Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ποιος φταίει για την σφαγή στο γκέι μπαρ; Οι Χριστιανοί!

Μουσουλμάνος, ομοφυλόφιλος και Δημοκρατικός ήταν ο δράστης της μακελειού στο γκέι μπαρ, παρόλα αυτά το φταίξιμο πρέπει να ριχτεί στους ώμους των χριστιανών. Ο Νέρων δεν θα το έλεγε καλύτερα.

Τους χριστιανούς υποδεικνύουν ως «ενόχους» για την σφαγή στο γκέι μπαρ του Ορλάντο οι δικηγόροι της «Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών» (ACLU), [της γνωστής οργάνωσης υπεράσπισης δήθεν των "δικαιωμάτων"- προπύργιο στην ουσία του αντιχριστιανισμού και του «αντιρατσισμού» στις ΗΠΑ, που ιδρύθηκε από κομμουνιστή και η ηγεσία και τα μέλη της είναι κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής].

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς, ο δικηγόρος Chase Strangio επιτέθηκε στους χριστιανούς λέγοντας ότι η «η ισλαμοφοβία σας δημιούργησε αυτό το αντι-queer κλίμα».

Και στη συνέχεια επιτέθηκε στην "χριστιανική δεξιά" που πίεσε για την νομοθεσία που προστατεύει την συνείδηση των επιχειρηματιών από τον δια βίας εξαναγκασμό παροχής υπηρεσιών σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Η Χριστιανική Δεξιά εισήγαγε 200 αντι-ΛΟΑΤ νόμους τους τελευταίους έξι μήνες και κατηγορούν το Ισλάμ για αυτό. Όχι».

Ένα άλλο μέλος της ACLU, ο Eunice Rho, κατήγγειλε τους Ρεπουμπλικάνους βουλευτές που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων, ότι υποστήριξαν την «ακραία, αντι-ΛΟΑΤ νομοθεσία».

Ο Matthew Franck, διευθυντής του Ινστιτούτου William E. and Carol G. Simon για την Θρησκεία και το Σύνταγμα, δήλωσε ότι η προάσπιση της χριστιανικής διδασκαλίας σχετικά με το γάμο δεν είναι ισοδύναμη με τη βία.

«Οι Χριστιανοί που αντιστέκονται στο να επαναπροσδιοριστεί ο γάμος και οι οποίοι θέλουν να είναι ελεύθεροι να ζήσουν σύμφωνα με την πίστη τους, δεν μισούν κανέναν, και η νομοθεσία για την προστασία της ελευθερίας τους δεν είναι “αντι-ΛΟΑΤ”, παρά μόνο στα μυαλά εκείνων που καταπιεστικά θέλουν να επιβάλουν σε όλους μας να συμμορφωθούμε» δήλωσε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τρελαθεί εντελώς με αυτά που βλέπουμε,ακούμε,διαβάζουμε.Όταν καταλάβουν ότι ο Χριστιανισμός και ισλαμισμός είναι τελείως διαφορετικοί κόσμοι από όλες τις απόψεις,τότε θα κατανοήσουν και την ''ισλαμοφοβία''.Η αντιχριστιανική τους ρητορική τους θολώνει το μυαλό.
Υ.Γ.Παράκληση.Ο Νέρων είναι από τα πιο παρεξηγημένα άτομα της Ιστορίας.Προς Θεού δε θέλω να το παίξω ''αναθεωρητής'' ,αλλά ο συγκεκριμένος αυτοκράτορας ούτε έκαψε τη Ρώμη (καθώς εκείνη την εποχή δε βρισκόταν στη Ρώμη),ούτε κυνήγησε τους Χριστιανούς ,όπως άλλοι.Ήταν βαθύτατα Ελληνολάτρης,''ελευθέρωσε'' τη νότιο Ελλάδα,ουσιαστικά από τη φορολογία.Μετά το θάνατο του όλοι οι Ρωμαίοι στόλιζαν τον τάφο του,καθώς ήταν ιδιαίτερα λαοφιλής.Σαφώς και ως Αυτοκράτορας θα είχε τα ελαττώματα του,αλλά δεν ήταν και Καλιγούλας.Συκοφαντήθηκε ασυστόλως.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχαχα...

Ποιος φταίει επίσης για το ότι θα μας επιτεθούν οι εξωγήινοι; οι χριστιανοί φυσικά, τους προκαλούν λέγοντας τους ότι δεν υπάρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον απαιτείται μεγάλη προσοχή σε όσα λένε οι κομμουνιστές.
Υποτίθεται πως με αυτά που λένε υπερασπίζονται το Ισλάμ αλλά στην ουσία στρέφουν το Ισλάμ εναντίον των Χριστιανών, και τους Χριστιανούς εναντίον του Ισλάμ!

Σε ένα θέμα –την διαστροφή - που και οι δυο θρησκείες είναι εναντίον.
Έτσι αντί να ενωθούν Χριστιανοί και μουσουλμάνοι εναντίον της “ιδεολογίας της διαστροφής” που προωθούν οι τραπεζίτες χρηματοδότες και υποστηρικτές της μαρξιστικής ιδεολογίας , τους διχάζουν έντεχνα.
Ο δε Λόγος του Χριστού μας πουθενά δεν λέει ,τσακίστε …

Το γνωστό κόλπο των κομμουνιστών , διαίρει και βασίλευε!
Τώρα που το εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά , κατάντησε γελοίο και μόνο ως σύνθημα , ας ετοιμαστούμε για θρησκευτικούς πολέμους, πολέμους μεταξύ “Ρώσων Άγγλων” μέσα στις Χριστιανικές χώρες που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τέτοιο πρόβλημα και το δημιούργησαν οι κομμουνιστές με τον “αθώο διεθνισμό τους που δεν είναι πολυπολιστιμος”!
Και πάλι δεν θα φταίνε αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι που δεν αλλάζουν μυαλά!
Ίσως και οι διαφορετικές θρησκείες για να πάμε στην πανθρησκεία του ενός και μοναδικού θεού των Εβραίων, αντί του Τριαδικού των Χριστιανών και βέβαια τα έθνη που θα πρέπει να καταργηθούν.
Κανονική γενοκτονία δηλαδή αλλά κατηγορούμε και τους ναζί για να έχουμε …αντίπαλο!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 17 Ιουνίου 2016 - 11:34 π.μ
Τι εννοείς να ''ενωθούν Χριστιανοί και μουσουλμάνοι'';;Τι κοινό έχουμε εμείς με αυτούς;Και να μην παρεξηγηθώ,το ''αυτούς'' δεν το λέω μειωτικά ,απλά από διαφορετική θέση.Όπως έγραψα Χριστιανισμός και Ισλαμισμός πρεσβεύουν εντελώς διαφορετικές αξίες.Ο μεν Χριστιανισμός,βαθύτατα επηρεασμένος από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία αντιπροσωπεύει ανώτερες ιδέες,ενώ στον Ισλαμισμό,είναι πρέπον ένας 40άρης να παντρεύεται ένα δεκάχρονο και να το κακοποιεί ''την πρώτη νύχτα του γάμου''.Να μην αναφερθώ και σε πλείστα άλλα.Αλλά και από αντικειμενική θεολογική σκοπιά να το δεις,δεν τίθεται θέμα συγκρίσεως.Προσβάλουμε τους Χριστιανούς τους ενσυνείδητους με το να λέμε ''γιατί δεν ενωνόμαστε με τους μουσουλμάνους για ένα συγκεκριμένο σκοπό;''Και που ακριβώς οι μουσουλμάνοι είναι αντίθετοι με τον καπιταλισμό;Είναι αυτοί ,οι μουσουλμάνοι άραβες αλλά και άλλοι που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης του πλανήτη με την κατοχή τους των πετρελαίων και που το μοσχοπουλούν.Οι Χριστιανοί είναι μόνοι τους,δεν επιθυμούν ''στιγμιαία ένωση'' με κάποιον που τους αποκαλεί ''άπιστους'' και θέλει να τους σφάξει στην χειρότερη και να τους κάνει σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής,στην καλύτερη.Αν και δε γνωρίζω ποιο από τα δύο είναι χειρότερο.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο,δεν κάνω συγκρίσεις, για εμένα ο Χριστιανισμός είναι η μοναδική θρησκεία εξ'αποκαλύψεως, είναι η συνέχεια του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, αλλά το ..."ενας κομμουνιστής είπε, δεν φταίει το Ισλάμ , φταίει ο Χριστιανισμός.

Τι κάνει με αυτόν τον τρόπο; Διχάζει δύο πολυπληθέστατες ομάδες.
Στο τέλος τα βλέμματα στρέφονται αλλού , φεύγουν από την ουσία και τον δημιουργό του προβλήματος.
Εάν αυτός δεν αποκαλυφθεί στα μάτια των "ομαδων", πάντα θα δημιουργεί προβλήματα ΑΥΤΟΣ και θα φταίνε οι ΑΛΛΟΙ!
Οποιες και εάν είναι αυτές οι άλλες "ομαδες", οι οποίες χωρίς την ύπαρξη του θα μπορούσαν κάτω από άλλες συνθήκες να συμβιώνουν ειρηνικά.
Λάβε υπόψιν σου πως εντός της διεθνιστικής κοινωνίας που ηδη έχουν κατασκευάσει δια της βίας πρέπει να βρούμε τον βιαστή, τα θύματα είναι εύκολα αναγνωρίσιμα , είμαστε όλοι εμεις ...ανεξάρτητα από ομάδες.
Ακόμα και εάν υποχωρούμε σε όλα εμείς οι Χριστιανοί παγκόσμια, ακόμα και εάν εξαφανιστούμε θα βρoύν τρόπο να δημιουργήσουν αναταραχές, θα είναι οι άλλες θρησκείες θα είναι οι ψηλοί και οι κοντοί, οι φτωχοί και οι πλούσιοι.
Πλούσιοι που θα έχουν "ένα ακίνητο η ένα αυτοκίνητο".

Σκοπός τους η εμφάνιση του παγκόσμιου δικτάτορα να επιβάλλει την τάξη και την υποδούλωση ΟΛΩΝ των ανθρώπων.
Αυτό πρέπει να αποκαλυφθεί και να αποφευχθεί
ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ!

Ο χρόνος έχει αρχίσει και τρέχει αντίστροφα για να κάνουμε φιλοσοφικές συζητήσεις , εάν καταφέρουν και μας "μαρκάρουν" τελειώσαμε , θα μας μείνουν οι αναζητήσεις.
Βλέπεις με τι ταχύτητα το προωθούν;
Και όμως δεν ασχολείται κανείς μας, ασχολούμαστε με τις βλακείες του Φίλη για τις παρελάσεις , τις ώρες των θρησκευτικών (όχι με την ουσία αλλά με τις ώρες) και των αρχαίων.

Βλέπεις πάλι λειτούργησε ο διχασμός ο αποπροσανατολισμός ...και ο τραπεζίτης ...το τσιπάκι τσιπάκι ολοταχώς.


polycmike είπε...

Στην ίδια λογική,

νομίζω θα πρέπει ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον Χίτλερ και τον Ναζισμό. Καθώς ο Χίτλερ και ο Ναζισμός υπήρξε η αιτία για να κινητοποιηθεί η διεθνής κοινότητα, που είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία των προαναφερθέντων οργανισμών.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο νότιε μου φαίνεται ότι διάβασες τον γνωστό R.Ambelain και το γνωστό πόνημα του "Παύλος και η μυστική του ζωή". Το αγόρασα κι εγώ πριν 2-3 χρόνια από καροτσάκι με βιβλία έναντι 3 ευρώ! Θρησκευτικό ρομάντζο και μυθιστορία. Χωρίς πηγές και παραπομπές.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 18 Ιουνίου 2016 - 7:44 μ.μ.
Αν κατάλαβα καλά,αναφέρεσαι στο σχόλιο μου που έκανα για τον Νέρωνα και το ζήτημα της πυρκαγιάς της Ρώμης.Καταρχάς να σου πω ότι λυπάμαι,καθώς δεν έχω υπόψη μου τους συγκεκριμένους συγγραφείς που μου παρέθεσες και τα βιβλία τους.Δε με απασχολεί να πείσω εσένα και κανέναν άλλον φυσικά,ότι ο Νέρων δεν έκαψε τη Ρώμη.Απλά έκανα ένα σχόλιο που είναι συζητήσιμο και θέλει ψάξιμο.Στον Παύλο δεν αναφέρθηκα καν.Αλλά αν σε ενδιαφέρει το θέμα(και επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος,συγγνώμη Κ.Ο) μπορείς να διαβάσεις Σουητώνιο ,όπου μας λέει πως ο Νέρων,την εποχή της πυρκαγιάς της Ρώμης,δηλαδή τον Ιούλιο του 64 μ.Χ,βρισκόταν στην πολυαγαπημένη του Ελλάδα,για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.Υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία,ότι δεν την έκαψε αυτός,αλλά αυτό είναι το κυριότερο.
Κόκκινε Ουρανέ συγγνώμη για το ότι βγήκα κάπως εκτός θέματος.
Γιώργος ο Νότιος