Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΥΗΔΙΑ: 9χρονη μαθήτρια υπήρξε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές της - παιδιά μεταναστών. Το σχολείο γνώριζε τα πάντα και τα κάλυπτε!


Τυπικό σουηδικό σχολείο. Ο "παράδεισος" της θρησκείας του πολυπολιτισμού. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Μια μικρή Σουηδέζα της Τετάρτης Δημοτικού στο σουηδικό δημόσιο σχολείο της πόλης Eskilstuna πήρε και αυτή την πρώτη γεύση από τον «αγγελικά πλασμένο κόσμο» της πολυπολιτισμικότητας, που τα αριστερά και φιλελεύθερα φερέφωνα επαγγέλλονται.

Το 9χρονο κορίτσι δάρθηκε επανειλημμένα, κακοποιήθηκε σεξουαλικά, συναισθηματικά και βασανίστηκε από μια ομάδα παιδιών μεταναστών στο σχολείο της. Ωστόσο, αντί να καταγγείλει το απαράδεκτο περιστατικό στις αρχές, το «προοδευτικό» σχολείο της αποφάσισε να το καλύψει, δίνοντας στους εξοργισμένους γονείς της μία δικαιολογία που συνοψίζονταν σε 5 λέξεις!

Οι γονείς του κοριτσιού, μόλις έμαθαν την φρίκη που βίωνε σε καθημερινή βάση το παιδί τους, απαίτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση του σχολείου. Το παιδί είπε στους γονείς της ότι σε τακτική βάση το φώναζαν «μ…ί» και «πόρνη», και το χτυπούσαν στο προαύλιο του σχολείου και μέσα στο λεωφορείο. Το αποκορύφωμα της κακοποίησης ήταν όταν μερικοί από τους μαθητές τράβηξαν το παντελόνι της στην τραπεζαρία του σχολείου και προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της, ενώ τα άλλα παιδιά παρακολουθούσαν.

Όταν οι γονείς πήγαν οργισμένοι στο σχολείο, σοκαρίστηκαν από την συγκαταβατική απάντηση που έλαβαν. Η σουηδική ιστοσελίδα Fria Tider αναφέρει ότι το σχολείο δικαιολόγησε (!) την κακοποίηση λέγοντας ότι το κορίτσι αποτελούσε ένα φυσικό στόχο, διότι «αυτή είναι ξανθιά και γλυκιά»!

«Οι εξηγήσεις που μας έδωσε το σχολείο ήταν ότι η κόρη μας ήταν ξανθιά και γλυκιά και ανέβαινε “ζωηρά” στο λεωφορείο, είπε η μητέρα στο σουηδικό κανάλι Sörmland. «Η κόρη μου στεκόταν με ένα δίσκο στην τραπεζαρία. Στη συνέχεια της τράβηξαν το παντελόνι της και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις ενώ όλοι παρακολουθούσαν».

Το σχολείο γνώριζε για την κακοποίηση και το μόνο που έκανε ήταν να προσφερθεί να την πάει στο σπίτι της, ξεχωριστά από το λεωφορείο, όταν τα πράγματα έγιναν πολύ σοβαρά πλέον. Φυσικά, αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα. Τα παιδιά των μεταναστών έφτασαν στο σπίτι της και την περίμεναν εκεί, σύμφωνα με την SVT.

«Μια ημέρα, η ομάδα έτρεξε στο σπίτι της από το σχολείο, την περικύκλωσαν έξω από το σπίτι και την απείλησαν ότι θα την “πάρουν”», είπε η μητέρα της.

Οι γονείς συναντήθηκαν αρκετές φορές με την διεύθυνση του σχολείου, ελπίζοντας ότι οι ισχυρισμοί τους θα την οδηγήσει στο να προστατεύσει την κόρη τους. Μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε η διεύθυνση να καλύψει την κατάσταση, το θύμα και οι γονείς του αναγκάστηκαν να αλλάξουν σχολείο για να ξεφύγουν από τις απειλές. Συνειδητοποιώντας ότι το σχολείο δεν είχε καμία πρόθεση να καταγγείλει τους δράστες, η οικογένεια ανέφερε τα περιστατικά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Επί του παρόντος, το σχολείο αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τις υπηρεσίες προστασία του παιδιού με την κατηγορία της αμέλειας που είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να υποβληθεί σε περαιτέρω παραβιάσεις που σχετίζονται με το φύλο του.

Πολλοί από τους "μαθητές" στη Σουηδία είναι στην πραγματικότητα ενήλικες άνδρες. Αυτή η κραυγαλέα άγνοια ήρθε στο φως όταν η Σουηδία καυχήθηκε ότι ο Saad Alsaud (φώτο δεξιά) ήταν ο "ταχύτερος 14χρονος" της χώρας!!!

Τα media που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αρνούνται να αναφέρουν ότι τα παιδιά αυτά είναι αναμφισβήτητα μετανάστες που προέρχονται από μουσουλμανικά κράτη, και η συμπεριφορά τους αυτή, αλλά και οι φτηνές δικαιολογίες του σχολείου αντανακλούν την πολυδιαφημιζόμενη «πολιτιστική πολυμορφία». Όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν, όλοι γνωρίζουν ότι μουσουλμάνοι μετανάστες σε όλη την Ευρώπη προσβάλουν, χτυπάνε, και προβαίνουν σε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ξανθών γυναικών και κοριτσιών, αποκαλώντας τα «πόρνες» και λέγοντας ότι «το αξίζουν», επειδή ο Αλλάχ τους τις παρουσιάζει ως σκλάβες του σεξ για τους μουσουλμάνους. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει μέσα σε μία κουλτούρα που απαιτεί οι γυναίκες να καλύπτονται, αλλιώς είναι «άξιες» βιασμού και ξυλοδαρμού.

Φυσικά, αυτή η συμπεριφορά δεν συμβαίνει μόνο στη Σουηδία, που ήδη καυχιέται ότι είναι η «πρωτεύουσα των βιασμών» στην Δύση. Συμβαίνει και θα συμβαίνει στα σχολεία όλου του δυτικού κόσμου. Τον Απρίλιο, σε ένα σχολείο στον Καναδά, γονείς κατήγγειλαν ότι μουσουλμανάκια προσφυγόπουλα, που οι οικογένειές τους εγκαταστάθηκαν πρόσφατα εκεί,κτυπούσαν και επιχείρησαν να πνίξουν με αλυσίδες τα παιδιά τους, φωνάζοντας «το Ισλάμ θα κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο».

Η υποκρισία της εποχής μας και των ποικιλώνυμων «υπερασπιστών των δικαιωμάτων» είναι ότι παρά τις χρηματοδοτούμενες σταυροφορίες κατά του «εκφοβισμού» (bullying) και του «ρατσισμού» και υπέρ της «αποδοχής της διαφορετικότητας», τα δυτικά σχολεία είναι εντελώς απρόθυμα να εξετάσουν και να καταγγείλουν περιστατικά εγκλημάτων μίσους, με βάση την φυλή, το φύλο και τη θρησκεία, όταν προέρχονται από παιδιά μεταναστών. Φυσικά, αν το θύμα είναι μουσουλμάνος ή από κάποια «μειονότητα», τα πράγματα αλλάζουν. Μέχρι και στην Καλιφόρνια ψηφίσθηκε ένα νομοσχέδιο που θα προστατεύει μόνο τους μουσουλμάνους από «εκφοβισμό». Δημιουργούνται, με λίγα λόγια, «ειδικά προστατευμένες ομάδες» και πολίτες πρώτης και δευτέρας κατηγορίας, κάτι που αντιβαίνει σε κάθε Σύνταγμα ευνομούμενης πολιτείας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα χειρότερα έρχονται... Δυστυχώς ζούμε σε έναν άρρωστο κόσμο...Και πιο πολύ με προβληματίζει που αν προσπαθήσεις να υποδείξεις την αλήθεια στις μάζες είσαι ρατσιστής φασίστας κτλπ.Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξετάσουν τυχόν στοιχεία και να εγκληματιστουν με κάτι άλλο πέραν από το Μάτριξ που ζουν.Η πλύση εγκεφάλου που έχει δεχθεί ο δυτικός κόσμος είναι τόσο μεγάλη που ώρες-ωρες σκέφτομαι ότι πραγματικά δεν υπάρχει ελπίδα. Επίσης δεν ξέρω γιατί στην Σουηδία συμβαίνουν τόσα πολλά μαζεμένα.Επιλέχθηκε τυχαία η για κάποιον λόγο να παίξει η Σουηδία τον ρόλο του πειραματόζωου της Νέας τάξης;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να επαναφέρει τη θανατική ποινή...ΆΜΕΣΑ

ikonsgr είπε...

Συμπέρασμα: Ο "εμπλουτισμός" των ισλαμοδίποδων ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!
ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΚΤΗΝΩΔΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!
Δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι ευρωπαίοι χαχόλοι θολοκουλτουριάριδες ότι τα ισλαμοθρεμένα παιδάκια μόνον..."αθώα" ΔΕΝ είναι! ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΗΧΉΖΟΥΝ ΤΑ Κ@#ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ!

Ειλικρινά πάντως απορώ και με την ψυχραιμία και την... "ανεκτικότητα" των γονιών...

Να κάνουν τέτοιο πράγμα στο παιδί μου, τα "κακόμοιρα" ισλαμοκοπριτάκια;
ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ! ΔΕΊΛΟΙ ΤΟΜΑΡΟΜΠΟΥΧΕΣΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ;-)

Cidi είπε...

Καλησπέρα λίγο άσχετο, κοκκινε ουρανε έχεις δει το Free State of Jones? Περιμένω σχόλιο σου. Xrysoi.se αν θες να το δεις online

Vivine είπε...

Αυτό συμβαίνει πλέον σε Παρίσι, Λονδίνο, Γερμανία, Βρυξέλλες. Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ υποκινεί την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, και με τι κέρδος; Το σιωνιστικό λόμπυ; Στην Αμερική στέκονται σούζα, αλλά εκεί πάλι έχουν πρόβλημα με τους μαύρους και το κίνημα μίσους κατά των λευκών. Θα φανεί αν ο Τραμπ κάνει κάτι ή ήταν μόνο λόγια.

http://www.breitbart.com/big-government/2016/12/26/the-far-left-ideas-that-motivate-white-genocide-professor/

Ο άλλος έγραψε κατάμουτρα στο twitter πως η γενοκτονια των λευκών είναικαλό πράγμα. Λίγες μέρες πριν, το Πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν έγραψε πως υπάρχει πρόβλημα...λευκότητας!

http://www.breitbart.com/tech/2016/12/26/university-wisconsin-problem-whiteness-course-not-meant-offensive/

Δεν μπορώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό πως ενώ μπορούν να κυριαρχήσουν με χίλιους δύο τρόπους, μπάινουν σε κοτζαμ διαδικασία να πλημμυρίζουν με δίποδα απολίτιστα την Ευρώπη και τις ΗΠΑ οδηγώντας μας μοιραία σε φυλετική σύγκρουση. Θα μπορούσε να γίνει και με άλλουςτρόπους αυτό. Γιατί έτσι; Ιδέες; Με την απορία θα μείνω...

SkyWatcher είπε...

Δεν το έχω δει, αν και ξέρω τι θα δείξει. Ας το δούμε πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

"Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ υποκινεί την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, και με τι κέρδος;"

Τι θα “εξαφανιστεί” εάν επικρατήσει τελικά δια της βίας – ειρηνικά δεν γίνεται είναι ολοφάνερο - το Ισλάμ στην Ευρώπη;
Ποίος υποκίνησε τον κομμουνισμό και τι εξαφανίστηκε όπου δια της βίας επικράτησε;
Τι κέρδισαν και ποίοι όπου επικράτησε ο κομμουνισμός με δεκάδες εκατομμύρια θύματα γηγενών ;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η ερώτηση στο ΠΟΙΟΣ είναι ένα από τα πιο καίρια ερωτήματα.
Εσκεμμένα δεν καταγράφω την δική μου άποψη αλλά θα προσπαθήσω να την σκιαγραφήσω , ίσως έτσι γίνω κάπως κατανοητός.

Εάν ρωτήσει κάποιος την συντριπτική πλειοψηφικά των πολιτών :
Πιστεύεις στην δημοκρατία ως αυτή που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα η στην δικτατορία;
Δεξιά η αριστερή δεν έχει σημασία. Ποια θα είναι η απάντηση;
Στην δημοκρατία στα σίγουρα, έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International το 86% των Ελλήνων θα προτιμούσε λιγότερους πρόσφυγες στην Ελλάδα…

Προς Κ.Ο. ,
Πιστεύω πως ένα άρθρο με το ερώτημα ΠΟΙΟΣ θα ήταν πάρα πολύ εύστοχο και αρκετά ουσιώδες…

Ανώνυμος είπε...

Οι σιωνιστές φταίνε η το αχαρακτήριστο μυαλό των μεταλλαγμένων;
Ούτε καν Ελλήνων μεταλλαγμένων…

Η σχιζοφρένεια της Νέας Δημοκρατίας.
Posted on 28 December 2016 by admin
http://www.antibaro.gr/article/16452

Μόνο σχιζοφρένεια;
Ρίξτε μια μπόμπα ρε Άγγλο Αμερικάνοι να γλιτώσει ο πλανήτης…από τους μεταλλαγμένους. Μόνον από αυτούς!

The Greeks rival the Jews in being the most politically minded race in the world. No matter how forlorn their circumstances or how grave the peril to their country, they are always divided into many parties, with many leaders who fight among themselves with desperate vigour. It has been well said that wherever there are three Jews it will be found that there are two Prime Ministers and ..one leader of the Opposition. The same is true of this other ancient race, whose stormy and endless struggle for life stretches back to the fountains of spring of human thought. No two races have set such mark upon the world. Both have shown a capacity for survival, in spite of unending perils and sufferings from external oppressors, matched only by their own ceaseless feuds, quarrels and convulsions. The passage of several thousand years sees no change in their characteristics and no diminution of their original vitality. They have survived in spite of all that the world could do against them, and all they could do against themselves, and each of them from angles so different have left us the inheritance of their genius and wisdom. No two cities have counted more with mankind than Athens and Jerusalem. Their messages in religion, philosophy and art have been the main guiding lights of modern faith and culture. Centuries of foreign rule and indescribable, endless oppression leave them still living, active communities and forces in the modern world, quarreling among themselves with insatiable vivacity. Personally I have always been on the side of both, and believed in their invincible power to survive internal strife and the world tides threatening their extinction.”
Sir Winston S. Churchill
The Second World War, Book IV, Chapter XXI, page 866 (Bloomsbury 2013).


Υ.Γ.
Τσίπρας μέχρι να παγώσει η κόλαση!
Έως οτου οι μεταλλαγμένοι ξαναγίνουμε Έλληνες.
Δεξιός Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος!
Και να μην το δημοσιεύσετε …εσείς ξέρετε!
Τουλάχιστον διαβάστε το εσείς και διαπιστώστε ιδίοις όμμασι …για το ΠΟΙΟΣ!

Vivine είπε...

Το να προωθούν οι Σιωνιστές ταυτόχρονη ατζέντα ισλαμοποίησης στην Ευρώπη, και αντιλευκού μίσους στην Αμερική, όπως και προπαγάνδα υπέρ των γκέυ, δείχνει οξύμωρο και παράξενο, ή εμένα δεν μου κολλάει κάτι βρε παιδιά; Άλλη ατζέντα εδώ και άλλη εκεί; Εντάξει, το Ισραήλ κερδίζει φαινομενικά γιατί η ισλαμοποίηση της ΕΕ, αποσυμφορεί την πίεση που δέχεται στα εδαφη της γιατί έρχονται όλοι εδώ, όμως η ισλαμοποίηση της ΕΕ δεν θα δημιουργήσει νέο πυρήνα εναντίον του; Οτιδήποτε βασικά που δυναμώνει το Ισλάμ; Πάλι κάτι δεν κολλάει.Εσείς δηλαδή βγάζετε άκρη; Και όμως τα τελευταία χρόνια οι ΗΠΑ και η Γερμανία ειδικά, έκαναν ότι μπορούσαν για να αναζωπυρώσουν τους φονταμενταλιστές. Εδώ θα φανεί τελικά τι ρόλο θα παίξει ο Τραμπ...Καλή -ελπίζω- Χρονιά σε όλους.

Vivine είπε...

Ο Τσώτσιλ το είχε πιάσει το κόλπο, αν και το πήγαινε μέσω Λαμίας. Την πάλη που έχουμε μεταξύ μας διαχρονικά δεν ανέφερε, όπως και το πως αυτοί προοδεύουν ενώ εμείς διαστροφικά και μαζοχιστικά αυτοκαταστρεφόμαστε. Αλλά λογικό είναι. Οι Εβραίοι αγαπάνε το έθνος τους, ενώ εμείς διαχρονικά μισούσαμε το δικό μας και τον διπλανό μας. Αυτοί έχουν συλλογικότητα, εμείς ατομισμό. Αυτοί διαβάζουν και εξελίσσονται, εμείς μπουρδολογούμε και αμπελοφιλοσοφούμε ψηφίζοντας με γνώμονα ποιος θα μας βολέψει. Χρειάζεται να πω και άλλα; Λύπη...