Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί που επιτίθενται στον Τραμπ για τον φράκτη που θέλει να φτιάξει στα σύνορα για να αποτρέψει παράνομους, έστησαν φράκτη για να αποτρέψουν άλλους Δημοκρατικούς να έρθουν στο συνέδριό τους!Νόμιζα ότι οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ ζητούσαν την «οικοδόμηση γεφυρών», (όπως βαρύγδουπα δηλώνουν) και όχι την οικοδόμηση φραχτών ή τοίχων. Ξέρετε, αυτοί οι τύποι που επιτίθενται συνεχώς στον Τραμπ επειδή προτίθεται να οικοδομήσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να ανακόψει το τσουνάμι των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στις ΗΠΑ. Φαίνεται όμως, πως αυτό είναι ένα ψέμα. Ή άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας που έχει γίνει συνώνυμη με την λίμπεραλ /αριστερή ρητορική. Η Εθνική Συνέλευση Δημοκρατικών προστατεύεται από μια περίφραξη αρκετών μιλίων. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί οι ελίτ του κόμματος να «σμίξουν» με την πολιτική τους βάση. Όλους τους οπαδούς τους κόμματος που υποστήριξαν τον Bernie Sanders και περιφρονούν την Χίλαρι Κλίντον. Είναι σίγουρο ότι όσοι υποστηρικτές του Bernie καταφέρουν να διεισδύσουν στον χώρο της Συνέλευσης και αρχίσουν να διαμαρτύρονται θα απομακρυνθούν αμέσως. Γιατί είναι πολύ δημοκρατικό το κόμμα των Δημοκρατικών.

Λέει η American Mirror:

Για τους ελίτ της Εθνικής Επιτροπής Δημοκρατικών (Democratic National Committee ή DNC) το να κρατήσεις τον μέσο Αμερικάνο μακριά από το συνέδριό τους είναι μια καλή ιδέα, αλλά το να προστατεύσεις τα νότια σύνορα της χώρας από απρόσκλητους τρομοκράτες, βιαστές και δολοφόνους είναι κακή.

Η DNC έχει αναγείρει έναν φράχτη τεσσάρων μιλίων γύρω από τον χώρο της συνεδρίου της στο Κέντρο Wells Fargo της Φιλαδέλφειας. (Δεν είναι ειρωνικό που κάνουν τόσα πολλά για να προστατεύσουν μία περιοχή που το όνομά της προέρχεται από μια τράπεζα;)

Ο φράχτης, η οποία φαίνεται να είναι περίπου 8 πόδια ψηλός, έχει ως στόχο να κρατήσει τυχόν άτομα με τα οποία οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος, εκπρόσωποι και άλλοι λίμπεραλ ελίτ μάλλον δεν θα ήθελαν να μην σμίξουν.

Βίντεο:

Υποστηρικτές του Sanders φωνάζουν στην Φιλαδέλφεια : 

"HELL NO DNC, WE WON'T VOTE FOR HILLARY!"Περί Τραμπ:

Οι New York Times είχαν ένα μεγάλο άρθρο για τον Ντόναλντ Τραμπ με τον τίτλο : Για τους Λευκούς που έχουν αίσθηση της Παρακμής, ο Donald Trump εξαπολύει Λόγια Αντίστασης. Λέει :«Το σύνθημα ξεσπά σε ένα κολεγιακό αμφιθέατρο στην Ουάσιγκτον, καθώς οι θαυμαστές μίας συντηρητικής προσωπικότητας του internet φωνάζουν σε έναν μαύρο διαδηλωτή. Το σύνθημα ηχεί σε ένα γυμναστήριο ενός γυμνασίου της Αϊόβα, καθώς οι λευκοί μαθητές πικάρουν τους ισπανόφωνους οπαδούς και τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας. Το σύνθημα κραυγάζεται από έναν μοτοσικλετιστή, καθώς βγαίνει έξαλλος από ένα βενζινάδικο του Κάνσας μετά από μία διαφωνία που είχε με έναν ισπανόφωνο και τον μουσουλμάνο φίλο του.

Trump! Trump! Trump!

Σε αμέτρητες συγκρούσεις χρώματος και θρησκείας, το όνομα του Donald J. Trump προκαλεί ένα εύκολα κατανοητό μήνυμα φυλετικής εχθρότητας. Αψηφώντας τις σύγχρονες συμβάσεις της πολιτικής ευγένειας και της γλώσσας, ο κ Trump έχει παραβιάσει τα όρια που έχουν εδώ και καιρό περιορίσει την δημόσια συζήτηση των Αμερικανών για την φυλή...»
Ο Hunter Wallace του Occidental Dissent, (pro-South blog) συμφωνεί με τις διαπιστώσεις του άρθρου, αλλά σημειώνει:

1) Ο Donald Trump δεν είναι ένας από εμάς. Δεν είναι φυλετιστής. Δεν είναι Λευκός Εθνικιστής. Δεν είναι σίγουρα ένας Νότιος Εθνικιστής. Ο Trump μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως ένας νοσταλγός αμερικάνος αστός εθνικιστής που οδηγείται από το ένστικτο και που έχει "αγγίξει" τα φυλετικά και πολιτιστικά παράπονα της Λευκής πλειοψηφίας των ΗΠΑ. Όμως ο Trump μιλάει τη γλώσσα μας. Μετά από δεκαετίες cuckservatism, το μήνυμα του είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα.

2) Ο Trump είναι σαν ένας ελέφαντας που ποδοπατά όλα τα όρια του "mainstream" πολιτικού λόγου. Σπάει τους κανόνες και οδηγεί ένα μαζικό κίνημα εκατομμυρίων Λευκών έξω από το στρατόπεδο κράτησης. Υπό αυτή την έννοια, ο Trump είναι ένα καλό πράγμα για μας.

3) Ο Trump έχει προκαλέσει ένα μοιραίο πλήγμα στους cucks. Για αυτό του χρωστάμε ευγνωμοσύνη. Οτιδήποτε άλλο συμβεί σε αυτές τις εκλογές θα είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα. Η καταστροφή των cucks υπήρξε πάντα η προϋπόθεση της εθνικιστικής αναγέννησης.

4) Ο τυφώνας Trump οδεύει προς το Λευκό Οίκο. Το μόνο ερώτημα είναι πόσο μεγάλη ζημιά θα προκαλέσει στο status quo πριν όλο αυτό τελειώσει. Με νίκη ή με ήττα, ο Trump έχει γίνει κάτι καλό για εμάς. Θα κερδίσει και θα τελειώσει για πάντα την εξουσία των cucks στην Δεξιά ή θα χάσει και θα δείξει ότι η Αμερική δεν θα είναι μεγάλη και πάλι, αν και η μεγάλη πλειοψηφία των λευκών νοτίων θα τον υποστηρίξει στις εκλογές.

5) Ο Trump θα φύγει κάποια στγμή. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι το επόμενο έτος, σε τέσσερα χρόνια από τώρα, ή σε οκτώ χρόνια από τώρα, αλλά το τοπίο που θα αφήσει πίσω του θα είναι «καλό για τους Λευκούς» και τελικά αυτό είναι που έχει σημασία.

6) Ο Trump αποδεικνύει ότι οι ιδέες μας είναι "mainstream" στη Λευκή Αμερική, ακόμη και αν οι ελίτ των μέσων ενημέρωσης φέρονται σαν να είναι οι ιδέες μας «περιθωριακές». Είτε είναι η απαγόρευση των μουσουλμάνων, το Τείχος, η απέλαση των παρανόμων, η παύση της μετανάστευσης, το ξήλωμα δωρεάν εμπορικών συμφωνιών, η αποφυγή ηλίθιων ξένων πολέμων των παγκοσμιοποιητών, η εγκατάλειψη της αστυνόμευσης του κόσμου, ή η διάλυση της πολιτικής ορθότητας, ο Trump παίρνει δημοφιλείς ιδέες και τις σφυρηλατεί σε μια πολιτική πραγματικότητα.

Ο Trump έχει κάνει κάποιες μεγάλες ομιλίες, βάζοντας κρέας στο κόκαλο της ρητορικής του, αποφεύγοντας τις περιττές διαμάχες και αφήνοντας την Χίλαρι να κρεμαστεί μόνη της. Αν κρατήσει αυτό, θα κάνει το μπαμ με τη νίκη το Νοέμβριο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα δεν εμπιστευομαι κανεναν πολιτικο ειδικα απο τους Αμερικανους. Κ ενω υπαρχει ενας γενικος πολεμος εναντιον του Τραμπ θεωρω οτι δε διαφερει κ πολυ απο τους αλλους του 'συστηματος'. Πρωτα απ'ολα μιλαμε για ενα ατομο που στο παρελθον ειχε πολυ στενη σχεση με τους Κλιντονς κ χρηματοδοτουσε κ το ιδρυμα τους. Επισης μιλαμε για ενα ατομο του οποιου το ονομα βρεθηκε στη λιστα του παμπλουτου παιδοφιλου Ειπστεν. Ακομα κ αν δε συμμετειχε στα οργια με τις ενηλικες κατα ποσο μπορουμε να εμπιστευτουμε εναν επιχειρηματια που ειχε παρε δωσε με εναν γνωστο διεστραμμενο? Κ επισης οσο ωραια κ πατριωτικα κ να τα λεει στη πληγωμενη περηφανεια των Αμερικανων ας μη ξεχναμε οτι δε παυει να ειναι ενας δημαγωγος..χρησιμοποιει τους συναισθηματισμους κ τα ιδια μεγαλα κ δηθεν φιλολαικα λογια που εχουν χρησιμοποιησει διαφοροι δημαγωγοι κατα καιρους..δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα...εκτος απ'το οτι ειναι αυτοδιοικουμενος κ οτι τα μμε του κανουν πολυ πολεμο..που κ παλι αυτο μπορει να ειναι μερος ενος κολπου ετσι κ αλλιως.

Ανώνυμος είπε...

Ανηλικες*

Ρωμανός είπε...

ΚΟ για ρίξε μια ματιά και στο παραλήρημα κλάψας του Μουρ... Είναι το απαύγασμα όλης της ιδεολογικής ανωμαλίας των liberals/αριστερών!
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/micahel-moore-pente-logoi-poy-o-tramp-tha-einai-o-epomenos-proedros-twn-hpa.4189093.html?ref=yfp

Ανώνυμος είπε...

H κυρία διαφορά του Τραμπ από τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους των ΗΠΑ έγκειται στην οικονομική αυτονομία του εγχειρήματος του, δεν είναι δλδ ελεγχόμενος από χρηματοδότες όπως οι Κλίντον.

Ο Τραμπ ως επιχειρηματίας ασχολείται με την ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων στην καζινοκαπιταλιστική εκδοχή, αντικείμενο που κληρονόμησε από τον γερμανικής καταγωγής πατέρα του.
Με τους Κλίντον έχει μια ευδιάκριτη σημειολογική ομοιότητα. Αμφότεροι έχουν συμπεθερέψει με Εβραίους. Η κόρη του Ιβάνκα, από την πρώτη σύζυγο του Τσέχα Ιβάνα, έχει παντρευτεί τον Τζάρεντ Κούσνερ, γόνο πλούσιου Εβραίου που επίσης ασχολείται με ακίνητα και διαθέτει την εφημερίδα New York Observer. O Tζάρεντ μαζί με τον αδελφό του Τζόσουα ασχολείται με funds όπως και ο Μαρκ Μετζβίνσκυ, γαμπρός των Κλίντον.
Επίσης έχει αναλάβει επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του πεθερού του. Οι κάμερες, μάλιστα, είχαν εστιάσει επάνω του στην εκδήλωση για την επίσημη ανακήρυξη του Τραμπ ως υποψηφίου του ρεμπουπλικανικού κόμματος.

Γεωργια είπε...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ...

Ανώνυμος είπε...

Για μένα,όλη η ουσία του άρθρου βρίσκεται σε αυτές τις γραμμές:
''Ο Donald Trump δεν είναι ένας από εμάς. Δεν είναι φυλετιστής. Δεν είναι Λευκός Εθνικιστής. Δεν είναι σίγουρα ένας Νότιος Εθνικιστής''.
Σαφώς και δε γίνεται να υπάρξει εθνικισμός στις Η.Π.Α.αφού δεν είναι έθνος.Ο Trump,ίσως πρεσβεύει έναν καπιταλιστικό αστικό ''εθνισμό'',που εκπροσωπεί κυρίως τους λευκούς των πόλεων.
Δε βλέπω γιατί πρέπει να χαιρόμαστε ιδιαίτερα,πώς μπορεί να μας επηρεάσει άραγε εμάς,θετικά ή αρνητικά;Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.Από την άλλη,και μόνο που βλέπω πόσο έχουν λυσσάξει ,όλοι,από πολιτικούς Ευρωπαίους και Αμερικάνους μέχρι και δημοσιογράφους(και οι δικοί μας ειδικά),ίσως να γίνει κάτι το διαφορετικό,που σίγουρα τους ενοχλεί αυτούς.Ας παρατηρήσουμε τις εξελίξεις με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα,αποφεύγοντας προς το παρόν να πάρουμε θέση υπέρ του Τραμπ,αποφεύγοντας επίσης να τον καταδικάσουμε από τώρα...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Εφεραν τον τοιχο απ' το ισραηλ οι ....δημοκρατικοι;


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

την λεξη Δημοκρατια πρεπει να σταματήσουμε να την λεμε, διοτι δεν ταιριαζει σε κανεναν και πουθενα.
Φαντασθείτε μια πουτανα να την λενε Παρθενα...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω. Μεχρι στιγμης ειμαι ουδετερη ως κ αδιαφορη απεναντι στο ολο φαινομενο Τραμπ. Γτ αν υπαρχει εστω κ μια πεειπτωση να ειναι διεστραμμενος οπως ο Ειπστεν η μερος ενος κολπου για την αναδειξη της Χιλαρι..μια θεωρια που δεν ειναι καθολου απιθανη..τοτε ολος ο ενθουσιασμος των οπαδων του εντος κ εκτος Αμερικης παει στον καδο