Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κάθε μεγάλη θρησκεία στην Βρετανία ζητεί να συνεχιστεί η εισβολή



Οι ηγέτες κάθε μεγάλης θρησκείας στη Βρετανία απεύθυναν έκκληση στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας να δεχθεί ακόμη περισσότερους «πρόσφυγες» σε μια άνευ προηγουμένου κοινή «διαθρησκειακή δήλωση».

Υπογεγραμμένη από τους θρησκευτικούς ηγέτες χριστιανικών, ιουδαϊκών, βουδιστικών, ινδουιστικών, μουσουλμανικών, τζαϊνιστικών, Σιχ, και Ζωροαστρικών κοινοτήτων, η δήλωση έκανε έκκληση για «ασφαλείς και νόμιμες οδούς» στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους «πρόσφυγες».

Η «Διαθρησκειακή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες» (Interfaith Refugee Initiative) εξέδωσε μια ανοιχτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα, την οποία υπέγραψαν περισσότεροι από 200 θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας, επίσκοποι, ραβίνοι και άλλες θρησκευτικές μορφές.

«Ως άνθρωποι της πίστης (sic), καλούμε την κυβέρνησή σας επειγόντως να αναθεωρήσει την πολιτική της έναντι των προσφύγων», ανέφερε η επιστολή.

Τα «άμεσα και βιώσιμα βήματα» που η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει για να «προσφέρει καταφύγιο σε περισσότερους πρόσφυγες» περιλαμβάνουν, λέει η επιστολή, την δημιουργία «ασφαλών, νόμιμων διαδρομών του ταξιδιού» και «τη θέσπιση δίκαιης και ανθρώπινης πολιτικής οικογενειακής επανένωσης για τους πρόσφυγες».

Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες αγνοούν την πραγματικότητα, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας, με τη νομική έννοια του όρου, στην Ευρώπη, επειδή ο καθένας που ισχυρίζεται ότι έχει εγκαταλείψει τη Συρία, θεωρείται «πρόσφυγας» μόνο στην πρώτη γειτονική ασφαλή χώρα.

Από την στιγμή που ένας "πρόσφυγας" διασχίζει δύο ασφαλείς χώρες - ή, όπως στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, δέκα ασφαλείς χώρες, δεν είναι πλέον "πρόσφυγας", αλλά απλά λαθρομετανάστης. Αυτή είναι η αλήθεια, που κανείς «άνθρωπος της πίστης» εκ του πονηρού, δεν θέλει να αναφέρει. 

Επίσης οι "άνθρωποι της πίστης" πέρα από τις γενικολογίες, δεν πιέζουν για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου, δεν καταδικάζουν τις συνεχιζόμενες σφαγές των χριστιανών, αδιαφορούν για την συνεχιζόμενη κτηνωδία των οπαδών του Μωάμεθ και με την στάση τους ανοίγουν τον δρόμο για νέους πνιγμούς μεταναστών, για νέες bussinness από τις ΜΚΟ και για κύμα βίας και ανεξέλγκτες κοινωνικές συγκρούσεις στις υπό κατάληψη χώρες. 

Τα δε διάφορα «διαθρησκειακά» happenings, όπου όλοι είναι «αγαπημένοι» και δηλώνουν υπέρ της «ειρήνης», προετοιμάζουν τις μάζες για την αντίχριστη Πανθρησκεία της «Αγάπης», και υπηρετούν τα σχέδια των αιμοσταγών εθνοκτόνων αρχι-τεκτόνων της Νέας Τάξης.

Μεταξύ των 224 υπογραφόντων είναι: Rowan Williams, πρώην Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Χαρούν Ρασίντ Χαν, Γενικός Γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, Sanjay Jagatia, Γενικός Γραμματέας του Ινδουιστικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, Λόρδος Singh CBE του Wimbledon, Διευθυντής του Δικτύου των Οργανώσεων Σιχ, Βαρόνη Ραβίνος Julia Neuberger, Ανώτερη Ραβίνος της Συναγωγής στο Δυτικό Λονδίνο, Jamie Cresswell, Πρόεδρος Βουδιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Nemu Chandaria, πρόεδρος Ινστιτούτου Τζαϊνισμού, Malcolm Deboo, Πρόεδρος του Ζωροαστρικού Ταμείου Αρωγής της Ευρώπης, David Chillingworth, Προκαθήμενος της Επισκοπικής Εκκλησίας της Σκωτίας, Mohammad Shahid Raza, Πρόεδρος Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, Τζαμιών και Ιμάμηδων, Ραβίνος Laura Janner-Klausner, Ανώτερη ραβίνος του Μεταρρυθμισμένου Ιουδαϊσμού, Barry Morgan, Αρχιεπίσκοπος της Ουαλίας, Danny Rich, Ανώτερος ραβίνος του Φιλελευθέρου Ιουδαϊσμού, Jonathan Wittenberg, Ανώτερος ραβίνος του Masorti Ιουδαϊσμού, Γρηγόριος, Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Επίσκοπος Άγγελος, Γενικός Επίσκοπος της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Russell Barr, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, Roger Walton, Πρόεδρος της Διάσκεψης των Μεθοδιστών, Kevin Watson, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Ηνωμένης Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας, Paul Parker, κληρικός για τους Κουάκερους στη Βρετανία, Clive Adams, διοικητής του Στρατού Σωτηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Sheikh Sayed Razawi, Γενικός Διευθυντής της κοινωνίας Ahlul Bayt της Σκωτίας.

Μαζί τους υπέγραψαν τη δήλωση, Αγγλικανοί και Καθολικοί επίσκοποι σχεδόν κάθε πόλης στη Βρετανία, μαζί με ένα πλήθος ραβίνων και ιμάμηδων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε καθόλου για όλα αυτά. Η Ανθρωπότητα είναι τελειωμένη, παίζουμε τις καθυστερήσεις τώρα. Πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, ΤΩΡΑ. Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι ζωροάστρες διαβάζω,τι σιχ και τι τζαινιστικά και δε συμμαζεύεται...Κατάντια.Η Ορθοδοξία να μείνει απ'έξω από όλα αυτά και δε με νοιάζει για τα παρακμιακά θρησκευτικά δόγματα των αυτοχείρων Ευρωπαίων.
Είθε η Ορθοδοξία να αντέξει και θα αντέξει,όπως άντεξε εδώ και 2000 χρόνια!
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

πανθρησκεία
ψευδοπροφήτες και ψευδοδιδάσκαλοι
πονηροί και γόητες
όλα μας τα είπε ο Χριστός
έχουμε κατανοήσει πλέον ποιοί ήταν αυτοί που τον σταύρωσαν
ρασοφόροι φαρισαίοι υποκριτές

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ.ΜΩΡΑΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ..??

Ανώνυμος είπε...

Για την ορθοδοξια του ανιερωνυμου μιλας? Για την ορθοδοξια του "να εισβαλλουν ολοι οι αλλοφυλοι στην Ελλαδα-Ευρωπη, αρκει να ειναι χριστιανοι?"

Ασε, δεν θα παρω.

Αν και πολλοι ιεραραρχες μιλουν για ελληνικο γενος, μαλλον εννοουν γενος θρησκευτικο παρα φυλετικο.

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσεύ Πελασγέ.Αλήθεια,έχεις αναρωτηθεί ποτέ,γιατί μπορείς σήμερα και βάζεις,έστω ως ψευδώνυμο,το ''Οδυσσεύς-Πελασγός'';Άσε θα σου πω.Είναι λόγω της Ορθοδοξίας.Αν δεν ήμαστε Ορθόδοξοι,όταν ξεκίνησαν οι πρώτες επιθέσεις των Αράβων και των Σελτζούκων,σήμερα θα φώναζες κι εσύ κι εγώ ''αλλάχου ακμπάρ''.Η ισλαμική θρησκεία που θα μας είχε επιβληθεί,δε θα αναγνώριζε ''ελληνικό έθνος'',διότι εκεί που υπάρχει το Ισλάμ,οι φυλές και τα έθνη περισσεύουν.Εσύ ''που δε θα πάρεις'',τι είσαι;Παγανιστής;Γιορτάζεις το χειμερινό ηλιοστάσιο;Τελείς θυσίες στο όνομα της Παλλάδος;Πιστεύεις απλά σε μία ανώτερη δύναμη,τον Δημιουργό,χωρίς να έχεις θρησκεία;Να σε πληροφορήσω,διότι προκειμένου να χτυπήσουν την Ορθοδοξία,έχουν ειπωθεί κατάπτυστα ψεύδη.Όχι,δεν επιβλήθηκε με τη βία ο Χριστιανισμός στους Έλληνες.Η αρχαία ελληνική θρησκεία είχε ξεφτίσει.Δεν πίστευαν καν στους θεούς των Ελλήνων,αλλά λόγω επαφών με τις ελληνιστικές περιοχές,είχαν εισαχθεί λατρείες όπως του Βααλ,της Ίσιδας,της Σεράμιδος κτλ.Οι δε Ολυμπιακοί αγώνες,που κατηγορούν τον Θεοδόσιο ότι τους κατήργησε(πράγματι,ο Θεοδόσιος ήταν ανθέλληνας),αλλά καλά έκανε,διότι ενώ στα αρχαία χρόνια,έπρεπε να αποδείξεις την ελληνικότητα σου για να συμμετάσχεις,εκείνα τα έτη,λάμβαναν μέρος Αιγύπτιοι,Σύροι κτλ.Το συμπέρασμα είναι,ότι τα αρχαία ελληνικά θρησκευτικά έθιμα,είχαν εκφυλιστεί και βίωναν συνεχή παρακμή.Αλίμονο,αν ήμαστε Πολυθεϊστές με ανατολίτες θεούς,κατά την τουρκοκρατία,σήμερα θα ήμαστε όλοι μουσουλμάνοι.Η Ορθοδοξία όμως είναι πολύ ισχυρή,πρόφραγμα και ασπίδα προς τις βάρβαρες ανατολίτικες θρησκείες.Το πρόβλημα της ορθοδοξίας,είναι ότι δεν έχει άξιους εκπροσώπους,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7_%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE_%CE%98%CF%85%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

Στυλιανός είπε...

Η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος και ιδιαιτέρως του εξωτερικού , είναι πλήρης οικουμενιστικές (οχι οικουμενικές μην μπερδευτείτε) εδώ και χρόνια. Μην σας προκαλεί έκπληξη το ότι είναι μέσα "Ορθόδοξος" κληρικός.
Ιδικά στο εξωτερικό δεν υπάρχει ορθοδοξία, απλά ένα ανακάτεμα δογμάτων με ορθόδοξο περιτύλιγμα.
Πραγματικά βάση των ιερών κανόνων των αγίων πατέρων υμών πρέπει να γίνει αποτοίχιση, μετά να απομακρυνθούν οι αιρετικοί ψευδό-ποιμένες, και να επανέλθουν Ορθόδοξοι ποιμένες.
Πράγμα δύσκολο μιας και ζούμε την αρχή του τέλους των εσχάτων καιρών.

Ανώνυμος είπε...

"δεν καταδικάζουν τις συνεχιζόμενες σφαγές των χριστιανών"

ΠΌΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;

Ὀδησσός 2002. Σέ θάλαμο μεγάλου κρατικοῦ νοσοκομείου τῆς οὐκρανικῆς πόλης ἀκούγονται τά βογκητά ἑνός ἡλικιωμένου
ἀρρώστου. Ὁ καρκίνος διάσπαρτος. Οἱ πόνοι φρικτοί. Τά παυσίπονα δέν ἐπαρκοῦν, μέρες καί νύχτες ἄγρυπνος. Ὁ ἀσθενής περιμένει τό θάνατο σάν λύτρωση. Πολλές φορές φτάνει στό χεῖλος τοῦ θανάτου, ἀλλά αὐτός σάν νά ἀδιαφορεῖ. Μῆνες τώρα παλεύει μεταξύ ζω­ῆς καί θανάτου. Οἱ ἁπλοί ἄνθρωποι θά ἔλεγαν: «Δέν τοῦ βγαίνει ἡ ψυχή».
Κάποια μέρα ὁ ταλαίπωρος αὐτός ἄνθρωπος σάν νά ἀνένηψε. Ζήτησε ἀπεγνωσμένα ἕναν ἱερέα. Οἱ δικοί του ἔτρεξαν σέ κάποια ἐκκλησία καί παρακάλεσαν τόν ἐφημέριο νά ἔρθει στό νοσοκομεῖο. Ὁ ἱερέας, χωρίς χρονοτριβή, ἐπισκέφθηκε τόν ἀσθενή. Σοκαρίστηκε ἀπό τή θλιβερή ὄψη καί κατάστασή του, περισσότερο ὅμως ἀπό ὅσα ἄκουσε. Ὁ ἡλικιωμένος ἄρρωστος, χωρίς προλόγους καί εἰσαγωγές, σάν νά πιεζόταν ἀπό κάτι, ἄρχισε νά ξεδιπλώνει τά κρίματά του στόν ἄγνωστο ἱερέα.
– Ἄκουσε, παπά μου. Ἐγώ ἀπ’ τά νιάτα μου ἤ­μουν ἄθεος, μαχητικός ἄθεος. Ἤμουν μέλος τοῦ κόμ­ματος, ἀνέβηκα στήν ἱεραρχία καί κάποτε ἔγινα διοικητής σέ στρατόπεδο «ἀναμορφωτικῆς ἐργασίας» στή Σιβηρία. Μισοῦσα τούς χριστιανούς καί περισσότερο τούς παπάδες. Στό στρατόπεδο εἶχα πολλούς κρατούμενους, ἀρχιερεῖς, ἱερεῖς, μοναχούς καί μοναχές. Ἔκανα ὅ,τι μποροῦσα γιά νά τούς δυσκολέψω τή ζωή. Τούς ἔστελνα στίς πιό βαριές ἐρ­γασίες, τούς τιμωροῦσα, τούς βασάνιζα. Κάποτε ἔ­κανα καί τοῦτο: Διέταξα τούς κληρικούς νά βιάσουν τίς μοναχές! Ὅλοι τους ἀρνήθηκαν, ἀντιστάθηκαν καί περισσότερο ἕνας ἀρχιερέας, ὁ ὁποῖος μοῦ εἶχε μπεῖ στό μάτι. Αὐτός ἐπηρέαζε καί τούς ἄλ­λους καί τούς παρότρυνε νά μή μέ ἀκούσουν. Θύμωσα πολύ! Τό βράδυ τόν πῆγα σ’ ἕνα παγωμένο δωμάτιο. Τόν ἔγδυσα καί γυμνό τόν ἔριξα σ’ ἕνα τραπέζι. Τόν ἔδεσα καί τόν ἄφησα ὅλη τή νύχτα. Ὄχι, δέν πέθανε ἀπό τό κρύο. Τό δωμάτιο ἦταν γεμάτο ἀρουραίους, οἱ ὁποῖοι τόν κατασπάραξαν ζων­τανό. Τό πρωί βρήκαμε μόνο τά κόκκαλά του μέσα στά αἵματα. Νά, τέτοια ἔχω κάνει καί γι’ αὐτό δέν μοῦ βγαίνει ἡ ψυχή… Θέλω νά μέ συγχωρήσεις…
Ὅταν τήν ἄλλη μέρα ὁ ἱερέας πῆγε πάλι νά τόν ἐπισκεφθεῖ, τό κρεβάτι του ἦταν ἄδειο. Ὁ ἄρρωστος ἀπεβίωσε τό ἴδιο βράδυ.

Π. Νικόλαος Ντονιένκο «Στη δίνη ενός κόσμου που άλλαζε» Οι νεομάρτυρες του Μπερντιάνσκ. Πρόλογος π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος

http://synodoiporia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9390.html

Χωρις αλλο σχολο δικο μου…

https://galanoleykoblog.wordpress.com/2014/12/03/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%af/

polycmike είπε...

Προσυπογράφω!!!