Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: Εταιρία που συνδέεται με τον Σόρος στήνει μηχανές ψηφοφορίας σε 16 κρίσιμες πολιτείες. Βίντεο αποκαλύπτει την σχεδιαζόμενη απάτη των εκλογών



H Smartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας που έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο με βαθείς δεσμούς με τον George Soros, έχει τον έλεγχο των μηχανών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολιτειών που θα δοθεί  μάχη για τη νίκη, όπως: Αριζόνα, Κολοράντο, Φλόριντα, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Βιρτζίνια. Άλλες πολιτείες που επηρεάζονται είναι : Καλιφόρνια, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μιζούρι, Νιου Τζέρσεϋ, Όρεγκον, Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν, όπως διαβάζουμε στην Daily Caller.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας περιλαμβάνει ένα διάγραμμα ροής που περιγράφει πώς η εταιρεία έχει συμβάλει στις εκλογές των Η.Π.Α. από το 2006 ως το 2015 με «57.000 διαθέσιμα μηχανήματα ψηφοφορίας και καταμέτρησης ψήφων» και «35 εκατομμύρια βοηθούς ψηφοφόρων».

Το 2005, η Smartmatic εξαγόρασε την εταιρία Sequoia Voting Systems με έδρα την Καλιφόρνια και εισήλθε στον κόσμο των αμερικάνικων εκλογών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Smarmatic, «Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Smartmatic τριπλασίασε το μερίδιο αγοράς της Sequoia» και «πρόσφερε τεχνολογία και υπηρεσίες υποστήριξης στις Επιτροπές Εκλογών 307 κομητειών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ».

Πρόεδρος της Smartmatic είναι ο Λόρδος Mark Malloch-Brown, ο οποίος βρίσκεται στη βρετανική Βουλή των Λόρδων και στο διοικητικό συμβούλιο των  Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundations) του Τζορτζ Σόρος. Ήταν πρώην αντιπρόεδρος των Επενδυτικών Ταμείων του Soros και ακόμη και αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, όταν εργάστηκε ως επικεφαλής προσωπικού για τον Κόφι Ανάν.



Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, ο 32χρονος πολιτικός ακτιβιστής James OKeefe (Τζέιμς Ουκίφ) του ‘Project Veritas’, αποδεικνύει, με μυστικά πλάνα λήψης, ότι όντως υπάρχει μια συνωμοσία για διάπραξη απάτης της ψηφοφορίας, ώστε να κερδίσουν τις εκλογές οι Δημοκρατικοί.

Όργανα των Δημοκρατικών εμφανίζονται στο βίντεο να συζητούν πώς θα γίνει η διάπραξη απάτης στην ψηφοφορία. Σε κάποιο σημείο ένας από τους πράκτορες παραδέχεται πως μεταφέρουν με λεωφορεία ανθρώπους σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν παράνομα τα τελευταία 50 χρόνια.

 
Ο Σόρος είναι γνωστόν ότι είναι υποστηρικτής της Κλίντον (ή η Κλίντον είναι η μαριονέτα του), θεωρώντας μάλιστα προκλητικά, (βλ. βίντεο κάτω) ότι «η υπόθεση είναι τελειωμένη» ("done deal"). Είναι επίσης, ο άνθρωπος που με τα χρήματά του υποστηρίζει κάθε ομάδα ή φορέα που προωθεί τα δόγματα του πολιτιστικού μαρξισμού, της διάλυσης των δυτικών κοινωνιών και της γενοκτονίας της λευκής φυλής. Είναι γνωστόν ότι ο Σόρος με τα χρήματά του, βρίσκεται πίσω από την βίαιη οργάνωση των αφροαμερικάνων με το όνομα ‘Black Lives Matter’ στις ΗΠΑ, καθώς και την εισβολή «προσφύγων» και «μεταναστών» στην Ευρώπη, αλλά και τις μεθοδεύσεις αναχαίτισης του εθνικιστικού ρεύματος στην γηραιά ήπειρο, για να μιλήσουμε για τις πιο πρόσφατες δραστηριότητές του. Ο Σόρος ίδρυσε τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι ακριβώς, «ειδικά» υπεύθυνα για την προώθηση όλου του πακέτου της νεοταξικής ατζέντας.


E-mails από την εκστρατεία Κλίντον αποκαλύπτουν μια στενή σχέση με τον Σόρος

Διαβάζουμε στο Gateway Pundit:

«Το όνομα του λίμπεραλ δισεκατομμυριούχου χρηματοδότη, εκ των προεξεχόντων της παγκόσμιας ελίτ που προωθεί την μουσουλμανική «μεταναστευτική κρίση» και την πολυπολιτισμικότητα στις δυτικές κοινωνίες, εμφανίζεται πολύ στις ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων αξιωματούχων της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον.

Μια αναζήτηση από την American Lookout δείχνει ότι ο Σόρος αναφέρεται τουλάχιστον 56 φορές κατά τη διάρκεια των 11 παρτίδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκτίθενται από το Wikileaks που δείχνουν την συμπαιγνία μεταξύ της ελίτ, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της εκστρατείας Χίλαρι.

Ομοίως, ο Σόρος αναφέρεται άμεσα ως θέμα σε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλές φορές ζητώντας μια συνάντηση με τον κορυφαίο επίσημο της Κλίντον, John Podesta.

Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά ύστερα από μια γρήγορη αναζήτηση: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο Σόρος έχει τεράστια επιρροή στην κατεύθυνση της εκστρατείας Κλίντον. Ο Podesta (φωτο) δεν θα έχανε τον πολύτιμο χρόνο του για να συναντηθεί κατ’ιδίαν με τον Σόρος σε συχνή βάση, αν αυτό δεν άξιζε.

Εάν η Κλίντον γίνει πρόεδρος, ο Σόρος θα αποτελέσει μια σημαντική δύναμη στην πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα σήμαινε μια ανεξέλεγκτη εισβολή των τριτοκοσμικών αλλοδαπών στην χώρα, πόλεμο με τη Ρωσία και μια ακόμη πιο επιθετική επίθεση στις παραδοσιακές αμερικανικές αξίες.


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι απαγόρευσαν πρόσφατατις χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος επιχειρήσεις στη χώρα τους. Ήταν έξυπνη η κίνησή τους αυτή καθώς ο Σόρος με τα χρήματά του βρίσκεται πίσω από την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης φιλο-ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία πριν από λίγα χρόνια. Οι Ρώσοι πιστεύουν και δικαίως, ότι αυτές οι οργανώσεις του Σόρος στη χώρα τους αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και σχεδίαζαν να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή.

Donald Trump: "I Will Accept The Election Result ...."



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

10 σχόλια:

Φοινικας1957 είπε...

Νικηθήκαμε ???
Μόνο ο Θεός μας έμεινε πια

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν ανήκει η Singular Logic που καταμετρά τις ψήφους και μεταδίδει τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών;

Ανώνυμος είπε...

Στο αμερικάνικο σενάριο για την παράνομη μετακίνηση ψηφοφόρων στην αμερική, προσθέσθε την κομμένη στον αέρα εκπομπή του τριανταφυλλόπουλου για τους παράνομους ψηφοφόρους το 2002.
Προσθέσθε άλλη μια εκπομπή του ίδιου, με θέμα την προποποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων πολλών εκλογικών τμημάτων.
Και προσθέσθε επίσης την κατάθεση του μπατζανάκη του τσοχατζόπουλου στον ανακρητή, που αναφέρει για τους εισαγόμενους ψηφοφόρους, για να καταλάβετε τι παιχνίδια παίζουν πίσω απο την πλάτη του κόσμου που σαν αποχαυνωμένος κάθεται μπροστά στο σατανοκούτι, εμπαιδόνωντας τα στημένα exit polls των εκλογών (ουσιαστικά το αποτέλεσμα, των εκλογών, λίγο διαφοροποιημένο για να μην τραβάει την προσοχή).

Ανώνυμος είπε...

Ιδίως το βίντεο "Rigging the election".... είναι αισχρό. Η επιτομή της ανηθικότητας. Έτσι μάλλον θα είναι. Όλες οι αντισυγκεντρώσεις που γίνονται, δεν θα είναι αυθόρμητες. Ούτε στις ΗΠΑ, ούτε κάπου αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα, σχετικό με τον Κόκκινο Ουρανό. Πριν τρεις ημέρες, στις 7:30 το πρωί είδα ότι ο μισο-συννεφιασμένος ουρανός είχε γίνει κόκκινος στη Δύση, πράγμα παράξενο, πρωΐ-πρωΐ. Και σκέφτηκα ότι μάλλον είναι σημάδι ότι η ανθρώπινη Δύση θα προκαλέσει πάλι αιματοκύλισμα.
Τέλος πάντων, σκέφτηκα τον Κόκκινο Ουρανό και τους οιωνούς του, αλλά και τις πραγματικές πληροφορίες, αυτές που ο ΚΟ (και άλλοι) μετέδιδαν ακούραστα για δεκαετίες αλλά δεν τις προσέχαμε.
Ίσως δεν είναι αργά και τώρα να αρχίσουμε να βλέπουμε τον Ουρανό. Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης.

Ανώνυμος είπε...

Μα οι αντισυγκεντρώσεις αγαπητέ, είναι βαλμένες απο το ίδιο το σύστημα.
Και μην μπαιρδεύεστε με τους αντίφα. Προέρχεται απο το αντιφάσκω.
Το γλοιώδες παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

η Singular Logic ειναι του Βγενο να ουμμμ

polycmike είπε...

Πώς λειτουργούν στην Ελλάδα,

σε κάθε εκλογικό κέντρο υπάρχουν οι αντιπρόσωποι των υποψηφίων (ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να στείλει δικό του αντιπρόσωπο), για την καταμέτρηση των ψήφων. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, η εταιρεία που έχει αναλάβει την διαδικασία (π.χ. Singular Logic), αποστέλλει τα αποτελέσματα στα κεντρικά, απ'όπου και η εταιρεία δημοσιεύει τα εκάστοτε στοιχεία. Επομένως, ο αντιρόσωπος του εκάστοτε πολιτικού κόμματος/υποψηφίου, είναι σε θέση να επιβεβαιώνει την εταιρεία που δημοσιεύει τα στοιχεία. Εν μέσω αυτής της διαδικασίας μειώνεται η πιθανότητα της χειραγώγησης αποτελεσμάτων στο ελάχιστο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Η Singular Logic ανήκει στο ξένο fund (((KKR))) στο οποίο μεταβιβάστηκαν όλα τα επιχειρηματικά δάνεια της MIG στις 18/12/2014.
Το ποιό είναι το KKR, έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον μιας και μιλάμε για αποδεδειγμένες συνωμοσίες: http://paspartoy.blogspot.gr/2014/12/singular-logic.html

sta είπε...

Μετά από συνεχόμενες "κληρώσεις " μου ως μέλος εφορευτικής επιτροπής έχω να παρατηρήσω: Σωστά τα παραπάνω του σεβαστού Polyc Mike . Όμως η χειραγώγηση (λέξη με ακρίβεια περιγραφής ) γίνεται ΠΡΙΝ την καταμέτρηση . Χειραγώγηση που κατα την άποψη μου αγγίζει το όριο της νοθείας του εκλογικού αποτελεσματος. Πως; 1) Ποτέ τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων δεν είναι ισόποσα με των μεγάλων. Είναι ΠΑΝΤΑ λιγότερα. Δηλαδή ενώ όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει βάση νόμου να λάβουν ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων , αυτό δεν γίνεται διότι απλά κατα την μέση της ημέρας έχουν ήδη τελειώσει. Αυτό είναι νοθεία.
2) Τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων λόγω της μικρής ποσότητας των κατα το δέσιμο τους από το τυπογραφείο σκίζονται στις άκρες όποτε είναι εν ΔΥναμη άκυρα κατα την καταμέτρηση . Αυτό είναι νοθεία . 3) Το σύνολο σχεδόν των ηλικιωμένων μπαίνουν αγκαζέ με τα παιδιά τους . Απαγορεύεται και άρα η έγκυρη ψήφος των νοθεύει . 4) Οι σάκοι πάνε στα δικαστήρια . Ακόμη και αν υπάρχουν αντιπρόσωποι των κομμάτων στα εκλογικά τμήματα εάν αφαιρεθούν στον δρόμο ψηφοδέλτια ποιος θα το καταλάβει; Και εάν το καταλάβει και κάνει ένσταση που δικασθεί μήνες μετά τι θα μετρήσει; Τα πρακτικά των εκλογών η τα ψηφοδέλτια στους σάκους ; (Απορία).
Τέλος : Συριζαια αντιπρόσωπος λαμβάνει από εμένα τα ψηφοδέλτια της. Μπαίνει στο παραβάν και βγαίνει λέγοντας ότι δεν της έδωσα του κόμματος της. Της ξαναδίνω , ψηφίζει και βγαίνοντας μου λέει : κοιτά για να μην μπερδεύεσαι βρε παιδί μου ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ψηφοδέλτια μικρών κομμάτων σε όλους .... Δίνε μόνο των μεγάλων... Ποσά "παιδιά" άκουσαν την αντίστοιχη Συριζαια των άλλων κομμάτων στα εκλογικά τμήματα άνα την επικράτεια και προέβησαν και σε αυτήν τη νοθεία;..
Σας κούρασα έτσι κι αλλιώς αλλά εάν βρεθεί κανείς σε ένα εκλογικό τμήμα και ακούει αυτά που λέγονται , τους διαλόγους του κόσμου , θα καταλάβει το απόλυτα χαμηλό επίπεδο που βρισκόμαστε ως ψηφοφόροι και ( άρα ) ως εφαρμοστές των επιταγών των μετρίων πολιτικών μας.