες και λοιποί παρατρεχάμενοι της «show business» και της τιβί. Όλοι να μας προσφέρουν κάθε ημέρα μια ισχυρή δόση «ανθρωπισμού». Με μια ανάλογη δόση «αντιρατσισμού», έτσι για να έχει πιο αποτελεσματική δράση. Και για έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο, αφήνουν ξαμολυμένα τα σκυλιά του συστήματος. Τους χρήσιμους ηλίθιους που υπηρετούν δωρεάν ή επί αντιμισθία, την αναδυόμενη παγκόσμια τυραννία. Δεν τους πίστεψα ποτέ, ούτε θα τους πιστέψω. Αν θέλεις εσύ, δικαίωμά σου. Αλλά για αυτό που έρχεται, θα είσαι συνυπεύθυνος. - ΚΟ   

Βίντεο - Ευρώπη 2020

ΥΓ. Για όσους θεωρούν ότι αυτά που δείχνει το βίντεο είναι «τρομολαγνικά σενάρια», ας ξαναδούν την δυστοπική ταινία «Τα Παιδιά των Ανθρώπων» (“Children of men”) του Alfonso Cuaron, (που αποτελεί «στρεβλή» μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της P.D. James) και ας διαβάσουν το σχετικό άρθρο του ΚΟ. Προσέξτε: Η υπόθεση του έργου εξελίσσεται το 2027, ενώ κατά το βιβλίο το 2021!... Ας σημειωθεί, ότι ο Μεξικάνος Cuaron είναι αριστερών πεποιθήσεων και κακοποιώντας το βιβλίο, «στόλισε» την ταινία του με όλη την αριστερή, ‘πολιτικά ορθή’ ατζέντα σχετικά με τους μετανάστες. Παρόλα αυτά η εικόνα τα λέει όλα για το «αύριο» στον θνήσκοντα "πολιτικά ορθό" κόσμο μας...
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ   

4 σχόλια:

vasoula2908 είπε...

αλλο ένα εξαιρετικό άρθρο!
Ανέβηκε στα ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ χάρη σ'έναν καλό συμφορουμίτη μας,
και σε κάποιες αποστροφές σου, απάντησα συγκεκριμένα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=255215#p255215

Εύγε, Κ.Ο.
(ArELa)

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η μαζική λαθρομετανάστευση δεν έγινε ξαφνικά, αλλά προετοιμάστηκε για πολλά χρόνια μέσα από τα εκπαιδευτικά βιβλία, μέσα από δράσεις των δασκάλων και των καθηγητών. Μεγάλες οι ευθύνες των καθηγητών πανεπιστημίου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στον ΟΕΔΒ. Είναι κατάπτυστη η προπαγάνδα που υπάρχει μέσα στα βιβλία αυτά. Πάρτε για παράδειγμα το βιβλίο γλώσσας 3ης Γυμνασίου. Ενώ το αντικείμενο είναι δήθεν η γλώσσα, τα μηνύματα έχουν σαφή διεθνιστικό προσανατολισμό, δηλαδή την αποδοχή της γλώσσας και του πολιτισμού των ξένων, την υποβάθμιση του Ελληνισμού και τη δημιουργία ενοχών στα παιδιά μας. Ομοίως τα βιβλία που μιλούν για το πολιτικό σύστημα είναι ουσιαστικά εγχειρίδια του λαθρομετανάστη. Αλλά και τα υπόλοιπα βιβλία, ακόμη και με αντικείμενο, π.χ., τα μαθηματικά είναι γεμάτα με εικόνες και παραδείγματα που προπαγανδίζουν τη λαθρομετανάστευση είτε ευθέως είτε πλαγίως.
Όταν λοιπόν επί 4 δεκαετίες σου λένε να αγωνίζεσαι για την ειρήνη (λες και η Ελλάδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση), ή σου λένε ότι η γλώσσα σου μοιραία θα χαθεί, ή ότι οι μύθοι του Αισώπου είναι ισάξιοι με μερικά αποφθέγματα κάποιου γέροντα από τα βάθη της ζούγκλας, ή ότι όλοι είμαστε ίσοι και όλοι έχουν δικαιώματα (εκτός από τους Έλληνες), τότε καταλαβαίνεις ότι η λαθρομετανάστευση δεν ξεκίνησε χθες.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς τα βάζουμε με έναν δυό κεφαλαιοκράτες όπως ο Σόρος. Κανείς από αυτούς δεν θα τα κατάφερνε να φέρει σε πέρας την προπαγάνδα του αν δεν υπήρχαν οι συνεργοί τους σε κάθε χώρα. Η γνώση είναι δύναμη. Ας κοιτάξουμε προσεκτικά να δούμε ποιοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν τις δράσεις της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος αλλά και αντίστοιχες άλλες; Επειδή το έχω κάνει, έχω καταλήξει στα εξής: Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ξένοι, δηλαδή, αλλοεθνείς. Μπορεί να έχουν ελληνικά ονόματα, αλλά είναι ξένοι. Βρίσκονται στα πανεπιστήμια και σε κάθε χώρο που έχει πλούτο - κατά προτίμηση δημόσιο πλούτο - και εξουσία. Ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι ανεβαίνουν την ιεραρχία γρήγορα και πάνε ψηλά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό τους είναι οι προφανείς διασυνδέσεις τους με νεοταξικά κέντρα του εξωτερικού (απλά δες το βιογραφικό τους).

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το άθρο του ΚΟ για την ταινεία τα "Παιδιά των Ανθρώπων". Να σημειώσω ότι, παρόλον αριστερός ο Alfonso Cuaron έβαλε μια θρησκευτική σκηνή στην ταινία. Πρόκειται για το σημείο όπου η μαύρη έγκυος γίνεται αντιληπτή από όλους. Οι λευκοί στρατιώτες γοντατίζουν και προσεύχονται χριστιανικά. Δηλαδή, όχι μόνον οι λευκοί είναι ανίκανοι να τεκνοποιήσουν, αλλά η μαύρη φυλή αναγάγεται σε θεϊκή φυλή, κάτι δηλαδή σαν τον εκλεκτό λαό. Επίσης, δεν τον ενοχλούν τον αριστερό Cuaron τα "Αλλάχ ου Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος) του πλήθους των εξαγριωμένων μεταναστών!