Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΡΩΣΙΑ: Το κόμμα του Πούτιν έφτιαξε την σημαία της «ετεροφυλοφιλικής υπερηφάνειας» για να τιμήσει την πραγματική οικογένεια



Και ξαφνικά, ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα ξέσπασε σε όλη την πολιορκούμενη Δύση:

«Το κυβερνών κόμμα της Ρωσίας έχει σχεδιάσει μια "ετεροφυλοφιλική σημαία" για να τιμήσει τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας», ανέφερε η εφημερίδα Izvestia την Τετάρτη.

Αντίγραφα της σημαίας, στην οποία υπάρχουν τα περιγράμματα ενός άνδρα και μιας γυναίκας που κρατούν από τα χέρια τρία παιδιά, έδειξε στην Izvestia ο Αντρέι Λισοβένκο, αναπληρωτής επικεφαλής του κόμματος Ενωμένη Ρωσία στη Μόσχα. Στις σημαίες υπάρχει επίσης τυπωμένο στη ρωσική γλώσσα το hashtag "μια πραγματική οικογένεια".

Σύμφωνα με τον Λισοβένκο, η επίσημη παρουσίαση της σημαίας θα λάβει χώρα στο πάρκο Sokolniki της Μόσχας την Τετάρτη 8 Ιουλίου, όπου εκατοντάδες άνθρωποι θα συγκεντρωθούν σε μια συγκέντρωση της Ενωμένης Ρωσίας προς τιμήν της Ημέρας της Οικογένειας, της Αγάπης και της Πίστης, που η χώρα γιορτάζει κάθε χρόνο στις 8 Ιουλίου.

Η απόφαση της Ενωμένης Ρωσίας να παρουσιάσει μια "ετεροφυλοφιλική σημαία" έρχεται την ώρα που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ που αποφάνθηκε για τη νομιμοποίηση του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου στα τέλη Ιουνίου, όπου και ο Λευκός Οίκος φωτίστηκε με τα χρώματα της σημαίας του «ουράνιου τόξου» που παραδοσιακά συνδέεται με την LGBT κοινότητα.

«Αυτή είναι η απάντησή μας στο “γάμο” ατόμων του ιδίου φύλου, σε αυτή την κοροϊδία της έννοιας της οικογένειας. Πρέπει να προειδοποιήσουμε την πατρίδα για τον ομοφυλοφιλικό πυρετό και να υποστηρίξουμε τις παραδοσιακές αξίες στη χώρα μας», είπε ο Λισοβένκο σύμφωνα με την Izvestia.

Το Newsweek προσθέτει ότι η σημαία:

«…θα παρουσιαστεί επίσημα στη Μόσχα το βράδυ σε μια πορεία για τις "παραδοσιακές αξίες", - κάτι αντίστοιχο με τις "γκέι παρελάσεις υπερηφάνειας", όπου περίπου 1.000 ρωσικές οικογένειες έχουν προσκληθεί να παραστούν από την Ενωμένη Ρωσία».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εύγε..!
...όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα θα τους ειχαν φυλακίσει. Η δημοκρατια στο απόσπασμα.
Εδω ειναι "ζήτω οι κίναιδοι, κάτω οι κατά φύσιν".