Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Μαρία Θηρεσία με μπούρκα!

Μέλη της Γενιάς της Ταυτότητας τοποθέτησαν ένα πλήρες ισλαμικό πέπλο σε ένα από τα πιο γνωστά αγάλματα της Βιέννης για να διαμαρτυρηθούν για την ισλαμοποίηση της Αυστρίας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας, η δράση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και απαιτούσε βαρύ εξοπλισμό για να ολοκληρωθεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το λογαριασμό τους στο Facebook.

Το πέπλο τοποθετήθηκε στο ύψους 20 μέτρων άγαλμα για να διαμαρτυρηθούν, για την αυξανόμενη ισλαμοποίηση της Αυστρίας και περιελάμβανε και μία πινακίδα στο πόδι του αγάλματος που έγραφε «ισλαμοποίηση; Όχι ευχαριστώ!»

Η μπούρκα τοποθετήθηκε στο άγαλμα της πρώην αυτοκράτειρας της Αυστρίας Μαρίας Θηρεσίας η οποία εξακολουθεί να είναι πολύ σεβαστή στη χώρα για την διακυβέρνησή της και τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στην εκπαίδευση και τη γεωργία. Ήταν επίσης γνωστό ότι υπήρξε κατά τη διάρκεια της βασιλείας αφοσιωμένη καθολική και επιχειρήσε να φέρεις στον καθολικισμό και άλλους.
"Εάν οι πολιτικοί σιωπούν για την ισλαμοποίηση, θα πρέπει να τους επιστήσουμε την προσοχή όλο και πιο ξεκάθαρα! Κάθε μέρα η χώρα μας ισλαμοποιείται όλο και περισσότερο", έγραψε η ομάδα, προσθέτοντας ότι «στα μουσουλμανικά νηπιαγωγεία, ζητάνε τζιχάντ κατά των απίστων και καλούν μεμονωμένους μουσουλμάνους να προχωρήσουν σε δολοφονίες, ουρλιάζοντας "Allahu Akbar!" στην Αυστρία. Εν τω μεταξύ, οι «ειδικοί» λένε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ και ότι δεν συμβαίνει καμία ισλαμοποίηση".

Οι δολοφονίες που αναφέρονται πιθανό έχουν να κάνουν με το δολοφόνο στο Γκρατς και τον μουσουλμάνο στη Βιέννη που προσπάθησε να αντιγράψει το έγκλημά του, πέφτοντας πάνω σε πεζούς με το αυτοκίνητό του, το στυλ των επιθέσεων στη Νίκαια στη Γαλλία νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Οι Identitarians αναφέρθηκαν επίσης στην αύξηση των δικών για "αναρτήσει μίσους" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Αυστρία.

Λένε ότι όποιος διαμαρτύρεται για την ισλαμοποίηση θεωρείται ακραίος και ύποπτος εξτρεμισμού και στη χειρότερη περίπτωση καταλήγει στο δικαστήριο.  Ένα από τα μέλη τους στη Γερμανία δέχτηκε εισβολή αστυνομικών στο σπίτι του, επειδή έβαλε αυτοκόλλητα κατά της μαζικής μετανάστευσης στην πόλη του.

«Εμείς απαιτούμε επαναμετανάστευση όλων των παράνομων και εκείνων των μουσουλμάνων που απορρίπτουν την κοινωνική μας τάξη», γράφουν και να προσθέτουν «επιπλέον, οι πολιτικές διώξεις εκείνων των ανθρώπων που ανησυχούν για το μέλλον της Αυστρίας και την ισλαμοποίηση της χώρας μας πρέπει να σταματήσουν».

Η διαμαρτυρία είναι η τελευταία από την ομάδα που τους τελευταίους μήνες είχε αναρτήσει πανό κατά της μαζικής μετανάστευσης στην κορυφή της Πύλης του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο και μέλη της είχαν σκαρφαλώσει στο περίφημο Burgtheater στη Βιέννη. Σε εκείνο δήλωσαν ότι οι αριστεροί πολιτικοί ήταν υποκριτές που προωθούν την μαζική μετανάστευση, παρά τις ενδείξεις ότι αρκετοί από τους τρομοκράτες που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, είχαν έρθει στην Ευρώπη ως "αιτούντες άσυλο".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε κι εδώ μια ''Γενιά της Ταυτότητας'',με επαναστατική δράση,να δούμε αν θα έκαιγε ο κάθε πικραμένος τη σημαία.Αλλά εντάξει,εδώ ας αράξουμε σε κάποια καφετέρια και το βράδυ έχει clubing στο παρακμιακό Γκάζι.Για μέχρι εκεί είναι η νεολαία μας.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες πάει καιρός που έχουν χάσει την αυτότητα τους.
Πιθανότατα είναι πεταμένη μέσα σε ένα σουβλάκι, σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα, ή σε κάποια κατεφέρια η club.

Ανώνυμος είπε...

Για προσέξτε το κάτωθι βιβλίο:
Weapons of Mass Migration, Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy
Kelly M. Greenhill
Cornell University Press | Cornell Studies in Security Affairs

... In Weapons of Mass Migration, Kelly M. Greenhill offers the first systematic examination of this widely deployed but largely unrecognized instrument of state influence. She shows both how often this unorthodox brand of coercion has been attempted (more than fifty times in the last half century) and how successful it has been (well over half the time). She also tackles the questions of who employs this policy tool, to what ends, and how and why it ever works. Coercers aim to affect target states' behavior by exploiting the existence of competing political interests and groups, Greenhill argues, and by manipulating the costs or risks imposed on target state populations.

This "coercion by punishment" strategy can be effected in two ways: the first relies on straightforward threats to overwhelm a target's capacity to accommodate a refugee or migrant influx; the second, on a kind of norms-enhanced political blackmail that exploits the existence of legal and normative commitments to those fleeing violence, persecution, or privation. The theory is further illustrated and tested in a variety of case studies from Europe, East Asia, and North America. To help potential targets better respond to—and protect themselves against—this kind of unconventional predation, Weapons of Mass Migration also offers practicable policy recommendations for scholars, government officials, and anyone concerned about the true victims of this kind of coercion—the displaced themselves