Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σύγκρουση πολιτισμών


ΚΟ: Ζούμε σε καιρούς ηλιθιοκρατίας.


Διαβάζω από την μία ότι έχουμε «πόλεμο» και από την άλλη ότι οι Γάλλοι απαντάνε λέει, με κρασί, τραγούδια και… κρουασάν. Χαζοχαρούμενες φάτσες και τραγουδάκια του στυλ “imagine” και happy day (!!!), ενώ μαίνεται ο πόλεμος. Είναι σίγουρο ότι η φρίκη έχει καταλάβει τους τζιχαντιστές.

Εγώ ξέρω ότι με τραγούδια (πατριωτικά) και με «το χαμόγελο στα χείλη» πήγαιναν οι φαντάροι μας στο μέτωπο. Με το όπλο αγκαλιά. Και μια εικονίτσα στην τσέπη. Δεν πήγαιναν να τραγουδήσουν ξενέρωτες καντάδες στους Ιταλούς, ούτε να τους κεράσουν χαλβά (τα κρουασάν δεν τα ξέραμε τότε).

οι ...αγκαλίτσες

"Πρόσφυγας" με διπλή εμφάνιση. Στα εκτός έδρας φοράει την μπλούζα "Thank you"! Ε, να μην πει ένα ευχαριστώ; 
Και όλοι τώρα φοβισμένα, αναγνωρίζουν ότι το «μέτωπο» δεν είναι κάπου ΕΚΕΙ, αλλά πλέον είναι ΕΔΩ, μέσα στις γειτονιές της Ευρώπης. Και από στιγμή σε στιγμή θα ακουστεί νέο μπαμ


Διαβάζω ότι η απάντηση σε αυτόν τον πόλεμο θα είναι λέει, η «δημοκρατία». Δηλαδή, οι αφιονισμένοι στρατιώτες του Αλλάχ που ανυπομονούν να σφάξουν «απίστους» και να πάνε στις 72 παρθένες τους, θα τρομάξουν από την «δημοκρατία»; 


Ποιον τρομάζει η «δημοκρατία» τους; Για ποιους τα λένε; Για αυτούς που «ο νόμος του προφήτη» είναι ανώτερος από την «δημοκρατία» ;;;

Στην ουσία τα λένε για να τα ακούσουν οι «άλλοι». Οι «μέσα». Οι γηγενείς. Μήπως τους γυρίσει κάποια μέρα το μάτι ανάποδα με την «δημοκρατία» που τους έφερε εδώ που τους έφερε. Μήπως αρχίσουν να ξινίζουν με τις «αξίες της δημοκρατίας». Να μην τις γουστάρουν πια. Και αρχίσουν να το γυρνάνε στην «ακροδεξιά» ρητορεία, στην «μισαλλοδοξία» και στην «ξενοφοβία». Το οποίο ερμηνεύεται να αηδιάσουν με το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας και να αρχίσουν να θέλγονται από τα μηνύματα και την ορμή του εθνικισμού. Ο οποίος εθνικισμός είναι το «απόλυτο κακό». Ο χειρότερος εφιάλτης του κάθε νεοταξίτη.

Για αυτό μιλάνε γενικώς, για «τρομοκράτες». Αφήνουν το ισλάμ ανέγγιχτο. Οι τρομοκράτες δεν έχουν πιστεύω, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν ταμπέλα. Μπορεί να φωνάζανε «αλλάχ ακμπάρ», αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Θα μπορούσανε να φωνάζουν «το πουλάκι τσίου». Όπως είχε πει το αμίμητο ο Ομπάμα (και οι όμοιοί του χαρτογιακάδες της νεοταξικής ευρώπης) «το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει σχέση με το... Ισλάμ»! 

Κανένας δεν θα εξετάσει το μυστήριο γεγονός ότι όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες, όλως τυχαίως, προέρχονται από τον χώρο του ισλάμ. Κανένας δεν θα τολμήσει να ενοχοποιήσει έναν ολόκληρο χώρο. Τον χώρο του ισλάμ. Κι ας φωνάζουν άνθρωποι που ξέρουν καλά το ισλάμ, ότι το ISIS είναι απλά το σύμπτωμα. Η ρίζα του κακού είναι το ίδιο το ισλάμ. Αλλά τα κνώδαλα της Δύσης ‘ταράζονται’ με κάτι τέτοια και δεν θέλουν να ακούν. Προτιμούν να λένε ότι πρόκειται σαφώς περί «μεμονωμένων περιπτώσεων», περί «φανατικών», περί «τρελών» και λοιπά.

Εδώ δεν υπάρχει «κακή» ιδεολογία. Δεν υπάρχει συλλογικό κακό. Εδώ κανένας δεν θα αναρωτηθεί πως επωάζεται το «αυγό του φιδιού». Ποιοι είναι οι αρχηγοί, ποιες είναι οι διασυνδέσεις. Ποιοι είναι οι εδώ ομοϊδεάτες των τρομοκρατών. Δεν θα υπάρχουν «φάκελοι» και «έρευνες». Δεν θα υπάρχουν αυτοκόλλητα «σιγά μην φοβηθώ» με το σύμβολο του ισλάμ (ή έστω του ISIS) να διαγράφεται. Καμία πορεία (τουλάχιστον ‘πολιτικά ορθή’ και προβαλλόμενη από την τιβί) δεν θα τολμήσει να αγγίξει το ισλάμ, κανένας δεν θα ζητήσει να «τσακιστούν οι ισλαμιστές σε κάθε γειτονιά».. Κάτι μαύρες κορδελίτσες και σε λίγο παντού θα σημάνει σιωπητήριο. Παντού θα επικρατήσει άκρα του ΤΑΦΟΥ σιγή.


Και μια τελευταία σκέψη. Είπανε ότι η 13 Νοεμβρίου είναι η 11η Σεπτεμβρίου της Γαλλίας. Το 2001 είχαμε του Δίδυμους Πύργους. Είχαμε σοκ, μετά θρήνο, μετά οργή, μετά κρούσματα «ισλαμοφοβίας» (έναν μουστακαλή πάστορα που ήθελε να κάψει το κοράνι, κάτι συνθήματα με σπρέι σε κάποια τζαμιά, και οργισμένα σχόλια στο facebook – αυτό ήταν όλο), μετά πατριωτικό οίστρο (χωρίς χίππικα τραγουδάκια), μετά «Πατριωτικό Νόμο» (με περιορισμούς των ελευθεριών που μετά χαράς δέχτηκαν οι αμερικάνοι χάριν «ασφαλείας»), μετά επέμβαση στο Αφγανιστάν, μετά επέμβαση στο Ιράκ και μετά τέλος. Τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια; Όταν κατακάθισε ο κονιορτός; Οι μουσουλμάνοι δεν έφυγαν από την Αμερική, αλλά αντίθετα ήρθαν περισσότεροι (!), τα τζαμιά αυξήθηκαν, δήμαρχοι μουσουλμάνοι βγήκαν, και σήμερα το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Αμερική! Όλα έγιναν καπνός και θρύψαλα σε μια περίπου δεκαετία. Ποιος αμφισβητεί ότι, εάν επιτρέψει ο Θεός και ζήσουμε, σε μερικά χρόνια στην Γαλλία και στην Ευρώπη δεν θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα;     

Προσθέστε το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη θεωρούνται «φονταμενταλιστές» και ένας στους επτά νεαρούς μουσουλμάνους στην Βρετανία έχει «θερμά αισθήματα» για το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν πειράζει, κι εμείς έχουμε για την «δημοκρατία», την «αγάπη» και προπαντός την «μη βία».


ΚΟ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΚΟ, σας παρακολουθώ χρόνια και εκτιμώ την αδιάκοπη αναζήτηση της αλήθειας δια μέσου του ιστολογίου σας. Όλα τα ευρωπαϊκά έθνη και ιδιαίτερα το δικό μας έχουμε πλέον φτάσει σε σημείο όπου κρίνεται η φυσική ύπαρξή μας. Να ξέρετε όμως ότι οι ιδέες σας μεταλαμπαδεύονται στο χώρο του διαδικτύου, στον κοινωνικό μας περίγυρο, στο χώρο της εργασίας μας, παντού. Παρά την απογοήτευση που δεχόμαστε από την έκβαση των πραγμάτων, ας παρηγορηθούμε από το γεγονός ότι όλος ο αγώνας γίνεται - και γίνονταν πάντα - από μια χούφτα νοματαίους με αγνά αισθήματα για το έθνος τους. Άλλωστε, δεν χρειάζονται περισσότεροι, γιατί ένας από εμάς αξίζει όσο μύριοι από τους εχθρούς.

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ Κ.Ο. θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος με την ανάλυση πού καταθέτεις. Το θέμα είναι προτάσεις, θέλω να ακούσω προτάσεις από τους φίλους του μπλογκ.
Είναι πολύ σημαντικότερο το πως θα προχωρήσουμε στη ζωή με αυτά τα δεδομένα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Καί μην πει κανείς θρησκευτικοί ηγέτες ή καί πολιτικοί ηγέτες;
Ο σώσον εαυτόν σωθείτο.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο στο άρθρο σχετικά με τον πραγματικό αποδέκτη της προπαγάνδας περί δημοκρατίας κλπ είναι απολύτως ορθό. Με την ευκαιρία μιλώντας για προπαγάνδα, θυμήθηκα το εξής πολύ σχετικό:
Μόλις άρχισε η κρίση στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ως δια μαγείας στο ελληνικό διαδίκτυο ένας συρφετός από ιστοτόπους, οργανισμούς, πρωτοβουλίες, κ.ό.κ. με σκοπό δήθεν να ενημερώσουν τους Έλληνες και δη την ελληνική νεολαία για το μέλλον. Κοινό τους θέμα ήταν ένα γενικά αισιόδοξο μήνυμα, ότι με δουλειά και με τις "αξίες" του ελληνισμού, κ.ό.κ. θα τα καταφέρναμε να ξεπεράσουμε την κρίση.
Το θέμα είναι ότι όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες ήταν στα ΑΓΓΛΙΚΑ! Επομένως ο πραγματικός τους στόχος δεν ήταν οι Έλληνες της Ελλάδος αλλά οι Έλληνες του εξωτερικού - ποιός άλλος; Ήθελαν δηλαδή να διαχειριστούν και να περιορίσουν τις αντιδράσεις της ομογένειας και γι' αυτό τους προέβαλλαν μια εντελώς στρεβλωμένη εικόνα της κατάστασης στη χώρα μας. (Ελεύθερα μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά έγιναν με το αζημίωτο από τυχόν γεναιόδωρες χορηγίες από τα ιδρύματα τύπου Σόρος, αλλά και από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από εσάς και εμένα τελικά.)
Σημειωτέον ότι πολλές από αυτές τις πρωτοβουλίες υπάρχουν ακόμη στο διαδίκτυο και συνεχίζουν τον ύπουλο, ανθελληνικό τους ρόλο.

Ανώνυμος είπε...

Τα συνθήματα "όχι στη βία", "όχι στον πόλεμο" κλπ είναι πολύ παλιά και μας έρχονται μέσα από την εκπαίδευσή μας. Το έχω ξαναγράψει, αλλά όσοι είστε από 50 και πάνω θα θυμάστε παρόμοια μηνύματα που μας περνούσαν ότι δηλαδή πρέπει να αγωνιζόμαστε για την ειρήνη και μακριά από πόλεμο και άλλα τέτοια. Το θέμα είναι ότι μετά τη μεταπολίτευση η Ελλάδα δεν είχε πόλεμο με κανέναν. Ούτε και πριν είχε, αλλά ας πούμε ότι πριν ήταν ο απόηχος του ΒΠΠ.
Συνεπώς, η προπαγάνδα είναι ακόμη μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου μας. Τα μαλλιά μας άσπρισαν, αλλά μυαλό ακόμη δεν βάλαμε. Ψηφίζουμε ακόμη αυτούς που μας έκαναν την προπαγάνδα και ταυτίζονται με αυτήν, δηλ. τους απάτριδες, τους άθεους και τελικά τους πιο βίαιους και πολεμοχαρείς από όλους...

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες δεν είναι Γαλακια. Αν τολμήσει η isis και σήκωσε χέρι δεν θα μείνει ρουθουνι πολιτικαντη.

Ανώνυμος είπε...

Καὶ ἐνῷ αὐτἀ γίνονται στὴν Εὐρώπη, οἱ φίλοι μας οἱ Ἑβραῖοι χαίρονται γιὰ τὸ χτύπημα στὸ Παρίσι. Ἕνας Ἑβραῖος Ῥαββῖνος δήλωσε ὅτι οἱ Γάλλοι ἄξιζαν νὰ πάθουν ὅ,τι ἔπαθαν στὸ Παρίσι, γιατὶ οἰ Εὐρωπαῖοι ἔκαναν ὅ,τι ἔκαναν στοὺς Ἑβραίους πρὶν 70 χρόνια. Διάβασε Κόκκινε Οὐρανὲ ἐδῶ νὰ γελάσῃς:

http://m.jpost.com/Israel-News/Far-right-settler-rabbi-Paris-attacks-are-payback-for-the-Holocaust-433084#article=6020RjNFQjFFREJCQzlBNDIyQjU2MUM0QjRBMzdEOUY2MTY=

ikonsgr είπε...

Ο σώσον ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ σωθείτο! ;-)

Ανώνυμος είπε...

σημερα ζουμε την εποχη του Δουρειου Προβατου...

Ανώνυμος είπε...

Αν λύση είναι ο εθνικισμός κι αυτός αντιπροσωπεύεται στην πατρίδα μας από την Χρυσή Αυγή κι από τον κρυπτόμενο πίσω από το δάκτυλό του ΝΑΖΙ Μιχαλολιάκο (όπως φαίνεται στην φωτό που περιέλαβες στο κείμενο), τότε είμαστε χαμένοι από χέρι.
Τουλάχιστον να τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε. Αυτοί δεν γνωρίζουν τι θα πει αιδώς.
Και σε αυτό ταιριάζουν απόλυτα με τους Σαμαροβενιζέλους-GGκώστηδες.

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ, ο λόγος σου τα σκέπασε όλα.
Πολύ παρήγορο πού υπάρχουν αδελφοί πού ζούνε με το Χριστό γιά το Χριστό!
Υποκλίνομαι φίλε.

Ανώνυμος είπε...

οι μόνοι τρομοκράτες που κυκλοφορούν γύρω μας είναι αυτοί που κυβερνούν, τρομοκρατία είναι όταν τρέμεις μέρα τη μέρα ότι θα σου κόψουν το ρεύμα, ή θα σε πετάξουν έξω απ το σπίτι σου ή όταν στήνεσαι σαν πρόβατο σε μια ατελείωτη ουρά στην τράπεζα για να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ!!!!!!! περιμένεις 5 ώρες στην ουρά για να πληρώσεις!!!!!!δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο απ τον ΙΣΙΣ, απ τη βλακεία μας κινδυνεύουμε. Άλλωστε μην πιστεύεται σε παραμύθια, δεν υπάρχουν τρομοκράτες...μυστικές υπηρεσίες υπάρχουν και διάφοροι πρόθυμοι για όποιον καλοπληρώνει.

News Feed GR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ken OKeefe Εμείς είμαστε η ISIS! (απίστευτος! τα λέει στεγνά)


ISIS - Israeli Secret Inteligence Service


> https://youtu.be/1t53fXXZAQA

Β είπε...

Είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε τι σημαίνει η λέξη Συβαριτισμός θα εκπλαγείτε! Οι Γάλλοι και όχι μόνο, είναι οι σύγχρονοι συβαρίτες