Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Κανονικοί άνθρωποι - παγκοσμιοποιητικό φλουφλιστάν : 1-0


Από τον Παναγιώτη Λιάκο (εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ") - Τίτλος άρθρου : "Τραμπ-άλαλα τα χείλη των ασεβών" 

Δεν ήθελε και μεγάλα αποθέματα φαντασίας για να ποντάρεις σε νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. Ολα τα χαρτιά που βγάζει από το μανίκι της η υπερδομή για να τα σπρώξει στην πράσινη τσόχα της πολιτικής αντιμετωπίζονται από τους εκλογείς όχι σαν τραπουλόχαρτα, αλλά σαν χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας - και έχουν τη μοίρα αυτών των απαραίτητων αλλά αηδιαστικών (μετά τη χρήση) προϊόντων.

Με το δικό μας δημοψήφισμα φάνηκε ξεκάθαρα η ρωγμή στον τάχα... αδιαπέραστο τοίχο των εταιριών μετρήσεων, οι οποίες έγιναν περισσότερο ρεντίκολο από εκείνους που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για την ακρίβεια των προβλέψεων. Το «Οχι» επικράτησε κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις αλλά και τις προσδοκίες του Τσίπρα, ο οποίος έλυσε το «προβληματάκι» που του προκάλεσε η λαϊκή ψήφος με τρόπο απλό: έκανε κωλοτούμπα και μεταμόρφωσε το «Οχι» σε ένα ωραιότατο «Ναι». Από κει και πέρα το πήγε τυφλοσούρτη. Είναι μέχρι να πάρεις το κολάι στην υπογραφή Μνημονίων τζιφράροντας το πρώτο. Τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι.

Ωστόσο, ελάχιστοι υποπτεύονταν ότι η ελληνική περίπτωση θα προοιωνιζόταν παγκόσμιο φαινόμενο. Κι έτσι έγινε. Το Brexit προτιμήθηκε από τους πείσμονες Βρετανούς, παρά τις οιμωγές των «νουνεχών» γερμανοφρόνων Δεξιάς, Αριστεράς και επιτήδειου Κέντρου.

Κι ύστερα δεν ήλθαν οι μέλισσες, αλλά ο Τραμπ. Ο άνθρωπος που συκοφαντήθηκε, καθυβρίστηκε και δαιμονοποιήθηκε από σχεδόν όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ του πλανήτη περισσότερο κι από τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Τα υποκριτικά μίντια πρέπει να τον έχουν «κράξει» με μεγαλύτερη σφοδρότητα απ' όση χρησιμοποιούν για το Ισλαμικό Κράτος. Από την άλλη παρουσίαζαν τη Χίλαρι σαν μια διασταύρωση της Μητέρας Τερέζας, της Υπατίας της Αλεξανδρινής και της Ασπασίας (τη σύζυγο Περικλέους, βεβαίως, βεβαίως).


Παρά ταύτα, οι κανονικοί άνθρωποι, αυτοί που δεν πουλάνε αέρα για να ζήσουν, αγαπούν την πατρίδα τους, δεν θέλουν να τη δουν να καταντάει χαλιφάτο και ήθελαν να απαλλαγούν από τα δεσμά της πολιτικής ορθότητας, ψήφισαν αυτό που το παγκοσμιοποιητικό φλουφλιστάν δαχτυλόδειχνε σαν το «απόλυτο κακό». Περαστικά τους και καλόπιοτο το ξιδάκι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνησα νωρίς το πρωί,για να πάω στη σχολή,μπήκα Κόκκινο Ουρανό,είδα τη φωτογραφία στο τέλος και μου φτιάξε η ημέρα!
Γιώργος ο Νότιος

Ίκαρος είπε...

Να δώσουμε κι ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς το Φλουφλιστάν και ελπιδοφόρο συνάμα,για τον πατριωτικό χώρο:
"Και δεν έχετε δει τίποτα ακόμα."

AITOLOS είπε...

Όταν πρώτο βγήκαν οι Συριζομαγκέοι ...πολλοί πίστεψαν ότι κάτι θα αλλάξει ....τελικά αυτοί είναι μόνο πολιτικοι γκέι και προδότες όπως πάει το πράμα ....μιας και τους έχει πηδήξει όλη η πολιτική ανωμαλία της και καλά ευρωπαϊκής ένωσης ....

ας περιμένουμε να δούμε τι ρόλο βαράει ο Τραμπ ...και τι πολιτικές τραμπες θα κάνει και με ποιούς ....Όχι τίποτα άλλο αλλά μην τυχόν και είναι άλλος ένας πολιτικός τσάμπα μάγκας ...και τελικά μας μείνει μόνο ο πόνος στα χέρια από τα παλαμάκια

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται ειναι πολυ καλυτερο το οτι βγηκε ο Τραμπ αντι για την Χιλαρυ..αλλα ποτε δεν υποστηριξα ουτε τον εναν ουτε τον αλλον. Το επιτελειο του Τραμπ ειναι σαφως καλυτερο απο αυτο της Χιλαρυ κ λογω του Pence κ λογω του οτι ειναι πολυ πιο φιλικο προς καθε τι Χριστιανικο κ ηθικο σε συγκριση με αυτο της Χιλαρυ, Ομπαμα,κ.λπ.. Αυτο που δε καταλαβαινω ομως ειναι το ποσο ευκολα πολλοι σκεπτικιστες αποδεχτηκαν τον Τραμπ τοσο γρηγορα..απελπισια ισως λογω του συστηματος της πολιτικης ορθοτητας στο οποιο ο Τραμπ φαινομενικα αντιτειθεται?

Εντονη αναγκη για κατι πιο..''ανδροπρεπες'' και διαφορετικο απο τη σιχαμαρα ολων αυτων των χρονων? Ισως..Παντως το ποιος ειναι ο Τραμπ πραγματικα κ ποιες ειναι οι προθεσεις του ακομα ΔΕΝ το εχουμε δει..κ καλο ειναι να μη φανατιζεστε πριν δειτε αν οι προσδοκιες σας σ'αυτον τον ανθρωπο βγουν αληθινες ή οχι. Ο Τραμπ προσελκυσε πολλους ανδρες γτ χρησιμοποιουσε πατριωτικο κ ''λαικο'' τροπο ομιλιας με πολλα αστεια κ προστυχα σχολια που γενικα αρεσουν στους αντρες, κ προσελκυσε κ πολλες γυναικες κυριως γιατι εκπεμπει προφανως πολυ περισσοτερο ανδρισμο απο οποιονδηποτε αλλο πολιτικο στην Αμερικη αυτη τη στιγμη. Επισης προσελκυσε πολλους κουρασμενους με το συστημα γτ η ομιλια του ηταν παντα φαινομενικα αντι-καθεστωτικη και μη πολιτικα ορθη..ωραια μεχρι εδω. Ας υποθεσουμε οτι οντως ειναι αντικαθεστωτικος και μη πολιτικα ορθος. Επειδη απ'τη μια χαιρομαι που ηττηθηκε η Χιλαρυ αλλα απ'την αλλη εξακολουθω να ειμαι πολυ καχυποπτη για τον Τραμπ (μιλαμε για την Αμερικη, την κατεξοχην πηγη της διαφθορας σε ολα τα επιπεδα), να θυμισω οτι ο Τραμπ εβαλε απο μονος του μια μεγαλη παγιδα για τον εαυτο του..εκτος του οτι εβγαλε στη φορα ολα τα απλυτα των Κλιντονς (σχεδον ολα), εκανε κ το τεραστιο λαθος να τους αποκαλεσει δημοσια βιαστες, κλεφτες και εγκληματιες. Ηταν παγιδα για κεινον η κινηση αυτη γτ οπως ειπε κ ενας ανθρωπος στο youtube, ο Τραμπ αυτη τη στιγμη για να αποδειξει οτι οντως ειναι πατριωτης και κατα της διαφθορας των Κλιντονς κι ολων αυτων σαν τους Κλιντονς, θα πρεπει μολις αναλαβει την εξουσια..να καταδικασει τους Κλιντονς σε ισοβια φυλακιση για ολα τους τα προαναφερθεντα και αποδειχθεντα..εγκληματα.

Αν ο Τραμπ ΔΕΝ το κανει αυτο κ μαλιστα αμεσως αφου μπει στον Λευκο Οικο, αυτο θα σημαινει σε απλα λογια οτι ειναι ενας ακομα του συστηματος..ενας ακομα πολιτικος που κοροιδεψε τους Αμερικανους σαν ολους τους αλλους..οταν ενα δημοσιο πολιτικο προσωπο που παει κ για εκλογες προεδρικες..αποκαλει δημοσια τους αντιπαλους του βιαστες και κλεφτες..το επομενο βημα που πρεπει να κανει ως προεδρος πλεον (για να μη φασκει και αντιφασκει) ειναι να σιγουρευτει οτι οι αποκαλουμενοι απο τον ιδιο βιαστες και κλεφτες, θα συναντησουν τη τιμωρια που τους αξιζει με βαση τη δικαιοσυνη της χωρας του. Αν ο Τραμπ δεν τολμησει να αγγιξει τους Κλιντονς αυτο θα ειναι ξεκαθαρο πισωπλατο μαχαιρωμα για ολους οσους τον ψηφισαν και τον εμπιστευτηκαν και μια ακομα αποδειξη οτι οι σχεσεις του με τους Κλιντονς και την υπολοιπη ελιτ του συστηματος παραμενους αρρηκτες..

Επισης να υπενθυμισω οτι ο Τραμπ εχει δημοσια δηλωσει υπερμαχος του κρατους του Ισραηλ..ενας πολιτικος της Αμερικης που δηλωνει φιλος του Ισραηλ σημαινει οτι 1) Υποστηριζει τα σιωνιστικα συμφεροντα του Ισραηλ τοσο εκει οσο και στην Αμερικη και δεν θα παψει να τα υποστηριζει που σημαινει οτι το σιωνιστικο λομπυ θα παραμεινει πιο ισχυρο απο ποτε στην Αμερικη και θα συνεχισει να τη χρησιμοποιει ως οπλο για τα δικα του συμφεροντα, 2) Απο τη στιγμη που υποστηριζει το Ισραηλ κ τα συμφεροντα του σημαινει οτι δεν σκοπευει να κανει τιποτα ουτε εναντιον των ISIS οι οποιοι ειναι επισης αρρηκτα συνδεδεμενοι και εξαρτομενοι απο το Ισραηλ και το λομπυ στην Αμερικη.