Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Χριστιανός πολεμά το ISIS, και σκοτώνεται από Τούρκους στρατιώτες, που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση Ομπάμα

Αναφορά από τον Walid Shoebat / ΚΟ

 Η πάνω φωτογραφία δείχνει το είδος των θυμάτων των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ τουρκικών επιχειρήσεων σε συριακό έδαφος με το όνομα «Ασπίδα του Ευφράτη», που υποτίθεται γίνονται για την «καταπολέμηση του ISIS». Αντί να έχει το ISIS απώλειες, οι Χριστιανοί είναι αυτοί που πεθαίνουν.

Στην φωτογραφία είναι ένας έμπειρος χριστιανός πολεμιστής της Ασσυριακής Εκκλησίας με το όνομα Βασίλειος Τάλια (Basil Talia) που σήκωσε το όπλο του για να πολεμήσει το ISIS και δολοφονήθηκε από τους Τούρκους οι οποίοι σαρώνουν την  βόρεια Συρία υπό την ευλογία του Τζο Μπάιντεν.

Τελικά (όταν θα είναι πολύ αργά) ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε πόλεμος κατά του ISIS στη Συρία. Ο πραγματικός πόλεμος, είναι το ISIS και η Τουρκία εναντίον των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), μιας συμμαχίας με κορμό τους Κούρδους και την συμμετοχή, Αράβων, Αρμενίων χριστιανών και Ασσυρίων χριστιανών και Τουρκμένων που πολεμάνε το ISIS και μάχονται κατά της δημιουργίας ενός ισλαμικού χαλιφάτου, ζητώντας "μια Συρία δημοκρατική, ανεξίθρησκη και ομοσπονδιακή".

Στην παραπάνω φωτογραφία κρατούμενοι των SDF που βασανίστηκαν από Τούρκους.

Οι Χριστιανοί στη Συρία θέλουν να ζήσουν χωρίς το ISIS. Θα συμμαχήσουν με τον Bashar Al-Assad ή τις SDF ή τους Κούρδους, και όποιον είναι εναντίον του ISIS εφόσον θέλουν να επιβιώσουν και να μην πουληθούν οι κόρες τους ως σκλάβες του σεξ. Όμως, χάρη στον Τζο Μπάιντεν (τον μισητή των χριστιανών Σέρβων), οι τουρκικές δυνάμεις μπήκαν βαθύτερα στην βόρεια Συρία.

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ένας αντάρτης τρομοκράτης του υποστηριζόμενου από την Δύση «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA) (που ιδρύθηκε από λιποτάκτες του Συριακού Στρατού και αποτελείται από «μετριοπαθείς» ισλαμιστές από διάφορες χώρες) παρουσιάζει με υπερηφάνεια ταυτότητες αγωνιστών των SDF μετά τη θανάτωσή τους στην «απελευθερωμένη» Jarablus. Ο ίδιος στην άλλη φωτογραφία, πολεμούσε για το ISIS.

ΚΟ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα! Χαιρόμαστε που ξανάρχισες τις αξιόλογες αναρτήσεις σου. Σε ευχαριστούμε πολύ. Δες και την ταινία Jason Bourne (2016) και περιμένουμε τον σχολιασμό σου.

sta είπε...

Οι Τουρκοι ειναι οι πραγματικοι γενοκτονοι του πλανητη γη. Αλλα θα λαβουν κατα τα εργα τους. Ειναι συμπαντικος νομος. Οι λοιποι ισλαμο - σφαγεις τους isis δεν εχουν ιδιαιτερα ανθρωπινα χαρακτηριστικα.. Θα ερθει και η σειρα των.

ikonsgr είπε...

Είναι ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η σύγκριση της πρώτης φώτο με τον Σύριο Χριστιανό και της τελευταίας με το ισλαμο-δίποδο, κόψτε φάτσες, βγάλτε συμπέρασμα....

Btw, ο Βλαδίμηρος τι κάνει, τώρα που "τα σπάσαν" ο σουλτάνος με τους πλανητικούς μπράβους των Ρότσιλντ και σια, "αμερικανούς", έχει αφήσει τους τουρανο-γενίτσαρους να μπαίνουν ανεξέλεγκτα μέσα στη συρία;
Και τι γίνεται και με τους κούρδους, που κάναν στροφή 180 μοίρες και χτυπάνε τον συριακό στρατό;
Τέτοιο μπάχαλο, ούτε σε κολομβιανό σίριαλ ρε π@υστη μου!
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

polycmike είπε...

Αγαπητέ ΚΟ,

εδώ έχει καταργηθεί η όποια λογική, ποιός παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη Συρία (ενώ έπρεπε να μας ενδιαφέρει)?

Εν τέλει, υπάρχει έστω και ένας σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει, πώς εδώ και 5 χρόνια βομβαρδίζει η παγκόσμια υπερδύναμη -σε συνδιασμό με τις άλλες μεγάλες δυνάμεις-, έναν άτακτο στρατό περί τους 20000 που έχουν τα αγροτικά Toyota ως βαρύ οπλισμό και δεν μπορούν να τους νικήσουν;
-Θέλουν να μας τρελάνουν τελείως;

Unknown είπε...

Θεατες ολοι μας σε εργο που στο πολυ κοντινο μελλον θα ανεβει και στην Ελλαδα;