Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υποχρεώνουν μαθητές Γυμνασίου να φτιάχνουν τα κρεβάτια των μεταναστών, να τους μαγειρεύουν και να καθαρίζουν από την βρώμα τα κέντρα διαμονής τους

Ως μέρος "σχολικής εργασίας" τα γερμανάκια υποχρεούνται τώρα να φτιάχνουν τα κρεβάτια, να μαγειρεύουν και να καθαρίζουν για τους μετανάστες στα κέντρα διαμονής των προσφύγων - μεταναστών!

Η Γερμανία θα ξοδέψει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ευρώ το τρέχον έτος για τη φροντίδα 1,5 εκατομμυρίων μεταναστών που αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μέχρι το τέλος του 2015.

Το 2014 ήρθαν στη Γερμανία 400.000 μετανάστες. Φέτος 1,5 εκατ περισσότεροι θα φτάσουν σε μια χώρα 80.000.000 κατοίκων.

Οι Γερμανοί μαθητές υποχρεούνται πλέον ως μέρος της σχολικής τους εργασίας να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να φτιάχνουν τα κρεβάτια για τους μουσουλμάνους μετανάστες.

Μια Γερμανίδα μητέρα δημοσίευσε αυτή την επιστολή από το σχολείο.

Η επιστολή περιγράφει τις δραστηριότητες της εβδομάδας της σχολικής εργασίας, που περιλαμβάνει την βοήθεια σε ένα κέντρο ασύλου.

Αυτό προκάλεσε αγανάκτηση και δυσπιστία.

Μια τοπική εφημερίδα επιβεβαίωσε την ιστορία.

Το Υπουργείο Παιδείας του Κίελου επιβεβαίωσε ότι η επιστολή ήταν αυθεντική. Ήδη αυτή την εβδομάδα, όπως περιγράφεται παραπάνω, οι μαθητές από ένα σχολείο στο Lübeck υποχρεώθηκαν να βάλουν καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια, να διευθετήσουν τα ρούχα και να βοηθήσουν στην κουζίνα στο κέντρο διαμονής για τους πρόσφυγες. Αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός εβδομαδιαίου έργου που προορίζεται να ετοιμάσει τους μαθητές της όγδοης τάξης [ηλικίας περίπου 13-14 ετών] για την "πρακτική εργασιακή εμπειρία".

Οι μετανάστες σε ένα κέντρο πέταγαν τα σκουπίδια τους από το μπαλκόνι.

Χωματερή Γερμανία (Άουγκσμπουργκ, κέντρο ασύλου)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

10 σχόλια:

Unknown είπε...

(Νά κι ένα άρθρο από τον παληό Κ.Ο., που ξέραμε)

Επί τού θέματος τώρα, θα έχουμε μεγάλο ντέρμπυ στο μέλλον, μεταξύ Γερμανών (τής μπυραρίας, που αρχίζουν να ξυπνούν κι αυτοί) και εισβολέων Ασιατών-Αφρικανών κλπ (που άλλοι πείναγαν και πήγαν εκεί, και άλλοι πήγαν σε διατεταγμένη υπηρεσία να τα κάνουν μπάχαλο).
Θα φάει η μυίγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

Πλησιάζει ο καιρός, που θα κάνει απόσβεση η tv, που έχω αγοράσει και ποτέ δεν την ανοίγω.

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια για τη χώρα να βάζει τα παιδιά της υπηρέτες στους επήλυδες, οι οποίοι ουσιαστικά διαμορφώνουν τη διακυβέρνηση της χώρας. Και τα Ελληνόπουλα δεν πάνε πίσω, αν σκεφτείς τη βάναυση προπαγάνδα που τους γίνεται στα βιβλία, στις διάφορες εργασίες που πρέπει να κάνουν, κλπ.
Νομίζω είναι επίκαιρος ο Ισοκράτης στον Πανηγυρικό του που το λέει ξεκάθαρα:

[63] εἰ δὲ δεῖ τὰς χάριτας καὶ τὰς ἐπιεικείας ἀνελόντας ἐπὶ τὴν ὑπόθεσιν πάλιν ἐπανελθεῖν καὶ τὸν ἀκριβέστατον τῶν λόγων εἰπεῖν, οὐ δή που πάτριόν ἐστιν ἡγεῖσθαι τοὺς ἐπήλυδας τῶν αὐτοχθόνων, οὐδὲ τοὺς εὖ παθόντας τῶν εὖ ποιησάντων, οὐδὲ τοὺς ἱκέτας γενομένους τῶν ὑποδεξαμένων.

Απόδοση στα Νεοελληνικά:

[63] Μα και αν ακόμα πρέπει να αφήσω κατά μέρος την καλοσύνη που τους δείξαμε και την ευγνωμοσύνη που χρωστούν σ᾽ εμάς, για να ξαναγυρίσω στο βασικό μου θέμα και να σας πω τα πράγματα χωρίς περιστροφές, έχω να πω ότι δεν είναι πατροπαράδοτη συνήθεια των Ελλήνων να διευθύνουν οι ξενοφερμένοι τους αυτόχθονες, ούτε και όσοι ευεργετήθηκαν τους ευεργέτες τους, ούτε και αυτοί που έπεσαν στα γόνατα θερμοπαρακαλώντας όσους τους δέχτηκαν με καλοσύνη και ανθρωπιά.



Ανώνυμος είπε...

Μήπως τους υποχρεώνουν να τους κάθονται κιόλας? Και τι κάνουν όλη μέρα οι βρομιάρηδες πίθηκοι και είναι ανίκανοι να μαγειρέψουν και να καθαρίσουν? Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε Αυστραλία γιατί η ΕΕ είναι για τα σκουπίδια. "μαιμουνισταν" έχει καταλήξει και δεν λέει για το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο του ανώνυμου 7:09 π.μ. με λύπη ακούω για τη σκέψη για μετανάστευση. Λάβετε υπ' όψιν όμως την αμερικάνικη παροιμία: "Το γρασίδι είναι πιο πράσινο από την άλλη μεριά".

Unknown είπε...

Τὴν κάτωθι πληροφορία τὴν στέλνω γιὰ τὸν ἀνώνυμο ποὺ θέλει νὰ μεταναστεύση στὴν Αὐστραλία:



Australia — Pacific
Australia’s Highest Security Prison is ‘Overrun by ISIS’ With Gang Members Threatening ‘To Behead Officers and Inmates’ Who Won’t Convert to Radical Islam.

Orthodox True είπε...

Όλα αυτά πού διαβάζουμε δεν είναι άλλο από τα πλοκάμια της αντίχριστης εφαρμογής της Νέας τάξης πραγμάτων.
Έτσι ο διάβολος θέλει να προχωρήσει ο κόσμος.
Εμείς ας κάνουμε αντίσταση με περισσότερη μετάνοια περισσότερο προσευχή έτσι ώστε να είμαστε κάτω από τις φτερούγες της προστασίας του Αγίου Τριαδικού Θεού και της Αγίας Σκέπης που εορτάσαμε σήμερα Ορθοδόξως. Πολλά τα θαύματα της Αγίας Σκέπης στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να ναι καποιος βαθια χριστιανος για να λοιδορει αλλες ψυχες....

να μιλαει για μαιμουδισταν και για βρωμιαρηδες πιθηκους.....

μακαρι ρε γαμωτο ο Χριστος να ναι ζωντανος....μακαρι....

Ανώνυμος είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_96.html

Ο κοέν στην Νορβηγία λέει κάτι που δεν θα διανοηθεί ΠΟΤΕ να πει στην Ιουδαια, στο ψευτοκράτος Ισραήλ, γιατί εκει θέλει να μην υπάρχει έγχρωμος, παρά μόνο λευκοί εβραίοι.

Ανώνυμος είπε...

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιεμαι πραγματικα αν συνειδητοποιουν ποσο μπουμεραγκ μπορει να αποδειχτει αυτη τους η σταση.θα το βρουν μπροστα τους οταν τα πρισσοτερα απο αυτα τα παιδια μετα μερικα χρονια θα τριγυρνανε με τους νεοναζι παρεα σφαζοντας μεταναστες.παρεκτος κι αν αυτος ειναι ο πραγματικος τους στοχος.