Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά από τους «μετανάστες»

Οι τριτοκοσμικοί «μετανάστες» στη Γερμανία διέπραξαν ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά κατά τη διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών του 2016, εκ των οποίων τουλάχιστον 366 δολοφονίες / απόπειρες δολοφονίας και 214.600 άλλα σοβαρά εγκλήματα ή 32 εγκλήματα κάθε ώρα, 787 κάθε ημέρα και 23.844 κάθε μήνα, όπως αποκάλυψε μια επίσημη έκθεση της αστυνομίας.

Οι Αφρικανοί από την Βόρεια και την υποσαχάρια Αφρική, προερχόμενοι από τη Γκάμπια, τη Νιγηρία και τη Σομαλία, είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τη βία τους, και ο αριθμός των εγκλημάτων που διαπράττουν είναι εντελώς δυσανάλογος σε σχέση με τον αριθμό τους.

Η έκθεση Bundeskriminalamt (BKA), η οποία καλύπτει την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016, αναφέρει ότι τα στοιχεία της αντιπροσώπευαν μόνο περιπτώσεις που έχουν ήδη εντοπιστεί οι δράστες, και όχι υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές. Ως εκ τούτου, η «βάση δεδομένων, επομένως, δεν είναι οριστική» και είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω καθώς θα εντοπίζονται νέοι παραβάτες.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των εγκλημάτων – το 79 τοις εκατό - ήταν εκείνα που διαπράχτηκαν «κατά της προσωπικής ελευθερίας» - δηλαδή επιθέσεις (σωματικές βλάβες). Οι κλοπές αποτέλεσαν τη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία και ακολουθούν τα εγκλήματα της παραχάραξης, της πλαστογραφίας, της απάτης και της εκβίασης.
Περίπου στις 278 από τις 366 δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονιών εμπλέκονται "μετανάστες" τόσο ως θύματα όσο και ως δράστες, αποκάλυψε η έκθεση. Τουλάχιστον 37 θύματα δολοφονιών / ή απόπειρας δολοφονίας αναγνωρίστηκαν ως Γερμανοί υπήκοοι.

Από το σύνολο των 214.600 σοβαρών εγκλημάτων, τουλάχιστον 67.300 διαπράχθηκαν από έναν «μετανάστη» εναντίον του άλλου, ως επί το πλείστον μέσα στα «κέντρα υποδοχής» σε όλη τη χώρα.
Η έκθεση BKA αποκάλυψε επίσης ότι ο αριθμός των "πιθανών παραβατών στον τομέα της ισλαμικής τρομοκρατίας συνεχίζει να αυξάνεται", και ότι ο αριθμός των «ενεργών ή πρώην μαχητών ή συγγενών / υποστηρικτών / συμπαθούντων τρομοκρατικών οργανώσεων του εξωτερικού» και των «ισλαμιστών εγκληματιών πολέμου» συνεχίζει να αυξάνεται στη Γερμανία.

Η έκθεση κατατάσσει στους «μετανάστες» «άτομα με το καθεστώς των αιτούντων άσυλο, πρόσφυγες του εμφυλίου πολέμου και παράνομους».

Οι εθνικότητες που βρίσκονται στη βάση δεδομένων περιλαμβάνουν, Αφγανούς, Αλβανούς, Αλγερινούς, Βόσνιους, Ερυθραίους, Αφρικανούς από την Γκάμπια, Γεωργιανούς, Ιρακινούς, Ιρανούς, Κοσοβάρους, Μαροκινούς, Σκοπιανούς, Νιγηριανούς, Πακιστανούς, «Ρώσους», Σέρβους, Σομαλούς, Σύριους, Τυνήσιους και Τούρκους.

Επιπλέον, κατά την έκθεση BKA, ένας μεγάλος αριθμός των ατόμων ήταν άγνωστης εθνικότητας, αντανακλώντας το γεγονός ότι οι πολλοί κρύβουν σκόπιμα την εθνικότητά τους, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την απέλαση.

Η πλειοψηφία των υπηκόων βαλκανικών κρατών που αναφέρονται είναι Τσιγγάνοι, και η πλειοψηφία των «Ρώσων» είναι από τα νότια της χώρας, από όπου προέρχεται ένας μεγάλος αριθμός μικτών φυλετικών τύπων.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...για όσο Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ δεν είμαι μέσα σε ΑΥΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Λαμβανει χωρα μια τεραστια εισβολη.Η Ευρώπη έχει γεμίσει εποίκους από κάθε γωνία του πλανήτη.Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα μιλώντας στις μάζες για κακομοιρους πρόσφυγες ενώ έχουν καταργήσει και τον όρο "λαθρομετανάστης".Η λογοκρισία δίνει και παίρνει. Οποίος τολμά να εκφέρει αντίθετη άποψη φιμωνεται ως ρατσιστής φασίστας κτλπ και εν Ελλάδι πιστεύω πως σε αυτό φταίει και η χρυσή αυγή γιατί έχουν δημιουργήσει μια άσχημη εικόνα για το τι είναι εθνικισμός στον μέσο Έλληνα οπότε κατά κάποιον τρόπο δικαιολογείται η λογοκρισία κατά αυτούς.Η προπαγάνδα που λαμβάνει χώρα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά δεν πιστευω πως υπάρχει ελπίδα σωτηρίας όπου και να κανείς ακούς τις ανοησίες τους και δυστυχώς έχουν κερδίσει την πλειοψηφία των νέων εισβάλλοντας εν άγνοιά τους στις ζωές τους δημιουργώντας μια νέα γενιά χωρίς ερείσματα αποκομμένη απο αξίες και ιδανικά και εύκολα διαχειρησημη που οτι τους λένε πιστεύουν δίχως να έχουν κριτική σκέψη.Δεν ξέρω αλλά πολύ φοβάμαι ότι σε μια Ελλάδα τού όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος... Οι αλλοφυλοι θα είναι πλειοψηφία και οι λίγοι εναπομείναντες εθνικιστές θα μαντρονονται ως " επικίνδυνοι"

Ανώνυμος είπε...

Ηδη μαντρώνονται και φιμώνονται!
Μεταξύ των άλλων , Ιερείς Ελληνορθόδοξοι που αντιστέκονται στην άθεη αντίχριστη παγκοσμιοποίηση διώκονται, κόβεται ο μισθός τους , τους διώχνουν από το Αγιο Ορος κλπ.
Το ότι δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ...λόγω δημοκρατίας.

Σε όποιον δεν θυμίζουν σοβιετία , απλά δεν ξέρει τι είναι ΣΟΒΙΕΤΊΑ!
Η χ.α. είναι στο κοινοβούλιο για να φαίνεται πως έχουμε δημοκρατία και το ΚΚΕ για να φαίνεται πως ΔΕΝ έχουμε κομμουνισμό, για να μην ...χαθεί το όνειρο!

polycmike είπε...

Αγαπητέ anonymous 10:09,

κάποτε ασπαζόμουνα τις θέσεις σου, περί Χ.Α.. Όμως πλέον σέβομαι την Χ.Α. (και ειδικότερα την ηγεσία της) για 3 λόγους:

1. Αν δεν υπήρχε η Χ.Α., θα είχαμε σήμερα τον Καρατζαφέρη ή τον Μητσοτάκη ή ακόμη και τον Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, να καπηλεύονται και να αλωνίζουν στον εθνικιστικό χώρο! Σήμερα έχει ξεχωρίσει πλέον η ήρα από το σιτάρι!!

2. Δεν το βρίσκω ορθό, να κατηγορούνται οι άνθρωποι, που τους σέρνουν από δίκη σε δίκη, συνεχείς διώξεις, δολοφονίες εμπρησμοί, ξυλοδαρμοί, χλευασμός από τα ΜΜΕ κ.α. κι όλα αυτά, επειδή παραμένουν εξαρχής σταθεροί ιδεολόγοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! (Ας είναι και ολίγον σοσιαλιστές...)

3. Είναι οι μόνοι που σήκωσαν το ανάστημά τους (σε συλλογικό επίπεδο), απέναντι στον πολύχρωμο διαβρωτικό Μαρξισμό- διεθνισμό, που σήμερα πλέον δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο!!
Ο μόνος που σίγουρα δεν κάνει λάθη, είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα!!!

Μεγιστιας είπε...

Ιδεολογικά είμαι κοντά πολύ κοντά στην Χ.Α δεν το συζητώ ότι η προφυλακισει στελεχών ήταν για γέλια και τα επιχειρήματα γελοία. Όμως οι παρελαεις οι λαμπαδοφοριες τα εγερθητι δεν έχουν καμία σχέση με το θυμικο του Ελληνα.αν διαφοροποιηθεις σε κάτι υπάρχουν απειλές βρισιες ακριβώς τα ίδια που κάνουν οι Φασιστεροι δηλαδή.