Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: Κατάληψη από την Génération Identitaire του σταθμού που δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση από Μαροκινό

Την περασμένη εβδομάδα, ένας Μαροκινός που είναι νόμιμα στην Γαλλία με το όνομα Ayoub El-Khazzani συνελήφθη στον σιδηροδρομικό σταθμό του Αρράς. Ήταν οπλισμένος και έτοιμος να διαπράξει επίθεση. 
Πόσοι άλλοι ισλαμιστές που βρίσκονται στη χώρα - νόμιμα ή όχι - είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση; Πόσοι τρομοκράτες, ακόμα και τώρα στις πύλες της Ευρώπης, διασχίζουν τα σύνορά μας κάθε μέρα; Το εκατό τοις εκατό των τελευταίων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία ήταν έργο μεταναστών.

Ο υπουργός Εσωτερικών Bernard Cazaneuve έκανε έκκληση για «σύνεση». Η Generation Identitaire (Γενιά της Ταυτότητας) ζητά την άμεση απέλαση όλων των γνωστών ισλαμιστών και την αποκατάσταση των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανέλαβε δράση το Σάββατο 29 Αυγούστου, στο σταθμό του Arras – εκεί που έλαβε χώρα η τελευταία ισλαμιστική τρομοκρατική απειλή στη Γαλλία. Έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στην σοσιαλιστική κυβέρνηση: "Διώξτε τους ισλαμιστές" πριν να είναι πολύ αργά!



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μέτρηση των μεγεθών είναι απαραίτητη για την επιστήμη και τη ζωή μας. Μετράμε τη θερμοκρασία, την ανεργία, τον πληθωρισμό, τα έσοδα του κράτους, το χρέος, τα σύνορα, κλπ. Χωρίς τη μέτρηση και χωρίς όρια στα μεγέθη, τα προβλήματα θα διέλυαν αμέσως την κοινωνία μας.
Το παράδοξο είναι ότι όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση ή το προσφυγικό, οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ΔΕΝ θέτουν κανένα όριο. Ασχολούνται μεν με τις ποσοστώσεις, αλλά δεν ορίζουν ποιός πρέπει να είναι ο ανώτατος αριθμός των ξένων που θα δεχθεί η Ευρώπη, ούτε ορίζουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που θα γίνεται η αποδοχή. Πράγμα βέβαια περίεργο για πολιτισμένες χώρες γεμάτες επιστήμονες και τεχνοκράτες που γνωρίζουν τη σημασία της μέτρησης και των ορίων, εξ ού και η εύλογη συνωμοσιολογία.
Το ερώτημα που θέτω λοιπόν στους αναγνώστες του Κ.Ο. είναι "ΠΟΣΟΙ;", δηλαδή, ποιό είναι το ανώτατο φράγμα των ξένων που θα μπορούσαμε να δεχθούμε και ειδικά στην Ελλάδα. Υπ' όψιν ότι η εύκολη απάντηση είναι 7,3 δισεκατομμύρια, όσος ο πληθυσμός της Γης. Αυτό είναι το όριο;

SkyWatcher είπε...

Πολύ σωστή η τοποθέτηση, αλλά η ΛΟΓΙΚΗ στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο έχει καταρρέυσει υπό το βάρος του αριστερού ψευτοανθρωπισμού. Σήμερα όποιος είναι λογικός "λαικίζει" ή - το χειρότερο - είναι "ρατσιστής".

Ανώνυμος είπε...

they need to "take" Manhattan first......