Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΗΠΑ - Δολοφονία δημοσιογράφων: Εάν ο δολοφόνος ήταν λευκός και τα θύματα μαύροι θα έφταιγε ο «ρατσισμός». Εάν ήταν “straight” και τα θύματα “γκέι” θα έφταιγε η «ομοφοβία». Τώρα που δολοφόνος ήταν μαύρος και ομοφυλόφιλος και τα θύματα λευκοί και “straight”, φταίνε… τα «όπλα»

Ο Vester Lee Flanagan II, γνωστός και ως δημοσιογράφος Bryce Williams, δολοφόνησε δύο δημοσιογράφους, ενώ ήταν ζωντανά στον αέρα για το κανάλι WDBJ στη Βιρτζίνια: την δημοσιογράφο Alison Parker και τον κάμεραμαν Adam Ward. Μετά τις δολοφονίες, το έβαλε στα πόδια - και ενώ έτρεχε, δημοσίευσε στις σελίδες του στο twitter και στο Facebook το βίντεο με τις δολοφονίες, κατηγορώντας την Parker για "ρατσιστικά σχόλια" και τον Ward ότι τον είχε κακολογήσει στη διοίκηση του καναλιού.

Ο Williams είναι μαύρος. Οι Parker και Ward ήταν λευκοί.

Ο Williams ήταν “γκέι”. Η Parker και ο Ward ήταν “straight”.

Εάν τα θύματα ήταν μαύροι και ο δολοφόνος λευκός θα έφταιγε ο «ρατσισμός».

Εάν τα θύματα ήταν “γκέι” και ο δολοφόνος ήταν “straight” θα έφταιγε η «ομοφοβία».

Τώρα φταίει η οπλοχρησία και «πρέπει να ξεχάσουμε» γρήγορα το περιστατικό γιατί αλλιώς δίνουμε «φήμη στον δολοφόνο», όπως γράφει η New York Times
Εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα είχαμε καταγγελίες, διαμαρτυρίες, πορείες, καταστροφές, χάος..


Η Daily Telegraph έμαθε ότι «η αστυνομία κατέσχεσε μια σημαία της λεγόμενης “ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας” από το διαμέρισμα του 41χρονου Vester Lee Flanagan την Τετάρτη».

Σύμφωνα με το «σκεπτικό» των όσων ακολούθησαν τους πυροβολισμούς στην εκκλησία των μαύρων στο Τσάρλεστον, όπου επειδή ο παρανοϊκός δολοφόνος είχε φωτογραφηθεί με την συνομόσπονδη σημαία (φώτο), αυτή έπρεπε να κατέβει από όλα τα δημόσια κτίρια, τα νεκροταφεία και να πάψει να εμφανίζεται και να προβάλλεται οπουδήποτε, καθώς κρίθηκε «έμβλημα μίσους», θα έπρεπε να ισχύσει το ίδιο και για την σημαία με το ουράνιο τόξο. 

Πως είναι δυνατόν ο Λευκός Οίκος του Ομπάμα να «ντύθηκε» με τα χρώματα της σημαίας του ουράνιου τόξου, ενός συμβόλου «μίσους»;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...

Stelios Hoshizora είπε...

Μου κάνει εντύπωση το πως πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως ο δράστης ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά.

Ανώνυμος είπε...


Οβρεϊκια λογικη.
Τιποτ' αλλο

(Θα μπορουσε κανεις να περιμενει κατι διαφορετικο απ τους απογονους των Χριστοκτονων;)


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Kάτσε εδώ δεν υπολόγισαν τον Υιό του Θεού και θα υπολογίσουν εμάς τα ανθρωπάκια? Η προστυχιά και η κακια τους είναι phenomenal όπως λένε και οι Άγγλοι.

Ανώνυμος είπε...

προς Ανωνυμο 29 Αυγούστου 2015 - 2:51 μ.μ.

Πατρικια Λογικη - τιποτε αλλο
θα μπορουσε να περιμενει κανεις κατι διαφορετικο απο καποιον
που αναγαγει ολα τα ζητηματα σε κλισε θεωριες συνομοσιας?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ.
http://theneworder.org/2367.aspx
http://www.makeleio.gr/?p=138954

Ανώνυμος είπε...

Μην πας και πολύ μακρια. Δεν βλέπεις το σύστημα στην Ελλάδα πως κινείται?