Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΗΠΑ: Τρελό σκηνικό: Λευκός «αντιρατσιστής» που πήγε σε συγκέντρωση του Τραμπ για να προκαλέσει, έφαγε άγριο ξύλο από Μαύρο υποστηρικτή του Τραμπ! (video)

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Tucson της Αριζόνα. Ο «διαδηλωτής» ονόματι - Brian Sanders που δήλωσε ότι διαδήλωνε κατά του «φασισμού» και του «ρατσισμού» ήταν μαζί με μια ομάδα ανθρώπων από αυτούς που ακολουθούν τον Ντόναλντ Τραμπ σε όλη τη χώρα για να «διαμαρτυρηθούν». Φορούν στολές της Κου Κλουξ Κλαν και χαιρετάνε «ναζιστικά» για να κοροϊδεύσουν και να προκαλέσουν τους υποστηρικτές του Trump. Ο παραπάνω «διαδηλωτής» πάντως αν και παρουσιάστηκε ως «ανεξάρτητος» και ότι δεν ανήκει πουθενά, δήλωσε ότι πήγε σε συγκέντρωση του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου εβραϊκής καταγωγής Bernie Sanders και πέρασε ωραία, γιατί εκεί είδε «δημοκρατία».







Ο Donald Trump έχει δηλώσει ότι θα είναι "σπουδαίος για τους Αφροαμερικανούς". Θα φέρει πίσω θέσεις εργασίας στη χώρα από την Κίνα και πολλά άλλα μέρη, και θα αφήσει τους ανθρώπους να εργαστούν και να ζουν καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι Αφροαμερικάνοι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την μαζική μετανάστευση ισπανόφωνων, κυρίως Μεξικάνων, όσο και μουσουλμάνων στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ απογοητεύτηκαν από τον Ομπάμα. Υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 25% Αφροαμερικάνων ψηφίζει Τραμπ, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι πολύ μεγαλύτερο!
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Βελισσάριος Λ. είπε...

Για όσους φίλους θεωρούν οτι ο Τραμπ δέν είναι άλλος ένας ηθοποιός στο οικουμενικό θεατρικό σκηνικό που έχει στήσει η παγκόσμια σατανολατρική καμόρα:

Trump Belongs to the "Club"
http://henrymakow.com/2016/03/Trump-belongs-to-the-club.html

Donald Drumpf - Illuminati Jew
http://henrymakow.com/2015/12/Donald-Drumpf-Illuminati%20Jew.html

Zionists Use Donald Trump to Fix Another Election
http://henrymakow.com/donald_trump_is_masonic_false.html
"We can thank Brother Nathaniel in 2011 for alerting us to the hokey nature of the
Trump campaign and the fact that his David Axelrod (aka "handler") is another Illuminati Jew by the name of Michael Cohen. He is a Trump advisor again in 2015 saying Trump speaks for the "silent majority."Cohen supported Obama in 2008, but has "grown disappointed with the president, so much so that he now describes himself as 'offended' by the administration's agenda. America, Cohen said, has become a "third-world nation," echoing words that have become a familiar refrain of Trump's."


Μην έχετε καμμιά αμφιβολία:
'2016 Presidential Election The Illusion of Choice'
Συναγωνισμός του περισσότερο φιλο-σιωνιστή:
https://www.youtube.com/watch?v=OqA3hpTTEz0

Δήλωση πίστης και αφοσίωσης στους περιούσιους(βιντεο):
Trump Tells AIPAC: I’m Not Here to Pander–and Then Proceeds to Pander
http://www.veteranstoday.com/2016/03/21/trump-tells-aipac-im-not-here-to-pander-and-then-proceeds-to-pander/

REM Lead Singer Calls Donald Trump An "Orange Clown"
https://www.youtube.com/watch?v=UGY7oEOBRuA