Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Σημαία των Νοτίων στα γήπεδα!

Ένα βίντεο - οδοιπορικό που επιμελήθηκε η πολυπληθής ομάδα του ΚΟ. Μόνο για μυημένους! 

ΚΟ

8 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

παρακληση. για πες μας τι κρυβει ολο αυτο;.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά χουλιγκανια έχουν ξυπνήσει. Να δω ποτε θα ξυπνήσουν κι οι "καθώς πρεπει"...

Ανώνυμος είπε...

εισθε πολυπληθης ομαδα εκει στον ΚΟ ? ενδιαφερον....
και γω ειχα την εντυπωση οτι εισαντε ενας.....

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ελληνική σημαία , την σημαία των Νοτίων την έχω μες στην καρδιά μου.Γι'αυτό το λόγο δε μου αρέσει που τη χρησιμοποιούν οι χούλιγκανς των ομάδων για να κάνουν το κομμάτι τους και να φαίνονται... ''κουλ'' και επαναστάτες ,rebels δηλαδή όταν το 99% αυτών δεν ξέρει καν τι ήταν αυτή η σημαία και τι συμβολίζει για μας αλλά και για τους γνήσιους Νότιους.Την έχω κρεμασμένη στο δωμάτιο μου μαζί με τη δική μας σημαία και την τιμώ και χαίρομαι που τη βλέπω.\
Βέβαια άποψη μου είναι αυτή και δε χρειάζεται να την ενστερνιστούν όλοι.

Ερρενορ είπε...

Έπρεπε στον σχολιασμό του βίντεο στο youtube να αναφέρεις τα μουσικά κομμάτια που ακούγονται, ακολουθούμενα απο την ώρα έναρξης. Δεν πειράζει όμως, μπορείς να μας τα αναφέρεις εδώ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=boRzFrmcM60

Ανώνυμος είπε...

ελληνες ειμαστε μαζι σας υπομονη θα τα καταφερτε,το τερας εναι εδω σε εμας,στην Αμερικη,αυτό το τερας τωρα τα εχει βαλει με όλα τα εθνη,αυτο κατεσφαξε και τον Αμερικανικο νοτο με το δικαιολογημα των μαυρων δουλων οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν προβλημα μαζι μας ουτε εμις με αυτους,και τους αγαπουσαμε και μας αγαπουσαν ,ειναι το τερας που σκοτωσε τον προεδρο Τζον Κενεντυ...

Αμερικανικος λαος του Νοτου
σας αφιερωνουμε και ενα εθνικο μας τραγουδι

https://www.youtube.com/watch?v=NshQKDfFPlw

+ ΑΛ/ΧΣ είπε...

Είναι εκπληκτικό πως οι Στρατιές των Ουρανίων Αγγέλων βοηθούν κάθε Αληθινό Χριστιανό, έτσι ώστε να ενεργεί ως πολυπληθής ομάδα.