Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

"Ένα, δύο, τρία, πολλά πολυτεχνεία"

                                 

-        Τα παιδιά της Ε΄ Δημοτικού διδάσκονται από το ελληνικό κράτος, ότι το τανκ τσαλαπάτησε τους φοιτητές. Στο βιβλίο της Γλώσσας και στην ενότητα για το Πολυτεχνείο, υπάρχει σχετικό απόκομμα γνωστής εφημερίδας με την σημείωση ότι το τάνκ "..τσαλαπάτησε τους διαδηλωτές που ήταν σκαρφαλωμένοι στην κεντρική πύλη.."
    Η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις, καθώς προέρχεται από την «έγκριτη» εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ του συγκροτήματος Λαμπράκη και από το ειδικό αφιέρωμα με ημερομηνία 17 Νοεμβρίου. Ιδού το ντοκουμέντο:

"....τσαλαπατώντας τους διαδηλωτές"
-        Το πρόβλημα είναι ότι το άλλο «έγκριτο» έντυπο του ίδιου συγκροτήματος Λαμπράκη, το ΒΗΜΑ, και μάλιστα ελάχιστες ημέρες πριν (9 Νοεμβρίου 2003), εξέδωσε ειδικό αφιέρωμα για τον «Φάκελο Πολυτεχνείο», όπου εκεί «για πρώτη φορά» μιλούσε ο οδηγός του τανκ που γκρέμισε την πύλη. Έτερο ντοκουμέντο: 
-        Εκεί λοιπόν, ο οδηγός, Α. Σκευοφύλαξ, στην 12η σελίδα του αφιερώματος, "με μοναδική ειλικρίνεια", αναφέρει: «Λίγο αργότερα κατέβηκα και εγώ από το άρμα και μπήκα στον χώρο του Πολυτεχνείου. Δεν υπήρχε νεκρός. Θα μπορούσε όμως και να υπάρχουν νεκροί».
 

Ο ίδιος ο Σκευοφύλαξ, το 2012, «απαντώντας» στον Ν. Μιχαλολιάκο, (που εκείνες τις μέρες μάθαμε ότι είχε προβεί σε "νέες προκλητικές δηλώσεις", καθώς δήλωσε ότι "δεν πλάκωσε κανέναν το τάνκ" - κάτι που αποτελεί "πρόκληση") επιβεβαιώνει, ότι το τανκ δεν σκότωσε κανέναν (κάτι που αποτελεί "ειλκρίνεια")... 

   Θυμάται όμως, ότι τραυμάτισε (με το τανκ) την Πέπη Ρηγοπούλου.
"Κανείς δεν είπε ότι...". Ε, όχι και κανείς

-        Σήμερα βέβαια μαθαίνουμε, ότι την Πέπη Ρηγοπούλου δεν την τραυμάτισε το τανκ όταν μπήκε, αλλά την έλιωσε  (πάρα ταύτα, ζει).


"...τότε που την έλιωσε το τανκ"
-        Αλλού βέβαια μαθαίνουμε ότι δεν την έλιωσε πραγματικά, αλλά τις συνέτριψε τα πόδια (το τανκ και μάλιστα με τις... "ερπύστριες").
 
-        Τελικά μαθαίνουμε, ότι δεν της συνέτριψαν τα πόδια οι ερπύστριες, αλλά στα πόδια τραυματίστηκε από ένα "βαρύ κάγκελο" (σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα).

-        Η ίδια, πάντως έχει δηλώσει: «δεν μπορώ να ακούω ή να διαβάζω τις δακρύβεχτες περιγραφές των γεγονότων εκείνων και άλλων εξίσου ακραίων».
-     Πως μετά να μην γράψει άρθρο σχολικός σύμβουλος Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, σε σελίδα εκπαιδευτικών, σχετικά με τις «πιθανές δυσλειτουργικές συνέπειες από εσφαλμένη διαχείριση του όρου “Νεκροί του Πολυτεχνείου”» 
"...να πιστέψουν λανθασμένα ότι..."; Πιστεύουν λανθασμένα τα παιδιά μας;
    
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το άρθρο δεν έχει ουδεμία χροιά ιστορική, ούτε πολιτική, παρά μόνο πνευματική, κατά το «..Διό αποθέμενοι το ψεύδος λαλείτε αλήθειαν έκαστος μετά του πλησίον αυτού» (Εφεσίους 4:25)

ΚΟ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ψάχνεις να βρείς 40 χρόνια μαύρη προπαγάνδα.
Φίλος αριστερός πιστεύει ότι στό πολυτεχνείο εκτελούσαν τούς φοιτητές μέ πολυβόλα και ότι οι νεκροί ήταν χιλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία δεν μπορεί να θεμελιωθεί στο ψέμμα. Πάντως πρέπει να παραδεχθώ τους προπαγανδιστές τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς, για το πως έχουν στήσει μια θεατρική παράσταση που παίζει εδώ και 4 δεκαετίες! Το προσκύνημα στην κεφάλα που φέρεται να είναι προς τιμήν των "νεκρών", τα ειδικά μαθήματα πλύσης του εγκεφάλου μας ως μαθητές κατά τη μεταπολίτευση, οι αδιάκοπες τηλεοπτικές εκπομπές με το άρμα μάχης και τα ηχητικά εφέ, κ.ά.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το ψωμί;
Που είναι η παιδεία;
Που είναι η ελευθερία;
Απάτη, πλάνη, αλητεία ήταν όλα. Και το πιο τραγικό είναι ότι τα πίστευα όταν ήμουν νεότερος. Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΥΡΗΣ : Έτσι γίνεται η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=2UwyoSOU00Y

Μας έχουν φλομώσει …στην προπαγάνδα, το πώς ακόμα αντιστέκεται αυτό το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας ,είναι θαύμα που μόνον στην Χριστιανική ορθόδοξη πιστής μας μπορώ να το αποδώσω και εννοείται πως το αποδίδω.
Μόνον στον Χριστό μας με την βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου μας, περιμένω την σωτηρία μας, εφόσον αποφασίσουμε πως , συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Το κακό είναι πως δεν μετανοούμε για να μας παρασχεθεί απλόχερα η βοήθεια Του!

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Αλέκα Παπαρήγα - Περί Στάλιν

https://www.youtube.com/watch?v=z3eCtTB56ns

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ...ΠΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ"!

Η παρούσα διαδικτυακή κοινότητα αποτελεί συνπροσπάθεια απο τους χρήστες του διαδικτύου Yiannis11 & Deadrunner να αναδειχθούν τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εγκλήματα του υπαρκτού σοσιαλισμού ΚΑΙ στην Ελλάδα! Γιατί πλέον, τα φαινόμενα μαζικής "αριστερολαγνείας", άγνοιας περι αριστερών καθεστώτων ανα την υφήλιο και παραποίησης της Ιστορίας στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει απο κάθε όριο!
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η ιστορία διδάσκεται απολύτως ΑΝΑΠΟΔΑ απο την πραγματικότητα, και καλλιεργείται μια γενική αντίληψη της κοινής γνώμης περι... "δημοκρατικής" και "υπερμάχου της ελευθερίας αριστεράς".
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ΝεοΕλλήνων σήμερα, θεωρεί ώς ορθόδοξη κοινωνικά ιδεολογία την αριστερά, την στιγμή που όπου κι αν εφαρμόστηκε και με όποια μορφή, αποτέλεσε τον ολοκληρωτικό δολοφόνο των κοινωνικά αδυνάτων, τον ιδρυτή της εξαναγκαστικής δωρεάν εργασίας και τον θεμελιωτή των πιο αιμοσταγών, απάνθρωπων και φονικών καθεστώτων που πέρασαν ποτέ απο την παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία.

Την ώρα που σε όλα τα κράτη που επεβλήθη ο υπαρκτός σοσιαλισμός καταργήθηκε απολύτως η ελευθερία, καταβαραθρώθηκε το βοιωτικό επίπεδο και θανατώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι είτε απο πείνα - σχεδιασμένους απο τα καθεστώτα λοιμούς, είτε απο εξουθενωτική εργασία και άθλιες συνθήκες στα στρατόπεδα εργασίας είτε απο εκτελέσεις, στην Ελλάδα κυριαρχεί απολύτως μια ανεξήγητη αριστερολαγνεία, η οποία προβάλλεται ακόμα και σήμερα απο την κοινή γνώμη ώς ο εκφραστής της... προόδου και της κοινωνικής ευημερίας.

Τα εγκλήματα του ΕΑΜ στον εμφύλιο πόλεμο αποσιωπήθηκαν όλα, και οι αποδεδειγμένα σφαγείς των Ελλήνων ηρωωποιήθηκαν στις συνειδήσεις των νέων γενεών, λαμβάνοντας απο το Ελληνικό κράτος και σύνταξη "εθνικής αντίστασης".

Ο σκοπός αυτής εδώ της ιστοσελίδας είναι να προβάλει με τον απλούστερο και καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα οποία πραγματικά πρόσφερε η "αριστερά" ανα την ύφήλιο. Για να δούμε ποιοί ακόμα και σήμερα βγαίνουν στην Ελλάδα να μας μιλήσουν για τα καθεστώτα "του λαού και του εργάτη"!

Οι σύνδεσμοι οι οποίοι υπάρχουν σε πολλές σελίδες παρέχουν συμπληρωματικά / αναλυτικότερα στοιχεία τα οποία σας δίνουν την δυνατότητα ευρείας πληροφόρησης σχετικά.

Θα ήταν επιθυμητό απο όλους μας να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ την σελίδα μας. Το υλικό που προβάλεται μέσα απο αυτήν την κοινότητα είναι δυστυχώς άγνωστο στην πλειοψηφία της Ελληνικής κοινής γνώμης!

Λόγω της ιδιομορφίας της σελίδας, όπου προβάλλονται με "σκληρές" φωτογραφίες πολλά εγκληματα των αριστερών καθεστώτων, αναγκαστήκαμε να μετατρέψουμε την κοινότητα σε private page. Η είσοδος ανηλίκων στην ιστοσελίδα δεν επιτρέπεται, καθότι κινδυνεύει η σελίδα και όλο το υλικό. Σας παρακαλούμε θερμά, σεβαστείτε την προσπάθειά μας!

Τέλος, ευχαριστούμε τους χρήστες Taygeths, Sfoulidis και Karneadis για την πολύτιμη συμβολή τους στην όλη προσπάθεια! Οποιοδήποτε μέλος έχει πληροφοριακό υλικό το οποίο πιστεύει ότι είναι χρήσιμο στην ιστοσελίδα ας κάνει τον κόπο να το στείλει με e-mail στην παρακάτω διεύθυνση yiannis11@yahoo.gr
Θα θέλαμε απο εσάς τα μέλη να συμμετέχετε στην προσπάθεια και να μας γράψετε την άποψή σας για την κοινότητα, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στα μηνύματα μελών!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή / συμπαράστασή σας
http://clubs.pathfinder.gr/bbc