Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΙΣΡΑΗΛ: Η Βουλή απέρριψε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων - ξανά. «Αμαρτωλούς» είπε τους ομοφυλόφιλους μέσα στην Βουλή ο Υπουργός Υγείας


Το ισραηλινό κοινοβούλιο, η Κνεσέτ, για μια ακόμη φορά απέρριψε οριστικά μια σειρά από νόμους που προωθούσαν «την ισότητα του γάμου» για τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, και τους «τρανσέξουαλ», παρόλο που το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική - που στηρίζει το Ισραήλ – βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης αυτού το είδους των νόμων στις ΗΠΑ και αλλού.

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Haaretz στο Ισραήλ, η ισραηλινή βουλή την περασμένη εβδομάδα καταψήφισε μια σειρά από νομοσχέδια που προωθούσαν "τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ".

Τα νομοσχέδια που καταψηφίστηκαν περιλάμβαναν μέτρα για την καθιέρωση αστικών ενώσεων, παρεχόμενα οφέλη από το κράτος για τους ομοφυλόφιλους συντρόφους νεκρών στρατιωτών, απαγόρευση θεραπείας μετατροπής ομοφυλόφιλων, και εντολές κατάρτισης για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε «θέματα ΛΟΑΤ».

Όσον αφορά τους υπάρχοντες νόμους στο Ισραήλ, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες, ή οι «τρανσέξουαλ» δεν μπορούν να παντρευτούν, να υιοθετήσουν παιδιά, ή να έχουν εγκυμοσύνες από παρένθετες μητέρες στο Ισραήλ.

Μιλώντας στην Κνεσέτ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Υγείας του
Ισραήλ Yaakov Litzman, επικαλέστηκε τη βιβλική ιστορία του χρυσού μοσχαριού εκφράζοντας την απόρριψη των νομοσχεδίων υπέρ των ομοφυλόφιλων καλώντας τους αμαρτωλούς.

Ο Litzmann (φωτο), είπε ότι «το τμήμα της Τορά αυτής της εβδομάδας λέει ότι έκαναν το χρυσό μοσχάρι ... ήρθε ο Μωυσής, κατεβαίνοντας από τον ουρανό, αφού του δόθηκε η Τορά. Είδε το μοσχάρι, είδε τους χορούς. . . Και ο Μωυσής επέστρεψε στο Θεό και είπε: «Σε παρακαλώ! Αυτός ο λαός έχει διαπράξει σοβαρή αμαρτία».

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, η Anti-Defamation League και ο εβραϊκό λόμπι στην Αμερική, που έχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην υποστήριξη του Ισραήλ - βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της ομοφυλοφιλίας, του λεσβιασμού και του "transgenderism" - μεταξύ των «εθνικών».

Σε ένα ειδικό τμήμα στην ιστοσελίδα της, η ADL υπερηφανεύεται ότι έχει «μια μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία των Πολιτικών Δικαιωμάτων, και υπήρξε βασικός εταίρος στην προώθηση των δικαιωμάτων των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσεξουαλικών (LGBT). . .

"Σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο, η ADL έχει υποστηρίξει την καταπολέμηση των διακρίσεων και την ισχυρή και χωρίς αποκλεισμούς νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους και την πρόληψη του εκφοβισμού, καθώς και για την ισότητα του γάμου."

Η ADL καυχιέται ότι αμφισβήτησε όλους τους νόμους στις ΗΠΑ, που "ορίζουν αποκλειστικά τον γάμο ως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας."

Η ADL καυχιέται επίσης ότι προώθησε την ομοφυλοφιλία σε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι η «δέσμευσή του και η συνηγορία του για λογαριασμό των ΛΟΑΤ δεν σταματά στα σύνορα του έθνους μας», και παραθέτει τον «ακτιβισμό» στη Νιγηρία και τη Ρωσία ως παραδείγματα.

Ωστόσο, η ADL τηρεί απόλυτη σιγή για το Ισραήλ, και για τα σχόλια περί «αμαρτίας» του Litzmann, αν και ο εβραϊκός αυτός οργανισμός είναι ο πρώτος που επιτίθεται σε όποιον χριστιανό κληρικό χρησιμοποιήσει την Βίβλο για να αντιταχθεί ομοφυλοφιλία.

Για άλλη μια φορά, φαίνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά επί τω έργω: ότι είναι εκτός νόμου στο Ισραήλ γίνεται νόμος στους «εθνικούς»..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το εβραϊκό λόμπυ προωθεί την ομοφυλοφυλία στους εθνικούς;
Διότι τους θεωρούν κάτι λιγότερο από ζωντανά.
Μετά από αυτό το άρθρο, μη μου πει κανείς για θεωρίες συνωμοσίας. Είναι όλα μπροστά στα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

6 Μαρτιου 2016 8,29

Χθες "ως συνηθως" μαλλιοτραβιομασταν" σε μια συζητηση επι ωρες με μια ποταμισια για το θεμα των συνομμωσιων.
Μόνιμο μοτο της , απέδειξε ποιος βρισκεται πισω απο ολα αυτα , απέδειξε το τώρα.
Αυτη η συζητηση ειχε και εχει ξαναγινει αρκετες φορες με αποτελεσμα να της δωσω να διαβασει , δεν εχει σημασια τι αλλα της ειπα διαβασετε και τα ξαναλεμε.
Χθες λοιπον οταν ξαναειπε , αποδειξε ποιοι , ρωτησα εαν τα διαβασε αυτα που της ειχα δωσει.
Την απαντηση την καταλαβες μαλλον, ΟΧΙ ηταν δεν τα διαβασα και ουτε προτιθεμαι ....
Οταν ειπα καποια πραγματα επιγραμματικα ...
Που τα βρηκες , ποιος τα λεει που τα γραφει...

Ας το φιλε μου , το προβλημα της Ελλαδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ στο εκαστοτε "μαλλιοτραβηγμα", αρνουμενοι ....ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ και ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
Εαν δεν τα πει το μεγασκαι ...δεν ειναι αληθεια , ειναι συνομμωσιες.!

Στον επομενο τονο εαν ρωτησεις τους ιδιους πιστευεις στα καναλια;
Για να κανουν τους πολυξερους ,τους προοδευτικους , τους μορφωμενους για αυτον και μονον τον λογο , η απαντηση τους ειναι , φυσικα και ΟΧΙ , τα καναλια ειναι για να παραπληφορουν τους αμορφωτους , τους αδαεις, τον φτωχο λαο την μαζα και άλλα πολυ σωστα βγαζοντας τους εαυτους εξω απο το παραπανω καδρο, ως "μορφωμενοι και επιτυχημενοι επιστημονες"!

Το θετικο της ολης ιστοριας ειναι πως στο τελος παντα η γνωση και η αληθεια του ΛΟΓΟΥ
νικα την αγνοια και το ψεμα.

SkyWatcher είπε...

Καλό σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θελει να αποδείξει το άρθρο αυτο. Οτι οι Εβραίοι ειναι πιο ηθικοι απο εμας επειδή δεν δεχονται τους γάμους;

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμον 6 Μαρτίου 2016 - 11:33 μ.μ.

"Ας το φιλε μου , το προβλημα της Ελλαδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!"

Σε αρκετα εγκληματα υπαρχει ο ή οι ηθικοι αυτουργοι οι οποιοι τιμωρουνται αυστηροτερα απ τον φυσικο αυτουργο.
Εχε λιποιον υπ οψιν σου φιλτατε οτι οι εβραιοι ΕΙΝΑΙ οι ηθικοι αυτουργοι αυτων των εγκληματων που ξετυλισονται μπρος στα ματια μας.


Δες κι αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=J3lva9VRvJE



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Εντιμώτατοι κύριοι,

διατί αποκρύπτετε ότι και εν Ελλάδι, τας παρελάσεις των κιναίδων + των τριβάδων τας διοργανώνει μία Εβραία, η Andrea Helen Gilbert του «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι»;

Μετά τιμής
Παλαιός Αθηναίος

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω Κ.Ο. εαν τα καλα σου λογια ηταν για το σχολιο το δικο μου.

Πατρικιε , δεν με καταλαβατε μαλλον.
Εξηγουμαι και παλι.
Δεν ειδα το βιντεο..... απεδειξε μου αυτα που λες.

Ποίος ευθυνεται γαι την αγνοια μας η οποια συμβάλλει τα μεγιστα στην καταστροφη μας;
Εσυ , οι Εβραίοι η εγω;

Οι εβραίοι κανουν την δουλειά τους, υπερασπιζονται με νυχια και με δοντια το εθνος τους, την θρησκεία τους την χωρα τους την οικονομία τους.
Εμεις τι κανουμε ειναι το ζητημα.
Περιμενουμε απο τους Εβραίους να μας ανοιξουν τα ματια μας ;
Μα και αυτο το κανουν, συμφωνα με αυτα που λεει το αρθρο και αλλα πολλα παρόμοια.
Οι Εβραίοι παλι φταίνε που εμεις τα κραταμε ερμητικα κλειστα;

Οχι φίλε μου επιμένω ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΜΕ
ΙΔΙΩΣ ΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ"!

Ανώνυμος είπε...

1) Υπάρχει κάποια απόδειξη ότι το εβραϊκό λόμπυ προωθεί τούς γάμους ομοφυλοφίλων και αν ναι, ποια; Τι συμφέρον έχει να κάνει κάτι τέτοιο;

2) Στην Ιουδαϊκή θρησκεία, η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα και μάλιστα σοβαρό. «Καὶ ὃς ἂν κοιμηθῇ μετά ἄρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα ἐποίησαν ἀμφότεροι· θανάτῳ θανατούσθωσαν, ἔνοχοί εἰσιν» (Λευιτικό 18:22· 20:13, Ο'). Πού λοιπόν το περίεργο για την αντίδραση τού Ιερατείου;

Π. Μ. Μ. Β. είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ