Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Επιδρομή ακτιβιστών της Génération Identitaire στο υπό κατοχή Καλαί! (video)

Λέει το κείμενο:

Εδώ και μήνες, το Calais είναι το σύμβολο της χώρας μας για την πραγματική εισβολή που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας.

Δεδομένου ότι το ίδιο το κράτος έχει αποδειχθεί ότι είναι ανίκανο να υπερασπιστεί πραγματικά το λαό του Καλαί, η Generation Identitaire πήρε την υπόθεση στα χέρια της!

Εκατόν τριάντα ακτιβιστές της Γενιάς της Ταυτότητας κατέλαβαν τρία σημεία της πόλης του Καλαί, προκειμένου να εμποδίσουν τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες από το να αποκτήσουν πρόσβαση.

Χρησιμοποιώντας μόνο παθητική αντίσταση, οι νέοι Identitaires χτυπήθηκαν σκληρά και δέχτηκαν δακρυγόνα από την αστυνομία κατόπιν παραγγελίας ενός Νομάρχη που ήταν γεμάτος άγχος μήπως δεν υπακούσει πειθήνια στις οδηγίες της κυβέρνησης.

Εάν αυτοί που κυβερνούν αρνούνται να προστατεύσουν τους λαούς αποκαθιστώντας τα σύνορα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τότε θα δουν το λαό να στήνει οδοφράγματα!


Περί Καλαί διάβασε άρθρο εδώ και το βίντεο του άρθρου μεταφρασμένο στα ελληνικά εδώ - ΚΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο είναι η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών με ασιάτες και αφρικανούς μουσουλμάνους. Η ΝΤΠ νομίζει ότι θα είναι περισσότερο διαχειρίσιμοι....
Αν έκανε κάτι τέτοιο η Χρυσή Αυγή στην Ειδομένη θα τους είχαν κλείσει φυλακή! Βέβαια πόσοι αγρότες και έμποροι καταστράφηκαν από την κλειστή σιδηροδρομική γραμμή δεν ενδιαφέρεται κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά. Δυστυχώς, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ψευδής η άποψη που θέλει εμάς τους Έλληνες σε μεγαλύτερη εγρήγορση από τους άλλους Ευρωπαίους.