Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Frauke Petry: Το “refugees welcome” έχει γίνει η νέα θρησκεία στη Γερμανία

Το “refugees welcome” έχει γίνει η νέα θρησκεία στη Γερμανία, καταγγέλλει η Frauke Petry, η ηγέτης του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AFD). 

Η Petry λέει ότι πολλοί Γερμανοί είναι τόσο τυφλωμένοι από αυτή την υπερβολική επιθυμία να βοηθήσουν τους πάντες στον κόσμο, ώστε δεν μπορούν να δουν ότι πολλοί από εκείνους που προσπαθούν να βοηθήσουν, ειδικότερα οι μουσουλμάνοι, δεν μοιράζονται τις γερμανικές αξίες σε σχέση με τις μειονότητες, τη θρησκευτική ελευθερία ή τα δικαιώματα των γυναικών, αναφέρει η γερμανική Die Welt.

«Τα επιτεύγματα της Μεταρρύθμισης και του Διαφωτισμού βρίσκονται σε κίνδυνο», λέει η Petry και σημειώνει ότι η ελευθερία όλων των πολιτών κινδυνεύει σοβαρά λόγω της μαζικής μετανάστευσης ανθρώπων από μουσουλμανικές χώρες οι οποίοι δεν μπορούν να μοιραστούν τις ίδιες αξίες του Διαφωτισμού.

«Στη Μέση Ανατολή, με εξαίρεση το Ισραήλ, δεν υπάρχει θρησκευτική ελευθερία», δήλωσε η Petry, προσθέτοντας ότι "αυτός ο τρόπος σκέψης υποστηρίζεται τώρα από τη Γερμανία".

Σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις, οι μουσουλμάνοι στη Γερμανία, κυρίως αυτοί της μεγάλης τουρκικής διασποράς, υποστηρίζουν το θρησκευτικό ισλαμικό δίκαιο έναντι του γερμανικού δικαίου, όπως έδειξε με μια δημοσκόπηση, όπου μέχρι το ήμισυ του συνόλου των Τούρκων στη Γερμανία βλέπει νόμο της Σαρία υπέρτατο του γερμανικού δικαίου.

Παραθέτοντας αυτές τις δημοσκοπήσεις, η Petry υποστήριξε τους κινδύνους για την γερμανική κοινωνία και υπογράμμισε την επικράτηση των ξένων ιμάμηδων και των χρημάτων που ρέουν στα γερμανικά τζαμιά από χώρες όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία. Η χρηματοδότηση από το εξωτερικό έχει επίσης κατηγορηθεί σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση του αριθμού των ριζοσπαστικών σαλαφιστών στη χώρα, ο οποίος έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η AFD, όπως και περισσότερο από το ήμισυ των πολιτών της Γερμανίας, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, λέει ότι το Ισλάμ δεν ανήκει στο γερμανικό πολιτισμό. Η Petry επισήμανε ότι η ίδια και το κόμμα της δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους μουσουλμάνους οι οποίοι ενσωματώνονται στην κοινωνία και ασκούν τα της θρησκείας τους ιδιωτικά, αλλά το κόμμα αντιτίθεται σε απροκάλυπτα δημόσιες επιδείξεις όπως κλήσεις σε προσευχή, μιναρέδες, και το ισλαμικό πέπλο που καλύπτει όλο το πρόσωπο.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι δηλώσεις της και το κόμμα της είναι λαϊκίστικα, απάντησε ότι ο λαϊκισμός σήμαινε τη βούληση του λαού. Ο λαϊκισμός, εξήγησε, δεν είναι μια βρώμικη λέξη και είπε: «κάνουμε πολιτική για το λαό». Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τις εκλογές στο Βερολίνο, η Petry είπε ότι θέλει η AFD να αντικαταστήσει την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), της Μέρκελ ως το πραγματικό «κόμμα του λαού».

Βίντεο - "This is our future!"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε θα πάψει ποτέ το ενοχικό σύνδρομο των Γερμανών.Θα υποστούν εισβολή,σαρία,βιασμούς,δολοφονίες για να ''δείξουν'' ότι δεν έχουν σχέση με τους Γερμανούς προ 75 χρόνων...Και πράγματι δεν έχουν...Όχι με την καλή έννοια που νομίζουν αυτοί.
Γιώργος ο Νότιος

ΚΟΣΜΟΣ 12 είπε...

ΦΥΛΗ ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

Polyc Mike είπε...

(Άσχετο με το θέμα)

Ανοικτή ερώτηση προς το φιλομαθές, ψαγμένο και πνευματικά ελεύθερο κοινό του ΚΟ,

Υπόθεση: Ζεϊμπέκικος χορός

Είναι ο χορός αρχαιοελληνικός (εκ του Ζευς,>ζευκικός,>ζεϊμπέκικος) ή είναι ο χορός των γενίτσαρων-Ζεϊμπέκων?

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί θεωρούν το AfD ως ανάχωμα στον αληθινό εθνικισμό. Με άλλα λόγια ίσως είναι κάτι σαν το κόμμα του Καρατζαφέρη που είδαμε πώς κατέληξε.
Τέλος πάντων, τουλάχιστον το AfD διατυπώνει κάποιες απόψεις που παλιότερα ήταν απαγορευμένες. Βέβαια, το 2015 εισέβαλαν στη χώρα και 1 εκατομμύριο εχθροί. Που σημαίνει ότι το AfD ήταν αναμενόμενο (ίσως και κατασκευασμένο) από αυτούς που δημιούργησαν την πλημμύρα των εισβολέων.

Giannis Pappas είπε...

Έχω βρει όνομα για αυτή την θρησκεία. Μαζοαανισμος. Από το μαζοχισμος και το ουμανισμος. Διορθώσεις, προτάσεις δεκτές.