Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη». Αποκαλυπική συνέντευξη της Ιταλίδας Ida Magli για το βιβλίο της “Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία” (2010)


Η Ida Magli (γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε φέτος, τον Φεβρουάριο του 2016) υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα ‘La Repubblica’ και το εβδομαδιαίο περιοδικό ‘L'Espresso’, καθώς και με την εφημερίδα ‘Il Giornale’. Δίδαξε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας της και έγραψε εκατοντάδες έργα που αναλύουν τα κοινωνικά φαινόμενα με την μέθοδο της ανθρωπολογικής επιστήμης. Η Magli υπήρξε η πρώτη που χρησιμοποίησε την ανθρωπολογική μέθοδο για την ανάλυση της ευρωπαϊκής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ιταλικής, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Έντονα επικριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην λεγόμενη «ευρωπαϊκή ενοποίηση», στην ‘πολιτική ορθότητα’ (την οποία ονόμαζε «την πιο ριζική μορφή πλύσης εγκεφάλου που οι κυβερνήτες επέβαλαν ποτέ στους υπηκόους τους») και στο πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνιών (βλ. αναλυτικότερα εδώ).

Συνέντευξη από τον Alessio Cristianini (14 Ιανουαρίου 2011):

1) Υπήρξατε πάντα αντίθετη στο project της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και μόλις δημοσιεύσατε ένα νέο βιβλίο με έναν πολύ άμεσο και σαφή τίτλο: “La Dittatura Europea(«Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία»). Γιατί επιλέξατε αυτή την ιστορική στιγμή για να εκτυπώσετε αυτό το νέο βιβλίο;

Το πρώτο μου βιβλίο για την Ευρώπη, που δημοσιεύθηκε το 1997, είχε επίσης έναν πολύ σαφή τίτλο: Contro lEuropa («Εναντίον της Ευρώπης»): εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους το έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν λάθος και ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Επειδή είμαι καθηγήτρια και επιστήμονας - όχι μάντης –θα έπρεπε να χαρώ, επειδή η ανάλυση και οι προβλέψεις που έκανα εκείνη την εποχή ήταν σωστές. Αντ’ αυτού, είμαι γεμάτη θυμό και θλίψη, λόγω της αλαζονείας που έχουν εκείνοι που είναι στην εξουσία: ήθελαν με κάθε κόστος να χτίσουν μια αυτοκρατορία για τους εαυτούς τους, καταστρέφοντας τους υπηκόους τους. Έγραψα αυτό το δεύτερο βιβλίο επειδή έχουμε ακόμα το χρόνο να προειδοποιήσουμε τους Ιταλούς, και όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης - να σωθούν πριν έρθει ο σεισμός. Και ήθελα επίσης να αφήσω στους ιστορικούς του αύριο τα έγγραφα με τα ονόματα εκείνων που έχουν την ευθύνη αυτής της καταστροφής.

2) Κατά τη γνώμη σας, ποια είναι τα πεδία δράσης και οι κρυφοί στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Ο στόχος στον οποίον ήδη έχουν φτάσει είναι η μεταβίβαση της εξουσίας κυβέρνησης από τους πολιτικούς στους τραπεζίτες. Κανείς δεν μιλά για τους τραπεζίτες, αλλά η δημοκρατία, στην ουσία, έχει ακυρωθεί, δεδομένου ότι αυτοί δεν έχουν εκλεγεί από τον λαό. Ο δεύτερος στόχος που θέλουν είναι η καταστροφή της Ευρώπης ως πολιτική, οικονομική και πολιτιστική οντότητα. Οι πιο σημαντικές αρνητικές συνέπειες είναι: η μεταναστευτική εισβολή, η απώλεια της αξίας των εθνικών νομισμάτων λόγω της εισαγωγής του Ευρώ, ο εξαναγκασμός για τα προϊόντα στην αγορά, η ακύρωση του ευρωπαϊκού  πολιτισμού με την εισαγωγή των χειρότερων αμερικάνικων συνηθειών: η πολιτική ορθότητα και η απουσία συγκεκριμένης μορφής. Αυτά δεν ήταν οι παράπλευρες απώλειες της διαδικασίας ενοποίησης, αυτά ήταν οι τελικοί στόχοι που επιδιώχθηκαν σκόπιμα. Μόλις ο ευρωπαϊκός πολιτισμός εξαφανιστεί και η εξουσία των τραπεζιτών επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη υπό αγγλο-αμερικανική κυριαρχία, στο εγγύς μέλλον ο αδήλωτος στόχος φαίνεται να είναι μία Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτό σημαίνει μία γλώσσα, ένα νόμισμα, μία θρησκεία, μία κουλτούρα. Αλλά πιστεύω ότι η παγκοσμιοποίηση θα ακυρώσει όλες τις δημιουργικές δυνατότητες του ανθρώπινου νου, και ως εκ τούτου, αυτό δεν μπορεί να είναι ο τελικός στόχος έξυπνων ανθρώπων όπως είναι οι Τέκτονες τραπεζίτες που κρατούν την μοίρα του κόσμου στα  χέρια τους. Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο το μέσο για την επίτευξη ενός έργου, το οποίο δεν ξέρω τι είναι.

3) Πόσο σημαντικό είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του οποίου τα μέλη εκλέγονται από τους πολίτες, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του δικτυακού τόπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Λειτουργεί απλά για να συντηρεί τη φαντασία της ύπαρξης ενός ευρωπαϊκού κράτους, απλά για να εξαπατούν τους ανθρώπους. Και, φυσικά, χρησίμευσε για να πολλαπλασιαστούν πλούσιες θέσεις εργασίας για τους ηγέτες των εθνικών κομμάτων, έτσι ώστε τα κόμματα να μπορούν να τοποθετήσουν τους δικούς τους σε αυτές τις θέσεις διοίκησης και για να απορροφούν ένα τεράστιο ποσό δημοσίου χρήματος (η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτείται με ένα μέρος του ΦΠΑ όλων των κρατών μελών). Μπορούν να ξοδεύουν αυτά τα χρήματα, όπως τους αρέσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσα πολλά περίεργα στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς: αυτοί ήταν απλοί άνθρωποι που χάνουν το κεφάλι τους επειδή ζουν σε ένα κόσμο που δεν έχει καμία γλώσσα (27 διαφορετικές γλώσσες απλά σημαίνει ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν), έχουν ένα τεράστιο πλούτο και εξουσία, αλλά δεν ξέρουν πώς να την χρησιμοποιήσουν.

4) Ποιος κυβερνά την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις που τόσο δραματικά μας επηρεάζουν;

Αυτοί που χειρίζονται τα οικονομικά και οι τραπεζίτες. Περίπου είκοσι άνθρωποι όλοι κι όλοι. Και πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι όλοι ανήκουν στην Μασονία ή σε άλλες πολύ ισχυρές Λέσχες όπως η Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και το Ινστιτούτο Aspen. Αυτές οι Λέσχες υποστηρίζουν την καριέρα των λίγων πολιτικών που είναι υπεύθυνοι να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων από τους τραπεζίτες, παίρνοντας τις θέσεις τους (όπως ο κ. Ciampi, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας, ο οποίος έγινε πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας). Όλη αυτή η φασαρία που κάνουν οι πολιτικοί για τα πιο περίεργα πράγματα χρησιμεύει για να τραβηχτεί η προσοχή του κοινού από τα πραγματικά προβλήματα, και να πείσουν τους λαούς ότι αν δεν υπακούσουν στους τραπεζίτες θα πνιγούν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Αριστερά είναι σιωπηλή: είναι αδύνατο να προσποιούνται ότι στέκονται μαζί με την εργατική τάξη, ενώ στηρίζουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

5) Η Συνθήκη της Λισσαβόνας. Μπορείτε να εξηγήσετε εν συντομία ποιο είναι το τελικό αντικείμενο της αμφιλεγόμενης και τόσο μυστηριώδους συνθήκης; Τι πρόκειται να αλλάξει; Και γιατί ήταν τόσο σημαντικό να την επικυρώσουν; Είναι πραγματικά χρήσιμη για να δουλέψει η διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι αλήθεια ότι η Συνθήκη επανεισάγει την θανατική ποινή στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Ο τελικός στόχος εν μέρει χάθηκε, επειδή ήθελαν να «συνταγματικοποιήσουν» τις συνθήκες που είχαν υπογραφεί πριν, προκειμένου να τις κάνουν ιερές και απαραβίαστες. Αλλά τα λαϊκά δημοψηφίσματα απέρριψαν το Σύνταγμα, και αυτό επιβεβαίωσε ότι η ευρωπαϊκή ενοποίηση πραγματοποιήθηκε παρά τη θέληση των λαών. Η αίσθηση του «μυστηρίου» που την περιβάλλει οφείλεται στους ηθικούς και πνευματικούς υπαινιγμούς που ήταν μεταμφιεσμένοι κάτω από μια αινιγματική γλώσσα που οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά μπορεί να ερμηνευθεί από τους «ιερείς» που εμπλέκονται. Στη Συνθήκη της Λισαβόνας είχε συμπεριληφθεί ο Χάρτης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως υποχρεωτικό όργανο εξουσίας, αρχίζοντας από το λεγόμενο "Δικαίωμα στη Ζωή". Έκαναν διάφορες διακρίσεις, που οδήγησαν τελικά στη δυνατότητα να υπάρχει θανατική ποινή «για πράξεις που γίνονται σε καιρό πολέμου ή επικείμενου κινδύνου πολέμου». Αρχικά, η φράση αυτή ανήκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στη συνέχεια εισήχθη λαθραία στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Τα άρθρα αυτά διαπλέκονται το ένα με το άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να πω με βεβαιότητα αν πραγματικά η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει επαναφέρει την θανατική ποινή: κατά πάσα πιθανότητα το κάνει ή καλύτερα να πούμε ότι θέλουν να την επαναφέρουν χωρίς να το δηλώνουν ανοιχτά. Εξαρτάται από το πώς θα θελήσουν να εφαρμόσουν αυτόν τον κανόνα οι νομικοί.

6) Ενώ συμβαίνουν αυτά, τα media σιωπούν. Γιατί;

Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρόβλημα προς επίλυση, ακόμα κι αν είναι η κύρια αιτία της κατάστασης πλήρους ανικανότητας στην οποία ζούμε. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Δειλία, άγνοια, δωροδοκία, βλακεία; Όλα αυτά τα στοιχεία εμπλέκονται. Αλλά μου φαίνεται αδύνατο κανένας δημοσιογράφος, κανένας διαμορφωτής γνώμης να μην έχει μείνει υγιής, τώρα που υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας σήμερα. Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο έντυπος Τύπος σιωπά, κάνει τις φωνές στο διαδίκτυο ασθενέστερες, ακόμη και αν είναι εξαιρετικά δραστήριες. Μπορώ να αναφέρω ως παράδειγμα το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν στην ‘Corriere del la Sera’ το βιβλίο μου εκδίδεται από τον ίδιο εκδότη και ότι σε ένα κεφάλαιο μιλάω για την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι κοντά στο όνομα της εφημερίδας. Αλλά κανείς στην Corriere δεν μίλησε για το βιβλίο μου ή έγραψε μια κριτική, ούτε καν να για το επικρίνει.
7) Πώς ζείτε και εργάζεστε, ενώ αποφασίσατε να πάρετε μια τέτοια ισχυρή δημόσια θέση ενάντια σε ένα έργο που αφορά συμφέροντα και δυνάμεις εξαιρετικά ισχυρές;

Ζω και εργάζομαι όπως έκανα πάντα. Ναι, έκανα μια μεγάλη προσπάθεια να γράψω αυτό το βιβλίο και να το υπογράψω με το όνομά μου, κάτι που δεν έκανα ποτέ πριν. Μέσα από το δικό μου πάθος ήθελα να κάνω τους Ιταλούς να κατανοήσουν και να αισθανθούν πόσο επείγουσα και δραματική είναι η παρούσα κατάσταση. Ελπίζω ότι κάποιος θα συμφωνήσει μαζί μου, σπάζοντας τη σιωπή του και θα διαδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκέψεις που κατέγραψα. Αν υπήρχαν, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και την υποχρέωση να το κάνουν, 10 ή 20 άτομα σαν εμένα, που θα φώναζαν πως είναι η πραγματικότητα, οι περίφημες «ισχυρές δυνάμεις» θα είχαν γίνει πολύ ασθενέστερες. Η δύναμή τους προέρχεται από το γεγονός ότι όλοι τους - και ειδικά οι δημοσιογράφοι - βοηθούν να μείνουν μυστικά ακόμα και τα πιο βασικά τους στοιχεία. Ένα παράδειγμα: πόσοι Ιταλοί ξέρουν πραγματικά ότι η «Τράπεζα της Ιταλίας» δεν είναι Τράπεζα «της Ιταλίας», επειδή ανήκει σε εξαιρετικά πλούσιους ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένου του κ. Draghi (Διοικητής - τότε - της Τράπεζας της Ιταλίας και σήμερα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) και όχι στο ιταλικό κράτος; Και ότι το ίδιο συμβαίνει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που κυριαρχεί τη ζωή μας τώρα;

8) Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο ή έχουμε ακόμα χρόνο να διαφύγουμε; Τι νομίζετε ότι θα συμβεί;

Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να διαφύγουμε. Πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε στη νομισματική μας κυριαρχία βγαίνοντας από το ευρώ, όπως προτάθηκε από τον πρώην υπουργό και οικονομολόγο Paolo Savona. Αν δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον θα πρέπει να αναστείλουμε τη Συνθήκη Σένγκεν, να αποκαταστήσουμε τα εθνικά σύνορα και να ασκούμε έλεγχο πάνω σε ανθρώπους και αγαθά. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ιταλία κανένας πολιτικός δεν εξέφρασε ποτέ αρνητική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η βούληση του λαού για το θέμα αυτό δεν ελήφθη υπόψη. Τέλος, τώρα που το ευρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης όλοι κατάλαβαν αυτό που ο (δημοσιογράφος) Lucio Caracciolo εννοούσε όταν έγραψε «Η Ευρώπη είναι μια μπλόφα». Ίσως κάποιο ιταλικό Κόμμα θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει κάτι. Για παράδειγμα, το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο ή το κόμμα του Antonio di Pietro (ο πρώην εισαγγελέας της υπόθεσης «Καθαρά Χέρια», που ίδρυσε το κεντρώο και «κατά της διαφθοράς» κόμμα “Italia dei Valori”, «Ιταλία των Αξιών»): ένα από τα μέλη του είναι ο Lannutti, ο συγγραφέας του “La Repubblica dei banchieri” («Η Δημοκρατία του τραπεζίτη»). Και ίσως, επίσης, η Λίγκα (του Βορρά) και το κόμμα του Magdi Cristiano Allam (αιγυπτιακής καταγωγής χριστιανός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής που προσχώρησε στο εθνικο-συντηρητικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα “Fratelli d'Italia – Alleanza Nazionale”) που ήρθε σε επαφή μαζί μου εξαιτίας αυτού του βιβλίου. Αν αρχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό ανοιχτά, και καταλάβαιναν ότι υπάρχει μεγάλη συναίνεση απόψεων, αυτό θα τους βοηθούσε να μιλήσουν δημόσια Ναι, θα υπάρξει κάποιο κόστος, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το βρόχο που μας πνίγει, καθώς και την ρωγμή που σίγουρα μας περιμένει αύριο. Αυτή η ρωγμή θα έρθει σίγουρα, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό, γιατί μας κυβερνούν άνθρωποι που μας εξαπάτησαν και μας πρόδωσαν - τραπεζίτες και πολιτικοί μαζί - από την αρχή της Ιταλικής Δημοκρατίας, όταν γράφτηκε το άρθρο 11 του Συντάγματος που μας αφαιρεί την ανεξαρτησία. Ήταν ένας τραπεζίτης, ο Luigi Einaudi (1874 – 1961, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας εκείνη την εποχή), που το υπαγόρευσε. Μέχρι σήμερα δεν άκουσα έναν πολιτικό να προτείνει την κατάργηση του άρθρου 11. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.insider.gr/eidiseis/bloomberg/23277/min-gennate-gia-na-sothei-o-planitis

Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι,ποια είναι τα κανονικά ρεμάλια,ποιοι είναι οι αλήτες που πρέπει να προσέχουμε.Αυτά τα φρικιά που ντύνονται περίεργα στο δρόμο και γενικά κάνουν ''παράξενα'' πράγματα,ή τους χαρτογιακάδες γραβατάκηδες που έχοντας πλούτο και πτυχία,μοιράζουν αφιλοκερδώς τη ''μόρφωση'';
Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Οι σανοπωλητές -στην ουσία ΚΑΡΑ-ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ-:
"Ποία είναι αυτή; ΠΟΊΟΙ είναι πίσω από όλα αυτά.
Ελα πέστο , ποίοι είναι πίσω από όλα αυτά;
Οι τραπεζίτες δηλαδή οι Εβραίοι έτσι δεν είναι , εκεί δεν θέλεις να καταλήξεις;
Αντε ρε σανοφάγοι σε εσάς στηρίζετε η αριστερά που μας κυβερνά 40 χρόνια τώρα!
Οι φόροι για να συντηρούν τον στρατό κατοχής τους φταίνε ρε σανοφάγοι!
Η "Βάστα μερκελ" το λέει ξεκάθαρα , δεν κάνετε μεταρυθμίσεις.
Αυτό είναι που φταίει. Δεν μειώνει το σοβιετικό κράτος τους φόρους για να τρώνε οι καρανίκες ΡΕ , για να συντηρείται ο οργανισμος της αποξηραμένης θάλασσας, για να συντηρούνται οι 22,000 άχρηστοι οργανισμοί και οι ΔΕΚΟ που μας πίνουν το αίμα οι φωτοπολουλαίοι!
Αλλά που να το καταλάβετε, σας δουλεύουν ψιλό γαζί οι αριστεροί.

Βάστα μέρκελ , όλα πούλημα ...μεχρι και ο εναέριος μας χώρος για να μην διορίζουν δικά τους πετούμενα οι κουμουνιστές που κυβερνούν.
Ψηφίστε ρε Κούλη (τώρα που απαλλάχθηκε από τους λαικοδεξιούς) με Τζήμερο ποτάμι και Λεβέντη , ορθολογιστές , να δούμε ασπρη μέρα.
Αλλά βλέπεις τα ζωά , οι σανοφάγοι θα πανε να ψηφίσουν τους ναζί"-

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ-!¨'

"Α ρε συνομωσιολόγοι σανοφάγοι μέχρι να ξυπνήσετε από τον λήθαργο θα έχουμε καταστραφεί!"


Κυρία μου και Κ.Ο. δεν είναι πως οι Ελληνες δεν τα γνωρίζουμε όλα αυτά, απλά μας έμαθαν να μην τα πιστεύουμε!
ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ;

sta είπε...

Αδελφε, αδυνατω να κατανοησω τι γραφεις. Βαλε κάποιον να διορθώσει το κείμενο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ και να σου προτείνει τα κατάλληλα σημεία στιξης διότι αδικεις τον εαυτό σου. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά δεν διαβαζεσαι με τίποτα. !!
Είναι κριμα να μην γινεσαι κατανοητος ενω εμφανεστατα έχεις κατι να πεις.
Συνωμοσία. Έτσι γράφεται η λέξη , οχι συνομωσια..

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για εξαιρετικό άρθρο. Επιτέλους, αντί να βγάζουμε αφρούς από το στόμα, ας μελετήσουμε τον θεσμό της ΕΕ ψύχραιμα όπως η συγγραφέας. Κρίνοντας από τη συνέντευξη και μόνο, μου αρκεί που δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση για απαντήσεις στα ερωτήματα των Ευρωπαίων αλλά και όλης της ανθρωπότητας.
Εύγε στον ΚΟ για άλλη μια φορά που αφυπνίζει συνειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, πάλι, σαν συνωμοσιολόγος γνήσιος, θα ήθελα να πληροφορηθώ πώς και από τι πέθανε... Θα μας ενημερώσετε;;;...

Ανώνυμος είπε...

Η συνομωσία της "ναζιστικής ΕΕ"
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

Adelfe το μήνυμα είναι για σανοπωλητές , είναι απόλυτα λογικό να μην το κατάλαβες.
Για περισσότερες πληροφορίες δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς ούτε ρούπι ,απλά ρίξε μια ματιά στον ανωτέρω σύνδεσμο.
Εάν δεν μπείς στο νόημα... λυπάμαι αλλά δεν αδυνατώ να προσθέσω και κάτι άλλο, απλά η επανάληψη καταντά κουραστική!

ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΛΗ , ΑΦΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Ελπίζω αυτή τη φορά ΣΥΝΑΤΚΤΙΚΑ να με κατανοείς!

Φαίνεται πάντως πως έχεις ένα δίκιο που καλό θα είναι να το μεταφέρεις στους σανοπωλητές...εάν κάνεις "κακές συναναστροφές", εάν όχι ευχαριστώ για την παρατήρηση!

Εδώ μιλάμε και γράφουμε Ελληνικά. Συνωμοσία ή συνομωσία;

http://viotiaplus.gr/2015/06/12/%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89/

Μην σε παραπλανά ο τίτλος
ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ...ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

“Ίσως κάποιο ιταλικό Κόμμα θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει κάτι. Για παράδειγμα, το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο ή το κόμμα του Antonio di Pietro”

Κίνημα Πέντε Αστέρων
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Κίνημα Πέντε Αστέρων
Movimento 5 Stelle


Ίδρυση 4 Οκτωβρίου 2009
Μέλη (2012) 255.339 [1]

Ιδεολογία
Λαϊκισμός
Περιβαλλοντισμός
Ηλεκτρονική δημοκρατία
Ευρωσκεπτικισμός

Ομάδα Κοινοβουλίου Ε.Ε. Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας

Ιστοσελίδα
movimentocinquestelle.it


Το Κίνημα Πέντε Αστέρων (ιταλ. Movimento 5 Stelle) είναι ιταλικό πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε από τον Μπέπε Γκρίλο, δημοφιλή κωμικό και μπλόγκερ, και τον Τζιανρομπέρτο Κασταλέτζιο στις 4 Οκτωβρίου 2009. Το κόμμα είναι λαϊκίστικο, οικολογικό, κατά του ευρώ και σχετικά ευρωσκεπτικιστικό.
Τάσσεται υπέρ της άμεσης δημοκρατίας και της ελεύθερης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ενώ καταδικάζει τη διαφθορά. Το κόμμα συμμετείχε στις εκλογές του 2013 και συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 25%[2].

Το Κίνημα Πέντε Αστέρων, επίδραση στην Ελλάδα και ο λαϊκισμός στην Ευρώπη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Κίνημα Πέντε Αστέρων και ο λαϊκισμός του επηρέασαν την ελληνική πολιτική σκηνή, με τη δημιουργία του κόμματος Δραχμή, Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων τον Μάιο 2013. Η Δραχμή 5 Αστέρων θεωρήθηκε η ελληνική έκδοση του Κινήματος Πέντε Αστέρων[3] και ο ιδρυτής της αναφέρθηκε ως «ο Έλληνας Μπέπε Γκρίλο»[4]. Επιπλέον, το Κίνημα Πέντε Αστέρων θεωρείται ως μέρος μιας πανευρωπαϊκής τάσης προς τον λαϊκισμό, ιδιαίτερα από ευρωσκεπτιστικά κόμματα με παραδείγματα τη Δραχμή 5 Αστέρων, το Σχέδιο Β, το Κόμμα για την Ελευθερία της Ολλανδίας και το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου[5].

Σχέδιο Β
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ιδρυτής Αλέκος Αλαβάνος

Προεδρεύων Αλέκος Αλαβάνος

Ίδρυση Μάιος 2013
Διάσπαση από ΣΥΡΙΖΑ

Έδρα Σολωμού 13, Εξάρχεια
Ιδεολογία
Ευρωσκεπτικισμός
Αντικαπιταλισμός
Πολιτική θέση
Αριστερά
Ακροαριστερά

Εθνική προσχώρηση Λαϊκή Ενότητα

Επίσημα χρώματα κόκκινο

Κοινοβούλιο
0 / 300
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
0 / 21
Ιστοσελίδα
sxedio-b.gr


Το Σχέδιο Β είναι πολιτικό κόμμα, που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 με πρωτοβουλία του Αλέκου Αλαβάνου. Κύριες θέσεις του Σχεδίου Β είναι η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ, με ταυτόχρονη επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, ενώ εισηγείται ριζικές αλλαγές στο κοινοβουλευτικό και τραπεζικό σύστημα.[1][2]

Το Σχέδιο Β συμμετέχει στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και στήριξε το ψηφοδέλτιο της πολιτικής συνεργασίας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ-ΜΑΡΣ.

Στις εκλογές Σεπτεμβρίου του 2015, ανακοινώθηκε επίσημα η στήριξη του κόμματος στην Λαϊκή Ενότητα.

"Ουδέν σχόλιον"!

Ανώνυμος είπε...

Π. ΠΑΙΣΙΟΣ - Σημεία των καιρών 666
Ανέβηκε στις 20 Αυγ 2008

https://www.youtube.com/watch?v=14ggrwiCpXs


Εμάς τους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ΔΕΝ θα έπρεπε να μας είναι άγνωστα όλα αυτά.
Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ο πόλεμος – με τους “μακαρονάδες” για όποιον δεν θυμάται – που δέχτηκε στο ΕλλαδιστΆν ο σύγχρονος Άγιος μας!

Μέχρι κάποια λίγα χρόνια πριν όλα αυτά ήταν είτε συνομωσίες είτε για θρησκόληπτους!
Δυστυχώς παραμένουμε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!
Δεν αναφέρομαι στους εσκεμμένα αμετανόητους , όλους αυτούς που έχουν λόγους να παραμείνουν ως έχουν – διότι δεν ήσαν και ποτέ Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι, είτε και σκέτο Έλληνες - αλλά στον πολυπληθή Ελληνικό λαό που δεν έχει κανένα όφελος από την συνεχιζόμενη παρακμή.
Παρακμή η οποία όπως φαίνεται πεντακάθαρα πια θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε μια διδακτορία που όμοια της δεν θα έχουμε ξαναβιώσει.
Το ωραίο είναι πως ΟΛΟΙ οι Έλληνες βάλουμε κατά της δικτατορίας … η παρανόηση σε όλο της το μεγαλείο!

Ένα άρθρο της ιδίας από το 2014!
Φωνή βοώντας εν τη ερήμω.
Τίποτα δεν άλλαξε!
Μόνο ο μανωλιός…
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ , ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ!

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014
ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Ονομάζεται Ida Magli και είναι ...
Η Ida Magli συνεχίζει μιλώντας για την παρακμή του δυτικού πνεύματος:
...

«Η Ευρώπη έγινε θηλυκό• η ανικανότητα της να υπερασπίσει τον εαυτό της οφείλεται στην ολική απώλεια εκείνης της Πυγμής, που στο παρελθόν την καθιστούσε μία γεωγραφική-πολιτική-πολιτισμική οντότητα ''διεισδυτική'' στον υπόλοιπο κόσμο, και όχι ''διεισδυμένη'' από αυτόν. Όλα τα κοινωνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά των 'Λευκών ' ως κατακτητών, αλλά και ως φορέων πολιτισμού, εξαφανίστηκαν.


Ο σχετικισμός (=όλες οι θρησκείες είναι ισότιμες) της Εκκλησίας (εννοεί του Οικουμενισμού) είναι ένα άλλο από τα στοιχεία της παρακμής. Οι κυβερνήτες, οι δημοσιογράφοι και ο ευρωπαϊκός κλήρος, σπρώχνουν κάθε ημέρα την ήπειρο τους στο να χάσει τα χαρακτηριστικά της, για να την ενοποιήσουν και να την ομολογοποιήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θέλουν το τέλος όχι μόνον του Χριστιανισμού, αλλά όλου του ευρωπαϊκού πολιτισμού, το τέλος των ''λευκών''…. δεν πρέπει να φοβόμαστε να προφέρουμε τον ορό ''λευκοί'': η αντικειμενικότητα στην γνώση είναι μία θετική αξία για όλους, όποιο και αν είναι το χρώμα του δέρματος τους. Είναι οι άνθρωποι που δημιούργησαν τους πολιτισμούς: εκείνος ο ευρωπαϊκός δημιουργήθηκε από λευκούς.»


Η ανθρωπολόγος , στις επόμενες σελίδες μας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο οι πολιτισμικές και μορφολογικές διαφορές μεταξύ των λαών δεν είναι τυχαίες , αλλά είναι αλληλένδετες με την οργανική συνύπαρξη περισσότερων ατόμων εντός της ίδιας κοινωνικής ομάδας:


http://theodotus.blogspot.gr/2014/10/blog-post_7.html

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε με τα ορθογραφικά λάθη και το αμφιλεγόμενο συντακτικό...
Δεν είμαι αυτός που σου απευθύνθηκε νωρίτερα, αλλά πρέπει να πω ότι ο συναναγνώστης έχει δίκαιο...!
Τα κείμενά σου είναι "σκόρπια" και πετάγονται από το ένα νόημα στο άλλο χωρίς ειρμό και κατακλείδα!!!
Και από ότι υποψιάζομαι σχολιάζεις και σε άλλο blog, με τον ίδιο επιθετικό και -ενίοτε- υβριστικό τρόπο...
Παρ' το αλλιώς γιατί κουράζεις, χωρίς να προσφέρεις τίποτε στη συζήτηση...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ότι θέλουμε λέμε. Το περίεργο αλλά κατανοητό είναι ότι όλοι οι μασόνοι που συναντώ αρνούνται τη συνωμοτική διάσταση ελέγχου των κρατών προς εξυπηρέτηση των πολυεθνικών και προώθησης της παγκόσμιας τάξης ελέγχου της ανθρωπότητας σε ένα σχεδιασμένο μέλλον. Και αυτό το διαπίστωσα εμπειρικά συζυτώντας μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Είχα την τύχη να γνωρίσω όχι μόνον μερικούς στρατιώτες της ΝΤΠ, αλλά και κάποιους υψηλόβαθμους. Άλλοι σχολιαστές αναφέρθηκαν στη μασονία και συμφωνώ ότι είναι γενικό χαρακτηριστικό των αξιωματούχων της ΝΤΠ.
Για όσους όμως αμφιβάλλουν για τα περί συνωμοσίας, ας σκεφτούν αν οι ίδιοι ποτέ έχουν συμμαχήσει με άλλους όχι δημόσια και αν έχουν καταφέρει να πετύχουν έναν στόχο.
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ας σκεφθούν τι συμβαίνει αν το κίνητρο είναι η κυριαρχία πάνω σε όλον τον Κόσμο.