Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Σταλινίσκοι κάνουν κουμάντο στα γήπεδα


Πλάνο από το Γήπεδο Καραϊσκάκη

Η ΟΥΕΦΑ επέβαλε τιμωρία στον Ολυμπιακό, 3.000 θέσεις στο πέταλο της Θύρας 7 του γηπέδου Καραϊσκάκη να μείνουν κλειστές, στο κρίσιμο παιχνίδι με την τουρκική Μπεσίκτας για την φάση των «16» του Europa League.

Η αιτιολογία που μεταφέρουν όλα τα mainstream sites (πολιτικά και αθλητικά) που λυμαίνονται τον χώρο της «ενημέρωσης», είναι προδήλως γενικόλογη και συγκεχυμένη (ως συνήθως). Κάποια «συνθήματα» λέει, που ακούστηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού κατά τον αγώνα με την τουρκική Οσμανλισπόρ για την φάση των «32».

Ένα μάλιστα από τα προαναφερθέντα ενημερωτικά λύματα μεταφέρει την είδηση με εμφανές αίσθημα… ευφορίας, μιλώντας γενικώς για «συμπεριφορά» (χωρίς να την διευκρινίζει) των οπαδών της πειραϊκής ομάδας στο αγώνα με την τούρκικη ομάδα, η οποία «δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!» (Το θαυμαστικό δικό τους).

Τιμωρία ανάλογη είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό και το 2014 πριν το κρίσιμο αγώνα με την αγγλική Manchester United στο Καραϊσκάκη, επειδή είχε εμφανιστεί λέει «ρατσιστικό πανό», το οποίο τελικά, αποδείχθηκε ότι αφορούσε μια νεκροκεφαλή που κοσμεί το πανό ενός παλιού μαχητικού συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού εδώ και κάμποσα χρόνια, το οποίο εσχάτως οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ απεφάνθησαν ότι είναι «κακό» γιατί παραπέμπει στο «ναζισμό».

Οι διαμαρτυρίες οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και άλλων ομάδων, για την τιμωρία στο ματς με την Μπεσίκτας, στο διαδίκτυο, είναι εντονότατες με την πλειοψηφία να καταγγέλλει την περίεργη «ευαισθησία» της ΟΥΕΦΑ, αλλά και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που φαίνεται να έχει σε θέματα «ρατσισμού».

Έτσι καταγγέλλεται η απουσία ποινής στην γερμανική Σάλκε, οι οπαδοί της οποίας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κουνούσαν προκλητικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, κίνηση μειωτική, όχι βέβαια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά για όλους τους Έλληνες. Όποιος έχει ζήσει στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει πως αντιμετωπίζεται ο - μετά την κρίση - Έλληνας. Ο Έλληνας ο «τεμπέλης», ο Έλληνας ο «επαίτης», που ζει με δανεικά, που ζει «με τα λεφτά μας» (θυμηθείτε πρωτοσέλιδα από γερμανικά περιοδικά) είναι ρατσιστικά στερεότυπα που μένουν στο απυρόβλητο και δεν τιμωρούνται. Με λίγα λόγια, εάν η μπανάνα συνιστά «διάκριση» και περιέχει «ρατσιστικό υπονοούμενο» εναντίον των μαύρων ποδοσφαιριστών, τα 50ευρα δεν είναι κατά των Ελλήνων;

Επίσης στο γήπεδό τους στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας στην κερκίδα των Γερμανών φιλάθλων, υπήρχαν πολλές σημαίες του κρατιδίου των Σκοπίων (λόγω «αδελφοποίησης» της Σάλκε με σκοπιανική ομάδα), αλλά και (παράνομη) σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι ψηλά στην κερκίδα τους υπήρχε και μια μεγάλη ομάδα οπαδών των Γκρίζων Λύκων που κρατούσαν  την τούρκικη σημαία και έκαναν το χαρακτηριστικό με τα δάχτυλα σήμα των Γκρίζων Λύκων! Τίποτα από όλα αυτά δεν είδε η «ευαίσθητη» UEFA.

Το αποκορύφωμα της υποκρισίας της ΟΥΕΦΑ είναι ότι είδε το τεράστιο πανό που άπλωσαν κάποιοι πατριώτες οπαδοί του ΠΑΟΚ «Η Μακεδονία είναι Μία και Μοναδική και είναι Εδώ» στο γήπεδο της Τούμπας και ενοχλήθηκε, απειλώντας με τιμωρία την ομάδα της Θεσσαλονίκης, γιατί το πανό είναι λέει «πολιτικού περιεχομένου» (!), αλλά οι αξιωματούχοι δεν είδαν (!) το άλλο τεράστιο πανό από άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ (στην θύρα 4Α), που έλεγε Fing Nazi Get Out Of Here - που πολλοί βιάστηκαν να το νομίσουν «αντιναζιστικό» και δεν παρατήρησαν ούτε τον ενικό (nazi, όχι nazis), ούτε την εικόνα της Μέρκελ με στολή «ναζί» στην μέση! (Οι οπαδοί της Σάλκε νόμισαν ότι το «ναζί» χαρακτήριζε εκείνους και θίχτηκαν και ανταπάντησαν με δικό τους υβριστικό κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ). 
Περίεργο που ένα πανό που αναφερόταν υβριστικά στην καγκελάριο της Γερμανίας ξέφυγε της προσοχής της κατά τα άλλα “no politica” ΟΥΕΦΑ.  

Η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν μέσα στο γήπεδο στον αγώνα με την Οσμανλισπόρ) δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο ακριβώς τον λόγο επιβλήθηκε αυτή η τιμωρία. Και αν ακόμα ακούστηκε ένα σύνθημα κατά των Τούρκων, (λέγεται ότι ακούστηκε το «αυτό είναι σωστό, θα σας θάψουμε σε χώμα ελληνικό») αυτό ακούστηκε μία φορά και μόνο. Και όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ να αντιλήφθησαν το «κακό» σύνθημα τραγουδισμένο στα ελληνικά.

Η εξήγηση είναι ότι η τιμωρία επεβλήθη έπειτα από καταγγελία Έλληνα που εργάζεται για την οργάνωση FARE, που είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA.
 

H FARE (Football Against Racism in Europe) ιδρύθηκε από "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ το 1999 στην Βιέννη. Από την πρώτη στιγμή "υποστηρίχθηκε" και "υποστηρίζ€ται" από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γιούνκερ, Μπαρόζο και λοιποί). Βέβαια την FARE δεν την ενδιαφέρει μόνο να «εξαλειφθεί ο ρατσισμός» από τα γήπεδα. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε: Το μελλοντικό έργο της FARE μαζί με την UEFA, την FIFA και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να ενθαρρύνει τους αθλητικούς συλλόγους και τις αθλητικές ενώσεις να θεσπίσουν μέτρα που θα προωθούν την πολυμορφία, για να διασφαλιστεί η ίση εκπροσώπηση των μεταναστών και των εθνοτικών μειονοτήτων σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου - όχι μόνο στο γήπεδο». Ο στόχος λοιπόν είναι η κυριαρχία της «πολυμορφίας» (πολυπολιτισμικότητας) παντού στον χώρο του ποδοσφαίρου. Για μια ακόμη φορά παρατηρούμε το φαινόμενο χρηματοδοτούμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις και «πρωτοβουλίες», αριστερής νεοταξικής ιδεολογίας πάντα, να χαράζουν εκείνες το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών (βλ. μεταναστευτική πολιτική, Παιδεία κλπ) ερήμην φυσικά των ίδιων των λαών.
Η FARE λοιπόν, που αναφέρεται ως «μη κυβερνητικό δίκτυο», παίζει τον ρόλο του «παρατηρητή» (για άλλους χαφιέ) στα γήπεδα και έχει ανθρώπους της που καταγράφουν οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή τους. Έχει όπως είπαμε, αποστολή της λέει, την εξάλειψη του «ρατσισμού» και των «διακρίσεων» από τα γήπεδα. Το περίεργο εδώ είναι, ότι επειδή η FARE  έχει περιλάβει και την «ομοφοβία» στους εχθρούς που πρέπει να εξαλειφθούν από τα γήπεδα, δεν έχουμε ακούσει ακόμα για καταγγελίες και τιμωρίες ομάδων για τα χίλια δύο οπαδικά συνθήματα και τραγουδάκια που ακούγονται στα ελληνικά γήπεδα από τα οποία (όποιος γνωρίζει τα ελάχιστα) προκύπτει ότι οι φανατικοί οπαδοί δεν φαίνεται να θεωρούν την ομοφυλοφιλία και τόσο…. «φυσιολογική».
Η FARE έχει εκδώσει αναλυτικό κατάλογο που περιέχει όλα τα «απαγορευμένα» σύμβολα. Όποιος την δει θα αντιληφθεί αμέσως ότι όλα εντάσσονται στον χώρο της λεγόμενης «ακροδεξιάς». Δεν υπάρχει ούτε ένα που να ανήκει στον χώρο της αριστεράς ή της αναρχίας! Το σφυροδρέπανο, σύμβολο πόνου για εκατομμύρια Ευρωπαίους, επιτρέπεται να βρίσκεται στα γήπεδα. Το ίδιο και το σύμβολο της αναρχίας.

Επίσης δεν υπάρχει κανένα σύμβολο που να έχει σχέση με τον ισλαμισμό! Σε μία Ευρώπη που δεν προλαβαίνει να θάβει τους νεκρούς της που βρίσκουν τον θάνατο με χίλιους δυο τρόπους εξαιτίας του μίσους φανατικών «ενσωματωμένων» μωαμεθανών.

Στην σελίδα της FARE θα δείτε ότι απαγορεύεται να εμφανιστεί πανό με το σύνθημα Good Night Left Side και την χαρακτηριστική κλωτσιά. Αλλά δεν απαγορεύεται να εμφανιστεί το πανό με την ίδια κλωτσιά, αλλά που να λέει Good Night White Pride! Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα δείτε την FARE να γράφει ότι δεν θέλει λέει, να υπάρχουν στα γήπεδα συνθήματα «μίσους». Πιο ειλικρινής θα ήταν εάν έγραφε ότι επιδοκιμάζει το μίσος και τις επιθέσεις κατά «ακροδεξιών».  

Να θυμηθούμε ότι η δική μας Superleague, ήρθε σε συνεργασία με την FARE, «αφιερώνοντας» την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (22-24 Οκτωβρίου 2016) στην «εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων». Ήταν η δέκατη χρονιά που η Superleague συμμετείχε σε αυτήν την «πανευρωπαϊκή εκστρατεία» που έχει σκοπό να θυμίσει στους φιλάθλους «ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων». Το «άλλων κριτηρίων» έχει πλάκα σύμφωνα μετά τα παραπάνω.

Οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι πιθανόν οι καταδότες της FARE δεν είδαν με καλό μάτι τις πολλές ελληνικές σημαίες που βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνο το βράδυ (φώτο), ενώ κάποιος φίλος των ερυθρόλευκων που ήταν στο γήπεδο μαρτυρεί ότι στην θύρα 22 υπήρχε μια παρέα πιτσιρικάδων από την Κύπρο που σήκωσαν μια κυπριακή σημαία και αμέσως ήρθαν οι σεκιουριτάδες και τους έλεγαν να την κατεβάσουν γιατί «περνάνε πολιτικά μηνύματα»!

(Να θυμηθούμε ότι σε αγώνα της εθνικής μας ομάδος νέων είχε απαγορευθεί η σημαία της Βορείου Ηπείρου!)
Αγριεμένος ερυθρόλευκος οπαδός γράφει κάπου: «Λογοκρισία στα συνθήματα που φωνάζει η 7 δε θα επιβάλλει κανένας σκ…δικτάτορας τύπου Πλατινί. Ο Θρύλος δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά ένα φαινόμενο με κοινωνικο-ιστορικές προεκτάσεις και όταν η χώρα μας απειλείται καθημερινά από τα μογγόλια δε θα καταντήσουμε θέατρο. Είναι ντροπή που παρακινείτε τον κόσμο να μείνει άπραγος», καθώς κάποιοι ζητούν οι οπαδοί να αφήσουν απέξω "την πολιτική", γιατι μας βλέπει η ΟΥΕΦΑ.

Την ίδια ώρα οπαδοί της Μπεσίκτας ανεβάζουν εικόνες στα social media με τον Κεμάλ και με την προκυμαία της φλεγόμενης Σμύρνης και απειλούν ότι "θα ξαναπνίξουν τους Έλληνες", κάνοντας αναφορά στο "1922". Να πούμε ότι, όπως αναφέρει σε μακροσκελές άρθρο - αγιογραφία προς τον Ατατούρκ η επίσημη ιστοσελίδα της Μπεσίκτας, ο Κεμάλ ήταν οπαδός της Μπεσίκτας, η οποία ιδρύθηκε το 1903 από οπαδούς του (!) και υιοθέτησε την μαυροάσπρη στολή, προς τιμήν των νεκρών Τούρκων στρατιωτών στους Βαλκανικούς Πολέμους

ΥΓ1: Ένα από τα ευτράπελα πάντως, της όλης «αντιρατσιστικής» παράνοιας είναι ότι ακόμα και ο ίδιος ο διευθυντής της FARE, ο ινδικής καταγωγής Piara Powar (αριστερά), κατηγορήθηκε για «ρατσισμό»! Αποκάλεσε «καρύδα» έναν άλλον Ινδό στο twitter. Κάτι που σημαίνει καφέ απ’ έξω, λευκός από μέσα. Δηλαδή κάτι σαν «προδότη της φυλής»..

ΥΓ2: Το ενδιαφέρον είναι ότι οι φανατικοί οπαδοί της τουρκικής Μπεσίκτας είναι οι λεγόμενοι Carsi, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν υιοθετήσει ως λογότυπό τους το γνωστό Α της αναρχίας. Παρουσιάζονται ως "αριστεροί", "αντιρατσιστές", "αντιναζί" (δεν ξέρω που έχει ναζί η Τουρκία, αλλά τέλος πάντων) και τα τοιαύτα. Έχουν λέει, αντιταχθεί στον πόλεμο του Ιράκ, έχουν στηρίξει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων (δεν ξέρω για την Γενοκτονία των Ποντίων και την εισβολή στην Κύπρο τι έχουν πει) και πολεμούν τον "δεσποτιμό". Είναι κατά του Ερντογάν και κάποιοι από αυτούς θα δικαστούν για πράξεις που συνδέονται με το πρόσφατο αποτυχημένο πραξικόπημα, αντιμετωπίζοντας ποινές που φτάνουν μέχρι την ισόβια κάθειρξη. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν πολιτικά / ιδεολογικά είναι συνειδητοποιημένοι, (ειδικά όσον αφορά την αναρχία), αλλά φέρονται «αδελφοποιημένοι» με μερίδα φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ! Και ειδικά με εκείνους της θύρας 4 που τα τελευταία χρόνια υιοθέτησαν την μόδα «αντίφα» (όχι όλος ο κόσμος των φανατικών του ΠΑΟΚ).  

Διάβασε κι αυτό

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να βρει κανείς (φιλο)ναζί στην Τουρκία. Κάτι ο αντισημιτισμός των ισλαμιστών, κάτι η ευμενής "ουδετερότητα" της Τουρκίας στο Β'ΠΠ όλο και κάτι θα υπάρχει. Όταν είχε πρωτοεκδοθεί εκεί "Ο Αγών μου" είχε γίνει Best Seller.

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, οι σταλινίσκοι ,εάν δεν είχαν την αμέριστη στήριξη συμπαράσταση και κοινούς στόχους με την “δεξιά νεοφιλελε” ηγεσία της νδ- πασοκ και κυρίως της Ε.Ε. θα ήταν καμένο – ως ο καμμενος – χαρτί, ανάξιο σχολιασμού.
Η διαχρονικά ανθελληνική αντιχριστιανική συμπεριφορά τους δεν είναι ούτε άγνωστη ούτε καινούργια. Και των τριών όμως βασικών παικτών της μεταπολίτευσης , όχι ΜΟΝΟ του ΚΚΕ!
Απλά δείτε πως για να δικαιολογήσουν την αριστερά – ένα είναι το αριστερό κόμμα το ΚΚΕ - μην τυχόν και χάσει η Βενετιά βελόνι , έχουν φτάσει στο σημείο σε “ΔΕΞΙΟΥΣ” ιστοτόπους να αναφέρονται στους κυβερνώντες ως “αριστερούς” η ψευδοαριστερούς!
Οι σταλινικοί πολυ απλά βρίσκονται εκεί για να σπρώχνουν τα πράγματα …προς τα εκεί που δεν θέλουν οι άλλοι δύο και έτσι να βρίσκονται στο απυρόβλητο! Ετοιμοι να μας ΞΑΝΑσώσουν από τους κομουνιστές …ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!!Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα. Στα υπόλοιπα γίνεται το έλα να δεις!

Προωθούν τα POS , την ηλεκτρονική σκλαβιά και το φακέλωμα όλων μας με χίλια.
Μαρξιστική αντιφασιστική προπαγάνδα στα ΜΜΕ μέρα μεσημέρι.
Στα σχολεία ωσονούπω αν δεν πάνε τα παιδιά μας αγκαλιά με προσφυγόπουλο η παιδεραστή θα επιλαμβάνεται το υπουργείο για τα περαιτέρω.
Oι αντιφρονούντες ορθοτομούντες τον λόγο της αληθείας της ορθόδοξης διδασκαλίας Ιερείς μας , διώκονται και παύονται ως αιρετικοί …“εθνικιστές”!
Διάβρωση της Ιεραρχίας από επάνω όπως επί Στάλιν μετα τον Β.Π.Π. ! Τα πριν από αυτόν γνωστά και έπονται. ΠΑΜΕ απλώς ανάποδα!
Για την Ελληνική γλώσσα και την ιστορία μας , μέχρι και ο Κολοκοτρώνης ήταν ταξικός αγωνιστής, σε λίγο και Αλβανός!
Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί “για να μην μπορούν να διακόπτουν” οι κομμουνιστές την διαδικασία απώλειας της ατομικής ιδιοκτησίας. Γελούν και οι πέτρες εκτός …των Ελληνικών!!!
Ισοπέδωση μισθών και συντάξεων στα όρια της απλής επιβίωσης για τους Έλληνες όπως στις πρώην σοβιετίες, χωρίς καμία ελπίδα για το αύριο!
Στην ανηθικότητα και στην κοινοκτημοσύνη των γυναικών , “πάρτι με ούζα” και ελεύθερη την μαριχουάνα για ..ιατρικούς σκοπούς!

Δασικοί χάρτες του 45 για να δικαιολογήσει ο “πλούσιος καταπατητής δασικής έκτασης …την παραθαλάσσια μαρίνα”, επειδή ΔΕΝ έσπειρε σιτάρι κατά την διάρκεια της κατοχής και άλλα ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν.

Κομμουνιστική και ως εκ τούτου διεθνιστική , φοροληστρική ,γραφειοκρατική αντεθνική , αντιλαϊκή, αντιχριστιανική , εχθρός της ατομικής ιδιοκτησίας και της ελευθερίας , κανονικός οδοστρωτήρας της μεσαίας τάξης , Ευρώπη.

Ότι δεν έχει αρχίσει ακόμη , θα αρχίσει λόγω των “εξεγέρσεων των προσφύγων”, των “αναρχικών” που είναι αδύνατον να συλληφθούν εδώ και σαράντα τόσα χρόνια, όπως και “εξαιτίας” της ασυδοσίας των συνδικαλιστών στην οποία υπόσχεται να βάλει τέλος ο μελλοντικός “φιλελεύθερος” ηγέτης!
Αρκεί μια ματιά στην ιστορία της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης για να αντιληφθεί ο κάθε ένας , δεξιός η αριστερός, πως αντιμετώπισε ο Λένιν τους απεργούς , όταν εδραιώθηκε “ο λαός” στην εξουσία και δεν του ήταν πλέον απαραίτητοι!!!

Οι μόνοι που δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα είναι οι Έλληνες δεξιοί και φιλελεύθεροι που πιστεύουν πως οι εγχώριοι σταλινικοί με τα πολλά ονόματα και την μια και μοναδική μαρξιστική πολιτική, θέλουν να φύγουν από την “νεοφιλελεύθερη” Ευρώπη και μάχονται να έρθουν στην εξουσία …για να μην συμβεί το μοιραίο!

Είναι να απορεί κανείς πως ενώ όλα τα παραπάνω τα βιώνει όλη η Ευρώπη και ιδιαιτέρως η δύσμοιρη Ελλάδα μας , περί χρέους και μεταρρυθμίσεων που δεν κάνουμε , για να παραμείνουμε στην ζώνη του ευρώ… που δεν θέλουν οι αριστεροί …τυρβάζουμε!

Βεβαίως αν το μόνο μέλημα μας είναι ο άρτος και τα θεάματα …δικαιολογημένα να μην τα βλέπουμε όλα αυτά , πόσο μάλλον όλα τα υπόλοιπα που έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία…στην ναζιστική Ευρώπη των ιμπεριαλιστών και των μονοπωλίων!

GoodNightLeftSide είπε...

Η ξεφτιλισμένη νεοταξική . Όλο το αστικό-καθεστωτικό ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα ελέγχεται από αυτήν, με τα κονδύλια του Ιδρύματος Σόρος, να ρέουν άφθονα. Μέρος των κονδυλίων καταλήγουν στα παρτάλια της άκρας αριστεράς (ανταρCIA, ΚΕΕΡΦΑ, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, διάφορες ΜΚΟ και ψευτο-οικολιογικές οργανώσεις). Έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλες τις βαθμίδες του κράτους και της κοινωνίας, αποτελώντας έναν παρασιτικό δούρειο ίππο.

Ανώνυμος είπε...

Δῆλα δή ὁ κομμουνισμός ἔπεσε μόνος του;
28 Φεβρουαρίου 2017

Στὴν πραγματικότητα οὐδέποτε ἔπεσε ὀ κομμουνισμός. Ἀντιθέτως μάλιστα ἐντατικοποιεῖ τὴν ἐπιβολή του, διότι μόνον μέσῳ αὐτῆς μποροῦν νὰ διατηρήσουν, γιὰ μερικὰ χρόνια ἀκόμη, τὶς ἐξουσίες τους. Γιὰ αὐτὸ καὶ ὅλες οἱ στοές, οἱ συναγωγές, τὰ μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως, τὰ κόμματα, τὰ κουδουνισμένα, τὰ «πανεπιστήμια» προωθοῦν ἀπροκάλυπτα τὸ ἕνα καὶ μοναδικὸ μοντέλο του.

Κι ἐμεῖς ἀναρωτόμεθα ἀκόμη ἐὰν αὐτὸς ὁ κόσμος διορθώνεται…
Ἔ;;;;;;;
http://filonoi.gr/2017/02/28/dhla-dh-o-kommoynismos-epese-monos-toy/

Για τους μένουμε Ευρώπη , που οι κομμουνιστές “δεν θέλουν”!

Διὰ τὸν σοσιαλισμὸν ἀγωνιζόμεθα ὅλοι…

2 Μαρτίου 2017
...
http://filonoi.gr/2017/03/02/dia-ton-sosialismon-agonizometha-oloi/

Ανώνυμος είπε...

Η ουεφα ειναι μια καθεστωτικη Οργανωση που διαχειριζεται εκατομμυρια των εκατομμυριων και κανει ανοικτα πολιτικη που προωθει τα δογματα των πολευθνικων επιχειρησεων για την γενοκτονια των αυτοχθονων εθνων και πολιτισμων

δεν ασχολουμαστε πλεον με την καταντια των σπορ σημερα,που ειναι ενα τσιρκουλο ντοπας και πολυεθνικων στρατων μισθοφορων αθλητων εκατομμυριουχων που μονον καμμενοι πλεον τους παρακολουθουν ακομη,τα σπορ εχουν παψει απο πολλα χρονια να ειναι οτι ηταν καποτε,ειναι μια εκφυλισμενη οικονομικη δραστηριοτητα που καθρεπτιζει τον γενικοτερο εκφυλισμο σε δυση και ανατολη ηδη απο την δεκαετια 90 οταν αρχισε η παρακμη με την παγκοσμιοποιηση ,ενα τσιρκουλο πολυεθνικου οργιου κραιπαλης και εκμεταλλευσης που αναπαραγει τις ανορθολογικες ενοχικες νευρωσεις της γραφικης και αυταρχικης πολιτικης ορθοτητας


το προβλημα τους λοιπον ειναι ενα,η λευκη φυλη ,το αρσενικο φυλο και οι αυτοχθονες ρατσες και πολιτισμοι τα οποια πρεπει να οδηγηθουν μεσω σιωπηρης γενοκτονιας με χρηση και της κατασταλτικης σιωπης σε αφανισμο ολοκληρωτικο

αυτα διωκονται συστηματικα,θα δειτε οτι εχουν πολεμο μονον με τον εθνοφυλετισμο και με τις ορθοδοξες χωρες λογω ρωσιας και αντιρωσικων αισθηματων,ενω καταδοτες της ακρας αριστερας που επιασαν δουλεια μετα το 90 στα μαγαζια των πολυεθνικων δογματων βρισκονται στη δουλεψη αυτης της ελβετικης εγκληματικης οργανωσης

οσο για τις τιμωριες στα γηπεδα σε αγωνες ουεφα, αυτη δεν κανει τιποτα αλλο απο πολιτικη λογοκρισιας διωξεων ανελευθεριας μονο εναντιον αυτων των ιδεων που ειναι εχθρικες προς αυτην και τα συμφεροντα των πολυεθνικων.

ειναι δηλαδη συνασπισμενη στην επισημη πολιτικη γενοκτονιας των λευκων αυτοχθονων και αρσενικων στη δυση που αποτελει κρατικη πολιτικη στα περισσοτερα δυτικα καθεστωτα

οι τιμωριες και των ελληνικων ομαδων ειναι αποτελεσμα ρουφιανων ,συνηθως συνεργαζομενων μαρξιστικων σωματειων μκο που αναλαμβανουν το ρολο του καταδιωκτη γενοκτονου λευκων αυτοχθονων και αρσενικων και βρισκονται σαν παραστρατος μυστικων αστυνομικων κομμουνιστικου καθεστωτος στα γηπεδα της ουεφα με αποστολη να ρουφιανευουν αποκλειστικα πατροπαραδοτες η "ακροδεξιες" ιδεες και συνθηματα καθως και ορθοδοξες η εθνικες ιδεες και φυσικα φυλετικες οταν ειναι υπερ των λευκων

η ουεφα οχι μονο κανει πολιτικη αλλα απαγορευει με το προσχημα να μην κανουν οι φιλαθλοι πολιτικη ακριβως οτι δεν ταυτιζεται την δικη της επισημη πολιτικη προπαγανδα μεσα στα γηπεδα!

για αυτο και εχει δυο μετρα και δυο σταθμα ,αφηνωντας την ασκηση πολτικης μονον οταν συναδει με τη δικη της γραμμη ελευθερη σε βολικους και δοτους

θελει απλως το μονωπωλιο ,για να περνα τα αντιφασιστικα αντεθνικα και γενοκτονα μηνυματα της!

ετσι παρουσιαζει και αυτη τον ρατσισμο ως εχθρο της,ενω στην ουσια καταπιεζει το αναφαιρετο ανθρωπινο θεμελιωδες δικαιωμα να ειναι κανεις ρατσιστης ,οπως και ναζιστης η φασιστας η οτι αλλο διωκεται σαν φρονημα παρουσιαζομενο ως δηθεν ταυτοσημο με τα ανω!

ξενιζει ισως πολλους που εχουν μαθει να σκυβουν το κεφαλι απο ντροπη η φοβο,αλλα ο ρατσισμος ειναι δικαιωμα και επιλογη, η διωξη του δεν εδραζεται στη λογικη αλλα σε ενα ενοχικο συνδρομο που δημιουργησε ο χριστιανισμος και επειτα ο πολιτιστικος μαρξισμος που ενσωματωσε τον καπιταλισμο της παγκοσμιοποιησης και που εφαρμοζει η δυση.

ειναι μια ακομη συμμορια δισεκατομμυριουχων που συνεργαζονται στη γενοκτονια των αυτοχθονων για τα συμφεροντα του εμποριου και των πολυεθνικων ,για το κερδος δηλαδη και την μεγεθυνση του διχως ορια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ενοχικό σύνδρομο δημιούργησε ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός;
Την ελεύθερη βούληση;
Η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία είναι η εξ’αποκαλύψεως Αλήθεια του Λόγου ,της Γέννησης και της Ανάστασης του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας.
Όποιος θέλει το πιστεύει κανείς δεν εξαναγκάζεται.
Πρώτη φορά ακούω η ελευθερία να δημιουργεί …ενόχους!
Οι πράξεις μας , που καταδικάζει η ίδια η συνείδηση μας , η οποία υπάρχει θέλουμε δεν θέλουμε , δημιουργεί τα ενοχικά σύνδρομα.
Όποιος θέλει ας ακολουθήσει τον Λόγo του Ιησού Χριστού μας και εάν νοιώσει ποτέ ένοχος ας μας το γράψει ΚΑΙ το γατί ένοιωσε ένοχος!
Ισως γράφοντας το να ανακαλύψει

ΟΙΚΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ …Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!!!

ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΕΦΑ ,ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΡΟΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΙ ΤΟ "NO TO RACISM "ΕΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ,ΒΛΕΠΕ ΜΚΟ ΚΛΠ..
Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΗ ΤΟ
ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε, δεν έγινε όμως ποτέ γνωστό το γιατί. Το πιο πιθανό είναι να τιμωρήθηκε για το "πανί" κατά της Μέρκελ και όχι για το "πανί" για την Μακεδονία.
Όσο για την "αθώα" νεκροκεφαλή που κοσμεί το "πανί" των Misfits, είναι η totenkopf των Waffen SS. Ε, δεν την λες και αθώα ούτε και άσχετη με τον ναζισμό...