Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Και που’σαι πολιτισμένε, εσύ κλάψε επειδή βγήκε ο Τραμπ!



Του Νίκου Συρίγου από το Onsport ! (ένα άρθρο έκπληξη - σταγόνα στον ωκεανό της ατέρμονης μπαρουφολογίας)

Ο Νίκος Συρίγος βλέπει τους ψυχάκηδες* να μοιράζουν θάνατο κι αναρωτιέται ως πότε θα παραμυθιάζονται ορισμένοι…

Στη Γερμανία ένας ψυχάκιας, αφού έσφαξε τον οδηγό μιας νταλίκας, πήρε την νταλίκα και την έριξε πάνω στον κοσμάκη που είχε πάει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Ανθρώπους σαν και σένα, σαν κι εμένα, σαν τον διπλανό σου, που πήραμε τα παιδιά μας και πήγαμε να τους πάρουμε ένα δώρο για τις γιορτές.

Στην Τουρκία, ένας άλλος ψυχάκιας, καλά οργανωμένος και ακόμα καλύτερα εκπαιδευμένος, άδειασε το όπλο του πάνω σε έναν άνθρωπο, επειδή ήταν… Ρώσος. Και η ζωή όμορφα κυλάει.

Μέχρι το επόμενο χτύπημα, όλων αυτών των τρελών που μπήκαν στην Ευρώπη ως… κυνηγημένοι πρόσφυγες και αλωνίζουν με μοναδικό σκοπό να μοιράσουν θάνατο και πόνο. Ότι κάνουν δηλαδή και στην πατρίδα τους. Ναι, από εκεί που τους έδιωξε η κακή Δύση, οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι κλπ… Με τη διαφορά ότι κι εκεί έσφαζαν κι εδώ σφάζουν. Κι εκεί σκότωναν κι εδώ σκοτώνουν… Δεν είναι άνθρωποι. Είναι ζώα. Και μάλιστα αιμοδιψή.

Τύποι που εδώ και χρόνια προετοιμάζονταν εντατικά γι’αυτό που γίνεται τώρα. Γι'αυτό τον εφιάλτη... Που ζούσαν για να… πεθάνουν γι’αυτό το λόγο, γι΄αυτό το σκοπό. Λυσσασμένα σκυλιά που η πολιτισμένη Ευρώπη (πιστεύει πως μπορεί να) τα αντιμετωπίζει με χάδια… Πριν τους Γερμανούς, ήταν οι Γάλλοι, μετά οι Ρώσοι, αύριο μπορεί να είναι οι Ιταλοί, μεθαύριο οι Δανοί…

Οι ψυχάκηδες πλέον σκοτώνουν σε ζωντανή μετάδοση, κάνοντας και διάγγελμα... Βυθίζουν καλά το σπόρο του φόβου σε όλο τον πλανήτη και εμείς οι… πολιτισμένοι, κλαίμε επειδή βγήκε ο Τραμπ! Επειδή βγήκε ο Τραμπ… Έτσι μας έμαθε το σύστημαΑυτό που θέλει «πολιτισμένους» στην εξουσία, ώστε οι ψυχάκηδες να σκοτώνουν με άνεση και στιλ. Απλά κάποιος να θυμίσει στον πλανήτη ότι το ένστικτο προηγείται του συναισθήματος. Κι όταν απειλείται το σπίτι σου, η οικογένεια σου, η ζωή σου, μιλάει το ένστικτο. Παντού… Από την κάλπη, μέχρι τη ζωή…

* «ψυχάκηδες» δεν είναι. Είναι αποφασισμένοι και οργανωμένοι. Και κινούνται από συγκεκριμένη ιδεολογία. Είναι πιστοί μωαμεθανοί. Ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη φώναζε «Είμαστε οι απόγονοι εκείνων που υποστήριξαν τον Προφήτη Μωάμεθ για τζιχάντ». Το σήμα με το δάκτυλο που κάνει είναι το σήμα του ISIS. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα περισσότερο με προβληματίζει που όποιος τολμά να εκφράσει την ανησυχία του για όλα αυτά στιγματίζεται ως ρατσιστής φασίστας ναζί κτλπ.Δηλαδή οποίος σκέφτεται ορθολογικά ταυτόχρονα φιμωνεται απο την "προοδευτική" κοινωνία που "δεν ανέχεται το μίσος". Έχουμε ένα δεδομένο πως οι συντριπτική πλειοψηφία όσων εισέρχονται είναι λαθρομετανάστες (συγνώμη παρατυποι ήθελα να πω γιατί ο ορος λαθρομετανάστης έχει καταργηθεί) και συνεχώς τα ΜΜΕ μας δείχνουν τα παιδάκια που είναι η μειοψηφία προσπαθώντας να συγκινήσουν τον κόσμο και το καταφέρνουν.

Ανώνυμος είπε...

"και εμείς οι… πολιτισμένοι, κλαίμε επειδή βγήκε ο Τραμπ! Επειδή βγήκε ο Τραμπ… Έτσι μας έμαθε το σύστημα… Αυτό που θέλει «πολιτισμένους» στην εξουσία, ώστε οι ψυχάκηδες να σκοτώνουν με άνεση και στιλ. Απλά κάποιος να θυμίσει στον πλανήτη ότι το ένστικτο προηγείται του συναισθήματος. Κι όταν απειλείται το σπίτι σου, η οικογένεια σου, η ζωή σου, μιλάει το ένστικτο. Παντού… Από την κάλπη, μέχρι τη ζωή…"
..............."Το ένστικτο ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ του συναισθήματος". Αυτή είναι η ΠΡΩΤΙΣΤΗ και ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΗ αλήθεια.Εδώ έναν αδερφό "Χριστιανό" βαπτισμένο έχεις και για ένα στρέμμα γης σου πίνει το αίμα, όχι τώρα ο τζιχαντιστής. Γιατί ο κοσμάκης δεν το καταλαβαίνει; Γιατί παραμυθιάζεται και εφησυχάζει μέχρι να του κόψουνε τα Μεμέτια ό,τι του κρέμεται; Άδηλον, Άδηλον!

Ανώνυμος είπε...

Χμ. Ψυχάκηδες ε; Και αυτός εθελοτυφλεί.
Δεν κατάλαβα, απ' το ψυχιατρείο το 'σκασαν αυτοί;
Γιατί δεν κοιτάει κατάματα το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ και να το ονοματίσει; Α ναι, γιατί οι θρησκείες είναι όλες ίδιες. Απλά σε κάποιες υπάρχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιθετικής ψυχασθένιας.