Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

«Η γενιά της αδιαφορίας» (video)



Εξαιρετική - αποκαλυπτική ομιλία στο κανάλι Atlas tv, ενός αξιόλογου ανθρώπου - μαχητή της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, του μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη, Δρ. Θεολογίας - Πτ. Φιλοσοφίας, συγγραφέα και συμβούλου εκδόσεως του αξιολογότατου μηνιαίου ελληνορθοδόξου περιοδικού «Παρακαταθήκη». Δείτε το!


5 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

συμφωνω γενια των κινητων και φεισ μοουκ δυστυχως

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ σωστά όσα λέει , συγχαρητήρια.
Και πάλι οι απλοί παππούληδες στο πλευρό της Ελλάδας της ελευθερίας ενάντια στην ισοπεδωτική σκλαβιά της παγκοσμιοποίησης, των ναρκωτικών της ελευθεριότητας και τελικά μαζί με όλα αυτά και την οικονομική εξαθλίωση, είναι αυτό –η οικονομική εξαθλίωση –για το όποιο παλεύουν και οι παρακάτω.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη
Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα
Ο αγώνας είναι ταξικός
Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά

Συντασσόμενος ο λαός και ακλουθώντας τις προτροπές του Ιερέα είναι σίγουρο πως θα αποφύγει εκτός των άλλων και την οικονομική εξαθλίωση.

Συντασσόμενος με τους δεύτερους είναι σίγουρο πως θα γευτεί οικονομικά μια από όσα γεύεται με την κυβέρνηση του συριζα (τα ίδια ακριβώς έλεγαν την ίδια ακριβώς κομμουνιστική ιδεολογία έχουν) και ακόμα χειρότερα στον οικονομικό τομέα και βέβαια για όλα όσα άλλα υπεραμύνεται ο Ιεράς ούτε λόγος , όλα τα εθνομηδενιστικα μέτρα την κάρτα του πολίτη την κατάργηση της Χριστιανικής ορθόδοξης διδασκαλίας μας την λαθρομετανάστευση κλπ. τα έχουν ψηφίσει και οι επίδοξοι σωτήρες που υποβάλλουν τον αγαθό λαό να επαναλαμβάνει ρυθμικά και με δυνατές κραυγές τα εύπεπτα συνθήματα!

Τελικά ποιος θα πάρει με το μέρος του την μάζα ο Ιερέας η τα συνθήματα;
Τα λαοπλάνα συνθήματα!

Σε αυτό εκτός όλων των άλλων παρακάτω , υποφέρει η Χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία και ο Εθνικισμός!

Η δύναμη των λαοπλάνων είναι τα συνθήματα τους, η υπερπροβολή από τα μέσα μαζικής κατευθύνσεως και το άπειρο χρήμα που διατίθεται από τους τραπεζίτες παγκοσμιοποιητές για να διοργανώνουν όλα αυτά τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν πανελλαδικά εδώ και εκατό χρόνια , με αποκορύφωμα τα τελευταία 40 της μεταπολίτευσης με την αμέριστη συμπαράσταση των αντιπάλων τους σοσιαλφιλέλευθερων (ψεύδο αντίπαλοι , η κομμουνιστικού τύπου παγκοσμιοποίηση είναι ο στόχος όλων τους , σοσιαλφιλελεύθερων και κομμουνιστών).

Όλα αυτά σε συνδυασμό με της βία της εξωκοινοβουλευτικής παγκσομιοποιητικής αριστεράς σε όποιον αντιδρά αποκαλώντας τους φασίστες ναζί και λοιπά κοσμητικά επίθετα είναι το μέγιστο πρόβλημα που αναζητά λύση, για να φτάσει ο ΛΟΓΟΣ στους πολίτες αντί για τα συνθήματα!
Αυτό είναι το δύσκολο, όλα τα άλλα για να επανέλθει η Ελλάδα μας στον δρόμο της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!

polycmike είπε...

Αγαπητέ κ.Καρά,
κι εγώ από το κινητό διαβάζω ΚΟ, μήπως πρέπει να αυτοπυρποληθώ?
Πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα το κινητό ή το φέισμπουκ, το πρόβλημα είναι στο πώς το χρησημοποιεί ο καθένας!!
Με εκτίμηση

Solo machos είπε...

Κοιτα ναι μεν οι γενικεύσεις δεν ειν καλες, αλλα σημερα μονο κ μονο η υπαρξη της τεχνολογιας επιφερει τοσα κακα. Κ ποιος σου ειπε οτι οι ανθρωποι ειν ωριμοι, η οτι κανουν σωστη χρηση των πραγματων; Ή οτι ειν δυσκολο ν παρασυρθεις κ ν αποκτησεις κακες ιντερνετικες συνηθειες, οπως λχ τσοντες κ σεξοτσατ, οταν μ ενα πατημα λιγων πληκτρων εχεις προσβαση ΠΑΝΤΟΥ, χωρις κανεναν περιορισμο; ενω κανονικα θσ επρεπε το ιντερνετ ν εχει καποιους φραγμους; δεν αφεθηκε λες εσυ επίτηδες ελευθερο , προς εκμαυλισμο των ηθων; δεν ειν δυνατον να δινεις σε εναν ανθρωπο, ρνα δπιτι μια οικογενεια, μια βιβλιοθηκη, μια ταινιοθηκη, που θεωρητικα εμπεριεχει τ παντα, κ να του λες, εναποκειται στην ωριμοτητα σου ή οχι, αν θα διαλεξεις το καλο η το κακο....ειν σαν να τον βαζεις παλι δτον πρωτο εκεινο παραδεισο, που ειχε μεσα τ δεντρο τ κσλου κ τ κακου, ολοι ξερουμε τι διαλεξαν οι προπατορες! Αυτο το πτωτικο γεγονος εχει καταγραφει στη κυτταρικη μνημη τ ανθρωπου γ αυτο κ ακομα κ οι μεγαλυτεροι αγιοι απεφευγαν τετοια ψευτοδιλήμματα, οπου εβλεπαν κακο, εφευγαν, δηλ τ εστρεφαν τα νωτα, το περιφρονουσαν.Αν οντως ημασταν ωριμοι τοτε πολλ θ ηταν αλλιως. Αλλα η ωριμοτης θελει κ ασκητισμο, κ η πραγματικοτητα γ τ ιντερνετ μας δειχνει ακριβως ταντιθετα.

Solo machos είπε...

Ο εθνικισμος εχει καταδικαστει απο την Εκκλησια ως αιρεση, πολυ πριν εμφανιστει ο ρατσισμος, ηδη απο την τουρκοκρατια αν θυμαμαι καλα. Ο σωστοε ορος ειναι πατριωτισμος! Οι αγωνιστες του 21 δεν ελεγαν ειμαστε εθνικιστες, ο Μακρυγιαννης ελεγε, "ολοι οι Ελληνες πατριωτες" κ οχι εθνικιστες. Αυτη η λεξη ειναι δημιούργημα ξενων προς ημας πολιτισμων, μεταφορα στ ελληνικα ξενης ιδεολογιας, λεξη που δε φτιαχτηκε απο την ελληνικη παραδοση κ αντιληψη.