Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μια εξαιρετική εκπομπή! (video)

Αποκαλύψεις και αλήθειες που πονάνε, από την εκπομπή «Γράμματα Σπουδάματα» και το κανάλι , με τον Δάσκαλο και Θεολόγο Δημήτρη Νατσιό και τον Λυκούργο Μαρκούδη, διευθυντή του ρ/σ της Πειραϊκής Εκκλησίας. Δείτε την οπωσδήποτε!


Το είδα εδώ. Το βίντεο από εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι ο Λυκούργος του ντισνει κλαμπ (η παιδική εκπομπή) είναι ακροδεξιός ,ρατσιστής και μισαλλόδοξος!Είμαστε σε καλό δρόμο Κ.Ο.!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική εκπομπή που σου εξυψώνει το ηθικό!
Την είχα ακούσει μισή τυχαία και την έψαχνα.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση με πόση παρρησία είπε ο Λυκούργος, να μην στείλει κανένας χριστιανός ορθόδοξος τα παιδιά του σχολείο ως αντίδραση για τα σχολικά βιβλία. Μπράβο!
Συγχαρητήρια και στον Νατσιό που πολεμάει να μας ανοίξει τα μάτια και να μας ξεσηκώσει απ' τους καναπέδες.

Ακ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εξαιρετική! Και επιμορφωτικη!

Οι μάσκες πέφτουν είπε...

Τα σχόλια του κ. Μαρκούδη κατά των Ελλήνων στο παραπάνω απόσπασμα, είναι μάλλον άστοχα και απερίσκεπτα. Ηθικολογεί ανούσια κατά των Ελλήνων στο πρόσωπο των μικροπωλητών που κάνουν ότι αναφέρει.
Διότι οι άνθρωποι αυτοί, που μπορεί να είναι οποιασδήποτε καταγωγής και προέλευσης, εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και όχι όλους τους Έλληνες, άλλωστε είναι ένα αμελητέο δείγμα αριθμητικά. Διότι αυτό που κάνουν, και να μην το έκαναν δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα.
Τέλος, διότι η έμμεση απαξίωση των Ελλήνων και αυτοί οι ηθικοί συμψηφισμοί, σαν να υπονοείται ότι τέτοιοι είμαστε και καλά να πάθουμε αφού τους πουλάμε …παντόφλες και χυμούς, είναι επιεικώς απαράδεκτα και δεν θα έπρεπε να λέγονται.
Κρατάμε όμως την πολύτιμη μαρτυρία επί των γεγονότων.

υ.γ.
Το βίντεο μπορεί να το δει κάποιος εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=rm-Vh-n7kmw