Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Πέταξαν έξω από καταυλισμό προσφύγων χριστιανούς γιατί διάβαζαν την Αγία Γραφή και δημιουργούσαν «αναστάτωση» στους μουσουλμάνους!Υπάλληλος της ασφάλειας ενός καταυλισμού προσφύγων στο Tempelhof του Βερολίνου διέταξε έξι Ιρανούς χριστιανούς πρόσφυγες μέσα σε μία ώρα να έχουν εγκαταλείψουν τον καταυλισμό, επειδή είναι «ταραχοποιά στοιχεία». Λίγες μέρες νωρίτερα, αυτοί οι έξι άνδρες είχαν απειληθεί με ξυλοδαρμούς από 70 μουσουλμάνους πρόσφυγες επειδή διάβαζαν την Αγία Γραφή.

Σύμφωνα με την BZ-Berlin, οι χριστιανοί εγκατέλειψαν το υπόστεγο όπου έμεναν και μετακινήθηκαν σε μια διαφορετική περιοχή εντός του καταυλισμού του πρώην αεροδρομίου του Tempelhof. Έμειναν ακόμη μια νύχτα εκεί, και στη συνέχεια πήγαν στον πάστορα Gottfried Martens για βοήθεια.

Ο πάστορας Martens έγραψε μια επιστολή για λογαριασμό τους στο LaGeSo (γραφείο για την υγεία και τις κοινωνικές υποθέσεις στο Βερολίνο) εξηγώντας τι είχε συμβεί. Μετά από αυτό κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, αλλά σύμφωνα με τους έξι Χριστιανούς, έπρεπε να περιμένουν ώρες στην ουρά για να μιλήσουν με τις αρχές. Όταν τελικά έφτασε η σειρά τους, τους ξανά έστειλαν πίσω μέσα στο κρύο. Εκείνο το βράδυ, τους πήγαν σε ένα καταυλισμό για μη καταγεγραμμένους πρόσφυγες. Την επόμενη μέρα, περίμεναν και πάλι για ώρες για μια συνέντευξη, αλλά έφυγαν και πάλι με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με τον πάστορα Martens, οι έξι αυτοί Χριστιανοί είναι επισήμως άστεγοι και τους φιλοξενούν τώρα μέλη της κοινότητάς του.

Ο 53χρονος Γερμανός πάστορας Gottfried Martens της εκκλησίας Αγίας Τριάδας στο Steglitz, δήλωσε ότι δεν εκπλήσσεται με το περιστατικό. «Το γεγονός ότι η αστυνομία έχει μία διαφορετική περιγραφή του περιστατικού εξηγείται από το ότι οι υπάλληλοι ασφαλείας του καταυλισμού είναι και αυτοί μουσουλμάνοι!».

«Κάναμε περισσότερα από 4.600 χιλιόμετρα από την πατρίδα μας για να αποφύγουμε τις διώξεις εναντίον μας, για να έρθουμε στη δήθεν ασφαλή Γερμανία, όπου πάλι κινδυνεύουμε», λέει ο 22χρονος Amir Panahi, ένας από τους έξι Ιρανούς.

Παρόμοιες καταγγελίες για απειλές, και επιθέσεις από μουσουλμάνους σε χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες στα γερμανικά κέντρα προσφύγων υπάρχουν δεκάδες.

«Ακόμη και στους καταυλισμούς προσφύγων η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμά μας. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό δεν μπορεί να είναι ευπρόσδεκτος στη Γερμανία!», δήλωσε ο βουλευτής Βερολίνου της κεντροδεξιάς CDU, Kai Wegner.

Περίπου 100 εκατομμύρια χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού "Open Doors". 7.100 δολοφονήθηκαν πέρυσι, 2.756 περισσότεροι από το 2014. Όσοι μπορούν, φεύγουν. Ο αριθμός των χριστιανών που υπέβαλαν αίτηση για άσυλο στη Γερμανία, αυξήθηκε από 42.526 το 2014, σε 69.591 το περασμένο έτος. Σε σύγκριση με τον αριθμό των μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο που είναι 109.595 το 2014, οι Χριστιανοί είναι σαφώς η μειοψηφία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

2 σχόλια:

Γιάννης είπε...

"100 εκατομμύρια χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους σε όλο τον κόσμο"...

Παρόλαυτά, το 99.9% των.... "φτωχών προσφύγων" που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα στην ινδογρεκία της "πρώτη συμφοράς αριστερά" είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!
Και για όσους ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ 3ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟ-ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ "ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΒΙΤΡΙΝΑ" ΜΕ ΤΑ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ", ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΟΤΑΝ Η ΑΙΘΙΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90+% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!

ΓΚΕΚΕ;

polycmike είπε...

Τελικά ο χειρότερος εχθρός των χριστιανών είναι ... ο Πάπας!!!

Οι ισλαμοφασίστες είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους, πως είναι αιμοδιψοί θηρία. Το θέμα είναι ποιος προστατεύει τους χριστιανούς από αυτά τα ζώα;

Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά σίγουρα η επόμενη μέρα θα βρεί τους χριστιανούς απαλλαγμένους από την Εκκλησία!!