Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις «ξένων ανδρών» σε φεστιβάλ «Peace & Love» και «κατά του ρατσισμού»


Ένα φεστιβάλ μουσικής στη Σουηδία που είχε ως κεντρικά θέματα την «καταπολέμηση του ρατσισμού», την πολυπολιτισμικότητα, αλλά και την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης (!) στιγματίστηκε από πολλαπλές αναφορές σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών.

Το «Peace & Love» φεστιβάλ στο Μπορλάνγκε της Σουηδίας, που περιγράφεται ως ένα φεστιβάλ «φόρος τιμής στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία», έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, 7 με 9 Ιουλίου και το παρακολούθησαν περίπου 30.000 νέοι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το - multi culti χορτοφαγικό “hippy style” - φεστιβάλ προώθησε μια πρωτοβουλία «κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων», η αστυνομία ερευνά τώρα κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης που έλαβαν χώρα στο φεστιβάλ από «ξένους άνδρες», όπως αναφέρθηκε.

Η σουηδική εφημερίδα ‘Dagens Nyheter’ (DN) ανέφερε ότι η αστυνομία δέχθηκε «δεκάδες καταγγελίες σεξουαλικών αδικημάτων», συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού, μίας απόπειρας βιασμού και σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το θύμα του βιασμού ήταν ηλικίας κάτω των 18 ετών και δέχθηκε επίθεση, ενώ ήταν ανάμεσα στο ακροατήριο που παρακολουθούσε μια συναυλία στο φεστιβάλ. Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η DN και άλλες σουηδικές εφημερίδες επέλεξαν να μην αποκαλύψουν τις ταυτότητες των τριών γνωστών υπόπτων οι οποίοι συνελήφθησαν στο φεστιβάλ το Σάββατο, (μια συνηθισμένη πλέον πρακτική του συστημικού Τύπου για να μην αναπτυχθούν μη «τρυφερά» αισθήματα προς του μετανάστες), αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, επειδή ήταν "ανήλικοι". Όμως η ‘FriaTider(μια online εφημερίδα που ασκεί κριτική στην μεταναστευτική πολιτική) ανέφερε τις παρατηρήσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας Stefan Dangardt, ο οποίος τους προσδιορίζει ως «ξένους άνδρες».

Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους επιτιθέμενους ο αξιωματικός της αστυνομίας είπε στην FriaTider ότι δεν μπορούσε να δει τον φάκελο της σύλληψης επειδή «η πρόσβαση προστατεύεται» στους υπολογιστές της αστυνομίας.

Προφανώς γνωρίζοντας το κύμα σεξουαλικών εγκλημάτων με δράστες μετανάστες που έχει σαρώσει τα διάφορα φεστιβάλ στην Σουηδία εδώ και χρόνια, για τα οποία ελάχιστα έχουν ακουσθεί δημόσια μέχρι τώρα, το ‘Peace & Love’ φεστιβάλ είχε φέτος και μία τέτοια «πρωτοβουλία» με την ρεκλάμα “U Cant Touch This!” (Δεν μπορείς να το αγγίξεις αυτό!). Δηλώνοντας ότι θα «λάμβαναν μια σκληρή στάση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ», οι διοργανωτές είπαν ότι είχαν συνάψει συνεργασία με έναν τοπικό νομικό κέντρο «κατά των διακρίσεων» και καταφύγιο (κακοποιημένων) γυναικών, οι οποίοι θα παρείχαν "όργανα" για την εκδήλωση.

Η ειδική σελίδα κατά των σεξουαλικών επιθέσεων εξήγησε το κίνητρο πίσω από τη φαινομενικά αποτυχημένη πρωτοβουλία, παρατηρώντας ότι το φεστιβάλ «αναλαμβάνει την ευθύνη να δείξει καθαρά ότι παίρνει τα ανθρώπινα δικαιώματα στα σοβαρά», και ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ... προσβάλει κανέναν, είτε υπάρχει μια σεξουαλική βάση είτε όχι».

Οι αναφορές μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων στα σουηδικά φεστιβάλ μουσικής έχουν γίνει πλέον σχεδόν εβδομαδιαίο περιστατικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ‘Breitbart Londonανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι στο Φεστιβάλ Bravalla στο Norrkoping, έλαβαν χώρα πέντε βιασμοί και 40 σεξουαλικές επιθέσεις, στις οποίες οι επιτιθέμενοι προσδιορίστηκαν επίσης ως «ξένοι». Την προπερασμένη εβδομάδα η Breitbart ανέφερε περισσότερες επιθέσεις στο φεστιβάλ Putte i Parkenστο Karlstad με 35 καταγγελίες να γίνονται στην αστυνομία από νεαρές γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από «ξένους νέους άνδρες».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ακόμα μυαλό δεν βάζουν.
Ε φυσικά, ένας ντόπιος, με δουλειά, με κουλτούρα, με κάποιο πρόσωπο στην κοινωνία είναι πολύ πιο δύσκολο να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα.
Ενώ αυτοί τι έχουν να χάσουν; Ίσα ίσα που προστατεύονται κιόλας "λόγω ηλικίας" (λέμε τώρα).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΚΟ.

Κατά την γνώμη μου τέτοιες αναρτήσεις δεν είναι καλό να προωθούνται διότι ρίχνουν νερό στον μύλο του φεμινισμού. Δεν αντιπαθούμε τους μούσλιμς επειδή δεν είναι αρκετά δούλοι των γυναικών και γκέι φρέντλυ όπως οι δυτικές ευνουχισμένες αδερφάρες (που έχουν καταντήσει να έχουν τα μισά κράτη τους γυναίκες προεδρίνες ακόμη και υπουργίνες Άμυνας!) αλλά τους αντιμαχόμαστε ως Άνδρες διότι εισβάλλουν και μας παίρνουν την γη μας, την κυριαρχία μας. Αυτήν είναι η ορθή αντιμετώπιση.

Το μόνο που πετυχαίνουν τέτοιες αναρτήσεις είναι να δίνουν αέρα στις γυναίκες και μακροπρόθεσμα να μας δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρώτα πρέπει να νικηθεί ο εσωτερικός εχθρός (φεμινισμός, ισότητα, διωγμός των Ανδρών, ανωμαλία, κιναιδισμός) και μετά ο εξωτερικός εχθρός (αλλοδαποί και αλλόθρησκοι εισβολείς). Αν αγνοήσουμε τον εσωτερικό εχθρό (και μάλιστα με βλακώδη αφέλεια σαν αγαθιάρηδες τον εκτρέφουμε κιόλας!), πιστεύοντας κουτοπόνηρα οτι τάχα έτσι θα νικήσουμε πιο αποτελεσματικά τον εξωτερικό, αυτό είναι μεγάλο στρατηγικό λάθος και κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Για να είμαι ακόμη πιο σαφής και ωμός: Καλύτερα οι γυναίκες να γίνουν εχθροί μας παρά να είναι δίπλα μας ως φεμινίστριες και ''ίσες''. Καλύτερα οι κίναιδοι να είναι εχθροί μας παρά δίπλα μας ως κίναιδοι. Καλύτερα να χαθεί ένδοξα και αξιοπρεπώς η μάχη παρά να μοιραστούμε την νίκη με ανώμαλους και φεμινίστριες, διότι μία τέτοια ''νίκη'' θα είναι και η μεγαλύτερή μας ήττα σε βαθύτερο επίπεδο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ποιότητα των ανθρώπων, διότι η ποιότητα είναι πιο ανθεκτική, μαχητική και συνειδητοποιημένη μακροπρόθεσμα από την ποσότητα των ανερμάτιστων όχλων.

Αυτήν είναι η εκτίμησή μου. Απευθύνομαι σε ευφυείς συνειδητοποιημένους Άνδρες και από αυτούς περιμένω να αντιληφθούν την σκέψη μου. Οι υπόλοιποι δεν έχουν σημασία.

Unknown είπε...

Πολυπολυτισμος και κουραφεξαλα.

Ανώνυμος είπε...

ευγε στον ανωτερω σχολιαστη 14 Ιουλίου 2016 - 3:30 μ.μ.,ειπε κατι πολυ σημαντικο που μεχρι τωρα κανεις δεν εχει σκεφθει,η τουλαχιστον δεν εχει τολμησει να το γραψη,αυτη ειναι η αληθεια!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτως αλλα οχι για τοσο για τους ομοφυλοφιλους
και οπως εχω ξαναπει, γυναικες της κακιας ωρας λουστειτε τωρα οσα για χρονια καλλιεργουσατε

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε "ανώνυμε 2";
Από πού κι ως πού "ρίχνει νερό στον μύλο του φεμινισμού" αυτή η είδηση;
Είναι φεμινιστικό δικαίωμα η σωματική ακεραιότητα των γυναικών;
Αν είχες γυναίκα ή κόρη δεν θα μιλούσες έτσι. Ίσα ίσα που ο κάθε άνδρας πρέπει να προστατεύσει την οποιαδήποτε γυναίκα υφίσταται παρενοχλήσεως είτε από ντόπιο είτε από ξένο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή προκειμένου να χτυπηθεί ο φεμινισμός (που δε θα είχε επικρατήσει αν οι άντρες δεν βολεύονταν μια χαρά με το να παίρνουν όποια γουστάρουν χωρίς ευθύνες) πρέπει να αφήσουμε τις γυναίκες να βιαστούν και να κακοποιηθούν σαν να 'ναι ζώα, για να μάθουν άλλη φορά να μη σηκώνουν κεφάλι στους αρσενικούς (νεάντερταλ).
Ξέρεις οι μούσλιμς βιάζουν και άντρες και παιδιά. Είναι κι αυτοί εχθροί σου και πρέπει να "σωφρονιστούν";

Unknown είπε...

Ας θυμηθουμε τι εγινε στην πατριδα μας την δεκαετια του 80. Με αρχηγο την κυρια Μαργαριτα και τις εκτρωσεις και την ισοτητα κλπ. Τα θυμουνται αυτα οι κυριες που πεταξαν εκατονταδες Ελληνοπουλα στα σκουπιδια. Αυτα θα τα λουστουμε και οι Ελληνες που βγαλαμε την ουρα μας .

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ενα σχετικο βιντεο απο τον black pigeon speaks στο διαδικτυο, οπου λεει πως οι σουηδεζες αρνουνται να δηλωσουν οτι παρενοχληθηκαν απο αλλοεθνεις και επισης πολλες γυναικες προτιμουν να αποσιωπησουν τους βιασμους(!) παρα να χαρακτηριστουν ρατσιστριες κλπ
τωρα θα πας να προστατευσεις αυτες τις διαταραγμενες και να την πληρωσεις κι απο πανω?