Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΗΠΑ: «Παντρεύτηκε» τον αγαπημένο του ο πρόεδρος του τμήματος θεολογίας καθολικού πανεπιστημίου

Το Πανεπιστήμιο Fordham (Φόρνταμ) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο Ιησουιτών στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Ιδρύθηκε από την Καθολική Επισκοπή της Νέας Υόρκης το 1841 και τέθηκε υπό την φροντίδα της καθολικής αδελφότητας ‘Εταιρεία του Ιησού(Societas Iesu, οι κοινώς γνωστοί Ιησουίτες). Το πανεπιστήμιο λειτουργεί «σύμφωνα με την παράδοση των Ιησουιτών». Η είδηση λέει:

Patrick Anthony Bergquist και ο J. Patrick Hornbeck ΙΙ «παντρεύτηκαν» το Σάββατο στο Μανχάταν. Ο αιδ. Matthew J. Moretz πραγματοποίησε την τελετή στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Βαρθολομαίου, όπου είναι αναπληρωτής πρύτανης...

Ο Δρ Hornbeck, 33 ετών, είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας και αναπληρωτής καθηγητής της μεσαιωνικής και αναθεωρητικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Fordham στο Μπρονξ. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Georgetown και έλαβε το διδακτορικό του στη θεολογία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. ... "

Αντί να αλλάζει ο κόσμος μέσα από τη χριστιανική μαρτυρία, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ο κόσμος αλλάζει τον Χριστιανισμό σε… Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αμερικανισμός κανιβαλίζει τον δυτικό Χριστιανισμό ... και τον φτύνει.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: