Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Αποτελεσματική λύση κατά της εγκληματικότητας βρήκε η αστυνομία: Συμβουλεύει τις ξανθές να βάψουν τα μαλλιά τους για να μην δέχονται επιθέσεις από «πρόσφυγες»



Η αστυνομία της Βιέννης, προειδοποιεί τις ξανθές γυναίκες να αρχίσουν να βάφουν τα μαλλιά τους σκούρα και να αποφεύγουν να μετακινούνται με τις δημόσιες συγκοινωνίες τη νύχτα για να αποφύγουν επιθέσεις από τριτοκοσμικούς εισβολείς "πρόσφυγες".

Η επίσημη «συμβουλή» δόθηκε σε μια κοπέλα - που κατά ειρωνικό τρόπο είναι μισή ιρακινή – η οποία δέχθηκε επίθεση από τέσσερις Αφγανούς στο σταθμό Westbahnhof την περασμένη εβδομάδα.

Η κοπέλα ονόματι Sabina έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Heute της Βιέννης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Heute, η 20χρονη φοιτήτρια εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση των δραστών οι οποίοι την χτύπησαν και την λήστεψαν.

«Στεκόμουν στην πλατφόρμα και περίμενα το τρένο, όταν ένας άνδρας ήρθε κοντά μου και μου μίλησε σε μια ξένη γλώσσα, που κατάλαβα ότι ήταν αφγανικά», λέει η Sabina.

«Στη συνέχεια άρχισε να βάζει τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά μου και κατέστησε σαφές ότι στο πολιτιστικό του υπόβαθρο δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ξανθιές γυναίκες. Του είπα να απομακρυνθεί και για λίγο το έκανε».

«Αλλά αυτό το έκανε για να πάει να φέρει τους φίλους του και λίγο αργότερα ήρθε πίσω με άλλους τρεις. Έκλεψαν την τσάντα μου και τις κάρτες μου».

Οι τέσσερις Αφγανοί στη συνέχεια τη χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος.

Κανένας από τους επιβάτες δεν την βοήθησε.

Η κοπέλα πήγε πρώτα στο νοσοκομείο με μώλωπες στο κεφάλι, τον ώμο και τον αγκώνα, καθώς και τη σπονδυλική στήλη και τα ισχία της και μετά πήγε στην αστυνομία.

Και τότε "θύμωσε" όταν η αστυνομία της είπε ότι πρέπει να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να μην ταξιδεύει μόνη της μετά τις 20:00 στις δημόσιες μεταφορές.

«Στην αρχή ήμουν φοβισμένη, αλλά τώρα είμαι περισσότερο θυμωμένη. Μετά την επίθεση μου είπαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνες στους δρόμους μετά τις 20:00 Και επίσης μου έδωσαν άλλες συμβουλές, λέγοντάς μου ότι θα έπρεπε να βάψω τα μαλλιά μου σε σκούρο χρώμα και να μην ντύνομαι προκλητικά.

«Έμμεσα αυτό σημαίνει ότι ήμουν εν μέρει υπεύθυνη για ό, τι μου συνέβη. Αυτό είναι μια τεράστια προσβολή».

Και συνέχισε: «Η αστυνομία μου είπε ότι οι επιθέσεις αποτελούν πλέον καθημερινότητα. Και τα πράγματα πρόκειται να γίνουν χειρότερα».

Το θύμα στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια είναι ξένη, που γεννήθηκε στο Ντουμπάι, από Ιρακινό πατέρα και είναι χριστιανή.

Εις το εξής, δήλωσε, θα κυκλοφορεί με σπρέι πιπεριού.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύει κανείς πως οι σχεδιαστές της διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης (που οφείλουμε να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε την οξυδέρκειά τους) και οι κατά τόπους μαριονέτες τους είναι τόσο ηλίθιοι , ούτως ώστε να δίνουν στα όργανα περιφρούρησης της δικής τους κατασκευής νέας τάξης πραγμάτων, τέτοιες "αθώες" και ταυτόχρονα ορατές δια γυμνού οφθαλμού εντολές πέραν του γελοίου;
Πιστεύει κανείς πως τα όργανα θα έλεγαν ποτέ τέτοιου είδους ανοησίες, εάν δεν είχαν "άνωθεν εντολές" για να λένε ακριβώς αυτά που λένε , έτσι που να σπάζουν τα νεύρα και να τσακίζουν την λογική "όλων" των Ανθρώπων, ανεξαρτήτως εθνικότητας;

Εάν ρωτούσαν (100 ανθρώπους)μετά από τα πολλά , πάρα πολλά "ανεξιχνίαστα" τέτοιου είδους κρούσματα τις "ξανθιές και τους ξανθούς" ανεξαρτήτως χρώματος, θα θέλατε να μπορούσαμε να ΈΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ τους δράστες ,θα θέλατε να μπορούσατε να κυκλοφορείται "ελεύθερα" τις νύχτες θα θέλατε περισσότερη προστασία από τα όργανα της "τάξης";
Τι νομίζετε πως θα απαντούσαν;

Πάντα με την δική μας απαίτηση δημοκρατικά δημοκρατικότατα, θα σκλαβωθούμε απο τις αμέτρητες "ξανθιες" της Ευρώπης.
Εκτός και εάν επαναστατήσουν οι "μαύροι".
Διαλέξτε και πάρτε, ποντάρετε άφοβα τώρα που γυρίζει , μαύρο η κόκκινο....
Το καζίνο έτσι και αλλιώς κερδισμένο θα είναι.

Μία αφάνταστα απίθανη εκδοχή υπάρχει να χρεωκοπήσει οριστικά και αμετάκλητα η μπάνκα.
Να σταματήσουν οι "εθισμένοι να ποντάρουν".
Απίθανο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Για την Ελλάδα μας , αρκεί να ξαναγίνουμε Ελληνες πραγματικοί Χριστιανοί ορθόδοξοι, ως οι παππούδες μας Κολοκοτρωναίοι...υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

konion είπε...

Δυστυχῶς, ἡ ἐπαφὴ μὲ τὴν πραγματικότητα εἶναι πάντα ὀδυνηρή γιὰ τοὺς ἀπροετοίμαστους, διότι ἄλλο οἱ ὡραῖες ἰδέες καὶ ἄλλο ἡ πραγματικότης.

Προφανῶς, ἡ ἀστυνομία δὲν θέλει τέτοιου εἴδους περιστατικὰ καὶ προσπαθεῖ νὰ τὰ μειώσῃ ὅσο μπορεῖ. Ἔτσι λοιπόν, ἀφοῦ ἡ ἀστυνομία εἶναι στὸ δρόμο καὶ δὲν προσπαθεῖ ν' ἀλλάξῃ τὸν κόσμο, δὲν ἔχει ἀνάγκη ἀπὸ ὡραῖες ἰδέες, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ μια παράκληση
Συγγνώμη για το άσχετο του σχολίου μου,αλλά σε παρακαλώ αν γίνεται ,ανέβαζε περισσότερα άρθρα για τον Αμερικανικό Νότο (είτε για το παρελθόν είτε για το παρόν) για όλους εμάς τους πιστούς.

The South will rise again

Υ.Γ. Και πάλι συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο,αλλά δεν ήξερα που να το δημοσιεύσω.

SkyWatcher είπε...

Αγαπητέ ομόπιστε του Νότου, υπέγραψε να θέλεις με κάποιο όνομα για να γνωριζόμαστε.. Όσο για τα άρθρα, όντως το έχουμε παραμελήσει αρκετά...

Ανώνυμος είπε...

Έχω εγώ καλλίτερη ιδέα, βάψε τα μαλλιά σου ότι θες απλά βάλε μαντήλα να μην τα βλέπουν οι άνδρες; ε τι λες; και μήπως να κυκλοφορείς με κάποιον άνδρα μαζί σου για να πιο σιγουριά; έ τι λες;
Μουσουλμανοποίηση της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που έγραψε το σχόλιο για τον Νότο.
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση ,δεν πρόλαβα λόγω κάποιων ξαφνικών περιστατικών.Ανακάλυψα το μπλογκ πριν περίπου 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και γράφω συχνά στις αναρτήσεις σας.Έχεις δίκιο για το όνομα ,παράλειψη μου,γράφω ως ανώνυμος λόγω απερισκεψίας.Από εδώ και πέρα θα υπογράφω ως ''Γιώργος ο Νότιος'' για να αναγνωριζόμαστε.
Υ.Γ Συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε και που μας ενημερώνετε.
Υ.Γ1 Ένα άρθρο για τον Νότο ρε παιδιά.Μας έχει λείψει!
Γιώργος ο Νότιος