Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Όταν ο Φράνκο έθετε εκτός νόμου την Μασονία«Κάναμε κομμάτια τον μαρξιστικό υλισμό και αποπροσανατολίσαμε την Μασονία. Ανατρέψαμε τις σατανικές μηχανορραφίες του παράνομου μασονικού υπερκράτους. Παρά τον έλεγχο του παγκόσμιου Τύπου και πολλών διεθνών πολιτικών, ο αγώνα της Ισπανίας αποτελεί μια σταυροφορία. Ως στρατιώτες του Θεού φέρουμε στις πλάτες μας τον ευαγγελισμό του κόσμου!»

-Francisco Φράνκο, μιλώντας στο Γυναικείο Τμήμα της Φάλαγγας, Μαδρίτη, 1945.

Υπό τον Φρανθίσκο Φράνκο, (1892 - 1975) ψηφίστηκε νομοθεσία που αποσκοπούσε στην καταστολή του επικρατούντος τότε Τεκτονισμού και του κομμουνισμού, οι οποίοι λογίζονταν δυνάμεις που είχαν ευθύνη για την καταστροφή της ισπανικής αυτοκρατορίας, την εκκοσμίκευση, τους αντι-εκκλησιαστικούς νόμους, τα εγκλήματα κατά τη διάρκεια της δημοκρατίας και τον εμφύλιο πόλεμο.
Την εποχή που ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος οι μασόνοι ήταν πολλοί και ισχυροί στην Ισπανία. Υπολογίζονταν ότι υπήρχαν πάνω από 6.000 ενεργοί τέκτονες και αρκετοί βρίσκονταν σε καίριες θέσεις. Το 1931 υπήρχαν 151 τέκτονες βουλευτές μεταξύ των συνολικά 470 βουλευτών της βουλής της «Δεύτερης Δημοκρατίας», που κυρίως ανήκαν σε αριστερά κόμματα. Διόλου παράξενο λοιπόν, που ο Φράνκο περιέγραφε την Δημοκρατία ως «μασονική επιχείρηση». Έξι από τους πρωθυπουργούς της «Δεύτερης Δημοκρατίας» (1931-1939) ήταν μασόνοι, μεταξύ των οποίων και ο Manuel Azaña, μαζί με 20 υπουργούς και 14 υφυπουργούς. Επιπλέον, 21μασόνοι υπηρέτησαν ως στρατηγοί στο στρατό.

Ο Φράνκο έλεγε: «Όλο το μυστικό των εκστρατειών που εξαπολύθηκαν εναντίον της Ισπανίας μπορεί να εξηγηθεί με δύο λέξεις: μασονία και κομμουνισμός... πρέπει να ξεριζώσουμε αυτά τα δύο κακά από τη γη μας».

Τον Μάρτιο του 1940 ψηφίστηκε ο Νόμος για την Καταστολή του Τεκτονισμού και του Κομμουνισμού. Το να είναι κάποιος κομμουνιστής ή μέλος Τεκτονικής Στοάς ή οποιασδήποτε άλλης μυστικής εταιρίας έγινε κακούργημα. Εκδιώκονταν επίσης από κυβερνητικές θέσεις, διευθυντικές και συμβουλευτικές θέσεις στο δημόσιο και σε ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και από κάθε άλλη εργασία στην οποία τους είχε ανατεθεί κάποιου είδους εμπιστοσύνη. Από την ημερομηνία ψήφισης του νόμου «μασόνοι και κομμουνιστές, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 4», βρίσκονταν αντιμέτωποι με ελάχιστη ποινή φυλάκισης 12 ετών και μίας ημέρας. Επιβαρυντική περίπτωση θεωρείτο η αναρρίχηση «από τον 18ο έως τον 33ο τεκτονικό βαθμό» και η συμμετοχή «σε οποιαδήποτε επιτροπή ή τμήμα της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας», οπότε αντιμετώπιζαν βαρύτερη ποινή και μερικοί από αυτούς μέχρι και θανατική ποινή.

Λέγεται ότι έγιναν μέχρι και 18.000 δίκες, με πολλούς τέκτονες να οδηγούνται σε μακροχρόνιες φυλακίσεις, εξορία και εκτελεστικά αποσπάσματα. Ο «Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Ισπανίας», Antonio Villar Massó, βρήκε καταφύγιο στην «Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας».

Το άρθρο 2 πρόβλεπε επίσης, την άμεση κατάσχεση όλων των χρημάτων των μελών αυτών των οργανώσεων, ενώ το άρθρο 3 όριζε: Κάθε διαφήμιση των υποτιθέμενων οφελών της μασονίας ή του κομμουνισμού, ή οτιδήποτε εναντίον της θρησκείας ή της Μητέρας Πατρίδας, θα τιμωρείται σύμφωνα με τον παρόντα νόμο. Τέκτονας θεωρείτο ακόμα και εκείνος που εκδιώχθηκε από την Στοά με προφανή λόγο την προστασία του από το νόμο. Το άρθρο 7 όριζε ότι οποιοσδήποτε μασόνος ή κομμουνιστής που ανήκε σε οργάνωση, όφειλε να ενημερώσει την κυβέρνηση εντός δύο μηνών από την ημερομηνία του παρόντος νόμου. Τέλος, το άρθρο 8 θεωρούσε ελαφρυντική περίσταση την παροχή πληροφοριών στις αρχές σχετικά με τα άτομα που είχαν ενταχθεί στη μασονία.

Το Ειδικό Δικαστήριο για την Καταστολή του Τεκτονισμού και του Κομμουνισμού λειτούργησε μέχρι το 1963, οπότε και αντικαταστάθηκε από το Δικαστήριο Δημοσίας Τάξης.

Πιστός Καθολικός ο Φράνκο, πίστευε ακράδαντα μέχρι το τέλος της ζωής του στην «εβραιο-μασονική συνωμοσία» και την ανέφερε ακόμα και στην τελική ομιλία του, από το μπαλκόνι των Ανακτόρων τον Σεπτέμβριο του 1975, μόλις δύο μήνες πριν από το θάνατό του. Το 1979 μετά την δημοκρατία, η Μασονία νομιμοποιήθηκε με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, με δυσκολία όμως, καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την αρχική άρνηση του υπουργείου Εσωτερικών.

Πάντως αν και ο όρος «εβραιο-μασονική συνωμοσία» συνδέεται με τον λεγόμενο αντισημιτισμό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φράνκο δεν στόχευε την εβραϊκή κοινότητα στην Ισπανία. Επιπλέον, λέγεται ότι ευνόησε τους Σεφαραδίτες Ιουδαίους κατά τη διάρκεια του πολέμου.  

Τα τελευταία χρόνια τα «θεσμικά όργανα» της Ισπανίας κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στην «αποκατάσταση της φήμης των μασόνων». Τον Ιανουάριο, ο δικηγορικός σύλλογος της Μαδρίτης αποκατέστησε την μνήμη 61 μελών του που εκδιώχθηκαν ως τέκτονες το 1939.

Πρόσφατα οι Τέκτονες της Ισπανίας πραγματοποίησαν την ετήσια συνέλευση τους στη Μαδρίτη, μια από τις πολλές μασονικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Μεγάλη Στοά της Ισπανίας κατά τους τελευταίους μήνες, που σκοπό έχουν να «ξαναχτίσουν» τη φήμη τους και να αποδείξουν ότι «δεν αποτελούν και ποτέ δεν αποτελούσαν κίνδυνο για τη χώρα».

Η Γερουσίας της Ισπανίας κάλεσε φέτος τα μέλη της Μεγάλης Στοάς να λάβουν μέρος στις επίσημες πράξεις, στο πλαίσιο της λεγόμενης Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ηνωμένων Εθνών στις 27 Ιανουαρίου. Στην κίνηση αυτή πρωτοστάτησε ο Ισαάκ Querub, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ισπανίας, ο οποίος είχε προηγουμένως απευθύνει έκκληση προς την άνω βουλή της Ισπανίας να καλέσει τον «Μεγάλο Μάγιστρο» Oscar de Alfonso Ortega (φωτο) και επικεφαλής του Μεγάλου Συμβουλίου των Ισπανών Τεκτόνων, Jesús Gutiérrez.

Από τις κινήσεις αυτής της «αποκατάστασης της φήμης» των τεκτόνων γενικότερα, δεν μπορούσε να απουσιάζει η Καθολική Εκκλησία της μετα-χριστιανικής εποχής μας και ιδιαίτερα κάποια από τα ανώτερα μέλη της. Πάντως, πριν λίγες μέρες ένας Ισπανός καθολικός επίσκοπος αποπέμφθηκε καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν τέκτονας. Επίσης, το περιοδικό της καθολικής εκκλησίας "Infovaticana" σε άρθρο του επιτέθηκε στον Τεκτονισμό κατηγορώντας τον για διάφορα εγκλήματα, μεταξύ των οποίων και για δολοφονίες. Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός καρδινάλιος Gianfranco Ravasi, πρόεδρος της Παπικής Ακαδημίας για τον Πολιτισμό, δημοσίευσε ένα άρθρο στην καθημερινή εφημερίδα του Βατικανού ‘L'Osservatore Romano’, με τίτλο «Αγαπητοί αδελφοί Τέκτονες», όπου έκανε έκκληση για διάλογο μεταξύ της Καθολικής Εκκλησίας και των Μασόνων.

Επιστρέφοντας στον Φράνκο ενδιαφέρον έχει το παρακάτω περιστατικό:

Το φθινόπωρο του 1958, στο Pardo Palace την επίσημη κατοικία του Φράνκο στα περίχωρα της Μαδρίτης, ο “Caudillo de España, por la gracia de Dios” (τίτλος του Φράνκο) υποδέχεται δύο γερουσιαστές των ΗΠΑ, μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς. Η αποστολή τους είναι να τον βολιδοσκοπήσουν σχετικά με μια πιθανή επίσκεψη του τότε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Dwight D. Eisenhower. Ο Φράνκο είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, και αρχίζει να αναλύει στους προσκεκλημένους του την ανάγκη να εξαλειφθεί μια για πάντα η κομμουνιστική απειλή και είναι πρόθυμος να βοηθήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αγώνα τους κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Κάποια στιγμή δεν διστάζει να τονίσει ότι ο Τεκτονισμός θα πρέπει επίσης να καταργηθεί. Τότε, ένας από τους γερουσιαστές τον διακόπτει ευγενικά: «Κύριε, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ είναι προτεστάντης, εγώ είμαι τέκτων και ο Γερουσιαστής εδώ συνάδελφός μου είναι Εβραίος. Όλοι μας θα ήμασταν στη φυλακή, αν ζούσαμε στην Ισπανία». Το περιστατικό αυτό το αναφέρει ο εβραϊκής καταγωγής συγγραφέας Gore Vidal, γιος του στρατιωτικού Eugene Vidal (που ήταν παρών) και εγγονός του γερουσιαστή Thomas P. Gore.

Τελικά, ο Αϊζενχάουερ επισκέφθηκε την Ισπανία τον Δεκέμβριο του 1959.

Μερικοί ιστορικοί έχουν αναρωτηθεί γιατί ο Φράνκο απεχθανόταν τόσο πολύ τους μασόνους: κάποιοι θεωρούν ότι αυτό μπορεί να οφειλόταν στο γεγονός ότι ο πατέρας από τον οποίον είχε πολύ άσχημες αναμνήσεις, ήταν μασόνος. Οι μασόνοι πάντα σχετίζονται με την αντικληρικοφροσύνη και τον φιλελευθερισμό, που απεχθανόταν ο καθολικός Φράνκο. Ο πατέρας του Φράνκο, Nicolás ήταν αγνωστικιστής, οπαδός του φιλελευθερισμού, ναυτικός και αλκοολικός, σε αντίθεση με την μητέρα του που ήταν ευσεβής καθολική. Εν αγνοία της οικογένειας (μέχρι το 1950), ο πατέρας του είχε ένα νόθο παιδί, ενώ ήταν στις Φιλιππίνες. Η Μαρία, η μητέρα του Φράνκο, μια δεκαετία μικρότερη από τον σύζυγό της, ήταν μια έντονα ευσεβής και στωική Καθολική σύζυγος και μητέρα με πνεύμα αυτοθυσίας. Τελικά, ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια για να ζήσει με την ερωμένη του, μια υπηρέτρια. Ο ‘Paco’, όπως ήταν το παρατσούκλι του Φράνκο στην παιδική του ηλικία, αισθάνθηκε μια αντιπάθεια για τον πατέρα του βλέποντας την άσχημή συμπεριφορά του και σε μεγάλο βαθμό ταυτίστηκε με τις παραδοσιακές αξίες της μητέρας του, αν και έλεγε ότι δεν είχε την δική της ευγένεια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Ο ΦΡΑΝΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ, ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1939 ΕΩΣ ΤΟ 1975. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Unknown είπε...

Ομοίως όπως πολλοί άλλοι , έτσι και αυτός αναζητούσε εναγωνίως παγκόσμιες συνωμοσίες.Πως αλλιώς θα κρατούσε κατευθυνόμενους τους οπαδούς του ; Μόνο υποδεικνύοντας έναν ή δύο φανταστικούς, παγκόσμιους, πανίσχυρους εχθρούς

Τα ίδια έκαναν εναντίον του τεκτονισμού και τα κομμουνιστικά καθεστώτα τα οποία , με παρόμοιο τρόπο, θέλουν να κατευθύνουν σε ότι θεωρούν σωστό όλων των ανθρώπων που είχαν την κακή τύχη να είναι υπήκοοι τους

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΣ - ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΤΟ Δ...; ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΒΑΡΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ; ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΤΟΑ, ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ Τέκτονες Αγρινίου, από που αποδεικνύεται ότι ο Ι.Καποδίστριας ήταν τέκτονας; Ο άνθρωπος ήταν πιστός ορθόδοξος και δεν είχε σχέση με τον θρησκευτικό συγκρητισμό που πρεσβεύει η εταιρία στην οποία ανήκετε. Θέλετε λοιπόν να μας πείτε, να μας αποδείξετε ότι ήταν μασόνος;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΘ’ΗΜΑΣ. ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ. ΡΩΜΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ..

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο 6; Εγώ είχα ακούσει για 60!

Ανώνυμος είπε...

Την "ελευθερία" στο "φιλελεύθερο" χρηματοπιστωτικό σύστημα που πρεσβεύβεις την νιώθουμε καθημερινά στο πετσί μας.
Όσο για την "ισότητα" στην νέα κοινωνία που οραματίζεστε, τίποτα δεν είναι πιο σίγουρο. Στον βούρκο της ψυχοπνευματικής και βιολογικής παρακμής, στην νέα ράτσα του (υπ)ανθρώπου-καταναλωτή δίχως πατρίδα και εθνικότητα, πράγματι η ισότητα θα είναι δίχως αμφιβολία αδυσώπητη. Άλλωστε και δύο αρουραίοι στον υπόνομο είναι "ίσοι".
Αυτά, τέλος, περί αδελφοσύνης στα πραγματικά σου αδελφάκια, τους σιωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ.

ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ MK ULTRA ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΦΡΑΝΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;

ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ, ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ;

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

polycmike είπε...

Προς τρικυμία εν κρανίω 7:01 ... καλέ κι αγαπητέ μου Θεριστή, ο Χίτλερ ήταν Δ-Η-Μ-Ο-Κ-Ρ-Α-Τ-Η-Σ!! Δεν ανέτρεψε καμία Κυβέρνηση του δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, την πήρε ο Χίτλερ, έκανε δημοψήφισμα και με σταλινικά ποσοστά (>90%) ο λαός της Γερμανίας του έδωσε στήριξη.

Ο δε Φράνκο, τερμάτισε τους εμφύλιους σπαραγμους εντός Ισπανίας, απέφυγε κάθε εμπλοκή στον Παγκόσμιο Πόλεμο, έσωσε την Ισπανία από την διάσπαση (που επιδίωκαν οι Βάσκοι και οι Καταλανοί), επιπλέον έθεσε εκτός νόμου όχι μόνο τους μασόνους αλλά ακόμη και το φασιστικό κόμμα Ισπανίας (!!!) ... μιλάμε για "στυγνό δικτατορα"!!

polycmike είπε...

Προς γενιά του χάους (δεν ξέρω άν εννοείς house) .... xaxaxaxa

Κατάντησε σφυκο-μασονοφωλιά ο ΚΟ αχαχαχαχ :)) ... δεν πάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ...........Ο ΦΡΑΝΚΟ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΣΤΥΛ ΜΕΤΑΞΑ)......ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ.......ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ.......

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑ)....ΑΠΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.......ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.......

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 1:35. Η δικτατορία του Φράνκο ήταν μία τυπική αστική δικτατορία παρόμοια με αυτή του Μεταξά εδώ στην Ελλάδα. Τα κύρια χαρακτηριστικά ήταν ένα δήθεν "φασιστικό περιτύλιγμα όπως οι χαιρετισμοί με ρωμαικό τρόπο και οι οργανώσεις νεολαίας, η υπεράσπιση του κοινωνικού status quo της εποχής, η θρησκοληψία, ο έντονος και στείρος αντικομμουνισμός, η εθνικοφροσύνη κτλ. Καμία σχέση με μαζικά και εθνικοεπαναστατικά κινήματα της εποχής του μεσοπολέμου όπως το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας ΝSDAP, οι μελανοχίτωνες της Ιταλίας, η Σιδηρά Φρουρά της Ρουμανίας.

Ανώνυμος είπε...

Να συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου. Στα καθ'ημάς θα μπορούσαμε να τον παραλληλίσουμε με την 21 Απριλίου.

Ανώνυμος είπε...

Θερσιτη. Τιποτα δε κυβερβαντε περα απο την ανοησια σας. Οποιος θεωρει οτι ελεγχει το κοσμο ειναι παθολογικα φαντασμενος. Εχετε καταφερει να παραπλανησετε πολλους αλλα ολα γινονται για καποιο λογο...μυρμηγκια ειστε οπως κι ολοι οι αλλοι ανθρωποι και κατσε εσυ να νομιζεις οτι επειδη σε κανανε ''μασονο'', εγινες ξαφνικα η πορδη του λορδου της Αγγλιας..και σταματα το σπαμ, το καταλαβαμε οτι αγαπας τα αφεντικα του λουριου σου κι οτι εχεις καβαλησει το καλαμι, δε χρειαζεται να μας πρηζεις.

Ανώνυμος είπε...


ΧΑΧΑ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ "ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ", ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10 ΚΑΙ 32;

Υ.Γ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Unknown είπε...

@ 9.23 . Εντός στοάς δεν επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις. Εκτός, ο κάθε τέκτονας πολιτεύεται όπως το επιθυμεί. Είναι πολύ απλό.

@ 9.37. Σχετικά με την τεκτονική ιδιότητα του Καποδίστρια ( ή μη, αν προτιμάς ) έχουν γραφεί πολλά. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα και δεν φοβάσαι την αλήθεια, υπάρχει μια ανοικτή εκδήλωση στις 16/4, στο τεκτονικό μέγαρο της Αθήνας ( http://tektonesagriniou.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html ) . Είναι ανοικτή και σε μη τέκτονες που δεν φοβούνται να ακούσουν κάτι διαφορετικό από όσα ξέρουν . Εσύ αποφασίζεις !

@ 10.52 Καμία σχέση με σιωνισμό. Άλλος ένας μύθος που δεν στηρίζεται πουθενά, παρά μόνο στα ψευδεπίγραφα και αποδεδειγμένα κατασκευασμένα Πρωτόκολλα

SkyWatcher είπε...

Σχόλια που αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση είναι δεκτά. Δείχνουμε κάποια ανοχή και ίσως είναι λάθος. Εδώ σταματάει το γαϊτανάκι. Όποιος θυμάται το banner που ανέβηκε πριν λίγο καιρό, καλώς.

Ανώνυμος είπε...

Tektones Agriniou
Τα πρωτόκολλα δεν είναι πλαστά ! Αλλά και να ήταν πλαστά ,αν τα έχεις διαβάσει αναφέρει τα ίδια πράγματα με το ταλμούδ. Μη μου πεις ότι και το ταλμούδ είναι πλαστό.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ σε διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και σε ευχαριστώ γιατί μου απέδειξες ο,τι δεν είμαι..."τρελός" ή τουλάχιστον υπάρχουν και άλλοι "τρελοί" σαν εμένα... Στο θέμα μας τώρα Μασωνία...
Τις προάλλες έπαιζε στη TV η σειρά "slippy hollow" και μου φάνηκε οτι άκουσα Ελληνικά οπότε κάθισα και παρακολούθησα... Με λίγα λόγια η σειρά είναι βασισμένη στον μύθο του ακέφαλου καβαλάρη ο οποίος "έρχεται" από το παρελθόν ως Εσσιος αξιωματικός και ακολουθείται από πλειάδες δαιμόνων με σκοπό να φέρει την Αποκάλυψη, τον ακολουθεί δε και ο "καλός Αμερικανός" πού θα σώσει τον κόσμο μαζί με την έγχρωμη συνεργάτη του...
Ο καλός Αμερικανός αξιωματικός είναι όπως λέει και ο ίδιος με καμάρι ελευθεροτέκτονας όπως και οι "πατέρες του Αμερικάνικου έθνους" οι δε δαίμονες,μάγοι και λοιπά σιχάματα κάνουν τις επικλίσεις τους,μάγια ξόρκια σε μια γλώσσα που ονομάζει "Ελληνική Ρομανί" που καμία σχέση δεν έχουν βέβαια με τα "τσιγγάνικα" αλλά μάλλον είναι από google translate ...
'Εχουν αποθρασυνθεί εντελώς; Οι καλοί Αμερικάνοι Τέκτονες σώζουν τον κόσμο (τι πρωτότυπο) από τους ¨μετέχοντες την Ελληνική παιδεία" δαίμονες; Τι να πω... απλώς ήθελα να το αναφέρω και να γελάσω;;;;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Αυτος που υπογραφει ως Θερσιτης ανηκει στην αναρχικη οργανωση Θερσιτης που εχει τα γραφεια της στα λιοσια ;
Η απλη συνωνυμια ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θερσίτη. Το γεγονός ότι ο Χίτλερ και ο Φράνκο έθεσαν εκτός νόμου την ραδιουργό Μασονία, δείχνει ότι ήτανε σωστοί ηγέτες που νοιαζόντουσαν για τις χώρες τους.

Κατα τα άλλα, για ποια "νόμιμη κυβέρνηση" της Ισπανίας μιλάτε; Αυτήν που άφηνε τους αναρχικούς να κάνουν πραξικόπημα στην Καταλωνία και να βασανίζουν τους κατοίκους της; Μόνο νόμιμη κυβέρνηση δεν ήταν αυτήν κύριε Θερσίτη... Ούτε και δημοκρατική επίσης ήταν αφού κυνηγούσε αντιφρονούντες πολίτες.

Δεν ανέτρεψε καμμιά "ωραία δημοκρατία" ο Φράνκο. Ένα τερατούργημα ανέτρεψε που σταδιακά θα κατέληγε σε κομμουνιστικό καθεστώς (μετά απο απο εσωτερικούς ποταμούς αίματος αφού θα υπήρχαν συγκρούσεις με αναρχικούς μακελάρηδες και άλλους) και μάλιστα...σταλινικού τύπου. Αυτό το τερατούργημα ανέτρεψε ο Φράνκο κύριε Θερσίτη και πάρα πολύ καλά έκανε. Έσωσε την Ισπανία. Σε μακροπρόθεσμο επίπεδο...και την δημοκρατία εαν το θέλτε όσο κι αν ίσως δεν μπορείτε να το κατανοήσετε τώρα.