Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Σας παρακαλώ, άνδρες της Γερμανίας. Κάντε κάτι!» Νεαρή Γερμανίδα μιλάει για την τρομακτική κατάσταση στην Γερμανία της Μέρκελ. Για αυτό το βίντεο το Facebook την απέκλεισε...

Η Bibi Wilhelm είναι μια φυσιολογική Γερμανίδα έφηβη που το Facebook την απέκλεισε επειδή τόλμησε με ειλικρίνεια, αλλά και φόβο να μιλήσει για το πώς η ζωή της έχει αλλάξει από τότε που η Μέρκελ επέτρεψε στους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» να κατακλύσουν τη Γερμανία. Καθώς αφηγείται την εμπειρία της, λέει ότι η ίδια και οι φίλες της φοβούνται για τη ζωή τους και παρακαλεί  τους Γερμανούς άνδρες να σηκωθούν και να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους από αυτούς τους εισβολείς.


"Γεια σας, μπορείτε να διαβάζετε εφημερίδες, αλλά αυτό το βίντεο μιλάει για την πραγματική κατάσταση στη Γερμανία. Θα ήθελα να πω σε όλους για αυτό στο Youtube και στο Facebook. Είμαι 16 ετών. Θα ήθελα όλοι να γνωρίζουν τι συμβαίνει, τι πραγματικά αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.

Και είμαι τόσο φοβισμένη παντού. Για παράδειγμα, αν η οικογένειά μου και κι εγώ βγούμε έξω μαζί, ή αν δω μια ταινία με τους φίλους μου. Συνήθως μένω στο σπίτι, αλλά μερικές φορές μπορώ να μείνω έξω μέχρι 18:00 το χειμώνα, και είναι τόσο τρομακτικό. Είναι απλά πολύ δύσκολο να ζεις μια καθημερινή ζωή ως γυναίκα.

Θέλω να πω ότι δεν είμαι ρατσίστρια. Αλλά μια μέρα, συνέβη ένα φοβερό πράγμα στο σούπερ μάρκετ. Έτρεχα να πάω σπίτι. Ήμουν τόσο φοβισμένη για τη ζωή μου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω.

Η θεία μου και η φίλη της μου λένε ότι θα πρέπει να μεγαλώσω. Γιατί πρέπει εμείς, τα παιδιά, να μεγαλώνουμε μέσα σε τέτοιο φόβο; Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και οι φίλες μου επίσης. Μπορείτε να δείτε στο Facebook, επιτέθηκαν σε μια 17χρονη επιτέθηκαν σε μια 15χρονη, επιτέθηκαν σε δύο 12χρονα, τόσα πολλά. Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας... εσάς τους ανθρώπους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Γερμανία δεν κάνει τίποτα! Γιατί η Γερμανία απλά στέκεται, βλέποντας, και στη συνέχεια δεν κάνει τίποτα; Παρακαλώ εξηγήστε μου γιατί. Άνδρες της Γερμανίας, αυτοί οι άνθρωποι σκοτώνουν τα παιδιά σας, σκοτώνουν τις γυναίκες σας. Χρειαζόμαστε την προστασία σας. Είμαστε τόσο φοβισμένες, δεν θέλουμε να φοβόμαστε να πάμε στο μανάβικο μόνες μετά το ηλιοβασίλεμα. 

Οι πολιτικοί ζουν μόνοι τους στις βίλες τους, πίνουν τα κοκτέιλ τους, και δεν κάνουν τίποτα. Δεν κάνουν τίποτα! Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζουν, αλλά σας παρακαλώ, άνθρωποι, σας παρακαλώ βοηθήστε μας! Σας παρακαλώ, κάντε κάτι! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Μια μέρα, η φίλη μου και εγώ περπατούσαμε στο δρόμο, και μια ομάδα Αράβων που διαμαρτύρονταν άρχιζαν να φωνάζουν, "Αλλάχ! Αλλάχ! Ο Αλλάχ είναι ο ένας Θεός! Σκότωσε αυτούς τους άπιστους! Αλλάχ Αλλάχ!" Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να φοράω μπούρκα; Γιατί πρέπει να ασπαστώ το Ισλάμ;

Μπράβο που πιστεύετε στον Αλλάχ, αλλά γιατί θέλετε να κάνετε όλους τους άλλους να πιστέψουν στον Αλλάχ; Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε καμία θρησκεία. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνει όλους τους άλλους να πιστέψουν στον Θεό σας, όταν δεν θέλουν.

Σας παρακαλώ, Γερμανοί. Κάνε κάτι!

Όταν προσπαθώ να πω τις αρχές σχετικά με το τι έχει συμβεί, μου σφίγγουν το χέρι και μου λένε ότι είναι ένα πρόβλημα και μετά να το αγνοούν. Και γελάνε. Είναι άδικο. Γελάνε μαζί μας. Λένε ότι είμαστε χαζοί. Το νομίζουν αυτό όχι μόνο για μένα, αλλά για ολόκληρη την Γερμανία. Δεν τους νοιάζει για το φόβο μας. Σας Παρακαλώ βοηθήστε μας. Πρόκειται για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Υπάρχουν όλο και περισσότερα από αυτά.

Μία φορά το καλοκαίρι, οι μουσουλμάνοι είπαν ότι ήμασταν 'τσούλες' γιατί κυκλοφορούσαμε με t-shirt. Ναι, φορούσαμε t-shirts. Ήταν καλοκαίρι!

Μια άλλη φορά, φορούσα αυτό. Η φίλη μου και εγώ το αγοράσαμε στα ψώνια. Αν θέλουμε να το φορέσουμε, θα το φορέσουμε! Και εσείς οι Μουσουλμάνοι δεν έχετε το δικαίωμα να μας επιτεθείτε ή να μας βιάσετε γι’ αυτό! Θεού θέλοντος, ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας επιτεθείτε γιατί φοράμε t-shirts. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας βιάσετε.

Η ζωή στη Γερμανία έχει αλλάξει, διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Τους δίνουμε τόσο μεγάλη βοήθεια. Τους υποστηρίζουμε οικονομικά και δεν είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται. Αλλά θέλουν μόνο περισσότερα μωρά και περισσότερα επιδόματα και περισσότερα χρήματα. Άνδρες της Γερμανίας, σας παρακαλώ, περιπολείτε τους δρόμους και προστατεύστε μας. Κάντε το για τις γυναίκες και τα παιδιά σας. Αν το κάνετε αυτό, πιστεύω ότι θα κάτι θα γίνει.

Αυτό το είδος δράσης θα ήταν θαυμάσιο. Θα είμαστε ευγνώμονες. Θα σας ευχαριστούμε αν περισσότεροι άνδρες έρθουν να μας προστατεύσουν. Είμαστε τόσο φοβισμένες.

Είμαι τόσο αναστατωμένη για αυτό που έχει κάνει η Μέρκελ. Σας ευχαριστούμε Άνγκελα Μέρκελ, για τη δολοφονία της Γερμανίας! Δεν έχω κανένα σεβασμό για σας, Μέρκελ. Δεν νομίζω ότι ξέρετε τι έχετε κάνει. Δεν βλέπετε πώς οι ζωές μας έχουν αλλάξει. Άνοιξε τα μάτια σου! Είναι φυσιολογικό αυτό; Πρέπει εγώ, μια 16χρονη, σχεδόν 17,  να είμαι τόσο φοβισμένη να περπατήσω έξω από το σπίτι μου; Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Έχεις σκοτώσει τη Γερμανία!

Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν επιτρέπεται πλέον να περπατήσουμε έξω. Δεν επιτρέπεται πλέον να φοράμε τα ρούχα μας. Δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να ζήσουμε τη γερμανική ζωή. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Νομίζω ότι είναι καιρός να τελειώσει αυτό το βίντεο. Πιστεύω ότι ήταν μια πλήρης αναφορά από ένα φυσιολογικό άτομο. Ελπίζω οι άλλοι να μπορούν να δουν και να καταλάβουν. Θέλω μόνο να τελειώσω με ένα μήνυμα:

Άνδρες, σας παρακαλώ, βοηθήστε τις γυναίκες σας. Βοηθήστε τα παιδιά σας. Είμαι τόσο φοβισμένη. Οι φίλες μου έχουν τον ίδιο φόβο. Είμαστε σοκαρισμένες με αυτό που έχει συμβεί. Ελπίζω αυτό το βίντεο να μπορεί να σας πείσει και αυτά τα τρομερά γεγονότα να σταματήσουν".

Δείτε το και στα ελληνικά:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε, νιωθω ενα βαρος στο στηθος μου.
Σιχαινομαι την υπαρξιν μου που αναγκαζομαι να μενω απραγος και αδρανης ενω μου αφανιζουν την φυλη μου.
Διαχειριστα, πρεπει να οργανωθουμε δεν νομιζεις? Πρεπει να περασουμε σε πραξεις. Απαντησε μου σε παρακαλω. Δεν αντεχω να βλεπω τον λαο μου να αφανιζεται.

thakis είπε...

Οι μόνες οργανομένες ομάδες που είναι ακομάτιστες και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ είναι οι ¨Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων " ..!!! Μπορούν να οργανωθούν Α Μ Ε Σ Α έτσι ώστε να γίνουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία ( ΟΧΙ της εβραικής ύλης που έχουν ...ξεχάσει να αναφερθούν στην πανάρχαιη Ιστορία μας..!!! ) πυρήνες Ενημέρωσης & Αντίστασης στον αφανισμό του Έθνους ΜΑΣ ..!!! ( Με πολλούς τρόπους ..!! )

Ανώνυμος είπε...

Πως τα καταφερε το ανθρωπινο γενος κ φτασαμε ως εδω? Καλα λενε οι πατερες οτι ο ανθρωπος χωρις τον Θεο ειναι το μεγαλυτερο κτηνος απ ολα..δυστυχως οσο οι ανθρωποι ειναι βολεμενοι πολυ αμφιβαλλω αν θα γινει καμια πραγματικη επανασταση..μονο οταν δε θα πηγαινει αλλο η κατασταση

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν αγωνιζεσαι; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν πολεμάς τα δαιμόνια σου; Καθάρισε τον εαυτόν σου από τα ελάττωματά σου, ζήτα την Θεία Χάρη να σε δυναμώσει να σε γεμίσει με ανδρειο φρόνημα, γενναία καρδιά, απαράμιλλο θάρρος, καί περίμενε πότε θα μας καλέσει ο Κύριος.


True Orthodox

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.
ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΣΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθουν και χειρότερα.
Είναι αλήθεια ότι "την ειρήνη μόνο ο Χριστός τη δίνει".

ikonsgr είπε...

Μπράβο που πιστεύετε στον Αλλάχ, αλλά γιατί θέλετε να κάνετε όλους τους άλλους να πιστέψουν στον Αλλάχ; Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε καμία θρησκεία. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνει όλους τους άλλους να πιστέψουν στον Θεό σας, όταν δεν θέλουν.

- "Μπράβω που πιστευετε" σε μία ΑΚΡΑΙΑ σωβινιτική, μισάνθρωπη, μισαλλοδοξη, ΚΑΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ και ΑντιΧριστη θρησκεία;
- "καλύτερα να μην υπήρχαν" θρησκείες; Και τι να υπήρχε κοπέλα μου; Ενα αρρωστο υπερφύαλο ΕΓΩ;

Δηλαδή με 2 λόγια το κοριτσάκι βάζει στο ίδιο καλάθι την ΑΛΗΘΕΙΑ του Χριστού με όλες τις αλλες πλάνες-θρησκείες, θεωρόντας και αυτή το γνωστό ισοπεδωτικό-γενικολογο-αόριστο παραμύθι του ότι "οι κακές θρησκείες που χωρίζουν τους ανθρωπους" είναι η αιτία του κακού...

Τελικά όση συμπαθεια και λύπηση να αισθάνομαι λοιπόν, με αυ΄τα που λέει παραπάνω, ΧΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ το δίκιο της και πρακτικά "δικαιώνει" την συμπεριφορά των ισλαμοπιθήκων:
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ;

Orthodox True είπε...

Φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως ένα μικρό κορίτσι έχοντας μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον τι περιμένεις να πρεσβεύει. Το βάρος αυτής της ευθύνης της κοπέλας, ας το αναζητήσουμε στους γονείς στους παπούδες στο σχολείο στις κυβερνήσεις στο σύστημα.
Εγώ τη θαυμάζω γιά τη γενναιότητά της να βγει δημόσια καί να καταδικάσει τον φασισμό του συστήματος.
Γιά σκέψου ότι με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, και του κοινωνικού τηης αποκλεισμού, διαμαρτυρεται,καταδικάζει, εμπνέει, προβληματιζει.
Θέλει πολύ μεγάλο θάρρος και γενναιότητά φίλε μου. Είναι λίγο αυτό;

ikonsgr είπε...

Φίλε Marinos, δεν διαφωνώ σ'αυτό που γράφεις, όμως στην τελική, με αυτή την δήλωση προσομοιάζει με την αγελάδα που κάθεται να την αρμέξεις, και μόλις τελειώσεις, σου πετάει μια κλωτσιά και σου χύνει όλο το γάλα....
Με 2 λόγια δηλαδή, το όποιο θάρρος και γεναιότητα όντως δείχνει, πάνε στον βρόντο...

Unknown είπε...

Δεν θα πώ ''ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ'' την θεωρώ βαριά κουβέντα.Όμως ο Χίτλερ εξάντλησε την φαντασία του πάνω σε άλλους λαούς, για να απολαμβάνουν αυτοί σήμερα ''την ανάπτυξη'' σε βάρος μας. Αν είναι άδικο αυτό που γίνεται θα φανεί κοπέλα μου. Αλλιώς θα πρέπει να γίνετε μάλλον ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Προς το παρόν αξίζετε τους όμοιούς σας...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η συγκεκριμένη εύχεται να μην υπήρχε και χριστιανισμός;Δεν είναι χριστιανή η ίδια;

Ανώνυμος είπε...

Και τι σημαίνει θρησκεια; Δεν λέει να μην υπήρχε Θεός. Η Ευρώπη εχει υποφερει πολυ από τους θρησκευτικούς πολέμους, ας θυμηθούμε τις σφαγές μεταξύ των Καθολικών και των Προτεσταντων η τις επιθέσεις των Σταυροφορων στην Κωνσταντίνουπολη. Μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα η έκφραση θρησκευτικός φανατισμός και όχι θρησκείες αλλά πιθανόν για πολλούς ανθρώπους αυτά τα δύο να ταυτίζονται και αυτό οφείλεται κυρίως στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Όλοι οι άνθρωποι που έχουν καλλιεργήσει το πνεύμα τους θέλουν να ζουν ειρηνικά ο ένας δίπλα στον άλλο ανεξάρτητα από τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Αυτό που έχουμε διδαχτεί λιγο πολυ στα σχολεία ειναι πως τελικά το μόνο εμπόδιο σε μια πολύ πολυτισμική κοινωνία είναι ο θρησκευτικός φανατισμός.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά οι άνθρωποι σήμερα δεν εχουν αναγκη την θρησκεία αλλά το Θεό.
Από την άλλη μέσα σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί η γυναίκα βρίσκεται εκ των πραγμάτων στην πιο δύσκολη θέση όπως σε όλους τους πολέμους.
Σε όλες τις ελληνικές πόλεις πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες προστασίας γία τις γυναίκες και να μάθουμε ότι χρειαζεται για να μπορουμε να ανταπεξελθουμε, να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.
Επειδή είναι δύσκολο να το οργανώσει το κράτος αυτό καλά θα ήταν να βοηθήσει η Εκκλησία. Αν την αφήσουν φυσικά τα αρπακτικά της αριστεράς.

asre είπε...

Για μενα δεν τιθεται θεμα να κανουν περιπολιες οι αντρες για να μπορουν να κυκλοφορουν οι γυναικες, πρεπει με το που δειχνουν ασχημη συμπεριφορα να τους γινεται παρατηρηση και αν δεν προσαρμοζονται πισω στη πατριδα τους.

Giannis8Pot είπε...

Φιλε ikons ετσι ακριβως!Ετσι ακριβως!Απλα να συμπληρωσω οτι γαλουχηθηκε κ σε τετοια κοινωνια ομως(σπιτι,σχολειο κ αλλου) κ αυτο καπου την δικαιολογει.Αλλωστε δυστυχως,μην παμε μακρυα,κι εδω στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ τετοια αντιληψη προσπαθουν να περασουν!

Unknown είπε...

Σωστά (στο μεγαλύτερο μέρος )