Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Το Facebook τοποθετεί επικεφαλής της πολιτικής του πρώην σύμβουλο του Νετανιάχου

Μια μακροχρόνια ανώτερη σύμβουλο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, διορίστηκε επικεφαλής πολιτικής και επικοινωνίας του Facebook, στην τελευταία συνεργασία μεταξύ της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και της ισραηλινής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κινήματος BDS (Boycott, Divestment and Sanctions Movement, δηλαδή μποϊκοτάζ – απόσυρση επενδύσεων – κυρώσεις εις βάρος του Ισραήλ για το ζήτημα των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και το ισραηλινό απαρτχάιντ).

Η Jordana Cutler, η οποία είναι επίσης, επικεφαλής του προσωπικού στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, έχει ενταχθεί στο γραφείο του Facebook στο Ισραήλ για να επιβλέπει το σχεδιασμό και την εκτέλεση των μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση των εκστρατειών BDS.

Η νέα θέση της Cutler που χειροκροτήθηκε από τον υπουργό δημόσιας ασφάλειας Gilad Erdan, ο οποίος ανακοίνωσε την Πέμπτη μια σειρά νομοθετικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνησή του κατά της προώθησης του μποϊκοτάζ του Ισραήλ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε.Ένα εβραϊκό κατασκεύασμα είναι το facebook,ίδιον της σαπισμένης εποχής που ζούμε.Περπατώ στο δρόμο και βλέπω συνομήλικους-ες ,να σουφρώνουν τα χείλη τους λες και κατανάλωσαν καυτερή σάλτσα,για να ''ανεβάσουν'' τις φωτογραφίες στο προφίλ τους.Από τη μία είναι να σε γελάς και από την άλλη να σε πιάνουν τα νεύρα!Πάντως,τέτοια μέσα κοινωνικής δικτύωσης,και ειδικά το facebook,είναι αυστηρώς ελεγχόμενα,ταγμένα στην ΄΄πολιτική ορθότητα''.Πριν κάποιο καιρό συζητούσαν για το αν θα διαγράφουν τις αναρτήσεις με τη σημαία του Νότου,αφού είναι μία ''ρατσιστική'' σημαία...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κόκκινε Ουρανέ....σου έστειλα δύο σχόλια στην τελευταία είδηση της κατηγορίας Αντίχριστος αποκλειστικά για εσένα και όχι προς δημοσίευση....χίλια συγνώμη που είναι λίγο σεντονάκια άλλα έκοψα πολλές πληροφορίες για να τα κάνω όσο το δυνατόν πιο μικρά και περιεκτικά σε αυτό που ήθελα να σου στείλω έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα....επίσης χίλια συγνώμη που στο στέλνω και εδώ αυτό το μήνυμα αλλά ήθελα απλά να βεβαιωθώ ότι τουλάχιστον θα τα διαβάσεις χωρίς τον κίνδυνο να τα φάει η μαρμάγκα εκεί που τα τοποθέτησα και από εκεί και έπειτα πράξε όπως εσύ πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο....ευχαριστώ για την ανοχή σου και να είσαι πάντα καλά!