Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΗΠΑ: Διαφυλετικό «παντρεμένο» ζευγάρι ομοφυλόφιλων στο παιδικό κανάλι Nickelodeon

Το παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon θα παρουσιάσει ένα δια-φυλετικό γκέι ζευγάρι στην σειρά κινουμένων σχεδίων “The Loud House”. 

Η σειρά, η οποία επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή του Lincoln Loud και τις δέκα αδελφές του, θα είναι η πρώτη εκπομπή της Nickelodeon στην ιστορία που θα δείχνει ένα «παντρεμένο» ζευγάρι ατόμων του ιδίου φύλου.

Το ζευγάρι, που έκανε το «ντεμπούτο» του στις 20 Ιουλίου, είχε "μεγάλη επιτυχία."

Στο επεισόδιο, ο μικρός πρωταγωνιστής Λίνκολν, προσκαλεί τον φίλο του Κλάιντ να μείνει σπίτι του για ένα βράδυ. Ο Κλάιντ έρχεται στο σπίτι με τους δυο «μπαμπάδες», όπου ο ένας είναι λευκός και ο άλλος μαύρος.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σύνθημα της Σχολής της Φρανκφούρτης, "θα κάνουμε τη Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει", έγινε πραγματικότητα. Η δυσωδία δεν αντέχεται πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Καλά,εδώ αποδείχθηκε ότι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης είχε σχέση με τον κολλητό του,τον Patrick τον αστερία...Αυτό δεν είναι τίποτα...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Ρατσιστική ταινία, να αποκλειστεί πάραυτα!

Προσπαθουν να ντροπιάσουν και τους μαύρους.
Οι λευκοί ιδίως οι ευρωπαίοι είμαστε ηδη η ντροπή του πλανήτη και αρα δεν τίθεται θέμα!

Ντροπη σύμφωνα με τον παναρχαιο Ελληνικό ορισμο , που ο Δίας είχε ξεχάσει κλπ.κλπ. γνωστά

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνον ζευγάρι του ίδιου φύλλου, αλλά ζευγάρι λευκού και μαύρου με υιοθετημένο μαύρο παιδί... Άρα μαύροι = πλειοψηφία...

sta είπε...

Η κατασταση ειναι πλεον αναξελεγχτη. Οι γονεις πρεπει να εχουν τα ματια τους δεκατεσσερα. Επιστροφη στα παλια τα δικα μας. Αισωπο , κλασσικα παραμυθια, μυθοι Ηρακλη ,Θησεα ,Ιλιαδα και Οδυσσεια εικονογραφημενη κλπ.. Και ας παμε και στην εκκλησια τα παιδια. Ολα με μετρο. Μονο καλο θα κανει. Αυτα δεν θα "τολμουσα" να τα προτεινω αλλου.. Ειμαστε η απειροελαχιστη μειοψηφια στον πλανητη, ας σωσουμε οτι σωζεται απο την χωρα μας και ας ελπισουμε ,με αγαπη σεβασμο και ηθος και αλλοι ανθρωποι αλλων φυλων και δογματων να κατανοησουν το πραγματικο και ουσιαστικο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες αλλά ....

...και σε ποιά εκκλησία θα τα πάει κανείς "Sta"?
Στην Οικουμενιστική...??? Θέλει ψάξιμο για να βρει κανείς την αληθινή Εκκλησία σήμερα...!!!

Η "επίσημη" κρατική εκκλησία (και όσοι έχουν κοινωνία εκκλησιαστική με αυτούς εν γνώση τους... είναι αλλού για αλλού...!!!

Μνημόνευση Πάπα Ρώμης ως Ορθοδόξου Επισκόπου στην Κωνσταντινούπολη
https://www.youtube.com/watch?v=0b_DvgkI0YU

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ (ΦΑΝΑΡΙ 2006)
https://www.youtube.com/watch?v=-IZlDxnPYLQ

Ο Πόλεμος είναι πολύπλευρος και η ζημιά έχει γίνει σε πολλά μέτωπα εδώ και πολύ καιρό (αλλά κυρίως τα τελευταία ~100 χρόνια)..!!!