Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αυστριακές εκλογές: Αχ, αυτές οι γυναίκες…



Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε στο άρθρο Φεμινισμός και η Τριτοκοσμικοποίηση της Δύσης, σκέψεις που δυσαρεστούν αλλά λένε αλήθειες:

….. ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση "γυναίκες και μειονότητες", "ρατσισμός και σεξισμός", κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Στο άρθρο Όχι δάκρυα για την Κολωνία (μετά τα τραγικά γεγονότα στην Κολωνία που θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τις γυναίκες, τις Ευρωπαίες «χειραφετημένες» ίσες με τον άνδρα γυναίκες, αλλά φευ… Όταν η γυναικείο φύλλο εξευτελίζεται από τριτοκοσμικούς και μη Λευκούς γηγενείς, αποδεικνύεται πόσο ανίατη είναι η αριστερή ιδεολογική πανούκλα, πόσο τα σκιάζει όλα η φοβέρα και απειλή της «ξενοφοβίας» και πόσο τα περιβόητα «δικαιώματα» των γυναικών, αλλά και η απλή λογική πάνε εκδρομή) - διαβάζαμε τα εξής θλιβερά:   

Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς πόσες από αυτές τις γυναίκες που δέχτηκαν επιθέσεις στην Κολωνία, έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις τύπου “Refugees Welcome” και προέβηκαν σε δηλώσεις «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» στα social media. Οι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.

Στις πρόσφατες εκλογές στην Αυστρία το σύστημα γλύτωσε την... καρδιακή προσβολή από το «σοκ της ακροδεξιάς», χάριν της γυναικείας ψήφου..

Τα αποτελέσματα έδειξαν την προτίμηση που έδειξαν οι γυναίκες στον αριστερό υποψήφιο. Αν και θα έπρεπε οι γυναίκες να στηρίζουν «με τα χίλια» υποψηφίους που έχουν αυστηρό πρόγραμμα για τους τριτοκοσμικούς «μετανάστες» και υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, συμβάλουν στην καταστροφή της Ευρώπης και δείχνουν να είναι πιο "ξενόφιλες" από τους άνδρες, προφανώς εξαιτίας του συναισθηματισμού τους και για αυτό υπερεκπροσωπούνται στις τάξεις των φιλανθρωπικών οργανώσεων και ομάδων που βοηθάνε τους «πρόσφυγες» και τα παρόμοια. Το παρακάτω γραφικό δείχνει την κατανομή των ψήφων την ημέρα των εκλογών. Δεν περιλαμβάνει τις κάρτες ψηφοφορίας, που εστάλησαν μέσω ταχυδρομείου (και ελέγχονται για αλλοίωση του αποτελέσματος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και είναι κρίμα που ο «ακροδεξιός» Χόφερ δεν μιλάει και το έχει αποδεχτεί... Αν ήταν αριστερός στην θέση του τι θα γινόταν;).

Στο γραφικό, οι αντρικές ψήφοι εμφανίζονται σε μπλε χρώμα και οι γυναικείοι με κόκκινο. Όσο πιο έντονη είναι η απόχρωση, τόσο νεότερη σε ηλικία η ομάδα ψηφοφόρων. Όπως μπορείτε να δείτε, οι άνδρες προτίμησαν κυρίως τον Hofer,και οι γυναίκες, ιδιαίτερα οι νέες γυναίκες, προτίμησαν τον αριστερό van der Bellen.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός που προκύπτει ότι οι εργαζόμενοι άνθρωποι (όπως φαίνεται στην αριστερή στήλη) υποστήριξαν συντριπτικά την πατριωτική ψήφο. Αυτό είναι ένα μοτίβο που βλέπουμε και αλλού στην Ευρώπη, (όπως π.χ. στην Γαλλία), καθώς οι άνθρωποι της εργατικής τάξης έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα αριστερά / σοσιαλιστικά κόμματα τους έχουν εγκαταλείψει και έχουν αγκαλιάσει τις ορδές των τριτοκοσμικών αλλοδαπών.

Η Αμερικανίδα «συντηρητική» και «μη πολιτικά ορθή» αρθογράφος Ann Coulter, είχε «ταράξει τα νερά» (τα «προοδευτικά» λασπόνερα), λέγοντας: «Αν αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου των γυναικών, ποτέ δεν θα έχουμε να ανησυχούμε για άλλον Δημοκρατικό πρόεδρο. Είναι όνειρο και προσωπική μου φαντασίωση που δεν νομίζω να συμβεί». Και συνέχισε στέλνοντας όλους «αδιάβαστους»: «Οι γυναίκες, και ιδιαίτερα οι ανύπαντρες γυναίκες ψηφίζουν τόσο βλακωδώς».


Να δούμε πως (και ποιος) μπορεί να αλλάξει τα μυαλά των γυναικών μας και ιδιαίτερα των νεαρών γυναικών. Σίγουρα δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, ο εθνικισμός κερδίζει συνεχώς το «ασθενές φύλο» στην Ευρώπη, (ειδικά την ανατολική), αλλά…ο χρόνος κυλάει εις βάρος της επιβίωσης του ευρωπαίου ανθρώπου. Το θέμα είναι σοβαρό. Και αναμφισβήτητα οι άνδρες έχουν το δικό τους (και μεγαλύτερο) βάρος ευθύνης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

28 σχόλια:

polycmike είπε...

Τα είπες όλα ..... συμφωνώ 100% με το άρθρο!

Ανώνυμος είπε...

Στην καινούρια και παράλογη εποχή που ζούμε,υψηλά ιδεώδη ,όπως του Έθνους,της Θρησκείας μας αλλά και της ίδιας μας της Ιστορίας,έχουν δώσει τη θέση τους σε ιδέες-τερατουργήματα όπως της Αθεΐας,του ψευτοανθρωπισμού ,αλλά και της πεποίθησης ότι η Φυλή είναι ...κοινωνικό κατασκεύασμα. Έχουμε περάσει σε μια εποχή ακραίου Υλισμού,είμαστε ως κοινωνία μαλθακοί και ''μετροσέξουαλ''(πολιτική ορθότητα) διότι φοβόμαστε μη μας πουν ''φαλλοκράτες''.Είμαστε πλέον σε ένα στάδιο προχωρημένης σήψης και ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη ,ο Εθνικισμός αποκτά στέρεες βάσεις(βέβαια χρειάζονται πολλά παραπάνω),εμείς εδώ έχουμε παραμείνει στάσιμοι ή μάλλον στον κόσμο μας.Αρκεί κανείς να δει την νεολαία μας.Και είμαι και εγώ μέλος της νεολαίας μιας και πρόσφατα έχω κλείσει τα 21 μου χρόνια.Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ''δεν μπορεί ,θα υπάρχουν και άλλοι στην ηλικία μου ,με παραπλήσια ιδεολογία και με κοινές ανησυχίες'',αλλά μάταια.Ούτε οι φίλοι συμμερίζονται τέτοιες απόψεις και καταλήγουμε να διαφωνούμε πάντα.Δε βλέπω φως.Και θα παραφράσω τον Διογένη με την περίφημη φράση του''Άνθρωπο αναζητώ''και θα πως ''Συναγωνιστή αναζητώ''!
Πώς γίνεται να αλλάξει η τραγική μας κατάσταση,όταν η νεολαία μας βρίσκεται σε ένα διαρκή και αέναο λήθαργο;Μοναδικό της μέλημα είναι σε ποια καφετέρια θα αράξει μετά τη σχολή,σε ποιον λαϊκό τραγουδίσκο θα πάει να τα ''σπάσει'' το Σαββατόβραδο και ποια καινούρια μάρκα τζιν θα φορέσει,ώστε να δείχνει ''τρέντι''.Γράφω σκόρπιες σκέψεις,γι'αυτό και το σχόλιο μου ίσως να μην είναι σωστά δομημένο και συγγνώμη γι'αυτό,αλλά θέλω να συμπυκνώσω πολλά μαζί σε αυτό το σχόλιο και να καταλήξω πως η κατάσταση είναι απελπιστική.Μέρα-νύχτα στριφογυρίζουν στο μυαλό μου αυτά που γράφω στο σχόλιο μου και με ταλαιπωρούν.Είναι βασανιστικό να θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα και να μην μπορείς.Ακροβατούμε σε ένα σκοινί ,μεταξύ ζωής και θανάτου και η πεποίθηση μου είναι πως πολλά ξεκινούν από τη νεολαία του κάθε Έθνους.Πλέον δεν υπάρχουν μέσες λύσεις.Είναι αργά γι'αυτές και προσωπικά δεν τις θέλω.'Η θα επιβιώσουμε ή θα καταστραφούμε. Μόνο ''ακραίοι'' σαν και μας όπως μας αποκαλούν ,δύνανται να κάνουν τη διαφορά.
Γιώργος ο Νότιος

Allotrios είπε...

Νομίζω ότι και αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw
είναι συγκλονιστικό.

Άρκος είπε...

Δυστυχώς τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζει ο Γιώργος, για να μην πω χειρότερα. Μιλώ εκ πείρας, ως νέος και εγώ, 18 ετών.
Το πιο θλιβερό, δεν είναι πως χάνονται οι νέοι Εθνικιστές, μα πως η νεολαία γενικότερα έχει απολέσει τα πλέον ουσιώδη γνωρίσματά της: την αμφισβήτηση του κατεστημένου, την διάθεση για επανάσταση, την απέχθεια για τον συμβιβασμό.
Προσωπικά, θα προτιμούσα να συναντηθώ και να μιλήσω, με έναν πιτσιρικά αναρχικό ή κομμουνιστή. Αν και πλανεμένος αναμφίβολα, η επιλογή του αυτή δείχνει πως κάτι μέσα του ακόμη λειτουργεί. Αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει την φαυλότητα του συστήματος, την σήψη και την παρακμή ολόγυρά του, σφάλλει όμως, επηρεασμένος και από την προπαγάνδα του συστήματος, ως προς την θεραπεία. Αυτό μπορεί να διορθωθεί.
Ο νέος, όμως, του οποίου τα φυλετικά και φυσικά αισθητήρια έχουν ατονίσει τόσο, ώστε να να μην αντιδρούν στις καταστάσεις που βιώνουμε, ώστε να μην ενεργοποιούνται ακόμη και όταν βρισκόμασθε αντιμέτωποι με το φάσμα του ολοκληρωτικού αφανισμού, της πλέον άτιμης αυτοκτονίας, ε, ο νέος αυτός είναι χαμένη περίπτωση.
Πόσο δίκιο είχε ο Ησίοδος, όταν έγραφε πως ο νέος της πέμπτης εποχής (της εποχής της ηθικής καταβαραθρώσεως, του πνευματικού ξεπεσμού) θα γεννιέται γερασμένος! Αντικρίζοντας και συνομιλώντας με την σημερινή νεολαία έχει κανείς την αίσθηση πως ομιλεί με φοβισμένους μεσήλικες αστούς. Η φλόγα στην καρδιά και στο νου, η λαμπερή ματιά του πολεμιστή και του ιδεολόγου έχουν δυστυχώς σβήσει και ανήκουν σε μια άλλη εποχή. Η εποχή μας, εποχή ντροπής για εμάς τους λιγους, έχει την νεολαία που της αρμόζει...

Ανώνυμος είπε...

Καίριο και αποδεικτικό τεκμήριο για την εξαθλιωτική φθίνουσα πορεία που έχει διαβεί ο ευρωπαικός πολιτισμός.Όμως η συναισθηματική αδυναμία των λευκών για την όλη κατάσταση μπορεί να εξηγηθεί και με την επιστήμη της φυλετικής ανθρωπολογίας.Η ενοχική ψυχολογική κατάσταση των λευκών είναι μοναδικό φαινόμενο και θα παραθέσω ένα παραδείγμα:α)το κίνημα υιοθεσίας παιδιών απο τριτοκοσμικές χώρες(κατά πλειοψηφία αφρικάνικες),βρήκε εύφορο έδαφος στα δυτικά ευρωπαικά μυαλά,προσοχή άνθρωποι που μένουν σε δυτικές χώρες,δηλαδή έρχονται σε επαφή με την προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας,απο άλλες φυλές(ασιάτες,αφρικάνοι,ανατολίτες) σε μεγάλο βαθμό ούτε που ασχολούνται.Όσον αφορά την αγανάκτηση αρκετών,δεν έχω παρά να πώ ότι και εμένα με καταλαμβάνει ψυχική καταρράκωση με αυτά που συμβαίνουν στον ευρωπαικό χώρο.Ο λευκός άνδρας έχει υποπέσει σε δούλο των γαμψωμήτηδων τοκογλύφων,έχοντας χάσει το θάρρος και την βούληση να δημιουργεί και να αποκτά με την δύναμη του ολύμπια κατορθώματα.Νομίζω επιβάλλεται να εκβιάσουμε τα πράγματα στην κοινωνική σφαίρα ώστε να οδηγηθούν σε δικές μας ατραπούς που θα μπορούμε να ελέγξουμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις,δημιουργόντας εστίες επανάστασης.Γιατί αν δεν γίνει κάτι σύντομα(χωρίς να εννοώ γρήγορες και ασύντακτες κινήσεις που δεν θα δημιουργήσουν ουδέν πρόβλημα στο καλά στρογγυλοκαθισμένο σύστημα)είναι κατανοήτο και στον πλέον αδαή στον εθνικό χώρο ότι η λευκή παραδοσιακή ευρώπη θα αποτελεί μακρινό ουτοπικό παρελθόν.
ΥΓ.συγχαρητήρια κόκκινε ουρανέ για την μή διακοπτόμενη μάχη που δίνεις απο αυτό εδώ το αξιολογότατο μετερίζι.

Ιερολοχίτης.

Ανώνυμος είπε...

@ Γιώργο Νοτιο

Φιλαρακι τουλάχιστον συγκινιτικο το σχολίο σου ,ειδικά για την ηλικία σου.τα ιδια σκευτομουν και εγω στην ηλικία σου πριν 7 χρονια δλδ.δεν εισαι μονος πάντως να το ξερεις.Ειμαστε μειοψηφια σιγουρα,ειδικα σ'αυτην την ηλικία, αλλα το ανθρωπινο και ελληνικο ενστικτο κάποια στιγμη θα λειτουργήσει και στους αλλους.Βεβαια θα ξυπνησουν απο το χτύπημα που θα είναι μεγάλο, αλλα τουλαχιστον θα ξυπνησουν.(η αλήθεια είναι οτι τους αξίζει λιγάκι..)
Η κατασταση όντως εκπεμπει τρελο sos και ώρες ώρες απορώ πώς πεσαμε τόσο εύκολα.
Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι χώροι που μας κρατάνε σε αφύπνιση και σε ετοιμότητα.

Τα σέβη μου στον Κατακόκκινο ουρανο και σε όλους τους συναγωνιστές.

Πρόμαχος

SkyWatcher είπε...

Το βίντεο που αναφέρει ο Allotrios είναι καταπληκτικό. Κάποιος να το μεταφράσει!

polycmike είπε...

Συνειρμικά,


(πραγματικό γεγονός)


πριν 1μήνα περίπου, σε έναν χώρο κάπου στην Βόρεια Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα, όλοι τους με υψηλού επιπέδου σπουδές (ιατρική, νομική, πολιτική μηχανική κ.α.) και . Ο σκοπός ήταν να οργανωθούν σε ένα σώμα για να αναλάβουν δράση (κοινωνική και όχι πολιτική) στα τεκταινόμενα της χώρας. Μετά τις αρχικές γνωριμίες μεταξύ τους, ακολουθήσε η παράθεση ιδεών και απόψεων για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους εν καιρώ μνημονίων. Υπήρχε ο φόβος μην πάρουν "πολιτικο-ιδεολογική" χροιά τα λεγόμενα των μελών, έτσι συμφωνήθηκε ομόφωνα, η προσήλωση στα ΜΗ-πολιτικά. Αφού ακούστηκαν γνώμες και απόψεις για διαφορα ζητήματα, ήρθε η ώρα να μελετήσουν την εφαρμογή αυτών. Ο τρόπος εφαρμογής άρχισε να τους διχάζει και η ανάγκη για έναν ιδεολογικό προσανατολισμό ήταν κάτι περισσότερο από ολοφάνερο, αλλά κανένας δεν το τολμούσε. Τελικά, η όλη κίνηση κατέληξε σε φιάσκο χωρίς κανένα αποτέλεσμα!!

Τα συμπεράσματα είναι πολλά ... και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του!!

Εγώ θα πρότεινα ο κάθε αυτόνομος Εθνικιστής και Πατριώτης, να οργανωθεί στα διάφορα σωματία-συλλόγους που υπάρχουν ανά την επικράτεια, αν δεν υπάρχουν να αγωνιστεί για την δημιουργία αυτών. Μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση, όπου όλα είναι απρόβλεπτα. Οι συμπατριώτες μας στις καφετέριες έκαναν την επιλογή τους, ας μην τους κρίνουμε εμείς. Θα 'ρθει η ώρα που θα ψάχνουν κι αυτοί για σωτηρία, προς το παρόν ... τσιγάρα έχει, τον καφέ του τον σερβίρουν ... γιατί να ξυπνήσει;

Ετσι το χρέος που βαραίνει τον Εθνικιστή ως θεματοφύλακα του Έθνους είναι μεγαλύτερο μεν, αλλά αν κάποιος νομίζει πως ο Εθνικισμός είναι ... μια ανοιξιάτικη ποδηλατάδα σε ανθησμένη και ηλιόλουστη πεδιάδα, τότε τρέφει αυταπάτες!!

Ανώνυμος είπε...

To σύστημα το τρέχων διάστημα είναι σε πρόβλημα και προσπαθεί να περισώσει το προφίλ του φεμινισμού μέσω της προβολής ειδεχθών εγκλημάτων που ενδεχομένως είναι και hoax κάποιες προεκτάσεις τους, όπως με τον βιαστή στο Μαρούσι και τον στρατιωτικό. Τα ειδεχθή εγκλήματα τιμωρούνταν πάντα από τον νόμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπλένει τον φεμινισμό η προβολή των άκρων και η δράση διαταραγμένων ατόμων και μάλιστα προς τη μια κατευθυνση μόνο. Οι φανατικές φεμινίστριες δεν διαφέρουν πολύ από τέτοιου είδους δράστες κατά το αντίστροφο με τη διαφορά πως το εκφράζουν περισσότερο 'καθαρά' και επιστημονικοφανώς. Δεν μπορεί να περισώσει ο φεμινισμός τις πεποιθήσεις του υποστηρίζοντας τις εκατομμύρια εκτρώσεις, το φετίχ των φεμινιστρίων και αποκρυφιστών να διοικούν κλινικές εκτρώσεων, το χάλι με τις μονογονεϊκές οικογένειες και τη συγκάλυψη πολλών περιστατικών βιασμών από μη ιθαγενείς δράστες και πάρα πολλά άλλα.

Άρατος ο Δαιμόνιος είπε...

Γιώργο Νότιε χάρηκα πολύ όταν διάβασα το σχόλιο σου. Οι νέοι σαν και σένα που προβληματίζονται και ενδιαφέρονται πραγματικά για την κατάσταση γύρω τους είναι η ελπίδα για να σώσουμε την πατρίδα μας. Μου κάνει δε τρομερή εντύπωση, η εμβάθυνση που έχεις κάνει, ειδικά εάν αναλογιστώ την ηλικία σου. Οι περισσότεροι γνωστοί ή φίλοι μου δεν μπορούν να αντιληφθούν ούτε τα μισά από όσα γράφεις και ας είναι αρκετά μεγαλύτεροι από εσένα. Να ξέρεις πάντως ότι δεν είσαι μόνος, για αυτό σε διαβεβαιώ, είμαστε και άλλοι εκεί έξω.

Η Ελληνική κοινωνία λοιπόν, βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε μια απίστευτη ηθική κατάπτωση και παρακμή, ακολουθώντας παράλληλα τις υπόλοιπες "ανεπτυγμένες" κοινωνίες της δύσης. Ο Έλληνας έχει μετατραπεί σταδιακά σε έναν αλλοτριωμένο καταναλωτή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η στιγμιαία ικανοποίηση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την τραγική κατάσταση και αναφέρω μερικούς επιγραμματικά:

1. Η διάλυση της οικογένειας
2. Η χαλάρωση των ηθών
3. Η σεξουαλική απελευθέρωση και η "απελευθέρωση" των γυναικών
4. Η απομάκρυνση από τα ήθη και έθιμα των προγόνων μας
5. Η απομάκρυνση από την θρησκεία
6. Η καλλιέργεια και εκπαίδευση ενός αλλοτριωμένου ανθρώπου που δεν έχει ιδανικά, δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι να "περνάει καλά"

Η ιστορία μας έχει δείξει επανειλημμένα, ότι την στιγμή που ένας πολιτισμός χάσει τα ιδανικά του (με τα οποία έφτιαξε τον πολιτισμό του), εξαφανίζεται από προσώπου γης. Δυστυχώς, στην δικιά μας περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα παγκόσμιο σχέδιο που δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά στοχεύει όλους τους πολιτισμούς, ειδικά τους δυτικούς που έχουν τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και άρα αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή για την ανατροπή του σχεδίου αυτού. Φυσικά, το σχέδιο είναι η μετάβαση στην Νέα Εποχή, με μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία όπου οι άνθρωποι θα είναι όλοι σκλάβοι σε μια αχρημάτιστη πολυπολιτισμική κοινωνία (τα χρήματα θα βρίσκονται σε τσιπακια) και τον απόλυτο έλεγχο θα τον έχει η ελίτ. (Όπως το γράφει ο Ιωάννης στην αποκάλυψη: "καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ")

Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο του σχεδίου αρκεί να παρατηρήσουμε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Έχουμε λοιπόν την "οικονομική κρίση" και το "προσφυγικό", τα οποία είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η ελίτ για να νομιμοποιήσει την εξαθλίωση-γενοκτονία μας σε πρώτη φάση και την αντικατάσταση μας μετέπειτα με αλλοεθνείς βαρβάρους. Παράλληλα, οι Έλληνες δεν κάνουν ούτε οικογένειες, ούτε παιδιά (1.3 δείκτης γονιμότητας), ο πληθυσμός μας από το 2011 μειώνεται και την ίδια στιγμή η νεολαία μας επιδίδεται σε μια ακραία ηδονιστική ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο. Ενώ όσοι αποφασίζουν τελικά να "αγωνιστούν" πέφτουν στην παγίδα των "ιδεολογιών" που έχουν σαν σκοπό τον διχασμό μας(οι "φασίστες" και οι "αντιφασίστες", αριστεροί και δεξιοί κλπ). Το μέλλον μας ως έθνος είναι εξαιρετικά αμφίβολο διότι οδηγούμαστε μαθηματικά σε μια γενοκτονία τεραστίων διαστάσεων. Στεναχωριέμαι αφάνταστα που το γράφω αυτό, αλλά πραγματικά μόνο με ένα θαύμα πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Όπως και να έχει πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα. Καλή δύναμη σε όλους.


ΥΓ: Εξαιρετικό το άρθρο κόκκινε Ουρανέ. Πραγματικά είσαι μια όαση μέσα σε όλη αυτήν την προπαγάνδα που μας βομβαρδίζουν καθημερινά.

polycmike είπε...

Ά μέρος-Εισαγωγή

Αν οι σεξουαλικές προτιμήσεις των γυναικών απελευθερωθούν, όπως θα δουμε παρακάτω, καταστρέφουν τον πολιτισμό.
Αν επιτραπεί να διαλέξουν το δικό τους χαρέμι. Αν δωθεί η δυνατότητα να εκφράσουν για θέματα που αφορούν το καλί του έθνους, τότε αναπόφευκτα το έθνος θα πεθάνει. Είναι τόσο απλό. Όταν το κατανοήσετε αυτό, θα έχετε κατανοήσει όλο το παρασκήνιο της βάση της "πολιτισμένης κοινωνίας". Και αν δεν το κατανοήσατε, θα το κατανοήσετε προς το τέλος.

Μιας και αυτό είναι ένα πολύπλοκο ζητημα, δώστε μου την ευκαιρία να σας αναφέρω εν συντομία, περί τίνος ομιλώ, για να μπορέσετε να με παρακολουθήσετε προσεκτικά:" οι γυναίκες δεν ανησυχούν τόσο πολύ για την εξαφάνιση της Φυλής, του Έθνους ή του πολιτισμού τους και είναι στην φύση της γυναίκας να μην το κάνει. Οι γυναίκες είναι βιολογικά όντα, όπως όλοι μας και προσβλέπουν στην μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων τους για βιώσιμους απογόνους. Αυτό που έχει πειραματιστεί τον τελευταίο αιώνα δοκιμών, η απελευθέρωση της γυναίκας (πολιτικά και δικαίωμα ψήφου), κατέληξε σε καταστροφή για την Δύση και η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Η μόνη λύση θα ήταν η επιστροφή σε μια πιο πατριαρχική κοινωνία και αυτό φαίνεται να είναι εξαιρετικά απίθανο." Θέλω να κρατήσετε αυτήν την βασική σκέψη, καθώς στην συνέχεια θα αποσαφηνιστεί. Όταν αναφέρομαι στην "δυτική γυναίκα", εννοώ τις γυναίκες σαν οργάνωση ή γενικότερα, φυσικά υπάρχει σε ατομικό επίπεδο διαφορετικό φάσμα, αλλά για τους σκοπούς του βίντεο θα μιλάμε για τις "δυτικές γυναίκες" και τα γενικά χαρακτηριστηκά τους. Αυτό πιστευω πως είναι το πνεύμα του θέματος. Κατανοώ πως οι γυναίκες με παιδιά, έχουν διαφορετικές απόψεις από τις νεότερες.
Αλλά είναι οι "αδρές γραμμές" των "δυτικών γυναικών" που πρέπει να σντιμετωπιστούν. Αν είστε γυναίκα και παρακολουθήτε και προσβάλλεσται από αυτό το βίντεο, παρακαλούμε να κατανοήσετε πως για μένα δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, αλλά υπάρχουν πολλά -εύκολα αναγνωρίσιμα- μοντέλα συμπεριφοράς που πρέπει να συζητηθούν. Επίσης το κλειδί για την κατανόηση κάθε δραματικής αλλαγής που έφερε η "δυτική γυναίκα" στην κοινωνία, έχει επιτραπεί από τον "δυτικό άντρα". Οι "δυτικές γυναίκες" (ισχύει και για άλλες ομάδες γυναικών δεν είναι το ότι επιδιώκουν την υπονόμευση τα θεμέλια της κάθε κοινωνίας μέσω υπολογισμού ή παραπλάνησης ή όποιας κρυφής ατζέντας, είναι απλά το ότι οι γυναίκες ποτέ δεν ήταν οι δημιουργοί οποιουδήποτε από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του πολιτισμού και/ή δεν ήταν ποτέ υπεύθυνοι για την διατήρηση του. Αυτό επιβεβαιώνεται ιστορικά διαχρονικά και σε κάθε πολιτισμό. Έτσι ώστε να γίνει σαφές, δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κάποιο σύνολο ή φύλο, προσπαθώ να εξηγήσω πως βλέπω τον κόσμο που όλοι μας κληρονομήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Μην απογοητεύεστε! Την ιστορία ποτέ δεν την άλλαξαν οι μεγάλες πλειοψηφίες παρά οι οργανωμένες μειοψηφίες. Οργανωθείτε και αφήστε την πλέμπα και τη σαβούρα πλειοψηφία να κολυμπά μέσα στα σκ..α ! Όταν πάντως τραβήξετε μπροστά θα σας ακολουθήσει. Είναι σαν τη γυναίκα, πηγαίνει με τον δυνατό !

Ανώνυμος είπε...

Καποια στιγμή ποτέ δεν είναι αργά πρέπει να αφήσουμε τους εγωϊσμούς και να παραδεχθούμε ότι όλοι παρασυρθήκαμε από τον υλισμό και το κυνήγι της εφήμερης επιτυχίας. Αυτό θα μας κάνει πιό δυνατούς. Γί αυτό και δεν είχαν το δικαίωμα ψήφου στην Αθηναϊκή λεγόμενη 'δημοκρατία' κάτι παραπάνω ήξεραν οι πρόγονοί μας. Κάτι παραπάνω ήξεραν οι πρώτοι Χριστιανοί που κατηγορήθηκαν για μισογυνισμό. Έτσι λοιπόν τώρα όπως πολύ ορθά τα περιγράφει το βίντεο ότι γίνετε γίνετε με την ακόμα πιό δύσκολη κατάσταση της προδοτική μητριαρχική και μίσανδρη συριζο-αριστερά.

SkyWatcher είπε...

Polyc Mike είσαι φοβερός...

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το σχόλιο μου και τις σκέψεις που παρέθεσα.Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμμερίζονται ή έστω κατανοούν τις απόψεις μου.Ευχαριστώ πολύ και τον Κόκκινο Ουρανό που μου δημοσίευσε το σχόλιο.
Γιώργος ο Νότιος

Allotrios είπε...

Ελπίζω ο Poly miκe να συνεχίσει τη μετάφραση, ίσως είναι καλό Sky να το ποστάρεις μετά σε ιδιαίτερο άρθρο.. αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα..

Ανώνυμος είπε...

Τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο τον νότιο και στους άλλους νέους.
Ειλικρινά νόμιζα πως η νεολαία κοιμάται αλλά είναι ήδη εδώ και δείχνει τον δρόμο!
Οι γνώσεις σας είναι καταπληκτικές.
Και πάλι συγχαρητήρια.

Δεν αναφέρομαι στους λίγους αλλά εξαιρετικούς “μεγάλους”, ως τον Κ.Ο. police Mike και λοιπούς , είναι αυτονόητο!

Θα ήθελα να πω όμως στους νέους κάτι για τους πολλούς μεγάλους ως είμαι και εγώ.
Μην θεωρείται πως ξέρουμε περισσότερα από εσάς, οι περισσότεροι είμαστε εντελώς άσχετοι από ιδεολογίες , ότι κάνουμε και ότι ψηφίζουμε είναι καθαρά από ατομικό προσωρινό υλιστικό όφελος και μόνο!
Ούτε καν αυτό ξέρουμε, πως δηλαδή αυτά που υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε έχουν ως βεβαία κατάληξη τον οικονομικό μαρασμό μας!
Θα πρέπει να σας ζητάμε συγγνώμη καθ’ολη την υπόλοιπη διάρκεια της μίζερης ζωής που μας έχει απομείνει αλλά ούτε αυτό το θάρρος δεν έχουμε.

Από εμένα και πάλι συγχαρητήρια και προ πάντων μια ειλικρινή συγγνώμη για την κατάντια, την παρακμή στην οποία σας έχουμε αναγκάσει να ζήσετε για να απολαύουμε εμείς τα δανεικά από το κράτος που σας και μας σκλάβωσαν.
Να απολαύουμε τον “επίγειο παράδεισο”, για τον οποίο δυστυχώς οι περισσότεροι παλεύουμε ακόμα!
Για τίποτα άλλο , όλα τα άλλα συμπεριλαμβανομένου του Έθνους της Θρησκείας μας τα ήθη έθιμα μας τις παραδόσεις μας , την Ελληνική γλώσσα μας που κατάντησε αγνώριστη τα έχουμε γραμμένα κανονικά.
Τα βλέπουμε να χάνονται αλλά …ο μισθός από το ανθελληνικό σκλαβωμένο μας κράτος μισθός!
Πάνω από όλα αυτός και με την αιτιολογία πως το κάνουμε και για εσάς χωρίς καν να σας ρωτάμε, εάν θέλετε να ζήσετε ως δούλοι τσιπαρισμενοι για να “πιάσουν” οι ανθέλληνες εξουσιαστές την “φοροδιαφυγή” για να μπορεί να πέφτει ο μισθός!
Πιο ηλίθιοι από εμάς δεν πρέπει να έχουν ξανά κατοικήσει σε αυτήν την ιερή χώρα με την πανάρχαια ιστορία!

Ταυτόχρονα κατηγορούμε και τους δοσίλογους της κατοχής, τους ναζί!
O tempora o mores
Εάν δεν πίστευε όπως σας και μας αναγκάζουν οι “ειδήμονες” να μην πιστεύουμε στις συνομωσίες, ο Κικέρωνας θα είχε εξολοθρευθεί από τον Κατιλίνα, δίχως να το πάρει είδηση.
Είναι αυτό που θέλουν από όλους μας και σχεδόν το έχουν καταφέρει, αλλά δεν θα τους περάσει!

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως με αυτά τα δανεικά μεγαλώσατε και εσείς χωρίς τα προβλήματα που είχαμε εμείς , αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξιλεωθούμε απέναντι σας, είναι ένα πρόσχημα για να σας αναγκάσουμε να αισθανθείτε συνένοχοι, ως ο μαζί τα φάγαμε ενώ τον είχαμε βάλει εκεί για να τα φυλάει από τα πάμπολλα τρωκτικά!

Νέοι φίλοι γράφετε πιο συχνά , μας αφυπνίζεται και μας διδάσκεται!

polycmike είπε...

Ευχαριστώ, αλλά μου παίρνει χρόνο (τον οποίο δεν διαθέτω), θα σου στείλω και το υπόλοιπο της μετάφρασης σ'αυτό το άρθρο ... και τα μαζεύεις μετά όλα.

Υ.Γ. είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, σε σχέση με το έργο που προσφέρει η ομάδα του ΚΟ

polycmike είπε...

Από τα πιο σπάνια σχόλια που εχω διαβάσει κι άρχισαν να βουρκώνουν τα μάτια ... πανάθεμά σε!!

Δώστε κι εσείς τον αγώνα σας αγαπητέ, από το δικό σας μετερίζι. Αν αφήσουμε να χαθεί η Ελλάδα, θα είμαστε όλοι χαμένοι!!! Ας σώσουμε τουλάχιστον την επόμενη γενιά!!

Δοξαιος είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο και φοβερό το βίντεο που παρατέθηκε απο τον σχολιαστή. Πρέπει να μεταφραστεί και να διαδωθεί απο όσους έχουμε κανάλια στο γιουτιουμπ. Μπράβο στον Πολικ.
Αν και είμαι ιδιαίτερα απαισιόδοξος σαν χαρακτήρας, έχω δημιουργήσει εδώ και κάμποσα χρόνια την πεποίθηση οτι το σύστημα ΒΙΑΖΕΤΑΙ εξαιρετικά και αυτό σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά για αυτούς και το οργανόγραμμα τους δείχνει να πέφτει έξω. Υπάρχει μια πληθώρα παραγόντων που οδηγούν σε αδιέξοδο.
1) Οι ανατολικοί αποδυκνείονται ιδιαίτερα απρόθυμοι να υποστούν οικειοθελή φυλετική αυτοκτονία. Οι κοινωνίες τους ξεκίνησαν το 90 50 χρόνια πίσω απο τις δυτικές σε επίπεδο πνευματικής σήψης και το κενό δεν κλείνει αρκετά γρήγορα για να φτάσουν τις δυτικές.
2) Αδυναμία ενσωμάτωσης αλλοφύλων στο επίπεδο δυτικής πνευματικής σήψης, ακόμα και των μη μουσουλμάνων, συνδυασμένη με τις εκρηκτικές αυξητικές τάσεις τους, κατι που σημαίνει οτι η πλειοψηφεία τουλάχιστον στις μεγάλες ευρωπαίκές χώρες σε λίγο καιρό θα είναι ΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ακόμα και αν είναι μη λευκή.
3) Οικονομική δυσπραγία και ιδιαίτερα η αποβιομηχάνιση στην Ευρώπη που μαθηματικά οδηγεί σε σταδιακή ή άμεση κατάρευση του κοινωνικού κράτους και μεγάλωμα των αντιθέσεων μεταξύ κρατών (Γερμανία - Νότοσ πχ). Κάτι που δύναται να ριζοσπαστικοποιήσει ακόμα και νωθρούς απονευρωμένους λευκούς εγκεφάλους, όπως βλέπουμε να συμβαίνει όλο και περισσότερο.
4) Ανάδυση νέων δυνάμεων (Κίνα, Ινδία, Ιραν) που κατοικούνται απο πλυθησμούς μη εκτεθειμένους σε παραλυτικές παραισθησιογόνες ιδεολογίες όπως αυτές στην δύση. Πως θα σταθούν άραγε τα δυτικά κράτη με τους εγκεφαλοπλημένους κατοίκους - φυτά απέναντι σε κράτη με υγειής πλυθησμούς που όμως πλέον έχουν αποκτήσει και την τεχνολογική - βιομηχανική αυτονομία;
5) Διεθνείς οικονομικοί και στρατιωτικοί ανταγωνισμοί και οι συνεπακόλουθες αντιθέσεις.

Με λίγα λόγια αυτό που βλεπω είναι οτι ενώ η παγκοσμοιοποίηση (ως προτζεκτ) δείχνει να ναυαγεί (ίσως να μας άφησε ήδη χρόνους) παγκοσμίως, είναι παρούσα στα δυτικά κράτη και παγκοσμοιποιημένη σκέψη υπάρχει ΜΟΝΟ στους δυτικούς λευκούς ανθρώπους.
Μας ευνουχίσαν δηλαδή πριν ολοκληρωθεί το σχέδιο πλανητικά (ίσως απο υπερβολική αλλαζονεία και βεβαιότητα) και τώρα που ο πολυπολικός κόσμος αναδύεται κυνδινεύει η παγκοσμοιοποίηση να εξαφανιστεί μαζί με τον λευκό άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 23 ετών και χαίρομαι που βλέπω συνομιλήκους μου να συμμερίζονται τους προβληματισμούς μου. Πολλά συγχαρητήρια και στο ιστολόγιο για τον αγώνα του. Όλοι βλέπω πως θέλουμε να δράσουμε αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος φορέας που θα μας συνενώσει. Ο εθνικοσοσιαλιστικός- εθνικιστικός- πατριωτικός χώρος έχει περίλαμπρες προσωπικότητες και σπουδαίους αγωνιστές αλλά είμαστε κατακερματισμένοι και διχασμένοι. Στην βόρεια Ελλάδα τώρα τελευταία βλέπω κάποιες ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες που ελπίζω να φουντώσουν..ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

polycmike είπε...

Μέρος Β'-Προδοσία

Ασ το αντιμετωπίσουμε πλέον ανοικτά, οι γυναίκες δεν είναι πολύ καλές στην προσήλωση προς την φυλή (ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι). Δεν είναι στην φύση τους να συμπεριφέρονται έτσι. Στην ιστορία το βλέπουμε αυτό να επαναλαμβάνεται συνεχώς (Ιαπωνίδες με Αμερικανούς 1945, Γερμανίδες με Ρώσσους 1945, Ελληνίδες με Ναζί). Σε όλη την ιστορική διαδρομή επαναλαμβάνεται πολλές φορές, οι γυναίκες σπεύδουν αναζητώντας την εύνοια των ανδρών που αισθάνονται ισχυρότεροι και κυρίαρχοι, είτε αυτοί είναι μέλη του συνόλου τους, είτε όχι. Σύγχρονα παράδειγματα μπορούμε να δούμε εκτός από Βιετναμέζες-Αμερικανούς και Ιαπωνίδες-Αμερικάνους, να απεικονίζονται στα ευρωπαϊκά κράτη, όπου αρχίσαμε να βλέπουμε αμέτρητες περιπτώσεις όπου Γαλλίδες, Βελγίδες, Ολλανδέζες και ότι άλλο υπάρχει να συνάπτουν δεσμούς με τα γερμανικά κατοχικά στρατεύματα (η δικιά μας η Μελίνα δεν είχε αφήσει Γερμανό "απαρηγόρητο") και αυτό έχει γίνει πριν μερικές δεκαετίες. Όταν οι Ναζί ηττήθηκαν και η κοινωνική σταθερότητα επανήλθε, αυτές τιμωρήθηκαν για παράβαση ενάντια στον δικό τους λαό και διαπομπεύτηκαν δημόσια.
Σήμερα οι γυναίκες όχι μόνο δεν τιμωρούνται για την πρόσκληση των ξένων και των αδιάσειστων εισβολέων στην Δύση. Στη συνέχεια ψηφίζουν τα κόμματα, που αναγκάγουν όλη την κοινωνία να αναδιανέμει τον εθνικό πλούτο της χώρας σε αυτόν τον επιθετικό και εχθρικό στρατό των εισβολέων. Οι δε γυναίκες που είναι τοποθετημένες σε θέσεις εξουσίας (βλ. Μέρκελ), πανηγυρίζουν δημόσια το γεγονός της καταστροφής που φέρνουν στον δικο τους λαό και ανοικτά μιλάνε εναντίων εκείνων που θέλουν να κρατήσουν την παράδοση και τον πολιτισμό τους από τον αφανισμό (Stefanie von Berg προς δεξιούς: "η κοινωνία μας θα αλλάξει. Η πόλη μας ριζικά θα αλλάξει. Είμαι της άποψης πως σε 20-30χρονια δεν θα έχουμε [γερμανική] πλειοψηφία στις πόλεις μας. Αυτό είναι που θέλουμε και το επιδιώκουμε για το μέλλον. Και θέλω να το ξεκαθαρίσω, ιδιαίτερα προς την δεξιά πτέρυγα [της βουλής του Αμβούργου] :《έτσι είναι καλό!!》).
Μιας και κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, εξαιτίας γυναικών όπως η κ.Stefanie von Berg και ακόμα κι αν οι γυναίκες μπορούν να λάβουν τα μέτρα τους για την αυτοπροστασία τους, η κύρια ευθύνη για την προστασία θα βαραίνει πάντα τους άνδρες..

polycmike είπε...

(Η συνέχεια από το χθεσινό)

Αλλά αυτό, όπως και άλλες πολιτιστικές συμφωνίες, που βοήθησαν την Δύση για αιώνες, πλέον καταρρέει. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και στον ρυθμό γεννήσεων στις δυτικές χώρες, το οποίο δεν φτάνει ούτε καν για να αντικαταστήσει τους θανάτους. Το οποίο πάλι μπορεί να οδηγήσει στην αχαλίνωτη σεξουαλική ηθική των πραγμάτων και απελευθέρωση των νεαρότερων γυναικών. Κοινός αυτό ονομάζεται η θεωρία του 80/20, αυτό που σημαίνει βασικά πως η μεγάλη πλειοψηφία (το 80%) γυναικών έλκεται σεξουαλικά από το top 20% των ανδρών. Αυτό είναι εξαιρετικά κατστροφικό για την διαμόρφωση των μονογαμικών ζευγαριών και την επιτυχημένη διαμόρφωση οικογένεια και για τα παιδιά της επόμενης γενιάς της κάθε συγκεκριμένης χώρας. Θα μιλήσουμε για αυτά αργότερα στο βιντεο. Μπορείτε να βρείτε στο διαδύκτιο περισσότερες πληροφορίες για το 20/80.
Επίσης κάτι που πρέπει να κατανοηθεί, είναι η ψυχολογία της γυναίκας έχει να κάνει με την υιοθέτηση. Στο παρελθόν της Φυλής μας, η γυναίκa που είχε κατακτηθεί αν δεν υποτασσόταν στον καινούργιο κατακτητή, τότε αντιμετώπιζε την ποινή θανάτου της ίδιας μαζί με της οικογένειάς της (πατέρα, μητέρα, σύζηγο, παιδιά). Ακόμη και σήμερα η γυναίκα αναζητά τον επιθετικό άνδρα, συνειδητά ή μη. Όπως φαίνεται αυτή η ψυχολογική κατάσταση έχει τις βάσεις μέσα στην γυναίκα μέσα από τα τόσα χρόνια της εξέληξης του είδους. Αυτό σημαίνει πως εγκληματίες, συμμορίτες και δολοφόνοι θα είναι πάντοτε πιο ποθητοί στις γυναίκες από τους σκληρά εργαζόμενους ειληκρινής άνδρες, ήταν πάντα και θα είναι. Σκεφτείτε πόσες γυναίκες έλκονται από τους εμπόρους ναρκωτικών παρά από έναν καθηγητή μαθηματικών. Η σεξουαλική έλξη είναι βασισμένη σε αυτή τη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες, άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι.

polycmike είπε...

Μέρος -Γ’Μετροσέξουαλ

Είναι όπως τα πορτμαντό (παλιές βαλίτσες που ανοίγαν στα δύο), προέρχεται από την λέξη Metropolitan + sexual, επινοήθηκε το 1994 περιγράφοντας τον άνδρα (ιδιαίτερα κάποιον που ζει σε αστικό κέντρο, μεταβιομηχανικός, καπιταλιστικός πολιτισμός), ο οποιος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην φροντίδα και την εμφάνιση του, κατά κανόνα ξοδεύει σημαντικό χρόνο και χρήμα στα ψώνια ως μέρος του...κτλ.
Η εκθηληκοποίηση των ανδρών στη Δύση με επαναλαμβανόμενες διαφημήσεις και δεκαετίες συνεχούς υβριστικής ρητορικής που δυσφημούν ότιδηποτε, για τις περισσότερες γυναίκες η αρρενωπότητα πιθανού συντρόφου, πλέον δεν είναι ελκυστική, ιδιαίτερα για τις γυναίκες στην κρίσιμη ακμάζουσα παιδική ηλικία
Η κουλτούρα του ευαίσθητου, συναισθηματικού, συμπονετικού άντρα είναι αντίθετο με ότι η γυναίκα είναι βιολογικά προδιατεθημένη να επιθυμεί. Μια νεαρή γυναίκα, αν σου πει την αλήθεια, ρίχνεται στον καλάθι των αχρήστων, όχι όμως ο άσπονδος τζέντελμαν με τα τέλεια περιποιημένα νύχια.

(και αφού δεις την σκηνή από το Star Wars, συνεχίζει...)

Είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα των γυναικών να θέλουν το κάθαρμα, κι αυτό προέρχεται από τα βάθη του DNA τους
Όμως για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους (επειδή έχω την αίσθηση πως σας προκαταλαμβάνω στα σχόλια σας), ναι, γνωρίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών όταν είχαν βιαστεί (έρευνα-MSNBC: Πάνω από το 87% των γυναικών ένιωσαν οργασμό κατά την διάρκεια του βιασμού) έφτασαν στην σεξουαλική κορύφωση ή οργασμό.
Αυτή η παράξενα σκληρή απάντηση, προκύπτει βασικά, από όλες τις έρευνες που έχουν γίνει. Τώρα αν αυτό έχει επίδραση στις γυναίκες και στην κρίση τους, αυτό θα πρέπει να γίνεται στο βαθύ υποσυνείδητο ή αρχέγονο επίπεδο τους
Ξέρω επίσης ό,τι η υπ’αριθμό ένα σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών που φανερώνεται, διαχρονικά και συνεχόμενα, είναι η φαντασίωση του βιασμού – υποχρεωτικής/εξαναγκαστικής σεξουαλικής επαφής. Αλλά η φαντασίωση και η πραγματικότητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, γι’ αυτό δεν πρόκειται να το εκλάβω, ως αιτία στο να είναι οι γυναίκες τόσο επιρρεπείς στην συνειδητή προδοσία της φυλετικής τους ομάδας.

polycmike είπε...

Μέρος Δ’-Καταστροφή
Μισός αιώνας πειραματισμών και πολιτικής χειραφέτησης των γυναικών, έληξε με καταστροφή για την Δύση. Όταν αρχίσετε να ενώνετε τα γεγονότα, θα συνειδοποιήσετε, πώς από τότε που δόθηκε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες, το κέντρο βάρους της πολιτικής και της δυτικής κοινωνίας, μετατοπίστηκε προς τα Αριστερά. Η πολιτική χειραφέτηση των γυναικών έχει χρησημοποιηθεί περαιτέρω για να προκαλέσει επιπρόσθετες ταμπέλες: Απελευθέρωση γυναικών, κοινωνική απελευθέρωση, οικονομική απελευθέρωση, Απελευθέρωση από την οικογένεια, Απελευθέρωση από την μητρότητα (εκτρώσεις), την Απελευθέρωση από το θρησκευτικό δόγμα και το σημαντικότερο, η σεξουαλική Απελευθέρωση. Με το που δόθηκε το δικαίωμα στις γυναίκες να συμμετέχουν ισότημα στην σφαίρα της πολιτικής, ήταν απλά θέμα χρόνου να παρασυρθεί ο πολιτισμός μας από τον ορίζοντα των εξελίξεων της δικιάς μας καταστροφής.
Όλων των ειδών οι μελέτες που έχουν γίνει σ’ αυτό το αντικείμενο (όπως το Πανεπιστήμιο Columbia), όλοι ανεξαιρέτως σημειώνουν ότι, όταν οι γυναίκες χειραφετούνται από τα γενετικά τους γνωρίσματα, η παρακμή της οικογένειας επιταχύνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα η οικογένεια να διαλύεται και έτσι οι γυναίκες κινούνται (πολιτικά) συνεχώς προς τα Αριστερά στις εκλογές και τότε, πολλές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το κράτος, ως πηγή, για να έχουν σύζηγο και παροχέα (σε θέματα ασφάλειας, πρόνοιας, φροντίδας κ.α.). Έτσι η γυναίκα απελευθερώνεται ακόμη περισσότερο από τον παραδοσιακό της ρόλο εντός της οικογένειας και περαιτέρω της κοινωνίας.
Σε μια από τις πιο ολοκληρωμένες μελέτες της πολιτισμικής παρακμής , ο Joseph Daniel Unwin (1895-1936) αξιώνει στο βιβλίο του "sex and culture" (γράφτηκε το 1934) ότι, η βασική κινητήρια δύναμη για την άνοδο του πολιτισμού, είναι ο βαθμός της συνολικής πολιτισμικής αγνότητας των γυναικών.
Ο Unwin, ένας βρετανός εθνολόγος και ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Κέιμπριτζ, μελέτησε 86 διαφορετικές κουλτούρες, σε βάθος 5 χιλιετιών ιστορίας και βρήκε θετική συσχέτιση μεταξύ των πολιτιστικών επιτευγμάτων ενός λαού και της σεξουαλικής χαλιναγώγησης που παρατηρείται.
Το έργο του Unwin καθυστέρησε, ήτανε να δοκιμάσει την φροϋδική θεωρία , πως η πολιτισμική πρόοδος ήταν το προϊόν της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας. Βρήκε ότι η πειθαρχία είναι ζήτημα σεξουαλικό που καθόριζε την κοινωνική ενέργεια για περισσότερη πολιτισμική ακμή. Είναι πολύ πολύπλοκο, αλλά για τον Unwin το φάσμα της κοινωνίας είχε να κάνει κυρίως με την χαλιναγώγηση της σεξουαλικότητας. Και η ετεροφυλική μονογαμία ήταν η ιδανική ρύθμιση για τον σχεδιασμό, την οικοδόμηση, την προστασία και την θρέψη της οικογένειας. Έτσι εαν αρκετά ετερόφυλα ζευγάρια έκαναν μονογαμικό δεσμό, η πολιτισμική ενέργεια θα κατευθυνόταν στην προώθηση εργασίας όσο το δυνατόν καλύτερων κοινωνικών θεμελίων.

polycmike είπε...

Χωρίς εξαίρεση, κάθε πολιτισμός που μελετήσε, επιτρέπει την ματαίωση της επιτυχία του στην αλλαγή των ηθικών κανόνων του. Σύμφωνα με τον Unwin, όταν ένα έθνος γίνεται υπερβολικά απελευθερωμένο (όσων αφορά την σεξουαλική του ηθική), χάνει την συνοχή του που εμποδίζει τον σκοπό του έθνους. Από την πίστη στον κώδικα ηθικής της κοινωνίας, το κέρδος είναι – όπως το αποκαλεί ο Unwin – ενέργεια επιβολής κι αυτή η ενέργεια είναι που επιτρέπει στην μια κουλτούρα να επιβληθεί στις άλλες πιο αδύναμες κουλτούρες.
Τώρα αν συγκρίνουμε τον Δυτικό κόσμο με το Ισλάμ, θα δείτε επακριβώς τις προβλέψεις της θεωρίας του Unwin. Επιτρέποντας στις γυναίκες να γαμ@@@νται ελεύθερα, βλέπουμε την Δύση να εισέρχεται στην Μητριαρχία και αυτό εξάπτει τους νεαρούς άνδρες. Στο Ισλάμ από την άλλη, οι γυναίκες είναι κυνηγημένες (και παρατηρούμε σήμερα να καταδεικνύεται η πρόβλεψη της θεωρίας του Unwin για την «ενέργεια επιβολής»). Η Ισλαμική κουλτούρα είναι αυτή που επεκτείνεται στη Δύση και ήταν μόλις πρόσφατα όταν η Δύση ήταν σε θέση να κυριαρχήσει όλων των άλλων πολιτισμών του πλανήτη.
Τελικά ο κάθε πολιτισμός έγινε λιγότερο συνεκτικός, λιγότερο επιθετικός και λιγότερο αποφασιστικός. Οι πολιτισμοί σ’αυτό το μεταβατικό στάδιο καταρρεουν είτε από α)εσωτερικές ταραχές από αναρχικά στοιχεία, είτε από β)κατακτητή με μεγαλύτερη κοινωνική ενέργεια
Τρομακτικό είναι και το γεγονός (και οι γυναίκες επίσης πρέπει να το γνωρίζουν), ότι δεν υπάρχει επιστροφή σε καμία περίπτωση, σε οποιαδήποτε από τις μελέτες που έχουν γίνει, όπου πολιτισμικά μπορεί να διαχειριστεί η επαναφορά της σεξουαλικής ελευθερίας των γυναικών, άπαξ χαθεί. Η φεμινιστική κοινωνία και το μέλλον της είναι σχήμα οξύμωρο, μιας και δεν έχει τις αντοχές για τέτοιο εγχείρημα. Με αφετηρία από μια τελειωμένη ιστορία. Η κουλτούρα που τις υποδέχονται με ανοιχτές τις αγκάλες θα διαλυθεί εν ρίπη οφθαλμού. Εξ άλλου, για αυτό δεν έχουμε δει ποτέ φεμινιστική κουλτούρα (εκτός από μερικές αναλαμπές) προς το τέλος των μεγάλων αυτοκρατοριών.

polycmike είπε...

Μέρος Έ-Καταστροφή

Ο βαθμός της παρακμής είναι ήδη ορατός, ενώ πολλές χώρες ολισθαίνουν στην κοινωνική παρακμή, όπως το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο*. Είναι οι ίδιες αυτοαποκαλούμενες παγκόσμιες ανθρωπιστικές υπερδυνάμεις, που εφαρμόζουν φεμινιστική εξωτερική πολιτική.
Αν δούμε την Σουηδία, μια χώρα που σε παγκόσμια κλίμακα σε θέματα ισότητας των φύλων βρίσκεται στην κορυφή. Και γιατί τότε έγινε (η Στοκχόλμη), η πρωτεύουσα των βιασμών της Ευρώπης? Διότη πέταξαν στην τουαλέτα την χώρα και την κουλτούρα τους και τράβηξαν και το καζανάκι από πάνω, πιεζόντας προς την κατεύθυνση της πολιτισμικής τους αυτοκτονίας με ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό.
Η συνολική και πλήρης «εκθηληκοποίηση» της Σουηδίας και των ανδρών της, επέτρεψαν στις γυναίκες να προσκαλέσουν την ίδια την καταστροφή της χώρας τους, μέσω της εισαγωγής των εκατομμυρίων μη αφομοιώσιμων ανθρώπων από εντελώς ξένους πολιτισμούς. Όχι μόνο δανείζονται χρήματα για να χρηματοδοτήσουν την αποικιοποίηση της χώρας τους, αλλά τώρα δημιουργούν ανισορροπία μεταξύ των φύλων, αυτό θα έχει αναντρεπτική και μακροχρόνια επίπτωση στο μέλλον την κοινωνίας. Και ξυπνάνε το μοιραίο, με χαμόγελα ανοχής (refuges are welcome) και παθητικότητας, πλησιάζοντας προς το ινδουιστικό χάος.
Κοιτάζοντας και πάλι το έργο του Unwin, μας αφήνει με μια πενιά από Δαλάι Λάμα: «ίσως είναι αδύνατο να σώσουμε την Δύση». Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη και ο μόνος τρόπος για να γίνει αναστρέψιμη είναι ο περιορισμός της σεξουαλικής απελευθέρωσης των δυτικών γυναικών και η επιστροφή σε μια πιο πατριαρχική δομή της κοινωνίας και όπως έχουν τα πράγματα αυτό είναι μάλλον αδύνατον. Έτσι, αντί να τα έχουν όλα, η δυτική γυναίκα ρισκάρει να τα χάσει όλα.
Τί θα κάνει μια φιλελεύθερη (liberal) φεμινίστρια, όταν βρεθεί αντιμέτωπη με συμμορίες επιθετικών μεταναστών συνηθησμένους στις ληστείες και την σεξουαλική βία; Θα κάψει τον στηθόδεσμό της ή μήπως θα τους πετάξει στα μούτρα το βιβλίο «cunt: declaration of independence» (https://en.wikipedia.org/wiki/Cunt:_A_Declaration_of_Independence) σε έκδοση τσέπης;
Η βία τώρα κατευθύνεται στις ίδιες τις χώρες μέσω των δυτικών γυναικών, αναμφισβήτητη απόδειξη της κατάρρευσηςτων ουτοπικών αριστερών ιδεών για την κοινωνία. Τα εκατομμύρια των μεταναστών, που έχουν ήδη φτάσει με χίλιους δυο τρόπους, έχουν καταλάβει πλέον, πώς η Δύση είναι χωρίς δόντια και πλέον ώριμη για ... σπορά.
Ενώ οι δυτικές γυναίκες μπορεί να είναι αυτές που υποστηρίζουν, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, την καταστροφή της Δύσης μέσω εσφαλμένης αλληλεγύης και υπερ-ευαισθησίας τους, το σφάλμα είναι και των δυτικών ανδρών. Δίνοντας την επιλογή και επιτρέποντας στα φύλα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους , να τους υπαγορεύουν: Ποιές είναι οι πολιτισμικές μας αξίες, προτεραιότητα και τελικά πως θα είναι (και πως θα πρέπει να είναι) το μέλλον μας;

polycmike είπε...

Μέρος ΣΤ’-Υστερόγραφο
Στην εκθηληκοποιημένη κοινωνία μας δεν έχει δωθεί το ουράνιο τόξο της ισότητας (που θα μετατρέψει σε στάχτη την Δύση) για ειρηνική συνύπαρξη με νιρβάνα και ασφάλεια που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την ανοχή, όχι. Έχει καταφέρει να ανοίξει τον δρόμο για (να καταληφθεί με) ισλαμοποίηση η Δύση. Κατά τρόπο ειρωνικό, η κοινωνία μας, διοικείται από τάσεις και πολιτικές φεμινιστικές, αν δεν ελεγχθεί το ανώτατο όριο, θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τους αποκλεισμούς των φύλων, στα χωρίς περιορισμούς κράτη της Δύσης. Και θα τους αντικαταστήσει με τις φυλές από Αφρική, Μέση ανατολή και την υπερ-αρρενωπότητα του Ισλάμ. Μπορείτε να έχετε μια φεμινιστική κοινωνία, αλλά δεν θα επιβιώσει το Ισλάμ.

Και εδώ είναι όλο το νόημα του βίντεο: Οι δυτικοί άνδρες έδωσαν στις δυτικές γυναίκες την ελευθερία της βούλησης και της επιλογής στην δική τους κοινωνία ... και η δυτική γυναίκα είναι τώρα που θα αποφασίσει, ποιός θα της την πάρει (Western men have given western women freedom of will and choice in their own society ... and western women are now choosing who will take that away from them).




(*)
Η ζωή για ένα καναρίνι στο ανθρακωρυχείο θα μπορούσε να περιγραφεί με τρεις λέξεις: «σύντομη αλλά ουσιαστική». Τα αρχικά ορυχεία άνθρακα που δεν διέθεταν σύστημα εξαερισμού, έτσι έχει ειπωθεί, πως κάθε φορά που προσέγγιζαν οι ανθρακωρύχοι νέα κοιτάσματα άνθρακα, κουβαλούσαν μαζί τους ένα καναρίνι στο κλουβί. Τα καναρίνια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε μεθάνιο και μονοξείδιο του άνθρακα (δηλητηριώδη αέρια), έτσι χρησιμοποιούνταν τα καναρίνια για τον εντοπισμό σχηματισμών των προαναφερόμενων αερίων. Όσο το καναρίνι κελαηδούσε οι ανθρακωρύχοι ήξεραν πως ήταν ασφαλείς. Το νεκρό καναρίνι, σήμαινε άμεση εκκένωση του ορυχείου.
Παρόλο που η ανιχνευτές αερίων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ορισμένες εταιρείες εξόρυξης αξακολουθούν να βασίζονται στην μέθοδο του καναρινιού. Έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα ζώα περιστασιακά, αλλά μόνο το καναρίνι έχει αυτή την ιδιότητα να ανιχνεύει μικρές συγκεντρώσεις αερίων και να αντιδρά ενστικτωδώς.
Σήμερα η πρακτική εφαρμογή της χρήσης του καναρινιού για έλεγχο της παροχής αέρα, έχει γίνει μέρος της λαϊκής παράδοσης της εξόρυξης άνθρακα, αλλά και η ιδέα αυτή έχει γίνει δημοφιλής έκφραση. Η φράση «ζω σαν καναρίνι στο ανθρακωρυχείο» συχνά αναφέρεται σε χρησημευση ως προηδοποίηση για τους άλλους. Το πραγματικό καναρίνι έχει σχεδόν απωλέσει τον καθορισμό της μοίρας του, αλλά παρόλα αυτά κελαηδάει. Κατά μια έννοια, ζώντας με αυτόν τον τρόπο, δηλώνει προθυμία να βιώσει τους κινδύνους της ζωής χωρίς συμβιβασμούς.