Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Τζον Κέρι : «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς σύνορα»Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε φοιτητές κατά την τελετή αποφοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Northeastern, να προετοιμαστούν για έναν "κόσμο χωρίς σύνορα".

Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να επιτεθεί στον Donald Trump, ο Κέρι επέκρινε την ιδέα της χρησιμότητας ενός τοίχου για να προστατευθούν τα διάτρητα νότια σύνορα της Αμερικής.

"Πολλοί από εσάς ήσασταν στο δημοτικό σχολείο, όταν μάθατε το δυσκολότερο μάθημα από όλα στις 11 Σεπτεμβρίου", δήλωσε ο Κέρι. "Δεν υπάρχουν τοίχοι αρκετά μεγάλοι για να σταματήσουν τους ανθρώπους που έρχονται από δεκάδες χιλιάδες μίλια μακριά, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, ενώ στοχεύουν άλλους ανθρώπους".

Ο Kerry κατηγόρησε όσους υποστηρίζουν το χτίσιμο ενός τοίχου, αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι ο J. Michael Springman, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος θεωρήσεων του αμερικάνικου προξενείου στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, κατέθεσε ότι η C.I.A. τον διέταξε να εγκρίνει τις βίζες των αεροπειρατών της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Έτσι νομίζω ότι όλα όσα έχουμε ζήσει και μάθει, μας λένε ότι ποτέ δεν θα βγούμε στην κορυφή αν δεχτούμε συμβουλές από πωλητές ηχηρών δηλώσεων και κράχτες καρναβαλιού που παριστάνουν ότι η πιο ισχυρή χώρα στη Γη μπορεί να παραμείνει μεγάλη κοιτάζοντας προς τα μέσα», συνέχισε ο Kerry. «Και κρύβονται πίσω από τους τοίχους σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει κάνει αδύνατη ακόμη και την προσπάθεια να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο Κέρι δεν κατήγγειλε μόνο στην ιδέα του τοίχου στα σύνορα, αλλά ανοιχτά κατήγγειλε την εθνική κυριαρχία μιλώντας κατά των συνόρων γενικότερα.

«Το μέλλον απαιτεί από μας κάτι περισσότερο από μια νοσταλγία για κάποιο ρόδινο παρελθόν που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Κέρι. «Πρόκειται να αποφοιτήσετε σε έναν σύνθετο και χωρίς σύνορα κόσμο», κατέληξε.

ΚΟ: Ο John Kerry είναι εβραϊκής καταγωγής, (ο παππούς Fritz Kohn άλλαξε σε Kerry το επώνυμο όταν μετανάστευσε στις ΗΠΑ), μέλος της διαβόητης μυστικής εταιρίας ‘Skull and Bones’ («Κρανίο και Οστά»), μέλος επίσης του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg το 2012. Διάβασε εδώ, εδώ κι εδώ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να παει να τα πει το Ιρσαηλ αυτα.
Κι αν περασει απο την Αμερικανικη Πρεσβεια της Αθηνας να πει κι εναν καλο λογο για μενα που θελω κι εγω να παω στις ΗΠΑ, αλλα ουτε τα σκαλια του Προξενειου δεν μ' αφηνουν να πατησω τα ελληνοφωνα "σκυλια/σεκιουριταδες" της G4S/Noble energy/Israel

Ανώνυμος είπε...

Moυ έχει κάνει εντύπωση ότι ψεύδεσαι συστηματικά σχετικά με την Εβραική καταγωγή διαφόρων ατόμων τα οποία σχολιάζεις.

Επειδή σ'εχω ξαναπιάσει να λές ψέμματα σχετικά με την Εβραική καταγωγή κάποιου, αμέσως μόλις υπεστήριξες ότι ο Κέρρυ είναι Εβραικής καταγωγής το έψαξα στη Google:

His father was raised Catholic (John's paternal grandparents were Austro-Hungarian Jewish immigrants who converted to Catholicism) and his mother was Episcopalian. He was raised with an elder sister named Margaret (born 1941), a younger sister named Diana (born 1947) and a younger brother named Cameron (born 1950). The children were raised in their father's faith; John Kerry served as an altar boy.

O Κέρρυ είναι Χριστιανός Καθολικός, και μάλιστα έχει κάνει και παπαδοπαίδι και για να έχει κάνει παπαδοπαίδι σίγουρα θα έχει περάσει και απο το Καθολικό Κατηχητικό Σχολείο. Επίσης, το γεγονός ότι υπήρξε παπαδοπαίδι μας λέει ότι ο Κέρρυ ζούσε την λατρευτική ζωή ενόι Χριστιανού και σίγουρα κοινωνούσε των αχράντων μυστηρίων, κάτι αδιανόητο για έναν Εβραίο.

Αν ήσουνα αντικειμενικός, πράγμα που δεν είσαι μόνο όταν αναφέρεσαι στην Εβραική καταγωγή κάποιου, θα ανέφερες ότι ο Κέρρυ είναι πιστότατος Χριστιανός Καθολικός (αρα ανήκει στο καθολικό Λόμπυ εντός των Δημοκρατικών των Ιρλανδοκαθολικών ΑΚΑ Κενεντυ) και λάμβανε απο μικρός μέρος στην λατρευτική ζωή της Καθολικής Εκκλησίας.

Επίσης, αν ήσουν αντικειμενικός, θα ανέφερες ότι κάποιος θεωρείται ότι είναι Εβραίος σύμφ με τον Θρησκευτικό νόμο των Εβραίων μόνο όταν η μητέρα του είναι Εβραία, άρα ο Κέρρυ δεν θεωρείται Εβραίος συμφ με τον Μωσαικό Νόμο και ούτε θεωρείται "Εβραικής Καταγωγής" επειδή ο παπούς και η γιαγιά του απο την μεριά της μητέρας του δεν ήταν Εβραίοι.

Απο ένα σημείο και μετά, η επανάληψη της αντι-εβραικής προπαγάνδας τύπου ZOG

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Zionist_Occupation_Government_conspiracy_theory

καταντάει κουραστική, αλλά όταν σε πιάνω να ψεύδεσαι επανειλημμένα σχετικά με την καταγωγή κάποιου σημαίνει ότι δεν είσαι αντικειμενικός αλλά έχεις ατζέντα.

Ανώνυμος είπε...

Την ψευδολογία, που ακριβώς την είδες;
Πουθενά στο άρθρο δεν γίνεται αναφορά στην θρησκεία του εν λόγω ατόμου.
Επισημαίνεται μονάχα πως είναι εβραικής καταγωγής από την πλευρά του ενός παππού του, κάτι το οποίο και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι!
Αντιθέτως, είσαι εσύ αυτός που λέει ασυναρτησίες.
Γράφεις πως ψευδεται ο ΚΟ όταν λέγει πως το εν λόγο άτομο είναι εβραικής καταγωγής, διότι... ήταν χριστιανός στο θρησκευμα!

Ανώνυμος είπε...

Miau.
http://www.interfaithfamily.com/arts_and_entertainment/popular_culture/John_Kerrys_Jewish_Brother.shtml