Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η επίθεση στον φυσιολογικό Λευκό άντρα / The attack on the straight White male

Είναι ξεκάθαρο ότι για το νεοταξικό οδοστρωτήρα ο Νο 1 εχθρός είναι Λευκός φυσιολογικός άντρας (και προσθέστε χριστιανός). Εννοείται εκείνος που αντιστέκεται και δεν απεμπολεί την ταυτότητά του, ούτε πουλάει την ψυχή του για να γίνει γρανάζι στη μηχανή της απρόσωπης multi culti νέας τάξης. Η εικόνα του, η ιστορία του, ο τρόπος ζωής του και τα όσα πρεσβεύει πρέπει να χτυπηθούν.

Ποτέ στο παρελθόν δεν είδε ο Λευκός άνθρωπος (σε Ευρώπη και Αμερική) τις αξίες του, τις παραδόσεις του και τον τρόπο ζωής του να υπονομεύονται σε μια τέτοια μεγάλη κλίμακα - και ως επί το πλείστον μέσα από τις δικές του κοινότητες. Τηλεόραση, κινηματογράφος, μέσα μαζικής αποχαύνωσης, mainstream πολιτική σκηνή, εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλα έχουν συστρατευτεί, έχοντας στόχο να καταστρέψουν τις συνεκτικές λευκές κοινωνίες με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, και δείχνουν να τα καταφέρνουν.

Κάποτε η Ευρώπη ήταν το λίκνο του πολιτισμού, αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε ένα εν εξελίξει νεοταξικό θρίλερ, με το τέρας της ΕΕ να εκτελεί τις ζωές των ανθρώπων και με όπλο την πολιτική ορθότητα (ή πολιτιστικό μαρξισμό) να κάνει ό, τι μπορεί για να εξουδετερώσει πολιτιστικά και βιολογικά τον γηγενή Λευκό άνθρωπο. Η μαζική εισβολή τριτοκοσμικών αλλοδαπών, ο μισανδρικός φεμινισμός, η θηλυκοποίηση του αντρικού μοντέλου, η προώθηση του ομοφυλοφιλικού lifestyle, οι «γάμοι» των ομοφυλόφιλων, όλα έχουν παίξει και συνεχίσουν να παίζουν τον ρόλο τους σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο.   


Ας είμαστε πιο ακριβείς. Έχουμε έναν πόλεμο σε εξέλιξη κατά του λευκού αρσενικού πολιτισμού.

Ας είμαστε ακόμα πιο ωμοί.

Οι έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της ελευθερίας, και της ελεύθερης επιχείρησης, οι μεγάλες επιστημονικές, μηχανικές, ιατρικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις, οι μεγάλες εξερευνήσεις του πλανήτη, η έξοχη λογοτεχνία και τέχνη, όλα αυτά είναι συντριπτικά τα προϊόντα λευκών ανδρών, των περισσότερων από αυτούς, χριστιανών. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει μια σπασμωδική κίνηση ενάντια σε αυτό, ένα κίνημα που, αντί να καλεί όλους να μιμηθούν αυτά τα λευκά αρσενικά επιτεύγματα, καλεί σε γελοιοποίηση, δυσφήμιση και καταστροφή αυτών των επιτευγμάτων. Αυτός είναι ο πυρήνας του προβλήματος στην Αμερική και στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Οι μισητές, οι τραμπούκοι που έχουν εμμονή με την φυλή, έχουν σήμερα την ευθύνη.

Ο Δρ. Stephen L. DeFelice M.D. ένας αξιοσέβαστος Αμερικάνος γιατρός, ιταλικής καταγωγής, στο βιβλίο του “The Attack on the White Male: - and The Weakening of America” («Η επίθεση στο Λευκό Αρσενικό: και η αποδυνάμωση της Αμερικής», 2010), αναλύει τα σημεία και τα συμπτώματα του τι συμβαίνει στην Αμερική, προβαίνοντας στην ανησυχητική διάγνωση ότι υπάρχει μια τεράστια επίθεση στους λευκούς άνδρες που συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει οδηγήσει στην επικίνδυνη αποδυνάμωση της Αμερικής.

Όπως λέει ο συγγραφέας, σήμερα οι πιο απαγορευμένες λέξεις, τις οποίες όποιος τις ξεστομίσει, επισύρει την «κατάρα» του συστήματος είναι δύο: "White Male" (Λευκός Άντρας).

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι προσέλαβε μια καλά σεβαστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων για την προώθηση του βιβλίου του για μια περίοδο τριών μηνών για τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης - έντυπα, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Μετά από μια σημαντική αποστολή του βιβλίου με ένα δελτίο τύπου και προσωπική τηλεφωνική κλήση συνέχειας, υπήρξε μηδενική απόκριση. Τα μέσα ενημέρωσης και άλλοι συνάδελφοί του, του είπαν ότι αυτή η έλλειψη ανταπόκρισης σε αυτό το είδος του βιβλίου ήταν ανήκουστη και οφειλόταν στην «κατάρα» που η χώρα μας έχει βάλει τις λέξεις "λευκός αρσενικός" και το φόβο των συνεπειών, εάν η κατάρα αυτή αμφισβητηθεί.

Όπως αναφέρει ο Δρ. DeFelice, οι πολιτιστικές δυνάμεις για πάνω από μισό αιώνα έχουν οριοθετήσει και χαρακτηρίσει αυτές τις δύο λέξεις «ρατσιστικές» και «μισογυνιστικές». Για αυτό τρέμουν μέχρι θανάτου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι πολιτικοί και σχεδόν όλοι οι άλλοι. Εάν, αντίθετα, ο τίτλος του βιβλίου άλλαζε και γινόταν ο Ασιάτης, Μαύρος, Λατίνος ή Τσερόκι Ινδιάνος άντρας (ή γυναίκα), η ανταπόκριση των μέσων ενημέρωσης θα ήταν «νορμάλ».

Συνεχίζει ο Δρ. DeFelice : «Επιτρέψτε μου να σας πω μερικά ανεπίσημα γεγονότα που δεν συνέβησαν μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους που έχουν διαβάσει το βιβλίο.

Υπάρχει ένα τοπικό καφενείο όπου γενικά πάω και κάθομαι να σκεφτώ και να γράψω. Ο ιδιοκτήτης, ένα πολύ καλό παιδί, με ρώτησε αν θα μπορούσε να βάλει το βιβλίο μου στο ράφι του μαγαζιού του, όπου θα μπορούσε κάποιος να το αγοράσει. Και εγώ συμφώνησα. Μετά από μόλις λίγες ημέρες ένας λευκός, καλοντυμένος άντρας είδε το βιβλίο στο ράφι και του είπε ότι είχε προσβληθεί από τον τίτλο και αυτό ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο για την επιχείρησή του, το να πουλάει ένα βιβλίο με τις «καταραμένες» λέξεις και ότι θα πρέπει να το αφαιρέσει από τα ράφια, λόγω του κινδύνου απώλειας πελατών! Ο ιδιοκτήτης, φοβισμένος από αυτές τις πιθανές συνέπειες, απομάκρυνε αμέσως το βιβλίο.

Θα πως επίσης, ότι εγώ και μερικοί φίλοι και φίλες μου, έδειξαν το εξώφυλλο του βιβλίου σε κάποιους λευκούς άντρες και γυναίκες. Η αντίδραση/απάντηση των αντρών ήταν ομόφωνη. Όλοι προειδοποίησαν ότι ο τίτλος του βιβλίου θα με βάλει σε μπελάδες. Κανείς δεν παρουσίασε κανένα ενδιαφέρον να υπερασπιστεί τόσο το μήνυμα όσο και την προώθηση του βιβλίου. Επίσης, κανένας δεν είχε ενδιαφέρον να το διαβάσει!

Τώρα πιο είναι παράξενο: αφότου οι γυναίκες είδαν το κάλυμμα, η πλειοψηφία συμφώνησε με το μήνυμα, ήταν συναισθηματικά θετικές με αυτό και οι περισσότερες από αυτές αγόρασαν το βιβλίο!

Είχα προσκληθεί να κάνω μια παρουσίαση για το βιβλίο μου σε ένα τοπικό παράρτημα μιας μεγάλης εθνικής οργάνωσης. Τους άρεσαν αυτά που είπα, ωστόσο, όταν τους ζήτησα να διαδώσουν το μήνυμα του βιβλίου, φοβήθηκαν ότι αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο και θα τους χαρακτήριζαν ρατσιστές. Το ενδιαφέρον είναι, ότι δεν ανησύχησαν για τις κατηγορίες του μισογυνισμού.

Σε μια άλλη προγραμματισμένη παρουσίαση, ο νούμερο ένα της οργάνωσης, όταν διάβασε τον τίτλο του βιβλίου, ακύρωσε την ομιλία μου για το φόβο του στίγματος του «ρατσιστή».

Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με αυτήν την κατάρα πολλές φορές. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ο παράγοντας του φόβου. Ένας τρόπος για να σηκώσουμε την κατάρα, είναι να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις στις κανονικές συνομιλίες μας όπως χρησιμοποιούμε άλλες λέξεις. Το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα.

Ο συγγραφέας, εξηγώντας γιατί έγραψε αυτό το βιβλίο, λέει:

Η Αμερική είναι σε βαθιά, βαθιά κρίση και, σε μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στην επίθεση στο λευκό αρσενικό.

Η οικογένειά μου μετανάστευσε από την Ιταλία μέσω του Ellis Island αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Γεννήθηκα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και παρατήρησα προσεκτικά τέσσερις γενιές της αμερικανικής ιστορίας. Και κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα: Σχεδόν σε κάθε τομέα του αμερικανικού τρόπου ζωής από το δημοτικό σχολείο μέχρι το στρατό, υπήρξαν σταθερές δυνάμεις που αποδυνάμωσαν και συνεχίζουν να αποδυναμώνουν τα θεμέλια που έκαναν αυτή την χώρα πρώτη στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μεγάλη δύναμη ήταν η επίθεση στο λευκό αρσενικό και τις αξίες του, της δύναμης που μας έκανε μεγάλους από τους Ιδρυτές μας μέχρι τους πατριώτες άνδρες μας που πολέμησαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, μετά από αυτό, τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα και εισήλθαμε σε ταχεία πορεία εξασθένησης.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων και γυναικών, συμφωνούν ότι υπάρχει μια σκοτεινή επίθεση στον λευκό άνδρα. Επίσης, μετά από έρευνα που διεξήχθη, η πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει ότι η Αμερική έχει πάρει τον κατήφορο, αναγνωρίζοντας την εξασθένιση. Όμως, λίγοι έχουν κάνει τη σύνδεση μεταξύ του κινήματος κατά του λευκού αρσενικού με αυτή την εξασθένιση. Το βιβλίο αυτό κάνει αυτή την κρίσιμη σύνδεση η οποία είναι απαραίτητη πριν από την έναρξη μιας καλά μελετημένης αντεπίθεσης.

Αυτό που προβληματίζει είναι η απουσία των ηγετών και των οργανώσεων γι ατον λευκό άντρα, σε αντίθεση με τις πολύ επιτυχημένες ομάδες για τις γυναίκες και τους μαύρους, που θα κάνουν αυτήν την επίθεση. Το βιβλίο μου απευθύνει έκκληση για αυτή την προσπάθεια ως το απαραίτητο πρώτο βήμα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Κατέβασαν από τη Νομική Σχολή τα πορτραίτα των (Λευκών) καθηγητών, λόγω πολυπολιτισμικότητας και φεμινισμού και ανέβασαν αυτό..



Ο λόγος που προβάλλεται για αυτή την απομάκρυνση, είναι ότι «απεικονίζουν ηλικιωμένους λευκούς άντρες καθηγητές» και ως εκ τούτου αυτή η εικόνα δεν συμμορφώνεται με τις πολυπολιτισμικές πολιτικές του τμήματος.

Ο κοσμήτορας της σχολής Jonas Ebbesson παραδέχεται ότι «μέχρι τη δεκαετία του '70 όλοι οι καθηγητές της σχολής ήταν λευκοί» και ότι «συνέβαλαν σημαντικά στις νομικές σπουδές». Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει αυτές τις αλλαγές στο όνομα του φεμινισμού και της πολυπολιτισμικότητας. Συνεχίζοντας λέει:

«Είχαμε μια προτομή ενός καθηγητή, ο οποίος πριν από 100 χρόνια ήταν αυτός που ασκούσε την πιο μεγάλη κριτική στην απόφαση η Elsa Eschelsson να γίνει η πρώτη γυναίκα καθηγήτρια ομικής στη Σουηδία. Νομίζω ότι είναι ωραίο να μην έχουμε αυτή την προτομή στην σχολή πια».

Το νέο "κατάλληλο" έργο τέχνης έχει επιλεγεί από το Σουηδικό Συμβούλιο Τέχνης σε συνεργασία με τον Jonas Ebbesson και μια ομάδα έργου. Αυτές οι αλλαγές και η προμήθεια του νέου «έργου τέχνης» θα πρέπει να πληρωθούν από τους Σουηδούς φορολογούμενους.

Το νέο «έργο τέχνης» δείχνει ένα κεφάλι άλκης (τύπος ελαφιού) στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Οι πολυπολιτισμικές φιλοδοξίες του Ebbesson όμως, εκτείνονται πέρα ​​από την τέχνη. Βρίσκεται πίσω από ένα πολυπολιτισμικό project, που έχει ως στόχο να μειώσει το ποσοστό του Σουηδών μεταξύ των φοιτητών νομικής. Η σκέψη του :

«Οι δικηγόροι υπερεκπροσωπούνται σε πολλά κοινωνίες θέσεις εξουσίας και επομένως είναι σημαντικό η ομάδα αυτή να αντανακλά την κοινωνία», (δηλαδή την πολυπολιτισμική).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

“I Miss America”

Του Michael Downing (North Carolina)

Είμαι ηλικίας 62 ετών και μου λείπει η Αμερική που μεγάλωσα και φοβάμαι ότι αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι γονείς μου δεν κλείδωναν την εξώπορτα του σπιτιού μας μέχρι που έγινα έφηβος. Η μόνη φορά που κάποιος ήρθε στο σπίτι μας (ενώ λείπαμε) κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, ήταν όταν κάποιος μπήκε στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να κάνει ένα τηλεφώνημα, λόγω ενός ατυχήματος με τραυματισμό. Δεν υπήρχαν τότε κινητά τηλέφωνα. Και ήταν τόσο ανήσυχος για το γεγονός, ώστε άφησε ένα σημείωμα με τα στοιχεία του.

Έπρεπε να περπατήσουμε για να πάμε στο σχολείο, ακόμη και 20-30 λεπτά. Μετά το σχολείο, τα Σαββατοκύριακα μπορούσαμε να πηδήξουμε στα ποδήλατά μας με τα καλάμια του ψαρέματός μας και τα γάντια και να εξαφανιστούμε χωρίς κανείς να ανησυχήσει για το πού ήμασταν, εφόσον γυρνούσαμε στο σπίτι για το δείπνο. Καθώς μεγάλωνα και μπήκα στην εφηβεία, δεν ήταν ασυνήθιστο να βλέπω αγροτικά φορτηγάκια στο πάρκινγκ του σχολείου με ένα τουφέκι, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα καλάμι για ψάρεμα στη σχάρα πίσω από το κάθισμα και οι περισσότεροι δεν ανησυχούσαν σχετικά με το κλείδωμα των φορτηγών τους. Δεν ήταν ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να βγουν έξω το πρωί πριν το σχολείο και να κυνηγήσουν μέχρι να ακουστεί το κουδούνι του σχολείου. Κανείς ποτέ δεν πυροβολήθηκε στο σχολείο και κανείς δεν ανησυχούσε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο πατέρας μου ήταν βετεράνος του Β΄ Π.Π. που μεγάλωσε σε μια αγροτική φάρμα όπου η μεγάλη ύφεση δεν σήμαινε πολλά πράγματα, αλλά ήξερε ότι οι γείτονες φροντίζουν για τους γείτονες και αυτό διδαχθήκαμε κι εμείς. Ο μεγάλος κήπος που φύτεψε έφερε μια συγκομιδή που, σαν παιδιά, πήραμε ότι μπορούσαμε από αυτήν και γυρίζαμε στη γειτονιά μας στα σπίτια εκείνων που είχαν ανάγκη και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Οι οδηγίες που είχαμε ήταν να ρωτήσουμε ευγενικά αν ήθελαν να τους βοηθήσουμε με το να τους δώσουμε μερικά από τα περίσσεια λαχανικά που είχαμε κι έτσι να μην πάνε χαμένα. Ο πατέρας μου και ο παππούς μου κατά τη διάρκεια της της εποχής του κυνηγιού του ελαφιού, διένειμαν κρέας, όπου αυτό ήταν αναγκαίο. Οι γείτονες και οι εκκλησίες φρόντιζαν εκείνους που είχαν ανάγκη.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται να επιστρέψουμε σε εκείνους τους καιρούς πάλι. Ως λαός έχουμε αλλάξει και έχουμε ξεχάσει, από που προερχόμαστε και ποιοι είμαστε. Ελπίζω ότι μπορούμε να γονατίσουμε και να προσευχηθούμε να βρούμε το δρόμο μας πίσω, γιατί αν δεν το κάνουμε, έρχονται πραγματικά σκοτεινές μέρες. Όσο για μένα, προετοιμάζομαι για τις σκοτεινές μέρες που έρχονται, γιατί δεν πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε σπίτι μας και πάλι ...




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

Η μικρή Παλαιστίνια που η Μέρκελ την έκανε να κλαίει, ευχήθηκε να μην υπάρχει Ισραήλ



Η μικρούλα Παλαιστίνια που έβαλε τα κλάματα μπροστά στην Μέρκελ on air, μια σκηνή που έγινε viral «συγκινώντας» τον κόσμο για το δράμα των προσφύγων και «σοκάροντάς» τον για την «αναλγησία» της Μέρκελ και όσων μιλάνε για απελάσεις, είπε πράγματα, που προφανώς δεν θα αρέσουν σε πολλούς ευσυγκίνητους «σοκαρισμένους».

Γράφει η Jerusalem Post:

Η Reem Sahwil, η 14χρονη Παλαιστίνια που ζει στη βορειοανατολική Γερμανία, η οποία συγκέντρωσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως, επειδή η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την έκανε να κλαίει, ζήτησε την κατάργηση του Ισραήλ αυτή την εβδομάδα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ‘Die Welt am Sonntag’, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου του «Τι είναι η Παλαιστίνη;», η Sahwil είπε, «Η ελπίδα μου είναι ότι κάποια στιγμή, [το Ισραήλ] δεν θα υπάρχει πλέον, και όχι μόνο στην Παλαιστίνη».

Πρόσθεσε ότι «η γη δεν θα πρέπει πλέον να ονομάζεται Ισραήλ, αλλά Παλαιστίνη».

Ο δημοσιογράφος είπε ότι η συνέντευξη άρχισε να γίνεται δύσκολη και την ρώτησε, «Ξέρεις ... ότι το Ισραήλ και η Γερμανία έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία; Ότι υποστηρίζουμε τη χώρα (το Ισραήλ), ώστε δεν επιτρέπουμε μίσος για τους Εβραίους;»

Η Sahwil απάντησε, «Ναι, υπάρχει ελευθερία του λόγου. Εδώ μου επιτρέπεται να το πω αυτό. Είμαι διατεθειμένη να συζητήσω τα πάντα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

28 Ιουλίου 1943, επιχείρηση «Γόμορρα»: Η κόλαση στο Αμβούργο

Στις 24 Ιουλίου 1943, βρετανικά βομβαρδιστικά εξαπέλυσαν την Επιχείρηση «Γόμορρα», με συνεχείς βομβαρδισμούς εναντίον του Αμβούργου και των βιομηχανικών εργοστασίων του και αποθηκών καυσίμων και πυρομαχικών. Φωτιά από τον ουρανό έπεσε, καθώς χιλιάδες τόνοι εμπρηστικές βόμβες κατέστρεψαν δεκάδες χιλιάδες ζωές, κτίρια και εκτάσεις. Αλλά το βράδυ της 28ης έλαβε χώρα η μεγαλύτερη καταστροφή από όλες τις βομβιστικές επιθέσεις: Σε μόλις 43 λεπτά, 2.326 τόνοι βομβών έπεσαν, δημιουργώντας μια πύρινη καταιγίδα (η αγγλική λέξη firestorm εισήλθε στην αγγλική γλώσσα, για πρώτη φορά, ως αποτέλεσμα των γεγονότων αυτών). Η χαμηλή υγρασία, η έλλειψη πυροσβεστικών δυνάμεων (είχαν εξαντληθεί από το να καταπολεμούν πυρκαγιές που είχαν προκληθεί από τις επιδρομές κατά τις προηγούμενες νύχτες), και οι τυφωνικοί άνεμοι στο επίκεντρο της καταιγίδας, κυριολεκτικά έβαλαν φωτιά, καίγοντας οκτώ τετραγωνικά μίλια του Αμβούργου. 
Ένας Βρετανός σμηναγός θυμήθηκε ότι έβλεπε "όχι πολλές πυρκαγιές, αλλά μία ... δεν είχα δει ποτέ μια πυρκαγιά, όπως αυτή πριν και δεν ξαναείδα ποτέ ξανά." Παρά την τρομερή απώλεια ζωών αμάχων, υπάρχει μια παράξενη και φοβερή ειρωνεία: Η τρομακτική βομβιστική επίθεση επηρέασε την πολεμική μηχανή του Χίτλερ μόνο οριακά. Περισσότερο πλήγωσε το ηθικό του γερμανικού λαού και των αξιωματικών του στρατού παρά την παραγωγή των πυρομαχικών, η οποία συνεχίστηκε σε πλήρη ρυθμό μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ό,τι απέμεινε από μία μητέρα και το παιδί της

Ο Martin Caidin στο βιβλίο Night HamburgDied” (1990), γράφει:

«Τι μπορούμε να πούμε για τα παιδιά σε αυτές τις φοβερές νύχτες,; Ο φόβος τους έγινε τρόμος και, στη συνέχεια, πανικός, όταν το μικρό τους μυαλό κατάλαβε το γεγονός ότι οι γονείς τους δεν μπορούσαν πλέον να τους βοηθήσουν στην αγωνία τους. Έχασαν τα λόγια τους και πλήρης τρόμος τα κατέλαβε. Ο κόσμος τους είχε γίνει το κέντρο ενός ηφαιστείου από το οποίο δεν μπορούσε να υπάρξει διαφυγή. Η κόλαση ήταν εκεί.

«Στριγγλιές που κλιμακώνονταν οικτρά ξεχύνονταν μέσα στους δρόμους στους οποίους η πίσσα και η άσφαλτος έρρεαν σαν ρεύματα. Μερικά από αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα έτρεξαν αρκετές εκατοντάδες πόδια. Μερικά κατάφεραν να τρέξουν μόνο είκοσι, ίσως δέκα πόδια. Τα παπούτσια τους έπιασαν φωτιά και στη συνέχεια τα πόδια τους. Τα χαμηλότερα μέρη των ποδιών τους έγινε ραβδιά φλόγας που τρεμόπαιζε. Η  Ζαν Ντ' Αρκ ήταν εδώ... χιλιάδες Ζαν Ντ' Αρκ.

Όλοι όσοι χάθηκαν άδικα μέσα στις πυρκαγιές του Μεσαίωνα δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με ό, τι συνέβαινε εκείνο το βράδυ». 

Την επιχείρηση Γόμορρα διεύθυνε ο Βρετανός στρατάρχης της RAF Σερ Άρθουρ Χάρρις (1892 - 1984) γνωστός και ως “Bomber Harris” ή και “Butcher" Harris” (Χασάπης Χάρρις) από την ίδια την RAF, ο οποίος στον Β' Π.Π. ήταν ο ανώτερος διοικητής των βομβαρδιστικών αεροσκαφών. Υπήρξε λάτρης των νυκτερινών προσβολών μη περιοριζόμενος όμως μόνο σε στόχους στρατηγικού ενδιαφέροντος αλλά και κατά αμάχων πληθυσμών, κατά σαφέστατη παραβίαση των αρχών του Δικαίου του Πολέμου, υποστηρίζοντας (μάλλον θέλοντας να δικαιολογηθεί) την άποψη ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η επιζητούμενη πτώση του ηθικού, δηλώνοντας απερίφραστα επ’ αυτού σχετικά:


«...η καταστροφή των σπιτιών, των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας, των μεταφορών και της ζωής, η δημιουργία του προβλήματος των προσφύγων σε πρωτοφανή κλίμακα, και η κατανομή του ηθικού τόσο στην ίδια την χώρα όσο και στα μέτωπα μάχης από το φόβο που ενισχύουν οι βομβαρδισμοί, γίνονται δεκτά και στους επιδιωκόμενους σκοπούς της βομβαρδιστικής πολιτικής μας. Δεν είναι υποπροϊόντα των προσπαθειών να χτυπηθούν τα εργοστάσια».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ολοταχώς για την νομιμοποίηση της αιμομιξίας



ΚΟ: Το θέμα είναι απλό. Εφόσον το επιχείρημα για το «άνοιγμα» (sic) του γάμου, ώστε να μην αφορά πλέον «αποκλειστικά» έναν άνδρα και γυναίκα, (όπως γινόταν για χιλιάδες χρόνια στην ανθρώπινη ιστορία) και την περαιτέρω νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων, είναι: «αγάπη» + συναίνεση + «ισότητα» = «γάμος», είναι επόμενο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μορφές «συναινετικής αγάπης» που θα αγωνίζονται κι αυτές να μπουν στο πάνελ της «ισότητας»: Πολυγαμία, Polyamory («γάμος» μεταξύ ομάδων ασχέτως φύλου), Παιδεραστία, Αιμομιξία, Κτηνοβασία και πάει λέγοντας. Στο ΚΟ έχουν παρουσιαστεί πολλά άρθρα, όπου η λογική της νομιμοποίησης τέτοιων σχέσεων είναι πανομοιότυπη με εκείνη των ακτιβιστών υπέρ του «γάμου» των ομοφυλόφιλων, του οποίου, τα τελευταία χρόνια η νομιμοποίηση ενώπιον του νόμου και η ομαλοποίηση ενώπιον της κοινής γνώμης είναι δεδομένη. Σε καιρούς δε οικοδόμησης μίας «νέας ηθικής» (sic) μέσω της σχετικοποίησης των πάντων και κατόπιν του ξεθεμελιώματος των πάντων, αυτή η κοινή γνώμη είναι εντελώς χειραγωγήσιμη και εφόσον ‘τσίμπησε’ τα περί «αγάπης» των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και τα περί «ισότητας», δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος να τσιμπήσει και για τα επόμενα σχήματα. (δες π.χ. εδώ)

Ένα πρόσφατο άρθρο υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας στην ιστοσελίδα Think, με αρθρογράφο κάποιον Tauriq Moosa, δίνει μια εικόνα της "λογικής" θα χρησιμοποιηθεί.

«Στη Βρετανία πρόσφατα, μια νεαρή κοπέλα πιάστηκε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον αδελφό της. Και τα δύο αδέλφια κατηγόρησαν το ένα το άλλο, επικαλούμενα το αλκοόλ και την απελπισία ως κίνητρα. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι “το ζευγάρι καταδικάστηκε για τη διάπραξη αιμομιξίας δυνάμει του άρθρου 1 (1) του Νόμου του 1995 του Ποινικού Δικαίου της Σκωτίας”. Ο αδελφός είναι 21 ετών, ενώ η αδελφή του είναι 18. Τώρα, σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να καταδικαστούν.

Ωστόσο, οι νόμοι δεν είναι τέλειοι. Αυτό που πρέπει να έχει σημασία για μας, πρώτον, είναι αν έκαναν κάτι λάθος.

Συχνά, όταν οι άνθρωποι ακούνε για αιμομιξία, υποθέτουν ότι υπάρχει βιασμός ή παιδεραστία. Αλλά εδώ είναι σαφές ότι ούτε ο βιασμός, ούτε η παιδεραστία είναι το πρόβλημα στην πρόσφατη περίπτωση, δεδομένου ότι και τα δύο αδέλφια είναι ενήλικες και συναίνεσαν - με τον ίδιο τρόπο που κάθε άλλο ζευγάρι μεθυσμένων σιωπηρώς συναινεί, δεδομένου ότι κανένας από τους δύο δεν αναγκάστηκε σε αυτό.

Ας υποθέσουμε ότι δεν ήταν αδελφός και αδελφή. Είναι η σεξουαλική πράξη λάθος; Με δεδομένη τη σιωπηρή συγκατάθεση και την ηλικία τους, δεν είναι σαφές ότι αυτό θα ήταν κάτι διαφορετικό από ό, τι άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις, όπου, μετά την πράξη, ο ένας ή και οι δύο (ή και οι τρείς) λυπούνται για την πράξη. Ωστόσο, κανένας δεν αισθάνεται ότι βιάστηκε υπό την έννοια του βιασμού. Έτσι, δεν είναι αυτό το θέμα.

Προσέξτε, ωστόσο, ότι ακόμη και αν κάποιος από τους δύο δεν βιάζονταν - είτε επειδή θα ήταν πάρα πολύ μικρός/ είτε επειδή βιάστηκε - τότε θα ήταν η παραβίαση από τον βιασμό ή την παιδεραστία που θα το έκανε λάθος, και όχι το γεγονός ότι έχουμε αδελφό και αδελφή .

Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που κάνει λάθος την πράξη είναι μόνο το γεγονός ότι είναι η αιμομιξία - δηλαδή, το γεγονός ότι είναι αδελφός και αδελφή. Αλλά γιατί αυτό να το κάνει λάθος;»

ΚΟ: Στην Γερμανία πάντως, η αιμομιξία έχει νομιμοποηθεί αφού θεωρείται πλέον "δικαίωμα".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Νέοι Σκοτεινοί Αιώνες

ΚΟ: Πρόσφατα βγήκε στο φως ένα παλιό βίντεο που αποκαλύπτει σοκαριστικές πρακτικές που αφορούν στην αγαπημένη οργάνωση του Ομπάμα, την Planned Parenthood, που προσφέρει απλόχερα εκτρώσεις σε γυναίκες που δεν επιθυμούν την εγκυμοσύνη τους. «Ο Θεός να ευλογεί την Planned Parenthood», είχε δηλώσει ο Ομπάμα, για την οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν, που δολοφονεί περίπου 330.000 μωρά το χρόνο!.. “Εδώ και δεκαετίες, η Planned Parenthood λειτουργεί ως η πλέον εξελιγμένη φονική μηχανή στις Ηνωμένες Πολιτείες,” είχε δηλώσει ο Douglas R. Scott, Jr., πρόεδρος της Life Decisions International. 
Στο βίντεο φαίνεται μια υπάλληλος της Planned Parenthood, η Dr. Deborah Nucatola, να τρώει ανέμελα τη σαλάτα της και να αναφέρεται στις πωλήσεις οργάνων των εμβρύων που συλλέγονται μετά τις εκτρώσεις των γυναικών. Σχολιάζει μάλιστα και ποια όργανα έχουν μεγαλύτερη “πέραση” στην αγορά, δηλώνοντας ότι δεν έχει ιδέα τι τα κάνουν όλα αυτά.

Άρθρο του Patrick J. Buchanan (Πάτρικ Μπιουκάναν) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε όλα επιτρέπονται».

Η διορατικότητα του Ιβάν Καραμαζώφ μου ήρθε στο μυαλό, καθώς έβλεπα το βίντεο με την Deborah Nucatola της Planned Parenthood, να περιγράφει, ενώ έπινε κρασί και δοκίμαζε μια σαλάτα, πώς μαζεύει τα όργανα των μωρών από εκτρώσεις για να τα πουλήσει σε επιλεγμένους πελάτες.

«Χθες ήταν η πρώτη φορά ... που οι άνθρωποι ήθελαν πνεύμονες», δήλωσε η Nucatola, «Μερικοί άνθρωποι θέλουν κάτω άκρα, επίσης, το οποίο, είναι απλό....»

«Θα έλεγα ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν συκώτι... Ήμασταν πολύ καλοί στο να παίρνουμε την καρδιά, τους πνεύμονες, το ήπαρ, διότι το γνωρίζουμε αυτό, γι’ αυτό δεν θα σπάσω αυτό το μέρος, θα σπάσω βασικά πιο κάτω, θα σπάσω παραπάνω, και θα δω αν μπορώ να τα πάρω όλα ανέπαφα».

Η Nucatola περιγράφει πώς ένα αγέννητο μωρό θα πρέπει να θανατωθεί και να τεμαχιστεί για να διατηρηθούν τα πιο πολύτιμα όργανά του για να πουληθούν από τους χασάπηδες.

Καλώς ήρθατε στην χώρα του Θεού, εν έτει 2015.

Η εικόνα της ‘Planned Parenthood’ - μια «προοδευτικής» οργάνωσης που παρέχει δωρεάν ελέγχους γεννήσεων για τις γυναίκες που επιδιώκουν να κανονίσουν τις εγκυμοσύνες τους όπως σχεδιάζουν τις οικογένειές τους - δεν θα επιβιώσει εύκολα μετά από αυτό το βίντεο.

Η Nucatola ακούγεται σαν να διαβάζει από μια ταινία για μια κλινική της δεκαετίας του 1940 στη ναζιστική Γερμανία αφιερωμένη στην διάθεση των «άχρηστων παράσιτων» στο Τρίτο Ράιχ.

Παρακολουθώντας αυτές τις ταινίες, ένα όνομα έρχεται στο μυαλό: Mengele.

Οι υπερασπιστές της Planned Parenthood υποστηρίζουν ότι αυτοί που  μαγνητοσκόπησαν την Nucatola το έκαναν κρυφά, και παρουσιάστηκαν οι ίδιοι ως αγοραστές από μια εταιρεία ανθρώπινων βιολογικών προϊόντων. Επιπλέον, το βίντεο απατηλά άλλαξε και οι γυναίκες που υποβάλλονταν σε αμβλώσεις είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν τα όργανα των νεκρών εμβρύων τους για βιοϊατρική έρευνα.

Ίσως. Αλλά ακόμη και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, το βίντεο έχει φέρει το κίνημα για τα «δικαιώματα υπέρ των αμβλώσεων» στην Αμερική σε αμυντική στάση και έχει φέρει εκκλήσεις για πλήρη διακοπή από το Κογκρέσου της χρηματοδότησης της Planned Parenthood, η οποία λαμβάνει 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τους αμερικάνους φορολογούμενους.

Ας αφήσουμε στην άκρη τη νομιμότητα των όσων περιγράφει η Nucatola. Θέλουν οι Αμερικανοί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια να παρέχονται σε μια οργάνωση που κάνει συγκομιδή και πώληση μερών του σώματος μωρών από έκτρωση ως δυνητικά επικερδές επιχειρηματικό πάρεργο; Μήπως οι Αμερικανοί θέλουν να συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με μια οργάνωση με την ηθική νοοτροπία που παρουσιάζεται από την Nucatola;

Το ότι οι Αμερικανοί έχουν μείνει άφωνοι από το βίντεο είναι αναμφισβήτητο. Οι άνθρωποι δεν προσποιούνται ότι έχουν ηθική. Πράγματι, Δημοκρατικοί υπέρ των «δικαιώματος των αμβλώσεων» κρύβονται, επειδή δικαίως αισθάνονται ότι η αηδία που νιώθει ο κόσμος είναι ευρέως διαδεδομένη και γνήσια.

Ωστόσο, υπάρχουν ερωτήματα που τίθενται με αυτά που αποκαλύπτει αυτό το βίντεο που ισχύουν για όλους μας.

Πόσο πραγματικά είμαστε στο σκοτάδι; Αγνοούμε ότι 55 εκατομμύρια αγέννητα έχουν σκοτωθεί από την ισχύ της απόφασης Roe (η απόφαση που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ, το 1973), πολλά από αυτά με μεθόδους σύνθλιψης, όπως περιγράφει η Nucatola;

Αγνοεί το κίνημα «Black Lives Matter» (για την αστυνομική βία κατά των μαύρων) ότι το ποσοστό εκτέλεσης των μωρών στη μήτρα είναι υψηλότερο μεταξύ των αφρο-αμερικανίδων γυναικών; Οι πολλοί μαύροι άνδρες ή αγόρια που σκοτώνονται σε συγκρούσεις με αστυνομικούς κάθε χρόνο, δεν είναι το ένα δέκατο του 1 τοις εκατό των μαύρων μωρών που σκοτώνονται σε εκτρώσεις στις ΗΠΑ;

Στην φώτο η γνωστή και «βραβευμένη» από τον Ομπάμα ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων εβραϊκής καταγωγής και πράκτορας της CIA Gloria Steinem, στην διαφήμιση της Planned Parenthood.

Μήπως πιστεύουμε ότι αυτές οι εκτρώσεις ήταν σχεδόν όλες ανώδυνες, όπως συμβαίνει με κάποια άρρωστα κατοικίδια που σκοτώνονται με ευθανασία; Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι η έκτρωση διαπερνά το μωρό στην μήτρα, ή το σκίζει σε κομμάτια καθώς βγαίνει; Και όσο πιο αναπτυγμένο είναι το μωρό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πόνος και η οδύνη και πιο αιματηρός ο αναπόφευκτος θάνατος;

Αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι ένα αγέννητο μωρό δεν είναι ένα ανθρώπινο ον, δεν είναι μια ανθρώπινη ζωή, γιατί έχει ενστάσεις να πωλούνται τα μέρη του σώματός του;

Οι ρακοσυλλέκτες και αυτοί που ψάχνουν στα σκουπίδια βρίσκουν κάτι χρήσιμο να μαζέψουν. Οι συλλέκτες απορριμμάτων μετάλλων βρίσκουν κάποιους που θέλουν να τα αγοράσουν. Διατήρηση το λένε. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτοί που κάνουν τις αμβλώσεις, οι οποίοι θεωρούν έμβρυα ως ανθρώπινο ιστό, όχι ανθρώπινα όντα, κάνουν κάτι διαφορετικό;

Γνωρίζουμε και εξυμνούμε τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων σε τροχαία ατυχήματα αυτοκινήτων οι οποίοι εθελοντικά τα δίνουν τα όργανα των αγαπημένων τους για να σώσουν ή να παρατείνουν τις ζωές άλλων.

Αυτό που κάνει αυτό το βίντεο τόσο διαφορετικό, τόσο άθλιο, είναι ότι, σε κάποιο βαθμό, υπάρχει η αίσθηση σε όλους μας, που καμία ιδεολογική κατήχηση δεν μπορεί να καταστείλει πλήρως, ότι, ηθικά, κάτι τρομερό συμβαίνει εδώ.

Ακούγοντας αυτή την γυναίκα της Planned Parenthood να μιλάει αδιάφορα για καρδιές, συκώτια, πνεύμονες και κάτω άκρα, γνωρίζουμε κάτι άλλο. Ενώ οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αμβλώσεις στην Planned Parenthood μπορεί να έχουν συμφωνήσει για τα μέρη του σώματος, στα σφαγμένα παιδιά δεν τους δόθηκε λόγος να αποφασίσουν να γίνουν κομμάτια και τα όργανά τους να διατίθενται προς πώληση σε ένα εργαστήριο που ήταν η υψηλότερη προσφορά.

Μιλώντας μετά την πτώση της Γαλλίας, κατά την έναρξη της Μάχης της Βρετανίας, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είπε, "Αλλά αν αποτύχουμε, τότε ολόκληρος ο κόσμος ... συμπεριλαμβανομένων όλων που γνωρίζουμε και νοιαζόμαστε, θα βυθιστεί στην άβυσσο μιας νέας Σκοτεινής Εποχής που θα γίνεται πιο σκοτεινή, και ίσως πιο παρατεταμένη, από τα φώτα της διεστραμμένης επιστήμης".*

Αυτές οι φράσεις, «διεστραμμένη επιστήμη», και «μια νέα Σκοτεινή Εποχή», (ή Νέοι Σκοτεινοί Αιώνες) μήπως δεν περιγράφουν αρκετά το μέλλον μας αν οι απόψεις και οι αξίες της Planned Parenthood της Nucatola είναι το μέλλον της Αμερικής και του λαού της;

ΚΟ: Για την Margaret Sanger (1879 – 1966) την γυναίκα που προώθησε την ευγονική στις Ηνωμένες Πολιτείες και ίδρυσε την οργάνωση που εξελίχθηκε στη σημερινή «Planned Parenthood», η οποία έλεγε ότι είναι «πράξη ελέους» να σκοτώσεις βρέφη», διάβασε το αποκαλυπτικό: «Ούτε Θεοί, ούτε αφέντες» (ούτε «περιττά» μωρά)

Σχόλιο ΚΟ: Δεν απέτυχαν, αλλά ολόκληρος ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων όλων που γνωρίζουμε και νοιαζόμαστε, ήδη βυθίζεται στην άβυσσο μιας νέας Σκοτεινής Εποχής…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΚΑΝΑΔΑΣ: Οικογένεια Καναδών εγκαταλείπει το σπίτι τους, καθώς τα παιδιά τους δέχονταν ρατσιστικές επιθέσεις και απειλές θανάτου από παιδιά Αφρικανών μεταναστών (video)



Η Blair France μετακόμισε στο Συγκρότημα Κατοικιών Κάλγκαρι στο χωριό Shaganappi, μαζί με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, αλλά μερικούς μήνες αργότερα άρχισε ο εφιάλτης, καθώς τα παιδιά τους έπεσαν θύματα ρατσιστικών φραστικών επιθέσεων, αλλά και σωματικής βίας, από παιδιά Αφρικανών ενοικιαστών.

Πολιτισμένη καθώς ήταν η κυρία France, πίστευε ότι θα λύσει αυτό το πρόβλημα με το να διοργανώσει ένα «μπάρμπεκιου κατά του bullying» για όλους τους ενοίκους. Όμως παρά το μπάρμπεκιου, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Λίγες ημέρες μετά, ο επόπτης του συγκροτήματος είπε ότι τα πράγματα ξέφευγαν από κάθε έλεγχο καθώς τα παιδιά των Αφρικανών έβαλαν στο στόχαστρο μια άλλη οικογένεια Λευκών.

Δείτε το βίντεο:

Όταν προσέφυγε στην στεγαστική εταιρία Κάλγκαρι, εκείνη απέστειλε μια επιστολή προς τις οικογένειες των θυτών, προειδοποιώντας τους ότι θα προβούν σε έξωση αν δεν ακολουθήσουν τους κανόνες.

Η κυρία France δήλωσε ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο εκφοβισμός έχει ενταθεί, και οι τραμπούκοι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά της.

«Είναι τόσο φοβισμένα, δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο ή ακόμα να βγουν έξω», έγραψε. «Εμείς τώρα χρειάζεται να μετακομίσουμε».

Ευτυχώς, μετακόμισαν την επόμενη μέρα.

Παρά το ότι απευθύνθηκε εγγράφως στον δήμαρχο του Κάλγκαρι και τους υπαλλήλους της δημόσιας στέγασης, καθώς και το θέμα έγινε γνωστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κανείς δεν έκανε τίποτα στην πραγματικότητα για να σταματήσει την παρενόχληση, εκτός από την απειλή της έξωσης, η οποία σαφώς απέτυχε.

Οι αντι-Λευκοί ισχυρίζονται ότι, επειδή οι Λευκοί άνθρωποι είναι η πλειοψηφία, δεν μπορούμε να είμαστε τα θύματα, και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται νόμοι που θα μας προστατεύουν από επιθέσεις όπως αυτές.

Αν στο περιστατικό αυτό τα πράγματα ήταν αντίθετα, και είχαμε λευκά παιδιά να επιτίθενται και να απειλούν να σκοτώσουν μια οικογένεια μαύρων, όλοι γνωρίζουμε, ότι θα είχε σημάνει συναγερμός στο σύστημα, ολόκληρη η οικουμένη θα το είχε πληροφορηθεί, θα είχαν οργανωθεί στο άψε σβήσε «αντιρατσιστικές εκδηλώσεις» και οι λευκοί γονείς θα ήταν αντιμέτωποι με «αντιρατσιστικούς νόμους» από το κράτος και απειλητικά μηνύματα από τους «ανθρωπιστές».

Μια μελέτη από την Αμερική δείχνει ότι τα Λευκά παιδιά είναι η πιο πιθανή ομάδα να είναι θύματα εκφοβισμού, ειδικά τα κορίτσια (διάβασε εδώ).

Τα λευκά παιδιά που βρίσκονται σε σχολεία είναι τώρα η μειοψηφία, και αυτό οδηγεί σε μεγάλη αύξηση bullying εναντίον τους (δες κι εδώ). Αυτό μερικές φορές τελειώνει άσχημα, όπως εκείνο το 9χρονο αγοράκι στη Βρετανία, το οποίο το τρομοκρατούσαν παιδιά μουσουλμάνων και στο τέλος κρεμάστηκε (διάβασε εδώ).

Όλα αυτά τα Λευκά παιδιά που πέφτουν θύματα ρατσισμού και εκφοβισμού δεν φαίνεται να έχουν καμία σημασία για τους αντι-Λευκούς που βρίσκονται στην εξουσία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: «Ποια ανθρωπιστική καταστροφή; Η συντριπτική πλειοψηφία των “προσφύγων” είναι νέοι, έχουν πολλά χρήματα, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και δεν ζητούν βοήθεια», λέει ο πρόεδρος ανθρωπιστικής οργάνωσης

Το 80 με 90 τοις εκατό των «προσφύγων» είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, έχουν πολλά χρήματα και κατέχουν φορητές συσκευές επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας, δεν ζητούν ή δεν δέχονται βοήθεια - ανέφερε ο πάστορας Sándor Szenczy, πρόεδρος της χριστιανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης “Baptist Aid Service” (HBAID), μιας από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές οργανώσεις στην χώρα.

Σύμφωνα με τον πάστορα Szenczy, οι επαγγελματικές οργανώσεις παροχής βοήθειας πρέπει να είναι προσεκτικές, διότι δεν αντιμετωπίζουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες βοήθειας πρέπει να είναι έτοιμες να βοηθήσουν όσους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, ειδικά τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους, αν είναι απαραίτητο.


Με βάση την πρόσφατη εμπειρία του στην πόλη Kiskunhalas, ο πάστορας παρατήρησε ότι οι αρχές είναι αρκετά ικανές να χειριστούν το θέμα με τους «πρόσφυγες». Υπάρχει ελάχιστη επιπλέον βοήθεια που χρειάζεται, έτσι βλέπει περιττό να εμπλακούν στην παροχή βοήθειας στους μετανάστες που έφτασαν στην Ουγγαρία, αφού διέσχισαν τουλάχιστον τρεις με πέντε χώρες.

«Οι ειδικοί μας δεν βλέπουν να υπάρχει ανθρωπιστική καταστροφή στην τρέχουσα κατάσταση της μετανάστευσης, αλλά παρακολουθούμε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται», δήλωσε ο Szenczy.

Περισσότεροι από 4235 μετανάστες έχουν συλληφθεί από την αστυνομία σε όλη τη χώρα μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής, ανέφερε το Εθνικό Αρχηγείο της Αστυνομίας τη Δευτέρα.

Η ιστοσελίδας της Εθνικής Αστυνομίας ανέφερε ότι την Παρασκευή 1424, το Σάββατο 1333 και την Κυριακή 1478 μετανάστες συνελήφθησαν από τις αρχές. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα με την κατηγορίας διακίνησης ανθρώπων και σε τέσσερις περιπτώσεις άσκησε ποινική δίωξη για πλαστογραφία εγγράφου.
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ενάντια στην Δημοκρατία και την Ισότητα



Ο δυτικός πολιτισμός είναι ένας ετοιμοθάνατος πολιτισμός. Όπως ο Σπένγκλερ και ο Πλάτωνας αναφέρουν, οι πολιτισμοί έχουν έναν κύκλο ζωής, και ήδη ξεκινώντας από τον εικοστό αιώνα, η Ευρώπη οδεύει προς το θάνατο.

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έχει σήμερα μεταμορφωθεί σε έναν πολιτισμό που αυτή τη στιγμή απειλείται από μια προηγμένη μορφή κοινωνικής, ηθικής και πολιτικής παρακμής. Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, η Ευρώπη πέρασε το στάδιο του πολιτισμού, και πλέον βιώνει σήμερα, και στην πιο οξεία του μορφή, το χειμώνα της ζωής της. Νέες μορφές πολιτικής ζωής έχουν προκύψει στην Ευρώπη, που χαρακτηρίζονται από την ιδεολογία του οικονομισμού και της παντοδυναμίας της πλουτοκρατίας. Όλοι οι τομείς της κοινωνικής ζωής συρρικνώνονται, ώστε η κοινωνική ζωή να είναι μόνο μια τεράστια οικονομική συναλλαγή. Και δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως ικανοποιημένος και ο καθένας λαχταρά όλο και περισσότερα, είναι κατανοητό ότι οι μάζες των ανθρώπων θα επιδιώξουν μια αλλαγή στις υφιστάμενες κοινότητες τους. Αυτή η λαχτάρα για «αλλαγή» θα μεταφραστεί σε αδιάκοπη μείωση της αίσθησης της δημόσιας ευθύνης, που ακολουθείται από μια αίσθηση αποκοπής από τις ρίζες και μια κοινωνική ανομία, τα οποία θα οδηγήσουν αναπόφευκτα και τελικά σε έναν Καισαρισμό ή ολοκληρωτισμό.

Οι κοινωνίες πεθαίνουν όταν δεν έχουν πλέον μια κοινωνική συναίνεση για να τους κρατήσει μαζί, και οι πληθυσμοί τους στη δίνη της δυσαρέσκειας αρχίζουν να παρεκτρέπονται σε ακραία σχέδια για λόγους εκδίκησης, η οποία εξουσιοδοτεί δικτάτορες καθώς το χάος μεγαλώνει. Το εκλογικό σώμα προβαίνει σε ένα ξέσπασμα, όχι σε μια αιτιολογημένη απάντηση, και το αποτέλεσμα είναι ως υπνοβάτης να καταλήξει στα χέρια των διεφθαρμένων ποιμένων του.

Όλος ο φιλελευθερισμός, από την Αμερικανική Επανάσταση μέχρι τη Σοβιετική Ρωσία, έχει ως βάση το δόγμα της «ισότητας» (εξισωτισμού), ότι οι άνθρωποι είναι πολιτικά «ίσοι», μια ιδέα η οποία με τη σειρά της οδηγεί στην έννοια της φυσικής ισότητας, που αποτελεί κατάσταση ταυτόσημη.

Η βιολογική ανισότητα καθορίζεται από τη γενετική. Όλα τα χαρακτηριστικά κληρονομούνται και έτσι η ανισότητα είναι ως επί το πλείστον γενετική. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Οι τάξεις είναι διαφορετικές. Οι ομάδες είναι διαφορετικές.

Το αποτέλεσμα είναι ένας soft ολοκληρωτισμός. Ο σκληρός ολοκληρωτισμός, είναι ο ολοκληρωτισμός που ένας λαός που καταπιέζεται (π.χ. Θιβέτ) πρέπει να υπομένει. Ο μαλακός ολοκληρωτισμός είναι αυτός που λειτουργεί βάσει της επιβολής του δυτικού – αμερικάνικου πολιτιστικού μοντέλου που διαχέεται μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επίθεση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, η Coca-Cola, η πορνογραφία και η «σεξουαλική απελευθέρωση», ο αθεϊσμός, η "ελευθερία", η καταστροφή των κοινωνικών προτύπων, και ο οικουμενικός "διεθνισμός" όπου οι άνθρωποι γίνονται «πολίτες του κόσμου», και όχι των εθνών που ανήκουν, όλα αποτελούν αυτήν την επίθεση του μαλακού ολοκληρωτισμού. Η «μοντέρνα κοινωνία» είναι ένας ιός, και εισβάλλει σε όλα τα μέρη που μπορεί για να καταστρέψει τον πολιτισμό και κάθε μορφή ζωής εκτός του εμπορίου, των μέσων ενημέρωσης και της γραφειοκρατικής κυβέρνησης.

Όλα αυτά ξεκίνησαν με την Γαλλική Επανάσταση. Όταν οι παραδοσιακές κοινωνικές τάξεις παραμερίστηκαν, οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν μια νέα κοινωνική τάξη. Η προκύπτουσα αστάθεια τους έκανε να πάρουν ιδέες που τους φάνηκαν προσωπικά βολικές, κάτι το οποίο οδήγησε σε ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας, όπου αυτές οι ιδέες έγιναν δόγματα, και αυτά τα δόγματα έγιναν απόλυτα και μη αμφισβητήσιμα και υπερτερούσαν της κοινής λογικής. Η απώλεια των παραδοσιακών κοινωνιών δημιούργησε ένα διεφθαρμένο πεδίο όπου η παράνοια φαίνεται ο κανόνας, ο υλισμός υπερισχύει κάθε έννοιας «αξίας» ή «ταυτότητας», και αυτή είναι η τάση της παρακμής, στην οποία πρέπει να αντισταθούμε.

Κριτική – σχόλια σχετικά με το βιβλίο “Against Democracy and Equality: The European New Right(Ενάντια στην Δημοκρατία και την Ισότητα: Η Ευρωπαική Νέα Δεξιά) του Tomislav Sunic, που πρωτοδημοσιεύθηκε το 1990. Εκδόσεις Arktos. Για τον κροατικής καταγωγής Sunic διάβασε και "Δύση εναντίον Ευρώπης".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή