Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Φορώντας την μουτσούνα του «ανθρωπισμού» οι μακελάρηδες παγώνουν τα χαμόγελα του κόσμου


Η Μαρία δεν θα ξαναχαμογελάσει

Φυσικός αυτουργός : ο αφγανός που άφησε ελεύθερο το ελλαδικό κράτος του «συνταγματικού τόξου» και δέχτηκε στις αγκάλες του το γερμανικό κράτος της «αγίας» Μέρκελ.

Παραλίγο και το χαμόγελο της Σπυριδούλας να σβήσει για πάντα

Συναυτουργοί : πολιτικοί – δικαστές – δημοσιογράφοι – θρησκευτικοί λειτουργοί – «εθελοντές» και «ακτιβιστές» και γενικώς όσοι καλλιέργησαν και καλλιεργούν - είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω απόψεων, είτε λόγω ψυχολογικών αιτίων και αγιάτρευτων κόμπλεξ, είτε λόγω καπαρώματος θέσεων, είτε λόγω εξεύρεσης θέσης εργασίας, είτε λόγω «φιλανθρωπίας», είτε λόγω ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, είτε λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ, το άνοιγμα των πυλών της κολάσεως. Και πιο ένοχοι από όλους: όσοι με την ψήφο τους στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν κόμματα που διαβεβαιώνουν ότι το μακελειό θα συνεχιστεί. Καλή συνέχεια και καλή ψήφο καλοί μου άνθρωποι, «φιλάνθρωποι» και «χριστιανοί». Και καλά κόλλυβα.   

Ένας «ακραίος»
                                                    απόδοση κειμένου: ΚΟ

10 σχόλια:

Ρωμανός είπε...

Τα είπες όλα Κόκκινε Ουρανέ. Έτσι, για να μην νομίζουν κάποιοι οτι οι ευθύνες σταματάνε (έστω...) στους Παρασκευόπουλους και στις Τασίες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, συγχαρητήρια για την δουλειά σας, είσθε καταπληκτικοί. Πρέπει να καταλάβετε, όμως, πως όλη η κακοδαιμονία του Ρωμέικου οφείλεται στην Ορθοδοξία. Καλόν είναι να το επισημαίνετε αυτό και μιά καλή αρχή είναι το παρόν άρθρο.
Οι γονείς της Γερμανιδούλας που σκότωσε ο Αφγανός είναι ενεργοί καθολικοί, όπως αποκαλύψατε προ ημερών. Ο Πάπας έκανε τις προάλλες Ημερίδα με ευρωπαίους δημάρχους που συμπαρίστανται στους λαθροπρόσφυγες. Η δική μας Ελλαδική Εκκλησία τρέφει 120.000 λαθροπρόσφυγες καθημερινώς. Η ΕΡΤ κάνει διαρκώς μαραθωνίους για την Κιβωτό του πατρός Αντωνίου του Κολωνού, ο οποίος περιθάλπει κατά 80% λαθροπροσφυγόπουλα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για μιά ακόμη φορά, ο Ιουδαιοχριστιανισμός καταστρέφει την Ελλάδα και αντικειμενικός του σκοπός είναι να καταστρέψει ολόκληρη την Λευκή Φυλή.

Unknown είπε...

Πλήρης παράκρουση και ιδού τα αποτελέσματα..το κακό είναι ότι δεν βγάζουν το κεφάλι τους από την άμμο με τίποτα ..

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένουμε να ξυπνήσει ο ραγιάς που διυλίζει τον κώνωπα (για Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους πολιτικούς , Καποδίστριας , Μεταξάς , Παπαδόπουλος) και καταπίνει την κάμηλο για πολιτικούς που μας παρέδωσαν – όχι για πρώτη φορά- σιδηροδέσμιους για 99 χρόνια στους τραπεζίτες και σε αριστερούς ιδεολογικούς απογόνους δολοφόνους δεκάδων εκατομμυρίων Χριστιανών ορθοδόξων, τους οποίους ονομάζει δημοκράτες και τους υποστηρίζει με “ανεξήγητο” πάθος η απλά τους ανέχεται χωρίς να κοκκινίζει από ντροπή) , το Ελληνοχριστιανικό αυτό έθνος θα εξαφανιστεί και θα το αξίζουμε ως Θεία δίκη και καταδίκη!

Οι αντιφασίστες αντιναζιστές αντιρατσιστές υποστηρικτές των ανοικτών συνόρων ,που δεν δέχονται μύγα στο δημοκρατικό σπαθί τους , υποστηρικτές του αριστερού συστήματος Χίλαρη Κλιντον Ομπαμα που νυχθημερόν κατηγορούν τον φασίστα τραμπ εάν αντέχουν βλέπουν.

Οποιος αντέχει το βλέπει και ας σκεφτούμε εστω και για μια φορά ,
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων! ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ. ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων! 😡
https://www.youtube.com/watch?v=JDbdGMcWOYk

http://attikanea.blogspot.gr/2016/12/blog-post_680.html

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι να 'ναι.. Οι νοσταλγοι της χλαμυδας ξαναχτυπουν..

sterg είπε...

Κανενας απο τους επικυριαρχους του Σιωνισμου δεν νοιαζεται για ...γερμανιδουλες αλλα μονο για να δημιουργησει ...δουλες και δουλους,αναλωσημους,φοβισμενους,υποχειρια σε καθε εκμεταλευση μεχρι και φονο.Τα δικα τους τα ΑΡΧΙΚΩΛΟΠΑΙΔΑ της αρπαχτης,καθαρους αερητζιδες,τα προστατευουν με σωματοφυλακες και μεγαλα ντουβαρια στις βιλες τους.Το τι πρεπει να γινει ειναι αγνωστο,διοτι οι ιδιοι επιδιωκουν το ξεσηκωμα του κοσμου για να το κτυπησουν αλυπητα και σε τελικη φαση να το γονατισουν με την ευνεργεια των καλοπληρωμενων πραιτωριανων τους που τους εχουν χορηγησει το καθε υπερσυχρονο κατασταλτικο μεσο

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 16 Δεκεμβρίου 2016 - 8:17 μ.μ.
Ναι πράγματι,η Ορθοδοξία φταίει.Και ο...''ιουδαιοχριστιανισμός''.Βέβαια δεν είμαστε στο 200 μ.Χ για να αναφέρεσαι στον Χριστιανισμό με αυτόν τον όρο,αλλά εντάξει.Όση σχέση έχουμε εγώ και εσύ με την πυρηνική φυσική,άλλη τόση έχει ο Χριστιανισμός με τον Ιουδαϊσμό.Εντελώς διαφορετικές θρησκείες,εντελώς διαφορετικές κοσμοθεωρίες,εντελώς διαφορετικές, υπαρκτές, ηθικές αξίες ο Χριστιανισμός,εντελώς διαφορετικές ''αξίες'' ο Ιουδαϊσμός.Ο Χριστιανισμός έσωσε τους Έλληνες από ανατολίτικες παρακμιακές θρησκείες που εισήχθησαν στον ελλαδικό χώρο κατά τα ελληνιστικά χρόνια.Αν δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός,εγώ δε θα λεγόμουν Γιώργος,αλλά Αμπού Ομάρ και εσύ κάπως αλλιώς.Είναι το ισλάμ,που είναι ξένο προς τη λευκή φυλή και πασχίζει να την καταστρέψει,αυτήν και τη Δύση.Η Δύση,(όχι αυτό το αίσχος που ονομάζουμε σήμερα Δύση,αλλά η παλαιά)είναι ταυτισμένη με τον Χριστιανισμό,με τον Καθολικισμό στα δυτικά της,και την Ορθοδοξία στα ανατολικά της.Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της λευκής φυλής,και τόσους αιώνες δεν την κατέστρεψε,κάθε άλλο,η δύναμη της πίστης επέτρεψε στους Ευρωπαίους να αποκρούσουν τους αφροασιάτες μουσουλμάνους εισβολείς εδώ και αιώνες.Χάρη στον Χριστιανισμό επαναστατήσαμε το 1821 εναντίων των Τούρκων.Το ότι οι γονείς της άτυχης όμορφης κοπέλας είναι Καθολικοί,δε λέει κάτι.Στη σημερινή εποχή τον Χριστιανισμό τον αντιλαμβάνεται ο καθένας όπως θέλει και τον φέρνει στα μέτρα του,προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αντεθνικές του ονειρώξεις!Η όμορφη Γερμανίδα υπήρξε θύμα της σημερινής φιλελεύθερης κατάστασης της Δύσης,και όχι του Χριστιανισμού.Διότι θα γνωρίζεις πως οι φιλόσοφοι του Φιλελευθερισμού απεχθάνονταν τον Χριστιανισμό.Πώς φταίει λοιπόν ο Χριστιανισμός,όταν εξουσιάζει πλέον μόνο ''στα χαρτιά'',ενώ ταυτόχρονα η Δύση είναι Φιλελεύθερη και ανεκτική;
Συμπέρασμα:Ένας ισχυρός Χριστιανισμός,τόσο Ορθόδοξος όσο και Καθολικός,θα σώσει την Ευρώπη και τη λευκή φυλή.Όπως το έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν,όταν ο Χριστιανισμός ήταν πραγματικά η θρησκεία της Ευρώπης.
Γιώργος ο Νότιος

Κωνσταντινος είπε...

Απ'ολο το αρθρο ο "ανωνυμος καταλαβε οτι φταιει η...ορθοδοξια! Οταν η συγχυση συναντα την εμμονη το μονο που παραγεται ειναι κακια κυριως προς οσους συντηρουν ελπιδα σ'αυτον τον τοπο, οπως ο π. Αντωνιος με την κιβωτο. Αν η εκκλησια, ταλαιπωρε, δεν ετρεφε 120.000 "λαθροπροσφυγες" (σκοπιμα αγνοεις οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ενδεεις ελληνες) αυτοι θα τρεφονταν απο τις σαρκες σου. Η μηπως νομιζεις οτι αν δεν ειχαν να φανε θα αποχωρουσαν ευγενικα απο την Ελλαδα. Μηπως η Εκκλησια τους προσκαλεσε στον τοπο μας; Οι χριστιαννικες αξιες, παρτο αποφαση, σημαδεψαν οριστικα και αμετακλητα τον λαο μας. Ευτυχως!

Δημητριος Καρακωστας είπε...

Και προς τους δυο προλαληλασαντες ο ενας επιτιθεμενος προς τον χριστιανισμο και ο αλλος υπερασπιζομενος.Ο καθενας εχει τις αποψεις του τα δικαια του και τα λαθη του
Αλλα δεν ειναι ωρα να τα λυσουμε αυτα ,ο εχθρος πλεον δεν ειναι προ των θυρων μας αλλα μεσα απο αυτων.
Ενωθειτε αλλιως ειμαστε χαμενοι!!

Ανώνυμος είπε...

Οι ευαίσθητοι προοδευτικοί του " Κυριακάτικου Έθνους" αποκαλούν το σιχαμερό αυτό υποκείμενο " αφγανό φαντομά"! Ναι καλά ακούσατε. Ούτε δολοφόνος , ούτε εγκληματίας, ούτε βιαστής ούτε κάποιος άλλος τέτοιος χαρακτηρισμός. Φανταστείτε να έκανε τέτοιο έγκλημα κάποιος "κακός εθνικιστής" εναντίον μετανάστριας από το Αφγανιστάν τι θα του είχε σύρει η φυλλάδα.