Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα περιοδικού για γονείς: «Προσέχετε τις οικογένειες λευκών, φυσιολογικών, χαρούμενων ανθρώπων που μαθαίνουν τα παιδιά τους να κρατάνε τις παραδόσεις. Είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους τρομοκράτες»!




Το γερμανικό περιοδικό για γονείς “Baby und Familie” (Μωρό & Οικογένεια) λέει στους αναγνώστες του να προσέξουν τις οικογένειες που είναι «αφανείς» και «χαρούμενες», καθώς όλα αυτά αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια ότι είναι «ακροδεξιοί» και άρα «επικίνδυνοι».

Με εικόνες που δείχνουν αποκλειστικά ξανθές γυναίκες και ξανθά παιδιά, το άρθρο αναφέρει ότι «συνηθισμένοι γονείς» πρέπει να αναλάβουν δράση εναντίον «δεξιών οικογενειών» (“rechte familie”) και να καταστήσουν σαφές ότι η ιδεολογία τους δεν έχει θέση στον κόσμο.

Υποστηρίζοντας ότι ο όρος «δεξιά πτέρυγα» «εγείρει ανησυχίες» και φέρνει στο νου «εμπρησμούς κέντρων προσφύγων», σκίνχεντ, και την νεοναζιστική ομάδα NSU (National Socialist Underground) που πραγματοποίησε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών, το «Μωρό & Οικογένεια» σημειώνει ότι οι άνθρωποι «σπάνια την συνδέουν με γυναίκες, οικογένειες και παιδιά».

Αυτό το υψηλής κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό δηλώνει, αυτός «είναι ακριβώς ο μεγάλος κίνδυνος», καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι εξίσου επικίνδυνοι, αν όχι περισσότερο επικίνδυνοι, από τις συμμορίες των ναζί σκίνχεντ. Τα στοιχεία ταυτότητας των δεξιών οικογενειών, υποστηρίζει, είναι ότι είναι οικογένειες «αφανών, ξανθών, χαριτωμένων και δεσμευμένων» ατόμων.

«Πρώτα απ 'όλα, [οι δεξιές οικογένειες] είναι ωραίες και αφοσιωμένες», υποστηρίζει η Michaela Köttig, κοινωνιολόγος και ερευνήτρια του «δεξιού εξτρεμισμού» στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φρανκφούρτης.

Η "ερευνήτρια" της δεξιάς πολιτικής, Eva Prausner, λέει ότι ο τεράστιος κίνδυνος για τις δεξιές οικογένειες είναι ότι φαίνονται φυσιολογικές.

Εξαιτίας αυτού, λέει, πολλοί γονείς έχουν ήδη δημιουργήσει καλές σχέσεις μαζί τους σε σημείο που «δεν είναι πλέον περιθωριοποιημένες και στη χειρότερη περίπτωση, λαμβάνουν υποστήριξη».

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τύποι δεξιών οικογενειών, το “Baby und Familie” ισχυρίζεται ότι τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας (παιδικοί σταθμοί) θα πρέπει να επιδιώκουν πάντοτε βοήθεια όταν ασχολούνται μαζί τους.

«Η δεξιά έχει πολλές μορφές. Ο ορισμός του τι είναι ακραίο και τι δεν είναι, είναι δύσκολος», λέει, αλλά ισχυρίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται, διότι οι δεξιοί θα μπορούσαν να διαδώσουν τις απόψεις τους κατά τη συνάντησή τους με άλλους γονείς στην παιδική χαρά.

Η Heike Radvan του αμφιλεγόμενου Ιδρύματος Amadeu Antonio προειδοποιεί ότι «τα παιδιά των δεξιών γονέων δεν είναι κατ’ ανάγκην διαφορετικά από τα άλλα παιδιά», αλλά λέει ότι είναι συχνά «πολύ υπάκουα» και ίσως να μην μιλούν πολύ.

Παρά τον ισχυρισμό ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ειλικρινή, οι «ειδικοί» από το περιοδικό προειδοποιούν ότι μία σκοτεινή πτυχή της δεξιάς ανατροφής των παιδιών είναι ότι ενσταλάζει την αυτοπεποίθηση στους απογόνους τους.

Το κάνουν αυτό, λέει η Prausner, με την ελπίδα ότι «οι απόγονοί τους αργότερα θα μεταφέρουν με σιγουριά την ιδεολογία τους στον κόσμο».

Η Köttig εξηγεί ότι οι δεξιές οικογένειες δεν είναι σε αντίθεση με τις «συνήθεις οικογένειες» στο ότι διδάσκουν τις δικές τους αξίες. Η σημαντική διαφορά με τις ακραίες δεξιές ομάδες, ωστόσο, είναι ότι αυτές οι αξίες είναι «έντονα προσανατολισμένες στις γερμανικές συνήθειες και παραδόσεις».

Η Prausner λέει, ότι τα «δεξιά παιδιά» γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κρατήσουν την οικογενειακή τους ζωή κρυφή, αλλά προσθέτει ότι ένα αποκαλυπτικό σημάδι του δεξιού εξτρεμισμού είναι ότι συνήθως δεν υπάρχουν αμερικανικά λογότυπα στα ρούχα των γονέων τους!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οπτικές ενδείξεις που μπορεί να υποδεικνύουν ότι ένα παιδί είναι από μια δεξιά οικογένεια, επισημαίνει ωστόσο, η «ερευνήτρια». Η Prausner προειδοποιεί ότι, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τους αναγνωρίσουν, «προσεγμένες πλεξούδες και μακριές φούστες» αποτελούν ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι ένα παιδί έχει δεξιούς γονείς.

Το άρθρο δίνει μετά «συμβουλές», με μερικούς τρόπους με τους οποίους τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας μπορούν να προετοιμαστούν για την περίπτωση που δεξιοί γονείς πάνε να εγγράψουν εκεί τα παιδιά τους. Συμβουλεύει την καθιέρωση μίας πολιτικής και μίας δήλωσης που θα καθορίζει τις «αξίες» του κέντρου.

Οι μητέρες και οι πατέρες πρέπει να συμμετέχουν σε συμβούλια γονέων και να αναλαμβάνουν δράση κατά των δεξιών γονέων, λέει το περιοδικό. Θα πρέπει «να μην φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους δεξιούς γονείς άμεσα», αναφέρει.

Ο Thomas Feist, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Antonio Amadeus, επισημαίνοντας ότι δέχονται και ανταμείβουν απειλές βίας και καταγγελίες ανθρώπων στην ιστοσελίδα του.

Το «Ίδρυμα» Antonio Amadeu (Amadeu Antonio Stiftung) ιδρύθηκε και διευθύνεται από την εβραϊκής καταγωγής αριστερή «ακτιβίστρια», Anetta Kahane. Η Kahane, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 - 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστή Στάζι.

Η Kahane έχει δηλώσει ότι είναι ζωτικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της προκειμένου να πάψει η ήπειρος να είναι Λευκή.

Πέρσι σε συνέντευξή της στο RT, είπε: «Θα πρέπει να αλλάξουμε πραγματικά την πολιτική της μετανάστευσης στο εσωτερικό της Ευρώπης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να προσαρμοστεί το εκπαιδευτικό σύστημα και να προσαρμοστούν όλες οι χώρες μέλη στο ότι δεν είναι πια μόνο λευκοί ή μόνο Σουηδοί ή μόνο Πορτογάλοι ή μόνο Γερμανοί. Είναι πολυπολιτισμικά μέρη του κόσμου». - Διάβασε άρθρο ΕΔΩ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι,στην πρώτη φωτογραφία,παρατηρούμε 3 αντικοινωνικά στοιχεία με εμφανή ναζιστική ενδυμασία.Το νεότερο μέλος δε,κρατάει μπαλόνι χρώματος γαλάζιου και απροσδιορίστου σχήματος,που σαφέστατα παραπέμπει στην νεκροκεφαλή των SS!Αυτοί οι 3 εχθροί της Ειρήνης,του Ανθρωπισμού,της Ανεκτικότητας και της Διαφορετικότητας,επιβάλλεται να βιώσουν μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης.καθώς και την κοινωνική κατακραυγή των εισαγόμενων Γερμανών μουσουλμάνων εξ'Ανατολής!
Να μην αναφερθούμε στη δεύτερη φωτογραφία,όπου βρίθει από ρατσιστικό μίσος!

Να και μία χώρα στην Ευρώπη όπου στον τομέα του ''αντιρατσισμού'' ξεπερνάει ακόμα και εμάς.Όμως δεν το βάζουμε κάτω.Θα ρεφάρουμε.Ετοιμάζονται λαϊκά δικαστήρια για τους γονείς του Ωραιόκαστρου,που δε θέλουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σχολείο με παιδιά ασιατομουσουλμάνων που έχουν...μάθει αλλιώς.Διότι αύριο-μεθαύριο θα τεθούν και θρησκευτικά ζητήματα,και ζητήματα έθνους...Και πώς θα γιορτάσουν όλοι την 25 Μαρτίου;Θα την ανάγουν σε ''πάλη ταξική''.Κι ο Καραϊσκάκης που πρωί-βράδυ έβριζε τον Μωάμεθ,τους εβραίους και τους τούρκους,τι θα πουν στα ''προσφυγόπουλα'';Ότι ο Καραϊσκάκης ήταν κομματάρχης του ΣΎΡΙΖΑ με αντιφασιστική δράση;
Είναι φανερό ότι η λευκή χριστιανική οικογένεια βρίσκεται υπό διωγμό στην πατρίδα της,την Ευρώπη!
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Και μετα αυτοι τα ανθρωπακια εχουν το θρασος να αποκαλουν ολους τους υπολοιπους "φασιστες"... Μου φαινεται πως το πλοιο της λογικης εχει σαλπαρει για τα καλα απτον πλανητη...

Ανώνυμος είπε...

Skywatcher δες το,είναι πραγματικά τρομερό!Η τέλεια απάντηση προς το ''White Guilt''.Λίγο πριν το τέλος δείχνει και Έλληνες Εθνικιστές!

https://www.youtube.com/watch?v=O1Ln5COi0uM

Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω ηλεκτροσπασμοθεραπεία σε όλους τους δήθεν ψευτοεπιστήμονες μπας και συνέλθουν....

Ανώνυμος είπε...

Ο κοινωνικός Μαρξισμός έχει αλώσει όλη την Ευρώπη. Σε λίγο θα ολοκληρωθεί και η εισβολή και θα επέλθει το τέλος του. Πρέπει τα υγιή κύτταρα του λαού αυτού να αντιδράσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, φθάσαμε να θεωρούμε "φυσιολογικές οικογένειες" τις οικογένειες με 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες, οι άλλες είναι όχι μόνον ενοχλητικές για την ΝΤΠ, αλλά έφθασαν σε ακραίους χαρακτηρισμούς και μάλιστα ενθαρρύνουν την ρουφιανιά [να καταγγέλλονται οι οικογένειες των λευκών και μάλιστα ξανθών]!!!!!!!!!
Η μαντάμ της στάζυ γιατί δεν πάει να τα εφαρμόσει αυτά στο ισραήλ, που εκεί για να δεχθούν να εγκατασταθούν εβραίοι από άλλα κράτη τους κάνουν και τεστ DNA;
Πόσους πρόσφυγες έχει το ισραήλ;
Νομίζω ότι επειδή ο κόσμος δεν αντιδρά ουσιαστικά, παρά βλέπουμε μόνο μιά μικρή αύξηση των εθνικιστικών κομμάτων [σχετικά με αυτά που γίνονται θα έπρεπε να έχουν τεράστια αύξηση] αρχίζουν και περνάνε στην τελική ευθεία του σχεδίου τους που είναι η γενοκτονία της λευκής φυλής και χαρακτηρίζουν τρομοκράτες τις φυσιολογικές οικογένειες που τολμούν να ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ!!!!!!!

polycmike είπε...

Με απύθμενη οργή θέλω να φωνάξω,

Στο διάολο να πάει η Γερμανία με τους αρρωστημένους κατοίκους της!!!


Αν δει κανείς το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, η Γερμανία μοιάζει με όαση. Δείτε πόσο εύκολα βαφτίζουν "ρατσιστές" μερικούς οικογενειάρχες τα ρεμάλια (σ.σ. που ψήφισε ο Έλλην), δείτε τις ορδές που έχουν κατακλύσει την χώρα, δείτε πως διώκουν κάθε τι το Εθνικό, δείτε πως ξεπουλάνε την Θράκη, δείτε λίγο γύρο σας τι συμβαίνει και επαναλαμβάνω ... ας πάει στο διάολο η Γερμανία!!! Και κατά βάθος όλοι το ξέρουμε, πως όταν θα χρειαστούμε την βοήθεια της Γερμανίας (σε Εθνικό επίπεδο), αυτοί θα μας πουλήσουν πολύ φθηνά!! Χειρότερη και από Εβραίους είναι οι Γερμανοί, δεν περιμένω τίποτα καλό από την ράτσα τους!!

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Όλες αυτές οι υπερβολές πάντως, μου λένε ότι "ο βασιλιάς είναι γυμνός" και μάλιστα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι το γνωρίζουν!
Γι' αυτό έχει βάλει την εμπροσθοφυλακή του στα διάφορα "Πανεπιστήμια" να ξεστομίζουν "βαθυστόχαστες" μπαρούφες, με την "εγκυρότητα" του καθηγητή...
Υπενθυμίζω και μία παλαιότερη ανάρτηση που δένει με τη σημερινή...
http://redskywarning.blogspot.gr/2012/08/facebook.html
Υ.Γ. Τα ψόφια ψάρια, πάνε με το ρεύμα...

Απολλωνιακός είπε...

Και μια δική μας είδηση:

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/sto-edwlio-o-mhtropoliths-mantineias-gia-tis-dhlwseis-toy-gia-toys-omofylofiloys.4282917.html

Ανώνυμος είπε...

Διώκονται οι ιεράρχες με τον ρατσιστικό νόμο εναντίον των Ελλήνων, ενώ η "αριστερή" προτροπή σε βία εναντίον των Ελλήνων αγνοείται από το σταλινικό καθεστώς.
Όχι μόνον η Γερμανία, αλλά και η Ελλάδα μας είναι τόσο διεφθαρμένη από τον Πολιτιστικό Μαρξισμό που βρωμάει.

george-aetos είπε...

Να γράφεις κατεχόμενη Ευρώπη αγαπητέ, καθώς ειναι υπό κατοχή έως το 2099 επίσημα η Γερμανία..
Και προς ενημέρωση ο δηθεν κακός ναζισμός http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/09/Adolf-Hitler-nazistikh-germania.html

polycmike είπε...

Η Γερμανία είναι/δεν είναι κατεχόμενη μέχρι το 2099, δεν με αφορά σαν Έλλην. Δικό της θέμα είναι, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Εμένα με θλίβει το γεγονός, πώς σχεδόν 1εκ. ΈΛΛΗΝΕΣ έχασαν την ζωή τους, εξαιτίας της ναζιστικής κατοχής!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 29 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:51 π.μ

η Γερμανια ειχε κερδισει σε πολεμο την ελλαδα οχι οι ιδεολογιες και τα πολιτικα συστηματα.

Και στον πολεμο οι ηττημενοι υποφερουν.

Με την ιδια ανοητη λογικη και η δημοκρατια εκανε το φριχτοτερο εγκλημα στην ιστορια με τις δυο ατομικες βοβμες στην ιαπωνια ,οχι οι ηπα....

Οσο για το 1 μυριο θυματα,δεν προκυπτει τετοιος αριθμος.

Θα μπορουσαμε μαλιστα να πουμε ,οτι τα θυματα ελληνες, απο το γερμανικο στρατο κατοχης ηταν πολυ λιγοτερα απο τους ελληνες που δολοφονηθηκαν απο τους μαρξιστες (η κομμουνιστες ειδικοτερα) της ελλαδας κατα τον 20 αιωνα.

Περαν οτι καποια απο τα θυματα(1μυριο αποκλειεται) δεν ηταν ελληνες αλλα κομμουνιστες υπηκοοι στην ελλαδα.

Και οι μαρξιστες δεν ειναι ελληνες ,οπως δεν ειναι κενυατες ουτε ιταλοι,ειναι μια αλλη ρατσα και "εθνοτητα" μεσα στις χωρες που κατοικουν.Ενας αλλος πολιτισμος λογω θεωριας που εχουν η οποια ειναι ασυμβατη ,αν καποιος πιστευει το αντιθετο και τους θεωρει π.χ ελληνες τοτε απλως η δεν γνωριζει τι ειναι μαρξισμος η δεν προκειται για πραγματικους μαρξιστες.


Αυτο ομως δεν εμποδισε τους ελληνες να δωσουν τις τυχες της χωρας τους σε μαρξιστες στο νεο αιωνα!

Ουτε να προσκυνανε του τουρκους σημερα οικονομικα και πολιτικα ,που τους δολοφονησαν σε πολλαπλασιους αριθμους και επι αιωνες απο ο,τι οι γερμανοι (η αν θελετε ναζιστες)

polycmike είπε...

Να φανταστώ,

πώς συζητάω με ... εθνικοκοινωνιστή (sic)!!!

Εμένα με νοιάζει η Ελλάδα και όχι η (γερμανοκεντρική) παγκόσμια αδικία που παρουσιάζεις και οι ατομικές βόμβες Ναγκασάκι-Χιροσίμα.

Να πάνε στο διάολο οι Γερμανοί!!!

Βελισσάριος Λ. είπε...

«Προσέχετε τις οικογένειες λευκών, φυσιολογικών, χαρούμενων ανθρώπων που μαθαίνουν τα παιδιά τους να κρατάνε τις παραδόσεις...»
«οικογένειες αφανών, χαριτωμένων και δεσμευμένων ατόμων...»
«Πρώτα απ 'όλα, [οι δεξιές οικογένειες] είναι ωραίες και αφοσιωμένες...»
«προσεγμένες πλεξούδες και μακριές φούστες αποτελούν ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι ένα παιδί έχει δεξιούς γονείς»

Ερώτημα:
Μήπως έχουν απομείνει πολλές απο αυτές τις οικογένειες;
Ας αφήσουμε τον συνήθη σάκκο του μπόξ(Γερμανία) που εξασκούμαστε εμείς οι τίμιοι, δίκαιοι και ευσεβείς νεοέλληνες(ή ελληνόφωνοι) και ας εξετάσουμε τα του οίκου μας.
Πόσες παρόμοιες φυσιολογικές και αρμονικές οικογένειες("ακραίες" κατ'αυτούς) γνωρίζετε ή βλέπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο;
Αν απαντήσετε ειλικρινά, θα απαντήσετε ταυτόχρονα και στο ερώτημα περί των αιτίων της παρακμής και εξευτελισμού του έθνους μας.

Luke Mpar είπε...

Ναι και μέχρι το 2030 ή νέα τάξη θα έχει κάνει τους Έλληνες μειονοτητα στη πατριδα τους!

Luke Mpar είπε...

Και οι γερμανοι κι αυτοί που έριξαν τις ατομικες βομβες!!!

polycmike είπε...

Δεν διαφωνώ,

αλλά που κολλάει αυτό με το προηγούμενο σχόλιο μου?

polycmike είπε...

... και αυτοί!!