Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Προοδευτισμός» : Έβαλαν αγοράκι στη νέα διαφήμιση της Barbie

Μια νέα διαφήμιση αυτή την εβδομάδα δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίζει με τη νέα "Moschino Barbie".

Η "Moschino Barbie είναι τόσο άγρια!" φωνάζει το μικρό αγόρι στη διαφήμιση. Το κινητό τηλέφωνο της Barbie χτυπά και το αγόρι λέει, «Είναι για σένα, Moschino Barbie».

Το στήσιμο αυτής διαφήμισης έχει σκοπό να προωθήσει την άποψη προπαγάνδα ότι το να «διακρίνεις» τα φύλα στα προϊόντα για μικρά αγόρια και κορίτσια είναι «περιττό» και το «επιβλαβές».



Ο «στόχος» όπως ανακοινώθηκε τον Αύγουστο είναι να απομακρυνθεί η σήμανση με βάση το φύλο σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της, αφότου ορισμένοι πελάτες παραπονέθηκαν ότι οι ετικέτες θέτουν «περιορισμούς» φύλου στην παιδική ηλικία.

Η Moschino Barbie έκανε sold out μέσα σε μία ώρα από την παρουσίασή της, τη Δευτέρα, και ορισμένοι πιστώνουν την επιτυχία του προϊόντος στην νέα – "ουδέτερη ως προς το φύλο" - διαφήμιση.

Η Σουηδία βέβαια, είναι ήδη έτη φωτός μπροστά:




Ο Jeremy Scott (ομοφυλόφιλος), ο δημιουργός...
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γροθιά στο στομάχι τόσο το παρόν άρθρο όσο και οι παραπομπές. Ύπουλος και ο ρόλος των ελληνοφώνων καθηγητών στα πανεπιστήμιά μας. Το Αριστοτέλειο έχει κάτι τμήματα μπουμπούκια. Από το να στήνουν συνέδρια για τις ομοιότητες της Αριστεράς και της Ορθοδοξίας, έως το να προάγουν την ομοφυλοφυλία, προφανώς κάνουν ότι μπορούν προς υποστήριξη της σαπίλας του προοδευτισμού.

ikonsgr είπε...

Αναρωτιέμαι αν παρόμοιες πολιτικές προώθησης παιχνιδιών εφαρμόζονται και στις "πηγές εμπλουτισμού" των multiculti "tollerance" και "diversity" "προοδευτικών" κοινωνιών της δύσης, όπως Σ.αραβία, κατάρ, πακιστάν, μπαγκλαντές, σομαλία....
Αλλά ξέχασα εκεί είναι η "ιερή αγελάδα" του μεσαιωνικού, μισαλλόδοξου, μισάνθρωπου ισλαμ,που έχει ΜΟΝΟΝ "δικαιώματα" και ΚΑΜΜΙΑ υποχρέωση (ειδικά όταν μετακομίζουν μαζικά ως "σύριοι πρόσφυγες" στην ευρώπη...)

Ανώνυμος είπε...

Πόσο προοδευτική μπορεί να είναι μια ιδεολογία που προωθείται από τις κυβερνήσεις της υπερδύναμης του πλανήτη; Δείτε μέχρι που φτάνουν:
https://www.lifesitenews.com/news/former-u.s.-congressman-obama-refused-to-help-nigeria-stop-boko-haram-over
Κατά τα άλλα η Ομπάμαινα φωτογραφιζόταν τότε περίλυπη κρατώντας πλακάτ που έγραφαν "bring our girls back".

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο δημιουργός ας πιεί καμιά μυτιά ακόμη να χαλαρώσει γιατί την μπάρμπυ του και ο Χόγκαν να την διαφημίσει πάλη κορίτσια θα την πάρουν.

Β είπε...

ο μικρός πρωταγωνιστής δεν επιλέχθηκε τυχαία το κούρεμα, το ξανθό, το μακρυπρόσωπο παραπέμπουν στον ηλίθιο δημιουργό.... οι γονείς όμως είναι για κλάματα που βάζουν τα παιδιά τους να παίζουν σ'αυτά τα σποτ και έπονται τα παιδιά τους

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συγχαρητήρια για μία ακόμη σοκαριστική, αποκλειστική σας ανάρτηση που πρέπει να μας αφυπνίσει.
Την φιλοξενήσαμε στο ιστολόγιο μας.