Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο


Της Mia Andrén (Nordfront) / ΚΟ

Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είναι πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα. Είναι μια σκληρή μάχη μπροστά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από τις φεμινίστριες, ακόμη και αν φωνάζουν πιο δυνατά ακόμα και αν φαίνονται πιο πολύ, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε ότι ο αγώνας είναι για αυτές. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις μητέρες και τις αδελφές σας. Τις γυναίκες που δεν φαίνονται, τις γυναίκες που εργάζονται και μοχθούν για τα παιδιά τους ή για ό, τι μπορεί να κάνουν. Τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή.

Κορίτσια, νέα, αδιαμόρφωτα, ανασφαλή, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και το μόνο πράγμα που ξέρουν είναι τα λεφτά του άνδρα ή αυτά που λένε οι φεμινίστριες. Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε που δεν γνωρίζοντας καλύτερα; Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε για την δειλία σας; Γιατί για να μιλήσουμε καθαρά, ας μιλήσουμε, γι 'αυτό που είστε. Δειλοί φουκαράδες που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες όπως οι φεμινίστριες. Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό είναι βολικό, αλλά η άνεση που σας αρέσει τόσο πολύ σύντομα θα είναι μόνο μια ανάμνηση.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός (των Ευρωπαίων γυναικών από τους λαθροεισβολείς) δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες. Δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις φεμινίστριες, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις γυναίκες σας, για τις μελλοντικές γενιές, για τους ανθρώπους μας, για την ελευθερία μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν αρχίσετε να υψώνετε το ανάστημά σας και να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους μας, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε τίποτα και θα το μετανιώσετε όταν θα κρατάτε μία νεκρή κόρη στην αγκαλιά σας.

Και για εσάς τους άνδρες που θέλετε να χτυπήσετε μια γυναίκα επειδή με τα λόγια της, έβλαψε την υπερηφάνεια σας, τι αξιολύπητες δικαιολογίες είναι αυτές για άνδρες; Μπορείτε να χτυπήσετε μια γυναίκα, αλλά όχι έναν εισβολέα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και οι φεμινίστριες θα σας ακολουθήσουν, αλλά πιο πολύ από όλα, νοιαστείτε για τις γυναίκες και τα κορίτσια που σας χρειάζονται πραγματικά. Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας, οι εισβολείς είναι.
 Για εκείνους τους άνδρες που επέλεξαν να πολεμήσουν, έχω μόνο ένα πράγμα να πω: Σας ευχαριστούμε! Για το θάρρος σας, τη θυσία σας.

Μπορεί όλες να μην έχουν το θάρρος να το πουν, αλλά υπάρχουν πολλές που είμαστε ευγνώμονες που είσαστε εκεί. Το θάρρος σας θα ανταμειφθεί μία ημέρα. Μην τα παρατάτε ποτέ, υπάρχουν πολλές γυναίκες πίσω σας, ακόμη και αν δεν ακούγονται ότι είναι τόσες όσες οι φεμινίστριες. Είμαστε ένας λαός τραυματισμένος που πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις παλιές μνησικακίες και μαζί να αναστηθούμε από τις στάχτες και να επιστρέψουμε και πάλι στις πατρογονικές ρίζες μας. Και οι άνδρες, και οι γυναίκες. Δείξτε το δρόμο και θα ακολουθήσουμε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Πολύ καλό άρθρο. Θα πρέπει να το διαβάσουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

τέλειο.........

Ανώνυμος είπε...

Και οι αντρες

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ, οι κλειτοριδοτετμημένες αυτά τα αναγνωρίζουνε. Με τις δυτικές κακομοίρες τις φεμινίστριες υπάρχει το μέγα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνίδες θα τα κατανοήσουν όλα αυτά , όταν αντι για την περαντζάδα από το δημόσιο βρεθούν στα "σκλαβοπάζαρα" των ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Όχι μόνο οι γυναίκες αλλα και οι "ανδρες", όταν θα σκάβουν στα "κοινόχρηστα-κολχοζ" πολυεθνικά χωράφια και τις οικοδομές...

Εως τότε ελευθεριότητα αδελφοσύνη κοινοκτυμοσύνη ισότητα αδελφοσύνη αντιρατσισμός αντεθνικισμός αντιχριστιανισμός αντιδεξιά ως οπισθοδρομική συντηρητική σκοταδιστική κλπ.

Ο καιρός γαρ εγγύς. Ηδη η πρώτη γενιά αντιφεμινιστριών- αντιαριστερών γυναικών , που σηκώνονται χαράματα για πραγματική δουλεία στους πολυεθνικούς φούρνους κυριολεκτικά και μεταφορικά έχει κάνει την εμφάνιση της και θα παρασύρει στο διάβα της μαζύ με τους δεξιούς άνδρες και όλους τους "ανδρες" και "γυναίκες".

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; Μόλις είδαμε τα δύσκολα, θυμηθήκαμε τον μλκ, τον άντρα ήθελα να πω; Οχι, τίποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο. Ολοι θα διαβούμε τον δρόμο που στρώσαμε. Και μην φοβάσαι, αν τα πιστεύεις αυτά που λες και αν αξίζει κ πρέπει να αγωνιστεί κάποιος για σένα, ήδη αυτός το ξέρει κ θα το κάνει. Αλλά για να κάθεσε να γράφεις τέτοια, μάλλον τον είχες πάρει ψηλά τον αμανέ κ στο τέλος έμεινες μόνη σου ... να τραγουδάς! Τραγούδα λοιπόν, αλλά πως να στο πω, δεν πείθεις, δεν το 'χεις το πακέτο!! :P

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε μάγκα.
Ακόμα και τώρα που αισθάνεται ότι κινδυνεύει και αναγνωρίζει ότι έχει την ανάγκη του άντρα, ακόμα κι αυτή την ώρα του απευθύνεται με θράσος και του κουνάει το δάχτυλο. "Είσαι δειλός αν δεν μας υπερασπιστείς", λέει. Και καλά για να τον θίξει στο φιλότιμο μπας και κινητοποιηθεί. Δεν της φτάνει να πει απλά "Σου ζητούμε συγγνώμη που τόσα χρόνια δεν σου αποδίδαμε τον σεβασμό που σου έπρεπε, ως τον φυσικό προστάτη της κοινωνίας. Αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθος, και τώρα είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε μαζί σου για να διώξουμε από κοινού τον κίνδυνο". Όχι, αυτό δεν μπορεί να το κάνει γιατί έτσι θα ήταν σαν να ρίχνει τα μούτρα της. Και κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο για μια δυτική γυναίκα της εποχής μας.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε σ' αυτή την κυρία είναι πως οι Ευρωπαίοι άντρες κάποια στιγμή θα ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην ισλαμική πλημμυρίδα. Δεν θα το κάνουν όμως για σας. Θα το κάνουν, αφ' ενός γιατί θα απειληθεί και η δική τους επιβίωση, κι αφ' ετέρου γιατί στον δικό τους ψυχισμό βαραίνει πάρα πολύ το αίσθημα της ευθύνης για την προστασία των όσων αντιπροσωπεύει η ιδέα της Ευρώπης.
Σίγουρα πολύ περισσότερο από το άψογο μανικιούρ, τα ωραία ρούχα και τις ξέφρενες διασκεδάσεις.

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04052 ] [ 2016.10.29 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3500 ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ..." - "...ΟΙ 3500 ΑΥΤΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ" ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..." - "...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΕΝΤΑΠΤΥΧΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ-ΑΡΧΗΓΟΙ..."

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/10/29/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-10-29_00-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μέσα στο μυαλό μου φίλε. Τους ίδιους συνειρμούς έκανα κι εγω, ακριβώς όμως!

Lonewolf P είπε...

Γυναίκες! Αυτό το άρθρο μου θυμίζει εκείνο τον μύθο του Αισώπου με το άλογο του πολεμιστή που μετά τον πόλεμο το χρησιμοποιούσε σαν μουλάρι και στον επόμενο πόλεμο το ήθελε ξανά για άλογό! Δηλαδή θέλει τους άνδρες σηκω-σηκω κάτσε - κάτσε αλλά όταν σκουρηνουν τα πράγματα <> εντάξει, αλλά θα είναι με βαριά τη καρδιά να το ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ - ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ
http://agonasax.blogspot.gr/2016/12/blog-post_13.html

Ολόκληρη η ομιλία της είναι συνταρακτική.
Σε σχέση πάντα με το θέμα του άρθρου , εκτός των άλλων ,
ακούστε την έκκληση που κάνει ΚΑΙ αυτή η κοπέλα , στους άνδρες από το 2,47 και έπειτα.

https://www.youtube.com/watch?v=whlu8ck4mtw

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

"Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες." ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΝΙ ΣΑΝ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ. ΑΝ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΥΚΟ ΑΝΤΡΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΙΘΕΝΤΟ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΙΝΙ, ΣΤΡΙΝΓΚ Ἢ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ...

Noeton είπε...

Απίστευτη βλακεία και καλά κρυμμένη ανασφάλεια στα παραπάνω σχόλια.
Το άρθρο έχει απόλυτο δίκιο και καλό θα είναι κάποια στιγμή οι άντρες να ξαναγίνουμε άντρες και όχι κατίνες που ψάχνουν δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως!!!Τοσα χρονια οι γυναικες τους πρηζουν τα συκωτια, τους τα κοβουν απο τη ριζα, τους πιπιλανε τα μυαλα να "ερθουν σε επαφη με τη θυληκοτητα τους". Εργο των γυναικων δεν ειναι αυτο; Ως μανες, δασκαλες κ γκομενες δεν φτιαξαν αυτο τον ευνουχισμενο αντρα; Τωρα που σφιξαν τα γαλατα, θυμηθηκε η κυρια οτι τους εχουμε αναγκη; Δεν ειμαστε πλεον ισχυρες κ ισες μαζι τους; Τι θες κυρα μου τωρα κ σκουζεις;
Υ.Γ. Οσο για τις αλλες γυναικες "που δεν εχουν φωνη", εχω κυρα μου να πω, πως εχουμε μυαλο κ εχουμε διαλεξει αντρες που τιμουν τα παντελονια τους κ τους τιμαμε κ μεις με τη σειρα μας...

Lonewolf P είπε...

Ενώ το να ξαναγίνουμε άντρες που λες εσύ δεν βγάζει καθοοόλου ανασφάλεια.. Απλά γκρινιάζουμε για τον λάθος τρόπο που τα λέει. Ή είσαι ο μόνος που δεν είδες την εργαλείοποιηση και την ειρωνεία που πουλάει η μαντάμ; η άποψη της για τους άντρες είναι αυτή που έχουν τα τζιχαντια για τις γυναίκες! Δεν περιμένουμε από αυτή να μας πει το αυτονόητο αλλά αν θέλει να το πει ας το κάνει με καλύτερο τρόπο.

SkyWatcher είπε...

Λίγοι, φαίνεται, κατάλαβαν τι λέει το γράμμα.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ είπε...

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ"

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΩΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕSTER VILAR ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Εξώφυλο
2. Μεταφραστής
3. Aντί προλόγου
4. Η ευτυχία του σκλάβου
5. Τι είναι η γυναίκα;
6. Μέθοδοι ντρεσαρίσματος - εκγύμνασης
7. Ντρεσάρισμα με αυτοϋποτίμηση
8. Μικρό λεξικό για την χρήση των ανδρών
9. Ο μύθος της γυναικείας λίμπιντο
10. Ο γυναικείος ορίζοντας
11. Ο επιχειρηματικός κόσμος - η περιοχή του κυνηγιού
12. Η «χειραφετημένη» γυναίκα
13. Το σεξ ως μονάδα ανταμοιβής
14. Η αισθηματική φτώχεια της γυναίκας
15. Οι όμηροι της γυναίκας: Τα παιδιά της
16. Τι είναι έρωτας;
17. Α. «Οι άνδρες πρέπει να αντισταθούν»
18. Β. Λιπάσματα και Ουσίες που δημιουργούν μαλθακότητα
19. Γ. Το αντρικό φύλο υπό εξαφάνιση;
20. Kathleen Parker - Save the Males - ABOUT THIS BOOK

http://phneloph.pa-sy-a.gr/2009/05/22/15-00/pa-sy-a_phneloph_2009-05-22_15-00.htm#periexomena