Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

«Δεν υπάρχει ταυτότητα. Είσαι αυτό που νιώθεις». Θλιβερό ρεπορτάζ σε Αμερικάνους φοιτητές (video)

Στις ΗΠΑ, μέγα θέμα είναι ο λεγόμενος «ρατσισμός της τουαλέτας» και οι «τουαλέτες ουδέτερες φύλου» (Gender Neutral Bathrooms). Πρόκειται για το νέο επεισόδιο στην ατελείωτη ιστορία με τα «δικαιώματα» που ολοένα ανακαλύπτονται καινούργια, τα οποία πρέπει να «προστατεύονται» και όποιος δεν συμφωνεί είναι «οπισθοδρομικός», έχει «μίσος» και θέλει να επιστρέψει στην «ρατσιστική» Αμερική. Με λίγα λόγια εδώ έχουμε το «δικαίωμα» να μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στις τουαλέτες που «αισθάνεται» ότι είναι του φύλου του.. Φανταστείτε ότι ο Μπρους Σπρίνγκστιν (μετά και ο Ringo Star και ο Bryan Adams κι άλλοι) αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία του στην Βόρεια Καρολίνα εξαιτίας ενός νόμου που δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν τουαλέτες γυναικών τρανσέξουαλ και άνδρες που νιώθουν γυναίκες.  
  
Ένα νέο βίντεο από το Ινστιτούτο Οικογενειακής Πολιτικής της Ουάσιγκτον δείχνει πόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα είναι πολλοί φοιτητές.

Το βίντεο θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο θλιβερό. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικής Joseph Backholm έθεσε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα φύλου, φυλής, ηλικίας και ύψους. Οι φοιτητές σε μεγάλο βαθμό συμφώνησαν ότι αν ο Backholm, ο οποίος είναι λευκός, αυτοχαρακτηρίζεται Κινέζα, τότε είναι Κινέζα.

Ομοίως, οι φοιτητές συμφώνησαν ότι αν ο Backholm αυτοχαρακτηρίζεται ως ηλικίας επτά ετών, αν και θα ήταν δύσκολο να το πιστέψει κανείς εξ αρχής, θα το δέχονταν.

«Εάν αισθάνεσαι επτά στην καρδιά, τότε ας είναι έτσι, καλό για σένα», είπε γελώντας μια φοιτήτρια. «Αν αυτό είναι που αισθάνεσαι ψυχικά, τότε πιστεύω να υπάρχουν κοινότητες που θα σε δεχτούν», για να εγγραφείς στην πρώτη τάξη δημοτικού.

Σύμφωνα με τους φοιτητές, από τους οποίους ο Backholm πήρε συνέντευξη, η ταυτότητα φύλου, η ταυτότητα φυλής και ακόμη και η ταυτότητα ηλικίας καθορίζεται από τα συναισθήματα και όχι από τη φυσική πραγματικότητα. Την μόνη ιδέα που οι φοιτητές είχαν μεγάλη δυσκολία να αποδεχτούν ήταν η πρόταση ότι ο Backholm, ο οποίος είναι ύψους 1.75, είναι 1.96, γιατί έτσι "αισθάνεται".


Η ιδέα ότι εμείς είμαστε αυτοί που καθορίζουμε την πραγματικότητα για τον εαυτό μας χωρίς να μας ενδιαφέρει να την ανακαλύψουμε, είναι η ρίζα της σημερινής ώθησης για «ουδέτερες φύλου» τουαλέτες, το τέλος στα αθλήματα με βάση του φύλο, καθώς και την αναγνώριση ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού διαφορετικών «φύλων».

Αυτή η ιδέα που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το δυτικό πολιτισμό χάρη στις διασημότητες, την σύγχρονη τηλεόραση και την προπαγάνδα που μεταμφιέζεται ακόμα και σε παιδικά βιβλία, έχει αποφέρει τους καρπούς της με έναν πολύ ανησυχητικό τρόπο, παρόλο που μέχρι πρόσφατα όλα αυτά θα θύμιζαν περισσότερο σάτιρα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Daily Mail ανέφερε την περίεργη ιστορία ενός τρανσέξουαλ (βιολογικού άντρα, πρώην τραπεζίτη) που ήθελε "να γίνει" δράκος. 
Και πριν από αυτόν είχαμε έναν Καναδό πατέρα επτά παιδιών (!) που αυτοχαρακτηρίζεται ως εξάχρονο κορίτσι.

Και μην ξεχνάτε μια 20χρονη Νορβηγίδα που αυτο-προσδιορίζεται και ζει ως γάτα... 
Κανονικά, δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολο να πεις στους άνδρες ότι δεν είναι γυναίκες, σε 30χρονους ότι δεν είναι επτάχρονοι και σε ανθρώπους ότι δεν είναι δράκοι ή γάτες.

Ωστόσο, είναι.

Ίσως, όπως υποδηλώνει το βίντεο του Backholm, η ιδέα της ταυτότητας ύψους είναι η «αχίλλειος πτέρνα» των αρνητών της πραγματικότητας. Αλλά, μην το θεωρείτε και δεδομένο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δηλαδης, αν τιναξω τα μυαλα ενος οβριου στον αερα και στο δικαστηριο δηλωσω οτι ειμαι 6 χρονων, κανονικα ο δικαστης πρεπει να με αθωωσει και να με υποχρεωσει να ζησω υπο την επιμελεια της μανας μου μεχρι να ...ενηλικιωθω.

Ελευθέριος είπε...

Άλλοι μας λένε ότι έτσι γεννήθηκαν κι άλλοι ότι είναι σεξουαλική τους επιλογή. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.

konion είπε...

Κάποιοι ἀπὸ τοὺς παραπάνω «αὐτοχαρακτηριζομένους» νομίζω μᾶς δουλεύουν καὶ σπᾶνε πλάκα μὲ τοὺς σωροὺς τῶν ἠλιθίων.

polycmike είπε...

Θα συμφωνήσω...

Ανώνυμος είπε...

και εγω αυτχαρακτηριζομαι αρχηγος του πλανητη γη,προσκυνηστε με ρεμαλια και σας θελω ολους στρατιωτακια,ενταξει??

Orthodox True είπε...

Αυτά πού γράφει τό Ευαγγέλιο σχετικά μέ δαιμονισμένους, πού γυρνούσαν στά μνήματα τη νύχτα γυμνοί καί ούρλιαζαν καί ταλαιπωρούσαν τόν κόσμο, ωχριούν μπροστά σέ αυτά πού γίνονται σήμερα. Ο κόσμος έχει δαιμονιστεί καί θά δούμε αυτά ανθρώπινος νούς ποτέ δέν φαντάστηκε....
Η Παναγία μας, να μας σκεπάζει....

Ανώνυμος είπε...

Ο καθε δραπετης του τρελαδικου λεει την παρολα του κι αντι να τον πανε δεμενο, καθονται και συζητουν την ανισορροπια του.

sta είπε...

Μην ενδιδετε αδελφια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα θα τους γυρισουν μπουμεραγκ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ!!!!

Lonewolf είπε...

Σιγά τά αυγά.. εδώ ο τσιπρας είπε ότι θά σχισει το μνημόνιο καί τόν πίστεψαν!

Βελισσάριος Λ. είπε...

Άφιξις περισσοτέρας "προόδου" εν τω γραικυλιστάν.
Κακώς τα δεχτήκατε:

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}
«… Υπεύθυνοι για αυτό το νεοταξικό εξάμβλωμα είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού <> από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του Νικόλα Λαιμού.»
«… Σύμφωνα με την σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη της οργάνωσης ελπίζουν το σποτάκι αυτό να παιχτεί και στην τηλεόραση»
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_48.html


SOS: ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΝΗΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
http://atheatignosi.blogspot.gr/2016/04/sos.html


Υγ
Διαβάζαμε στον Κ.Ο. και αλλού πρίν 2,3,5,10 χρόνια για αυτά τα φαινόμενα. Συνέβαιναν στην Βραζιλία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Σουηδία και αλλού. Πιστεύει κανείς ότι η νεοΕλλάδα είναι βράχος ηθικής, θεματοφύλαξ παραδόσεων και χώρα φιλοπατρίας, φιλοθεΐας και κοινής λογικής;
Πιστεύει κανείς οτι είμαστε ασφαλείς ως έθνος από την αρρώστια του παγκοσμιοποιημένου δαιμονισμού;
Όπως είπε και κάποιος ψευδοεθνάρχης "ανήκωμεν εις την Δύσιν".

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

polycmike είπε...

Τον "ψευδοεθνάρχη" (όπως τον αποκαλείς), να μην τον πιάνεις στο στόμα σου .... γιατί μετά θα πρέπει να το πλύνεις με χλωρίνη!! :))

mickyD είπε...

Δεν υπάρχουν πραγματικά gay και τρανσέξουαλ κλπ. Κανείς δεν ένιωσε τη βιολογική ανάγκη να κάνει τέτοια πράγματα. Αυτά τα κάνουν από αντίδραση απέναντι στο συντηρητισμό χωρίς όμως να τα αισθάνονται πραγματικά. Απλά παίζουν θέατρο. Τίποτα αληθινό δεν υπάρχει σε όλα αυτά.

polycmike είπε...

Στην Γερμανία υπάρχουν στα καταστατικά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, άρθρα, τα οποία τονίζουν, πως όποιος εκφράσει "ακροδεξιές" απόψεις δημόσια, αποβάλλεται αυτόματα. Επομένως δεν με εκπλήσσουν οι απαντήσεις των φοιτητών, οι οποίοι μπροστά στον κίνδυνο της διαγραφής από το κολέγιο, απαντούν "ότι νά 'ναι"!!

...άσε που ο ρεπότερ είναι χαϊβάνι και τον δουλεύουν οι περισσότεροι.