Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video)



Μια αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών η οποία, όπως φαίνεται, έχει αφιερωθεί στην φιλοξενία «προσφύγων», άνοιξε το σπίτι της σε ένα «ανήλικο προσφυγόπουλο» από το Αφγανιστάν ηλικίας 12 ετών, που αργότερα επιτέθηκε στην οικογένειά της, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Η γυναίκα είπε ότι ζει πλέον μέσα στο φόβο, αφότου ο άντρας, του οποίου το όνομα ήταν Abdul, απείλησε να σκοτώσει την οικογένειά της, μετά την σύλληψή του για επίθεση κατά συγγενικών της προσώπων.
 
Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά φορτισμένης συνέντευξης στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, η μητέρα, που εμφανίστηκε με την πλάτη γυρισμένη, αλλοιωμένη φωνή και με το ψεύτικο όνομα Julie για λόγους προστασίας της ταυτότητάς της, κάλεσε την κυβέρνηση να διενεργήσει σωστούς ελέγχους για την ηλικία των «προσφύγων» που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είπε στις παρουσιάστριες της εκπομπής Ruth Langsford και Ayda Field, ότι γνώρισε τον 12χρονο «αιτούντα άσυλο», τον οποίον οι κοινωνικές υπηρεσίες της ζήτησαν να τον φροντίσει για «μερικές νύχτες».

Εξηγεί η Julie: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, δεν πίστευα ότι ήταν το άτομο για το οποίο μου μιλούσαν. Έμοιαζε περίπου 19 ετών. Ήταν πολύ ήσυχος και πολύ άτολμος.

«Δεν ήθελα να βλάψω τα συναισθήματά του, αλλά δεν παίρνω συνήθως έφηβους. Παίρνω μικρότερα παιδιά. Αλλά σκέφτηκα πως χρειάζεται ένα σπίτι και δεν έκανα καμία άλλη σκέψη».

Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της σχετικά με την ηλικία του παιδιού, η «Julie» γενναιόδωρα άνοιξε το σπίτι της για το «παιδί».

Ωστόσο, άρχισε να μπαίνουν υποψίες για την ηλικίας του μετά από μια οδοντιατρική εξέταση.

Είπε: «Πήγαμε σε ένα οδοντιατρικό ραντεβού, και η ηλικία που εκτίμησε ο οδοντίατρος κυμαίνετο μεταξύ 18 και 21 ετών!

«Επειδή ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν 12 ετών και ο οδοντίατρος τον προσδιόριζε ότι ήταν 21, του δόθηκε το «πλεονέκτημα αμφιβολίας» και καταχωρήθηκε ως 16 ετών. Ο μέσος όρος».

ΚΟ: Το θέμα των "ανήλικων" προσφύγων που αποδεικνύονται τελικά, αρκετά... ενήλικες, έχει αρχίσει να συζητιέται, έστω και δειλά, στην "welcome refugees" Δύση.

Η «Julie» είπε ότι αρχικά όταν έφθασε στο σπίτι ήταν ευγενικός και συμπεριφερόταν καλά, αλλά σύντομα άλλαξε συμπεριφορά.

«Άρχισα να φοβάμαι πολύ - έγινε αρκετά απειλητικός μόλις του έφτιαξα ένα λογαριασμό στο Facebook. Ήλπιζα ότι έτσι θα τον βοηθήσω να βρει την οικογένειά του, αλλά εκείνος άρχισε να γίνεται εκφοβιστικός και αρκετά απειλητικός», λέει η «Julie».

«Όταν βρέθηκε ένα άλλο σπίτι να τον φιλοξενήσει, έγινε πολύ επιθετικός», συνέχισε η «Julie». «Άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά και, στη συνέχεια, όταν ένα μέλος της οικογένειάς μου μπήκε στη μέση, από φόβο μήπως μου κάνει κάτι κακό, τον έσπρωξε και άρχισε να τον χτυπάει.

«Έτρεξα για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει και του έλεγα "γιατί το κάνεις αυτό;"»

Μόλις ήρθε η αστυνομία και τον απομάκρυνε, η «Julie» άκουσε τον «παιδί» που φιλοξενούσε να την απειλεί : «Θα σας σκοτώσω όλους. Ξέρω που μένετε».

«Μάλιστα, γελούσε που μας κορόιδεψε σχετικά με την ηλικία του!».

«Φοβάμαι πολύ τώρα, άλλαξα την κλειδαριά στο σπίτι μου και όλο προσέχω μήπως εμφανισθεί», συνέχισε.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να φιλοξενούνται πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο, αλλά να γίνονται οι έλεγχοι που πρέπει», είπε η «Julie».

«Θέλω να πω στην Theresa May και την κυβέρνηση, εάν επιμένετε να επιτρέπετε αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τον σωστό έλεγχο αξιολόγησης της ηλικίας τους, όπως και στο Βέλγιο. Μην επιβαρύνετε τους  φροντιστές να ασχολούνται με αυτό το θέμα και τους ανάδοχους, όπως εγώ, των οποίων οι οικογένειες έχουν τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο».


ΚΟ: Μία μικρή παρατήρηση. Αναφορά συζύγου δεν υπάρχει στο άρθρο. Παρατηρώ ότι σε πολλές, για μην πω σε όλες, τις ανάλογες ιστορίες, που έχω παρουσιάσει στον ΚΟ, απουσιάζει ο σύζυγος! Προφανώς πρόκειται για χωρισμένες γυναίκες ή άγαμες μητέρες. Όταν έρχεται η «κακιά στιγμή» (επιθέσεις, απειλές στις ίδιες και στα παιδιά τους) οι γυναίκες αυτές είναι αβοήθητες. Μετά φταίει το κράτος, οι υπηρεσίες κλπ. Το δυτικό μοντέλο ζωής με τις «ανεξάρτητες» γυναίκες, τις «ελεύθερες συμβιώσεις» και την βιομηχανία διαζυγίων έχει βλέπετε, τις παράπλευρες απώλειες.  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή κι εδώ

8 σχόλια:

Γιάννης είπε...

ΚΟ φυσικά και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις τέτοιες, ούτε και μόνο με χωρισμένες γυναίκες κλπ. Απλώς δημοσιεύεις ότι σε συμφέρει για να "κατασκευάσεις" την πραγματικότητα, όπως κάνεις και με τα σχόλια. Ξέρεις εσύ...

Ανώνυμος είπε...

Το 2016, οι "αρχές" (συγγνώμη, καθαρισμός λαιμού, βηξ, απόχρεμψις) της Αγγλίας πήραν ένα σωρό ενήλικες λαθροεισβολείς από το Καλαί με το πρόσχημα ότι αυτοί ήταν παιδιά. Θα θυμάστε το θέατρο με τις φυσούνες και την απόλυτη μυστικότητα της επιχείρησης υποδοχής, δήθεν γιατί επρόκειτο για "παιδιά".

Προσοχή στα "παιδιά", να μην πληγωθεί η τρυφερή ψυχούλα τους.

Τα δε ΜΜΕ, με πρώτον και καλύτερον ποιόν άλλον, τον Γκάρτιαν, (συγγνώμη, έτερος καραρισμός λαιμού, βηξ, απόχρεμψις) που ίσως αποτελεί τη ναυαρχίδα των ψευδών ειδήσεων της χώρας, έφερε στο πρωτοσέλιδό του τη φωτογραφία ενός "16-χρονου προσφυγόπουλου" από τη "Ζούγκλα του Καλαί".

Το προσφυγόπουλο δακρύζει για τη μοίρα του (Κοντινό πλάνο στο δάκρυ, παρακαλώ. Βάλτε και μουσική υπόκρουση με βιολί που κλαίει, τσιγκάνικο, αν γίνεται).

Εντάξει, δείτε λοιπόν το μικρό παιδί:

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/02/08204008/ethiopian-590x372.jpg

Η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία λέει: "Ένας 16-χρονος από την Αιθιοπία δακρύζει ενώ περιμένει να καταγραφεί σε ένα κέντρο διαχείρισης σε έναν πρόχειρο καταυλισμό κοντά στο Καλαί."

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα λέει ότι φιλοξενεί συχνά παιδιά, οπότε είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό. Δεν είναι λοιπόν συνηθισμένη περίπτωση. Επιπλέον στο βίντεο λέει πως έγινε βίαιος αφού άρχισε να λαμβάνει κάποια τηλεφωνήματα, οπότε κάποια άλλη ύποπτη εμπλοκή (ίσως παράνομη) είχε προκύψει.

sta είπε...

Εάν πάει κάποιος σε τουριστική περιοχή όπου φιλοξενούνται κυρίως Σκανδιναβοί , θα παρατηρήσει αυτό ακριβώς : την έλλειψη πατέρα από τις οικογένειες . Κυρίως βλέπει κανείς δυο γυναίκες με 3- 4 παιδιά η μια γυναίκα με μια ακόμη γηραιότερη και παιδιά . Τα παιδιά δεν είναι πάντα ασιατικής , αφρικανικής αραβικής καταγωγής . Υπάρχουν και ξανθά ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ,ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να πάθεις για να μάθεις , οι υπόλοιποι που παίρνεις στο λαιμό σου και εσύ και πάρα πολλοί άλλοι ,
α –μετα - νόητη κυρά μου τι σου φταίμε;

Νοώ : σχηματίζω με τον νου σαφή εικόνα της πραγματικότητας

Φταίμε γιατί δεν έχουμε πάρει ένα μαγικό σκουπόξυλο να ανεβάσουμε τους αιθεροβάμονες στα σύννεφα όπου τους αρμόζει για να …περιπατούν!
Το αποτέλεσμα της προσγείωσης αναμένουμε εναγωνίως , αλλά χωρίς τα σκουπόξυλα και η μάγισσα να βρεθεί , άνευ αυτών …ουδέν ποιεί!

e-ego είπε...

Βγάλε αυτό το φόντο, τα μισά γράμματα δεν διαβάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε αυτό εδώ το βίντεο να σοκαριστείτε..!!!!

http://imerologiakonzitima.blogspot.com/2017/03/n-pavairesn-tou-Oikoumevismou-proetoimazei-arxikws-mev-tnv-evwsn-paswv-twv-pseudoxristiavwv-avameta3u-tous-telikws-de-tnv-evwsn-suvupar3n-ekeivwv-me9-olwv-twv-upoloipwv-9rnskeiwv-tou-plavntn-gi-auto-kai-ka9e-pavairetikos-Oikoumevistns-lukopoimevas-.html