Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

David Irving: "Τα τελευταία χρόνια οι νέοι δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις ομιλίες μου"



Στην ηλεκτρονική έκδοση του Independent υπάρχει συνέντευξη του Άγγλου ιστορικού David Irving, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εμπνέει μια «νέα γενιά αρνητών του Ολοκαυτώματος» μέσα από τα βίντεο με τις ομιλίες του στο YouTube.

Ο συγγραφέας, που χαρακτηρίστηκε «αντισημίτης και ρατσιστής» από Άγγλο δικαστή το 2000, ανέφερε ότι λαμβάνει εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα από νέους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις απόψεις του - πολλοί από τους οποίους δηλώνουν υποστηρικτές του Donald Trump.

Ο 78χρονος είπε στον Guardian: «Το ενδιαφέρον για την δουλειά μου έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Και είναι ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι αυτοί που ενδιαφέρονται.

«Παίρνω μηνύματα από άτομα 14, 15 και 16 ετών από την Αμερική. Με βρίσκουν στο YouTube. Υπάρχουν 220 διαλέξεις μου στο YouTube, πιστεύω, και αυτοί οι νέοι άνθρωποι μου λένε πως ξενυχτάνε βλέποντάς τες.

«Έρχονται σε επαφή, επειδή θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάνουν όλα τα είδη των ερωτήσεων. Παίρνω έως 300 και 400 ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα. Και εγώ τους απαντώ σε όλα. Χτίζω μια σχέση μαζί τους».

Το άρθρο στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Irving πιστεύει ότι λίγοι Εβραίοι σκοτώθηκαν από τους ναζί και ότι οι θάλαμοι αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν μια φάρσα.

Ο Irving έχει συλληφθεί σε μια σειρά από χώρες όπου η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί έγκλημα και έκανε ένα χρόνο σε φυλακή της Αυστρία για τις απόψεις του.

Ο ίδιος λέει ότι παρατηρεί ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το έργο του και ότι σιγά - σιγά «η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα βγαίνει» και αυτό «χάρη στο Διαδίκτυο. Έτσι με βρίσκει η νέα γενιά. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω ότι τους έχουν παραπλανήσει».

Είπε ότι οι θαυμαστές του υποστηρίζουν κυρίως τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που νομίζει ότι θα είναι ένας καλός πρόεδρος και ότι «έχει την καρδιά του στη σωστή θέση». Επαίνεσε επίσης τον ηγέτη των Εργατικών Jeremy Corbyn, περιγράφοντάς τον ως «έναν πολύ καλό άνδρα» και παραδέχθηκε ότι τον εντυπωσίασε.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ό, τι τους λένε οι κυβερνήσεις και οι εφημερίδες τους. Ψάχνουν γύρω για να βρουν κάποιον που παρέχει κάποια λύση σε αυτό. Και με βρίσκουν», είπε.

«Είμαι μέρος της λύσης. Δεν είναι μόνο ότι πουλώ τεράστιους αριθμούς βιβλίων σε όλο τον κόσμο. Μία από τις μεγάλες αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια είναι το ποσό που παίρνω σε δωρεές.
 
«Κάποτε ήταν μικρά ποσά, και εξακολουθούν να έρχονται, αλλά οι άνθρωποι τώρα μου δίνουν πολύ μεγάλα ποσά όντως - πενταψήφια ποσά. Τώρα οδηγώ μια Rolls-Royce. Ένα όμορφο αυτοκίνητο. Αν και τα χρήματα είναι εντελώς ασήμαντα για μένα».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορειτε να μου δωσετε μια αναλυτικη πηγη με ολα οσα αναγραφονται/περιγραφονται σχετικα με τους ισχυρισμους οτι το ολοκαυτωμα δεν εχει γινει? Απο περιεργεια ρωταω καθαρα. Ευχαριστω.

Γεώργιος Παπασημάκης είπε...

παντως εδώ στην Ελλάδα οι ναζί, δήθεν εθνικοσοσιαλιστες δημιούργησαν εκατόμβες νεκρών ΕΛΛΗΝΩΝ απο πεινα και ομαδικές εκτελέσεις ενώ απο τις 95.000 Εβραιων της Θεσσαλονίκης οι 90.000 ελειπαν όταν τα ναζιστικά τέρατα έφυγαν κυνηγημένοι απο τη Χώρα...

Γεώργιος Παπασημάκης
https://www.youtube.com/watch?v=Q3oyHUhVHzA

Ανώνυμος είπε...

Η πηγη αν γινεται να ειναι στα ελληνικα. Αν γινεται, αλλιως δεν εχω θεμα να ειναι και σε αγγλικα.

mnk είπε...

@ Aνώνυμε, 17 Ιανουαρίου 2017 - 10:47 μ.μ.

'Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει, ψάχνει. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Κανένας εδώ δεν είναι δάσκαλός σου, υπηρέτης σου, ή η μαμά σου.

Ανώνυμος είπε...

Μια πολύ καλή αρχή για ψάξιμο στο διαδίκτυο είναι το γνωστό "jewish almanak" ή εβραικό αλμανάκ.
Μια απο τις μεγαλύτερες απάτες παγκοσμίως, δεν είναι το ολοκαύτωμα, αλλά ο 2ος ΠΠ.
Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει οτι οι γερμανοί ήθελαν να καταλάβουν τον κόσμο.
Η ουσία είναι οτι έγινε για να δημιουργηθεί το "κράτος" του ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 17/1/17 10:47..., θα μάθεις επισης εκει που θα ψάχνεις,πως Εβραίοι των υψηλων "ταξεων",εμπλέκονταν σε σχέσεις με τους ναζί για να τους δίνουν λίστες συμπατριωτών τους...το γιατί, θέλει πολυ μελέτη αν ασχοληθεις εκτενώς.Ηταν παντως πολυ μπροστα απο την εποχή τους, ως προς τα υπουλα σχέδιά τους για το σήμερα.Καλο βραδυ!

Ανώνυμος είπε...

@ 17 Ιανουαρίου 2017 - 10:47 μ.μ.

Εσυ μπορεις να μας παραθεσης αληθινα στοιχεια οτι το "ολοκαυτωμα" εγινε;
Αν και ο ορος ακομα, "ολοκαυτωμα", ειναι παραπλανητικος.


Υ.Γ.
Και κατι ακομα.
Ξερεις αν συνελαβαν οι Αμερικανικες αρχες εβραιους πριν και την ιδια μερα της επιθεσης την 11ης Σεπ 2001, στους 3διμους πυργους της ΝΥ; Και αν συνεληφθησαν εβραιοι, τι να απεγιναν αραγε;

Υ.Γ. 2
Επισης:
Γνωριζεις καποιον που να τιμωρειται στις μερες μας αν αρνειται την υπαρξη του Ιδιου Του Θεου;
Κι εγω απο περιεργεια ρωταω.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Παπασημακη
Πιστευεις οτι αν κερδιζε ο Χιτλερ τον πολεμο (παρ' ολα τα δεινα που προξενησε στην πατριδα μας) η Παγκοσμια κοινωνια θα βρισκοταν σε μια αληθινη, ειρηνικη και δημιουργικη πορεια, σε αντιθεση με το σημερινο ανθρωποσφαγειο που βρισκεται σημερα;

Ανώνυμος είπε...

"Μπορειτε να μου δωσετε μια αναλυτικη πηγη με ολα οσα αναγραφονται/περιγραφονται σχετικα με τους ισχυρισμους οτι το ολοκαυτωμα δεν εχει γινει?"

Έφτασε:

https://www.scribd.com/document/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ας προσέξουμε πως “ μαθαίνουμε μόνο ότι θέλουν να μάθουμε και όποτε το θελήσουν”!
Ας μου εξηγήσει κάποιος από όσους ισχυρίζονται πως οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα , τα πάντα ΟΛΑ, πως είναι δυνατόν να μην έχουν κατεβάσει τα βίντεο στο Youtube – από τους Εβραίους δεν λεν ότι ελέγχεται; - που αρνούνται το ολοκαύτωμα και πολλά άλλα που αφορούν τον Β.Π.Π. και ότι έχει σχέση με την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Εβραίοι πρώην κρατούμενοι Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, αρνούνται το Ολοκαύτωμα
https://www.youtube.com/watch?v=v8CFdNy5EQI

Επιστημονας μιλά για το Ολοκαύτωμα και τους θαλάμους αερίων

https://www.youtube.com/watch?v=yx3-38700n8

Ο άγνωστος μεγαλύτερος σφαγέας της ιστορίας! YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=V_oruuzaLk8

Ο David Duke και άλλοι τι είναι , άτρωτοι απέναντι στον “πανίσχυρο” εβραϊσμό ;
Δεν είναι πολύ γελοίο να ισχυρίζεται κάποιος αυτό το πράγμα… του άτρωτου;
Παγκόσμιους κυβερνήτες έχει εξολοθρεύσει Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤ’ ΕΜΕ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, σε έναν η μερικούς ιστορικούς θα είχε πρόβλημα;
Μήπως μας οδηγούν έντεχνα και πάλι ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ;

Έλληνες είμαστε μάλλον μας έπεσε ο κλήρος να ανακαλύψουμε και πάλι την αλήθεια ως μας δίδαξε ο Χριστός μας.
Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς!

Ας σταματήσουμε ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ και μετά οι ιστορικοί ελεύθερα …θα κάνουν την δουλειά τους.
Με σκλαβιά δεν ΠΑΜΕ πουθενά!
ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ …ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ…

Εάν αυτό θέλουμε ας συνεχίσουμε …στην αναζήτηση του κακού!
Μας έβαλαν σε εν τρυπάκι : Φασισμός -Ναζισμός vs κομμουνισμός!
Τίποτα από τα δύο. Είναι τόσο απλό!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Η μάχη των μετρητών , ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΧΘΕΣ" ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ...ΣΕ ΛΙΓΟ;;;

Οι ελίτ θα κερδίσουν τον πόλεμο, παρά το ότι είναι μειοψηφία, επειδή είναι οργανωμένοι – έχοντας απέναντι τους μία απροστάτευτη αγέλη που δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πως θα φυλακιστεί σε μία κοινωνία που θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το 1984 του Orwell.

Θεωρούμε πάντως πως οι ελίτ θα κερδίσουν και τον πόλεμο των μετρητών επειδή, παρά το ότι αποτελούν μία πολύ μικρή μειοψηφία, είναι εξαιρετικά οργανωμένοι – έχοντας απέναντι τους μία κατακερματισμένη πλειοψηφία, μία απροστάτευτη αγέλη καλύτερα που δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πως θα φυλακιστεί σε μία κοινωνία που θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το 1984 του Orwell.

http://www.analyst.gr/2016/11/18/i-maxi-ton-metriton/

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι εβραίοι είχαν ένα κόλλημα με τον αριθμό 6.000.000. Προσπάθησαν πολλές φορές από το 1870 να περάσουν "ολοκαύτωμα" 6.000.000 από διάφορα καθεστώτα και τελικά τα κατάφεραν μετά τον 2ο ΠΠ.
6 εκατομ. Εβραίοι ολοκαύτωμα στη Ρωσία το 1905 : New York Times 25 Μαρτίου 1906, κατηγορούν την Ρωσία για εξόντωση 6.000.000 εβραίων!
6 εκατ. Εβραίοι μετά τον ΑΠΠ : Ο Martin H. Glynn κατηγορεί Ευρωπαϊκές χώρες για εξόντωση 6.000.000 εβραίων.
6 εκατ. Εβραίοι πάλι στη Ρωσία το 1910 : Στις 13 Νοεμβρίου 1910 δημοσιεύεται η annual report of jewish commitee και κατηγορεί την Ρωσία ότι το σχέδιο εξόντωσης 6.000.000 εβραίων που δολοφονήθηκαν γιατί δεν έγιναν χριστιανοί είχε σχεδιαστεί από το 1890!!!
6 εκατ. Εβραίοι το 1936 : Η ανακοίνωση του εβραϊκού κογκρέσου που συγκεντρώθηκε στην Γενεύη, μιλά για 6 - 7 εκατομ. θύματα σε 32 χώρες και επισημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα δικαιώματα τους
6 εκατ. Εβραίοι το 1938 : Εννέα μήνες Πρίν την νύχτα των "κρυστάλλων" (έχει Μεγάλη Σημασία) οι εβραίοι - θύματα είναι 6.000.000! Στους New York Times [αναδημοσίευση 9 Ιανουαρίου 1938] κατηγορούν την κυβέρνηση της Ρουμανίας για την εξόντωση 6.000.000 εβραίων.
6 εκατ. Εβραίοι το 1939 : Στην εφημερίδα St. Petersbourg Florida (Των ΗΠΑ) στις 22 Φεβρουαρίου 1939 υπάρχει δημοσίευμα για 6.000.000 θύματα εβραίοι
6 εκατομύρια το 1940: Στην εφημερίδα Palm Beach Post 25 Ιουνίου 1940 και New York Times 24/6/1940 ο πρόεδρος της εβραϊκής επιτροπής κατηγορεί τους Γερμανούς ότι έχουν σχέδιο εξόντωσης 6.000.000 εβραίων!!! Μιλάμε για την αρχή του πολέμου!!! Πως πέτυχαν ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό θάθελα να ήξερα…
Πες, πες, πες στο τέλος το πίστεψαν και οι ίδιοι...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 18 Ιανουαρίου 2017 - 6:19 π.μ.

Από τους εβραίους των δίδυμων πύργων, δεν υπήρχε ούτε ένας θάνατος διότι ως εκ διαμαγείας απουσίαζαν όλοι.
Επίσης έλειπαν και τα λογιστικά βιβλία των εβραικών εταιριών.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε Mnk, καλα θα κανεις να παρεις το δηλητηριο σου και να πας αλλου. Δεν σε αναγκαζει κανεις να δωσεις καμια πηγη αν δε θες κι αν δε μπορεις, εγω αναφερθηκα γενικα στους ανθρωπους εδω και ζητησα μια καλη πηγη, το οτι εγω μπορει να εχω ψαξει αλλα αυτα που εχω βρει να μη με καλυπτουν περασε απο το στενο σου μυαλο ή οχι? Οχι οτι σε αφορα βεβαια το γιατι ζηταω πηγη, ετσι θελω και ζηταω, προβλημα μου.Και για να τελειωνουμε, δε σε ζητησα να σε προσλαβω ουτε για δασκαλο ουτε καν για καθαριστρια, ουτε θα προτιμουσα ατομα σαν κι εσενα αν ηθελα δασκαλους. Αντε που ηρθες εδω να βγαλεις τα νευρακια σου και θιχτηκες επειδη ζητησα μια πηγη. Κοιτα τη δουλιτσα σου κι ασε τα πικροχολα σχολια.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωσε λιγο εσυ, τι θιχτηκες? Τα λεφτα σου ψαχνει? Αμα δε θες μην δωσεις πηγη, δε σε τραβαει κανενας. Πολυ αγριος το παιζεις.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο (στα Ελληνικά) είναι αυτό :

SHOAH. H Αναθεωρητική Εκδοχή της Τελικής Λύσης του Εβραϊκού Ζητήματος.

https://www.scribd.com/document/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

Ανώνυμος είπε...

''@ 17 Ιανουαρίου 2017 - 10:47 μ.μ.

Εσυ μπορεις να μας παραθεσης αληθινα στοιχεια οτι το "ολοκαυτωμα" εγινε;
Αν και ο ορος ακομα, "ολοκαυτωμα", ειναι παραπλανητικος.


Υ.Γ.
Και κατι ακομα.
Ξερεις αν συνελαβαν οι Αμερικανικες αρχες εβραιους πριν και την ιδια μερα της επιθεσης την 11ης Σεπ 2001, στους 3διμους πυργους της ΝΥ; Και αν συνεληφθησαν εβραιοι, τι να απεγιναν αραγε;

Υ.Γ. 2
Επισης:
Γνωριζεις καποιον που να τιμωρειται στις μερες μας αν αρνειται την υπαρξη του Ιδιου Του Θεου;
Κι εγω απο περιεργεια ρωταω.

18 Ιανουαρίου 2017 - 6:19 π.μ.''

....Tι να πω τωρα εγω..απο τη μια ο ενας μου επιτιθεται γιατι ρωτησα για πηγη απο την αλλη ο αλλος μου επιτιθεται γιατι νομιζει προφανως οτι ρωτουσα ειρωνικα..μηπως να παιρναμε κανενα ηρεμιστικο πρωτα ΠΡΙΝ γραψουμε? Η ερωτηση μου κυριε δεν ηταν ειρωνικη..επομενως η ειρωνεια σου και το υφος σου εναντιον μου ειναι αχρειαστο.

Με ενδιαφερει το θεμα περι μυθου ολοκαυτωματος και ρωτησα εδω στο συγκεκριμενο blog γιατι ξερω ποσο εγκυρο και ψαγμενο ειναι και ηλπιζα να μου δωσουν μια εξισου καλη πηγη στα ελληνικα, εγω εχω ηδη βρει καποια πραγματα απλα εψαχνα και για το κατι ''παραπανω''. Δεν εκανα ειρωνικη ερωτηση ουτε το παιζα προφεσορας υπερ του Ολοκαυτωματος οταν ρωτησα.

Επομενως εσυ κι ο αλλος πιο πανω που μου επιτεθηκατε μες στην ειρωνεια..τι ζορι τραβατε? Περιοδο εχετε κι οι δυο σας?

alkiviadiw88 είπε...

Ισως ο καλύτερος ιστορικός με θέμα τον δευτερο παγκ. πόλεμο, και αυτό γιατί είναι απο τους ελάχιστους ιστορικούς που αντλήσαν τις πληροφορίες τους απο τα γερμανικά αρχεία και απο συνεντευξεις απο τους πρωταγωνιστές τις εποχής όσο ακόμα ήταν εν ζωή.
Αυτό που τον κάνειμοναδικό είναι το ότι τόλμησε να αψηφήσει την πολιτική ορθότητα και να καταδείξει τους αληθηνούς ενόχους που οδήγησαν την ανθρωπότηταστον όλεθρο. Και αυτοί δεν ήταν οι Γερμανοί και Α. Χίτλερ, αλλά κυρίως οι Αγγλοι και οι λοιποί σύμμαχοι.Αποψη την οποία έχω σχηματίσει και εγώ έχοντας ένα σημαντικό μέρος εγγράφων του Γερμ υπουργείου εξωτερικών της εποχής 39-41 με αρκετά έγγραφα να αφορούν και την Ελλάδα για τα οποία ίσως να μην είμαστε και πολύ περίφανοι, αλλά εξηγούν τους πραγματικούς λόγους της Γερμανικής επίθεσης. Τα έγγραφα θα μπορούσα να τα διαθέσω στους διαχειρηστές της ιστιοσελίδας προς δημοσίευση με την προυπόθεση την σοβαρή μελέτη και όχι τον ευκολο αντιναζισμό που επιβάλει η πολιτική ορθότητα.

alkiviadis88 είπε...

Για τον φίλο που ψάχνει πηγές για τον "μύθο" του ολοκαυτώματος του προτείνω για αρχή (ελπίζω να καταλαβααίνεις αγγλικά)"Fred Leuchter Report" στο youtube,η οποία είναι μια επιστημονική ερευνα για το θέμα και όχι κλαψουρίσματα όπως είναι τα περισσότερα ντοκιμαντερ για το ολοκαυτωμα και το 'Holohoax Survivors Who Tell The Truth " που είναι συνεντευξεις ανθρωπων που επιβιώσανε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεωσ και παρουσιάζουν πραγματικά πως ήταν η ζωή εκεί χωρίς κλάψες . Και διηγούνται μια πολύ διαφορετική εκδοχή απο αυτήν που επιβάλλει η πολιτική ορθότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν και μου έδωσαν πηγές. Θα τις κοιτάξω όλες :)

Ανώνυμος είπε...

Αλκιβιάδη,εύγε!Πραγματικά,εύγε για την σκέψη σου!Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.Αλήθεια,ποιος δε γνωρίζει ότι οι Αγγλογάλλοι,κήρυξαν τον πόλεμο στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία,και όχι το ανάποδο;Ποιος δε γνωρίζει,ότι ο Εβραϊσμός των Η.Π.Α,κήρυξε οικονομικό πόλεμο στους Γερμανούς,με τις μεγάλες εφημερίδες που έλεγχαν,ώστε να μην αγοράζουν οι Αμερικανοί πολίτες γερμανικά προϊόντα;Επίσης,πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις,ότι έχεις στην κατοχή σου τέτοια σημαντικά έγγραφα.Κάποτε αυτά θα πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα,έτσι ώστε να καταρριφθούν πολλά παραμύθια!Και ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας!Δε βαρεθήκαμε να κλαψουρίζουμε για τα Καλάβρυτα και το Δίστομο και τους κακούς Γερμανούς;Ξεχάσαμε από ότι φαίνεται τη ρήση του Ηρακλείτου,''πόλεμος πατήρ πάντων'' αλλά και τη θεωρία του Oswald Spengler:'' Οι λαοί που επιλέγουν τον ειρηνισμό, πεθαίνουν''.Γνωρίζουμε ότι ο Μεταξάς,συμπαθούσε τους Γερμανούς,αλλά ο βασιλιάς ήταν αγγλόδουλος και επηρέασε στο μέγιστο βαθμό τον Μεταξά.Ο Μεταξάς ήθελε να υπάρχει στην Ελλάδα ικανή αγγλική στρατιωτική δύναμη,έτσι ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς,και όχι τη λίγη που υπήρχε,που είχε ως αποτέλεσμα να ερεθίζει τους Γερμανούς.Έτσι όταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Ελλάδα,οι λίγοι Άγγλοι,αυτοί οι παλικαράδες το έσκασαν από την Πελοπόννησο στην Κρήτη και έπειτα έφυγαν εκτός Ελλάδας.Περιττό να σημειώσουμε ότι το Ράιχ δεν κήρυξε ποτέ τον πόλεμο στην Ελλάδα.Αντιθέτως,άλλοι βομβάρδισαν τον Πειραιά το 1944!Ο κάθε ένας ''πιπιλίζει την καραμέλα'' των κακών Ναζί που έκαψαν τα Καλάβρυτα,ξεχνώντας ότι σε ένα πόλεμο,όταν σκοτωθεί ένας δικός σου αξιωματικός,οπωσδήποτε θα κάνεις αντίποινα.Τελικά,μετά τις μεγαλειώδεις μάχες του 1940-1941,γίναμε μαλθακοί.Το χειρότερο είναι ότι ακόμα κλαψουρίζουμε...
Όσο για το ''ολοκαύτωμα''...Ο Ερυθρός Σταυρός μας παρέχει στοιχεία για περίπου 300.000 Εβραίων που έχασαν τη ζωή τους.Τα υπόλοιπα περί θαλάμων αερίων,φούρνων,είναι φαιδρά,μόνο ένας ανόητος τα πιστεύει.Το πιο γελοίο της υπόθεσης που μας λένε είναι:''6.000.000 σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς''!Δηλαδή,ήταν ακριβώς 6.000.000,ούτε ένας λιγότερος ούτε ένας περισσότερος.Μπράβο ακρίβεια οι Γερμαναράδες...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παρεξηγηθώ,τα περί ανόητων,αναφέρονται στους συνανθρώπους μας που δε σκέφτονται και τα καταπίνουν όλα αμάσητα.Αλλά περισσότερο στους ''δημοσιογράφους'' της τηλεόρασης.
Γιώργος ο Νότιος

SkyWatcher είπε...

Εντάξει. Το θέμα υπερκαλύφθηκε και ο αναγνώστης ή αναγνώστρια νομίζω πήρε ικανοποιητικές απαντήσεις και τέλος πάντων, ο καθένας, εάν θέλει, (για οποιοδήποτε θέμα) μπορεί να ψάξει και να ερευνήσει σε βιβλία, βίντεο και διαδίκτυο. Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο ΚΟ προσπαθεί να δίνει ερεθίσματα, όχι συμβουλές, απαντήσεις και «λύσεις». Δεν είναι στις προθέσεις μου να παρεμβαίνω σε κάθε σχόλιο, συνεπώς και σε εκείνα με τα οποία δεν συμφωνώ (και είναι αρκετά). Καταλαβαίνετε όμως ότι ένα, ας πούμε, άστοχο σχόλιο μπορεί να φέρει μεγάλες εντάσεις, ατέρμονες ερωτοαπαντήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, να δώσει λαβές στον εχθρό που καραδοκεί και καθώς ζούμε σε οργουελιανές εποχές να θέσει ακόμα και θέμα συνέχισης του μπλογκ και της οποιασδήποτε μη ελεγχόμενης διαδικτυακής φωνής. Κάποια σχόλια δίνουν λαθεμένες εντυπώσεις, κάποια γράφονται ελαφρά τη καρδία και κάποια ίσως και προβοκατόρικα. Π.χ. η φράση «Δε βαρεθήκαμε να κλαψουρίζουμε για τα Καλάβρυτα και το Δίστομο και τους κακούς Γερμανούς;» με πείραξε (για να μην πω τίποτε άλλο) και ειλικρινά δεν ξέρω που να την εντάξω.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτόν τον τρόπο,θέτεις περιορισμούς(από τη μία καλά κάνεις),αλλά θα πρέπει να το ξεκαθαρίζεις από την αρχή.Διότι κάποιος που θα θελήσει να αφήσει ένα σχόλιο,δε θα σκεφτεί το που μπορεί να καταλήξει,αλλά μόνο τη συζήτηση του τώρα.Η περιβόητη φράση με τα Καλάβρυτα, στο τέλος-τέλος,μας δείχνει ότι σαν λαός δεν κοιτάμε τις επιτυχίες του παρελθόντος,αλλά μας αρέσει να είμαστε ''μελαγχολικοί''.Έτσι στο τέλος θα αφανιστούμε.Φυσικά δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση,δεν ήθελα να δημιουργήσω σύγχυση στο μπλογκ και βέβαια δε θα με πειράξει αν δεν περάσει το σχόλιο.
Γιώργος ο Νότιος

alkiviadis88 είπε...

Αγαπητέ "Γιώργο Νότιε" και εγω χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με την ευθυκρισία σου και το θάρρος σου να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα της αμάθειας.Πιστεύω ότι όποιος δεν γνωρίζει ακριβώς τα ιστορικά γεγονότα του Β ππ και την χρονική σειρά με την οποία διαδραματίστηκαν δεν είναι σε θέση να κρίνει σωστά αυτό που συμβαίνει σήμερα και να βγάλει συμπεράσματα χρήσιμα για την αντιμετώπιση του. Πραγματικά αυτά που αναφέρεις παραπάνω και πολλά περισσότερα που δεν είναι γνωστά επιβεβαιώνονται στα γερμανιά αρχεία.Οσον αφορά τα εγγραφα τα οποία έχω στην κατοχή μου σε μορφή pdf προέρχονται κυρίως απο τα περιφημα εγγραφα που αιχμαλωτίστηκαν απο τους γερμανούς στο χωριό La charite της Γαλλίας πριν προλάβουν να καταστρέψουν οι Γάλλοι και εκθέτουν πολλές κυβερνήσεις ανάμεσα τους και την Ελληνική.Τα έγγραφα αυτά παρουσιάστηκαν απο τους γερμανούς στον παγκόσμιο τύπο σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους του πολέμου.Κάτι όμως το οποίο δεν θυμάται κανείς πλέον. Θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο να δημοσιοποιηθούν αυτά τα έγγραφα γιατί έχουν την δύναμη να ξεκινήσουν μια πραγματική πνευματική επανάσταση, αφού θα δώσουν μια άλλη οπτική για τον κόσμο και για το τι είναι καλό και τι κακό.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κυκλοφόρησε:

http://www.lulu.com/shop/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82/shoah-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE/paperback/product-23081115.html