Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος έφτυσε πάνω σε μωρό 9 μηνών και φώναξε «οι Λευκοί δεν πρέπει αναπαράγονται» (Δεν τον λες και ρατσιστή)Από την Daily Mail μια ακόμα συνηθισμένη ιστορία «ενσωμάτωσης»:

Ένας μουσουλμάνος έφτυσε στο πρόσωπο ενός μωρού εννέα μηνών και φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται» σε μια αποκρουστική επίθεση φυλετικού μίσους.

Στην δίκη που έγινε στην αίθουσα του δικαστηρίου του στέμματος στο Newcastle,  η μητέρα του μωρού, η 25χρονη κομμώτρια Rebecca Telford, κατέθεσε ότι ενώ είχε βγει βόλτα με το μωρό της, την μικρή Layla-Jean, ο 33χρονος δράστης, Rezzas Abdulla, την πλησίασε χωρίς προειδοποίηση.

Η εισαγγελέας Emma Dowling είπε στο δικαστήριο: «Πλησίασε το καροτσάκι και έφτυσε στο πρόσωπο της κόρης της.

Και ενώ το έκανε αυτό φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται».

Το δικαστήριο άκουσε ότι όταν η σοκαρισμένη μητέρα του μωρού επιχείρησε να απομακρύνει τον Abdulla, εκείνος της είπε να «σκάσει» και έφυγε.

Η μητέρα προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία του εισβολέα καθώς έφευγε, αλλά ήταν πολύ ταραγμένη για αυτό που της είχε συμβεί.

Ο Abdulla, ο οποίος έχει δύο προηγούμενες καταδίκες για επιθέσεις εξαιτίας φυλετικού μίσους σε λευκές γυναίκες, αργότερα εντοπίστηκε μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Είχε καταδικαστεί για ρατσιστική επίθεση μετά από μια δίκη στο δικαστήριο του South Tyneside, στην οποία δεν είχε συμμετάσχει.

Ο δικαστής αναφερόμενος στις προηγούμενες καταδίκες του Abdulla του είπε: « Έχετε ένα πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, με τις λευκές γυναίκες».

Μετά την επίθεση τον περασμένο Ιανουάριο, ο Abdulla έλαβε για κάποιο χρόνο ψυχιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο, η οποία συνεχίστηκε και μετά την αποφυλάκισή του.

Ο δικαστής είπε ότι η επιδείνωση της ψυχικής υγείας του Abdulla κατά τη στιγμή της επίθεσης «συνέβαλε» προς το αδίκημα.

Ο Abdulla καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών, που ανεστάλη  για 18 μήνες.

Ο δικαστής είπε ότι θα πρέπει ο Abdulla να συνεχίσει το πρόγραμμα της ψυχιατρικής θεραπείας του.

ΚΟ: Είμαι σίγουρος ότι η είδηση έχει γίνει viral και οι διάφορες τατιάνες την μεταδίδουν. Είμαι σίγουρος επίσης ότι εάν ένας Λευκός έκανε παρόμοια επίθεση σε μουσουλμάνα και το μωρό της θα είχε την ίδια αντιμετώπιση. 

ΚΟ / Πηγή 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΜΠΝΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε!

Εάν το έλεγαν μόνο οι φανεροί αμπτουλαχ , το κακό θα ήταν από ελάχιστο εως ανύπαρκτο...τους κρυφούς να φοβάστε!

Ανώνυμος είπε...

AN ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ, Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ". ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ". ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΡΙΑ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Νότια Αφρική, Πραιτώρια.
Μαύροι γηγενείς, "ξενοφοβικοί" και "ρατσιστές" εναντίον μαύρων (λαθρο;)μεταναστών.
"They must leave. This is our country".
https://www.youtube.com/watch?v=xOf0TYUaGPg

κοινωνιολόγος είπε...

Για την αποθεραπεία του φρενοβλαβούς οι ψυχίατροι και οι κοινωνικοί επιστήμονες υπεύθυνοι ψυχικής υγείας θα έπρεπε να συστείνουν την απομάκρυνσή του από την αγγλία και κάθε χώρα που κατοικείται από λευκούς ανθρώπους που όταν τους βλέπει τον κάνουν να αισθάνεται μειονεκτικά για τον εαυτό του.

Επιστροφή στην αφρική όπου βλέποντας μόνο μαύρους δεν θα ξεσπά παρά μόνο στον εαυτό του: το προσωρινό καλμάρισμα της αυτοκτονικής του τάσης πρέπει να παραταθεί με αλλαγή περιβάλλοντος και παραμονή με ομοίους του.