Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

«Όποιον μαύρο πάει με λευκή γυναίκα πρέπει να τον σκοτώνουμε». «Οι Σιωνιστές ελέγχουν όλον τον κόσμο». Ποιος ρατσιστής τα είπε αυτά;

"Ένας μαύρος άντρας πρέπει να σκοτωθεί αν μπλέκει με μια λευκή γυναίκα. Και οι λευκοί άνδρες πάντα το κάνουν αυτό ... .Και όχι μόνο οι λευκοί, αλλά κι οι μαύροι άνδρες. Θα σε σκοτώσουμε, και οι αδελφοί που δεν θα σκοτώσουν θα μαστιγωθούν από πίσω και ίσως αυτοκτονήσουν αν το αφήσουν να συμβεί και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό". - 1975, Συνέντευξη στο Playboy.

"Ξέρετε ολόκληρη η δομή της εξουσίας είναι Σιωνιστική. Ελέγχουν την Αμερική. Ελέγχουν τον κόσμο".  - 1980, Συνέντευξη στο India Today.

"Η φυλετική ενοποίηση είναι λάθος. Οι λευκοί άνθρωποι δεν την θέλουν την ενοποίηση. Και δεν πιστεύω στον εξαναγκασμό της... ». – 1964, Συνέντευξη για την εφημερίδα Louisville Courier.

"Εχθροί μου είναι λευκοί, όχι οι Βιετκόνγκ ή οι Κινέζοι ή οι Ιάπωνες." – 1967, Συνέντευξη σχετικά με την στρατολόγηση για τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

"Όλοι οι Εβραίοι και οι μη Εβραίοι (Gentiles / εθνικοί), είναι διάβολοι ... Οι Μαύροι δεν είναι διάβολοι ... Ό,τι κάνουν λάθος οι μαύροι, προέρχεται από τους λευκούς – το αλκοόλ, το κάπνισμα, η πορνεία, η ομοφυλοφιλία, η κλοπή, τα τυχερά παιχνίδια, όλα προέρχονται από τους λευκούς". - 1969, Συνέντευξη στον David Frost.

"Κάθε νοήμων άνθρωπος θέλει το παιδί του να του μοιάζει, είναι λυπηρό επειδή δεν θέλω να εξαλειφθεί η φυλή μου και να χάσω την ταυτότητά μου ; Οι Κινέζοι αγαπούν Κινέζες, αγαπούν τα μικρά σχιστομάτικα μωρά. Οι Πακιστανοί αγαπάνε την κουλτούρα τους, οι Εβραίοι αγαπούν την κουλτούρα τους, πολλοί Καθολικοί θέλουν να είναι με τους Καθολικούς και θέλουν η θρησκεία να παραμείνει η ίδια ... ποιος θα ήθελες να σε ανακατέψει και να σκοτώσει τη φυλή σου; Είσαι κάποιος που μισεί το λαό σου, αν δεν θέλεις να μείνεις αυτός που είσαι. Μήπως ντρέπεσαι για αυτό που ο Θεός σε έκανε; Νομίζεις ότι έκανε λάθος όταν σε έφτιαξε; - 1971, BBC συνέντευξη στον Michael Parkinson.

Ναι, ήταν ο Μοχάμετ Άλι

Επειδή ζούμε σε μια εποχή πολύ πιο αδύναμη και πιο «ευαίσθητη» από εκείνη που μεγαλουργούσε ο Άλι, μόλις πέθανε του έφτιαξαν την αγιογραφία με χίλιες δυο σαχλαμάρες παρουσιάζοντάς τον ως «άνθρωπο της ειρήνης» και της «συμφιλίωσης» και της «αγάπης» και με κάθε είδους ψευτο-ιστορικό photoshop τον έκαναν κάτι σαν Νέλσον Μαντέλα και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ως μια «πηγή έμπνευσης» και «σύμβολο κατά του ρατσισμού».

Η πικρή αλήθεια είναι ότι με το να φτιάχνουν «εικόνες» με πινέλα ποτισμένα με σύγχρονους ευσεβισμούς, διαστρεβλώνουν την πραγματική εικόνα του Άλι. Για παράδειγμα, όταν βρέθηκε σε μια αυτοσχέδια φωτογραφία με τους Beatles το 1964, φέρεται να ρώτησε έναν συγγενή του, "Λοιπόν, ποιες ήταν αυτές οι μικρές αδελφές;" (“So who were those little faggots?”).

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αλλάζει το «όνομα σκλάβου» που είχε, το Cassius Marcellus Clay, σε Muhammad Ali κατ’ εντολή του Elijah Muhammad (φωτο στο βήμα με τον Άλι να τον παρακολουθεί), ηγέτη του "Έθνους του Ισλάμ".

Ο αρχικός Cassius Marcellus Clay (φωτο) – από τον οποίον πήρε το όνομά του- ήταν ένας λευκός σταυροφόρος κατά της δουλείας από το Kentucky των ΗΠΑ, (όπως και ο Άλι), ο οποίος αγωνίστηκε με τους Βόρειους στον «εμφύλιο» πόλεμο, ενώ ο Μοχάμεντ Άλι της Αιγύπτου (φωτο κάτω - πατέρας του Ιμπραήμ πασά) ήταν ένας πολέμαρχος του οποίου ο στρατός υποδούλωσε το Σουδάν.
Στο παρακάτω βίντεο μία θαρραλέα Σομαλή πρώην μουσουλμάνα και νυν χριστιανή, η Mona Walter, ξεσπαθώνει και δηλώνει ότι είναι η μόνη μαύρη που... δεν της αρέσει ο Μοχάμεντ Άλι, και εξηγεί ότι ο Άλι ασπάστηκε μια θρησκεία που έκανε σκλάβους εκατομμύρια μαύρους. «Κάτι δεν πάει καλά, όταν ένας μαύρος προσηλυτίζεται στο Ισλάμ στη σύγχρονη εποχή», λέει η Walter....

Η Walter έφυγε από την Σομαλία ως πρόσφυγας πολέμου όταν ήταν 19 ετών και τώρα ζει στην Σουηδία. Στη Σουηδία, άρχισε να διαβάζει το Κοράνι και την χαντίθ, και έβλεπε πως εκφραζόταν ο Μωάμεθ για τους μαύρους και ότι ήταν ο ίδιος ιδιοκτήτης σκλάβων. Οι σκλάβοι αναφέρονται σε τουλάχιστον είκοσι εννέα στίχους του Κορανίου.

Οι μουσουλμάνοι ασχολούνταν με το δουλεμπόριο πολύ πριν η πρακτική φθάσει στο Νέο Κόσμο (Αμερική). Εκτιμάται σχεδόν 30 εκατομμύρια Αφρικανοί υποδουλώθηκαν από μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 αιώνων. Το διατλαντικό δουλεμπόριο στην Αμερική από τους Ευρωπαίους διήρκεσε λίγο περισσότερο από τρεις αιώνες. Ενώ το ευρωπαϊκό δουλεμπόριο είχε επίκεντρο τη γεωργία, οι σκλάβοι των μουσουλμάνων ήταν κυρίως γυναίκες και χρησιμοποιούνταν για σεξουαλική εκμετάλλευση ως παλλακίδες.


Επιστρέφοντας στον Άλι και στις "μη δημοφιλείς" δηλώσεις του.

Στη Ρώμη Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960, Αλί είπε σε έναν δημοσιογράφο:

"Για μένα, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να φας μερικές φορές, αλλά τέλος πάντων δεν παλεύεις με αλιγάτορες και δεν ζεις σε μια καλύβα από λάσπη"..

Όταν ο Αλί πέρασε κάποιους μήνες στο Ζαΐρ όπου εξασκείτο για να νικήσει τον George Foreman, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις εντυπώσεις του από την Αφρική. Η απάντηση Άλι αποδεικνύει ότι παρόλο που το IQ του δύο φορές δοκιμάστηκε και βρέθηκε στο 78, ήταν μια ιδιοφυΐα στο να μιλάει χωρίς αναστολές:

"Δόξα τω Θεώ που ο παππούς μου μπήκε σε εκείνο το σκάφος" (ως σκλάβος)..


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας το βλέπει απ΄τη δική του σκοπιά. Ο Μωχάμεντ Άλι βίωσε από μικρός τις διακρίσεις εις βάρος των μαύρων στον αμερικανικό νότο και ταύτισε μέσα στο μυαλό του το χριστιανισμό με τις απαράδεκτες τακτικές των λευκών εις βάρος των μαύρων. Έπειτα έζησε την ταραγμένη δεκαετία του 60 που μεσουρανούσε το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα(civil rights movement)όπου η ακραία τάση του , οι μαύροι πάνθηρες σε ένδειξη ριζοσπαστικοποίησης και αναζήτησης νέων φυλετικών και εθνικών ταυτοτήτων, εκτός από τη χρήση βίας, βρήκαν (κάποιοι από αυτούς) καταφύγιο στον ισλαμισμό και τα κηρήγματα του. Άλλη περίπτωση μουσουλμάνου μαύρου είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, το αστέρι του ΝΒΑ των 70's και 80's. Aπό την άλλη δικαιολογώ απόλυτα τη Σομαλή πρόσφυγα γιαυτά που λέει και που εμείς οι έλληνες γνωρίζουμε καλά διότι οι πρόγονοι μας τα βίωσαν στα βαλκάνια 5 αιώνες. Αλλά είναι αυτό που είπα στη αρχή ο καθένας το βλέπει απ' τη σκοπιά του. Ο ισλαμισμός ήταν απάντηση, μία διέξοδος που βίωσε ο Άλι σε δεδομένο τόπο και χρόνο. Που να ήξερε ο άνθρωπος τι φρικαλεότητες, δουλεμπόριο, ακούσιοι εξισλαμισμοί διαπράχθηκαν από Άραβες, Σελτζούκους και οθωμανούς Τούρκους. Που να ήξερε ότι αυτό που ο ίδιος βίωσε ως απαλλαγή από τα δεινά και τις διακρίσεις, για κάποιους άλλους αιώνες πριν ή και τώρα(π.χ. τζιχαντιστές, τρομοκράτες βομβιστές) ήταν και είναι πόνος, τρόμος και βία.

skulos gab είπε...

Ολοι αυτοι οι "διασημοι" χρησιμοποιουνται παντοτε σωστα τοποθετημενοι. Σιγα μην δεν γνωριζε τι ειναι ισλαμ τι αντιπροσωπευει και πως επιβαλλεται.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μπλογκερ ο τίτλος θαρρώ πως ειναι παραπλανητικος διότι μας κάνει να πιστεύουμε οτι εφόσον τα είπε ο αλι,δεν είναι ρατσιστικές.

Ειναι φανερό οτι ο αλι επηρεάστηκε απο το ρατσισμό που είχε φάει,το έθνος του ισλαμ και τη δοξα του, θεωρώντας τον εαυτό του και τους μαύρους ως ανωτερους των υπολοιπων..