Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ μίλησε στην τηλεόραση για τις οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τον ρόλο τους στις αμερικάνικες εκλογές! (video)

Ο γνωστός Βέλγος ηθοποιός Jean-Claude Van Damme (Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ) προκάλεσε αίσθηση στην γαλλική πολιτική εκπομπή ‘Le Grand Journal’, όταν σχολιάζοντας τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, έκανε λόγο για "παγκοσμιοποιητές" (globalists) και "λομπίστες" και συγκεκριμένα για τις οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.

Στην εκπομπή, ο Βαν Νταμ θέλησε να εκφράσει ότι «έχει γνώση» (is aware) ποιος πραγματικά διαμορφώνει τον προεκλογικό αγώνα των ΗΠΑ. Μιλώντας για τους Τεντ Κορυζ και Ντόναλντ Τραμπ, ο Βαν Νταμ υποστήριξε, «Λοιπόν, δεν πρόκειται να κερδίσουν».

«Υπάρχουν ακόμη οι Rockefeller, άνθρωποι, όπως οι Rothschild, αυτές οι μεγάλες οικογένειες που κυριαρχούν στις ηπείρους… .Αυτές είναι οικογένειες που ανήλθαν το 1827, μια οικογένεια με πέντε γιους που επεκτάθηκε, είναι πίσω από όλα όσα λέμε (περίπου) απόψε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Συνέχισε κάνοντας διάκριση μεταξύ των «ομάδων συμφερόντων» που ελέγχουν τους άλλους υποψηφίους και των «ανθρώπων σαν τον Donald Trump», ο οποίος είναι αυτοχρηματοδοτούμενος.

«Αν εγώ ο ίδιος έχω αγαθά και εργάστηκα όλη μου τη ζωή, για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, για τη χώρα μου, όπου πληρώνω τους φόρους μου, αυτό που θέλει αρχικά κατά τη γνώμη μου, είναι να προστατεύσει τα συμφέροντά του, ενώ κάποιος που εργάζεται δωρεάν είναι κάπως επικίνδυνος», παρατήρησε ο Van Damme.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι οι «υπέρ της παγκοσμιοποίησης» είναι το πρόβλημα και ότι «για να βγεις από την παγκοσμιοποίηση πρέπει να αφήσεις τον κόσμο ήσυχο».Μερικοί από τους άλλους συμμετέχοντες στη συζήτηση κοίταξαν έκπληκτοι το Van Damme που ανέφερε το θέμα.ΚΟ / Από εδώ κι εδώ

7 σχόλια:

Dimitrios Karakostas είπε...

Αμα ξαναδειτε σε ταινια του hollywood τον Γιαννακη γραψτε μου!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Ζαν Κλωντ, φυσικά και ο Trump δεν βγαίνει, αφού μπήκε για να σιγουρέψουν ότι θα βγει η....οικογένεια.

Ανώνυμος είπε...

Παλλικάρι, απλά.

konion είπε...

Ἀρκετὰ μὲ τὶς θεωρίες συνωμοσίας, δὲν μπορεῖ τὰ κράτη νὰ κινηθοῦν ἔτσι. Τὰ κράτη κινοῦνται μὲ συμφέροντα καὶ δεδομένα καὶ βάσει αὐτῶν σχεδιάζουν τὴν στρατηγική τους.

Ανώνυμος είπε...

konion δεν είναι σωστό να τρολλάρεις φίλε μου...

konion είπε...

Τρολλάρω στὰ ἑλληνικὰ λέμε δουλεύω. Τὸ προτιμῶ τὸ ρῆμα δουλεύω.

Ἀνώνυμε 18 Μαρτίου 2016 - 11:26 π.μ.,

Δὲν δουλεύω κανέναν. Ἔτσι κινοῦνται τὰ κράτη, μὴν κοιτᾶς ποῦ τώρα εἶναι λίγο θολὴ ἡ κατάστασις, ὁ κοινωνικὸς μαρξισμὸς φταίει, ἀλλὰ ποῦ θὰ πάῃ...

Ανώνυμος είπε...

Ζαν ΚΛωντ προσεχε τωρα απο παντου...
σε εχουν στοχοποιησει...