Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

ΡΩΣΙΑ: «Πρόσφυγες» επιχείρησαν σε βραδινή επιδρομή να κάνουν σε ρωσίδες αυτά που έκαναν στην Κολωνία. Ξύπνησαν στο νοσοκομείο το επόμενο πρωί

Αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Μια ομάδα 51 «προσφύγων» δέχτηκε βάναυση επίθεση έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο παγωμένο Μουρμάνσκ της Ρωσίας, όταν άρχισαν να αρπάζουν και να κακοποιούν σεξουαλικά γυναίκες σε κέντρο το Σάββατο το βράδυ.


Οι «πρόσφυγες» (από την Βόρεια Αφρική και το Αφγανιστάν) είχαν προηγουμένως διαταχθεί να φύγουν από τη Νορβηγία λόγω «κακής συμπεριφοράς» και αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη Ρωσία. Αυτό που δεν είχαν συνειδητοποιήσει όταν αποφάσισαν να πάνε σε κλαμπς στο Μουρμάνσκ είναι, ότι η Ρωσία δεν είναι ακριβώς όπως η Ε.Ε. και οι Ρώσοι έχουν μικρότερη ανοχή όταν πρόκειται για σεξουαλικές επιθέσεις στις γυναίκες τους, από ό, τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι «πρόσφυγες» φέρεται να άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες με παρόμοιο τρόπο που έγινε στις πρόσφατες επιθέσεις στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μια ομάδα Ρώσων τους πήρε πιο πέρα για να τους «δώσει ένα μάθημα γεωγραφίας», λέγοντάς τους ότι «η Κολωνία είναι 2.500 χιλιόμετρα νότια από εδώ».

Οι «πρόσφυγες» προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά ήταν αργά. Βρέθηκαν στον δρόμο και άρχισε να πέφτει άγριο ξύλο, μέχρι που έφτασε η αστυνομία για να διαλύσει την συμπλοκή. Ντόπιοι αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αν και απέτρεψαν τους ντόπιους από το απειλούμενο λιντσάρισμα, έριξαν μερικές γροθιές στους «πρόσφυγες» πριν συλλάβουν 33 από αυτούς. Δεκαοκτώ πρόσφυγες ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο.

Αν και οι αστυνομικές αρχές δεν ήθελαν να μιλήσουν εκτενώς γι’ αυτό, πέραν του ότι επιβεβαίωσαν ότι πράγματι υπήρχε «μια μαζική συμπλοκή που αφορούσε πρόσφυγες», οι ντόπιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησαν το περιστατικό.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενο ήταν Κ.Ο.

Νόμιζαν ότι οι Ρώσοι είναι τίποτα φλούφλιδες;

Ανώνυμος είπε...

Καλα ξηγηθηκαν οι ρωσσοι

Ανώνυμος είπε...

Νταξ, τώρα να πώ ο,τι λυπήθηκα γι'αυτό που έγινε, θα είναι ψέμμα...

Polyc Mike είπε...

Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Ι οι Ρωσσοι ... και πάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

H ΠΡΏΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΗ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΩΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΚΑΤΟΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΛΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΚΩΜΟΔΙΣΗ "ΜΑΓΚΙΑΣ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα βρήκα την εικόνα από αλλού, διακωμωδούν εν μέρει με το "πολλά βαρύ" το σκηνικό με αυτά που παθαίνουν οι αλλοδαποί αν δεν κάθονται ήσυχα. Άστα εκτός τα προ ολίγο σχόλια μαζί με αυτό.

Engelos Pappas είπε...

Αυτά δεν πρέπει να γίνονται ¨μεμονομενα¨ εννοείς Κ.Ο